Room for More rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 450 kr hos Room for More
Vis tilbud
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
Spændende boligartikler hos Room for More
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Room for More
Vis tilbud
Allerede anvendt 21 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Room for More Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Room for More rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Design hjemmet med interiør og møbler fra Room for More

Room for More er en ny onlinebutik, der blev grundlagt af Caroline Overgaard, i januar 2017. Hun havde altid en drøm om at tilbyde kvalitetsdesignvarer til interesserede og den drøm gik endelig i opfyldelse med denne onlineshop. Varesortimentet byder på over 300 produkter i forskellige udformninger og til forskellige formål. Man kan finde disse i forskellige prisklasser, i mange farver og designs. Man kan både købe designmøbler, pynt og tekstiler til hele boligen. Der er mulighed for at købe et nyt bord, nye stole eller en vase til at pynte stuen med. Alt kan fås i velkendte og innovative mærker, som har fokus på design og detaljer. Ferm LIVING, Frama Cph, BYDESIGN, Meraki og Uh la la er kun få eksempler af det store udvalg. Kundeservice sidder altid klar til at hjælpe på alle hverdage og besvarer e-mails inden for ca. tre timer i deres normale åbningstider.

Boligindretning

Unikke muligheder til boligindretning

Room for More er en dansk webshop, som har til formål at tilbyde kunderne uanset budget designermøbler og unikt boliginteriør. Der bliver lagt vægt på design, udseende, brugervenlig og kvalitet, og derfor udvælges artiklerne nøje. Derudover går de efter velkendte og troværdige brands, der både lægger vægt på design og brugervenlighed. Onlinebutikkens sortiment opdateres og udvides løbende med både nøje udvalgte artikler og mærker. Onlinebutikken har et bredt varesortiment indenfor designermøbler som eksempelvis stole, borde og reoler m.m. Produkterne er også inddelt i forhold til forskellige rum, udvalgte varer valgt af medarbejderne selv, belysning, pleje og velværeprodukter, boligtilbehør, tekstiler og møbler. Man kan for eksempel købe:

 • Stole
 • Borde
 • Plantekasser
 • Hylder
 • Reoler
 • Vaser
 • Bænke
 • Puder
 • Tøjstativer
 • Spejle m.fl.

Indret din bolig

Eftersom sortimentet er så stort er udbuddet inddelt i nogle overordnede hovedkategorier, som ser således ud:

 • Produkter, der indeholder alle de artikler, der forhandles som boligtilbehør og varer, og møbler til hele boligen
 • Brands viser en oversigt over alle de mærker, der forhandles
 • Trends indeholder de nyeste produkter og de artikler, der er moderne og eftertragtede for tiden
 • Editorial fungerer som e slags blog, hvor man kan læse artikler og se billeder, og hente inspiration

Følg med på blog og på de sociale medier

Onlineshoppen har dedikeret deres brugere og designpassionerede folk en blog, hvor de deler nyheder og lægger indlæg op for at inspirere kunder etc. Hvis man er interesseret i design og boligindretning kan man holde øje med bloggen. Desuden kan man tilmelde sig nyhedsbrevet gratis eller følge med på Instagram, Facebook eller Pintrest. Der kan man opdateres om produkter, nyheder, moderne trends og gode tilbud. Det er især en god ide, hvis man gerne vil forny sin bolig, men mangler ideer og inspiration.

Designboligen hos Room for More

Betaling af nyt boliginteriør

Der findes flere muligheder for at betale produkter i denne onlinebutik. Den mest brugte betalingsmetode er betaling med kreditkort. Room for More accepterer både Dankort, Visa, Mastercard, American Express og Mobilepay. Når man betaler med Mobilepay skal man venligst sætte sig ind deres regler og vilkår, og betingelser, da det ikke er noget, der bliver bestemt af Room for More. Betalingen foregår altid gennem sikre kanaler, der krypterer alle private data, derfor kan man være sikker på, at ens data ikke bliver set eller misbrugt af andre uvedkommende. Beløbet bliver først trukket fra bankkontoen, når bestillingen er modtaget og pakken er afsendt.

Levering af produkter købt hos Room for More

Leveringstiden er på en til tre arbejdsdage og foregår med enten GLS eller PostNord. Bestillingen sendes samme dag, hvis den placeres og gennemføres inden klokken 13 på en almindelig hverdag. Hvis man handler for mindre end 500 kroner koster fragt 35 kroner, mens man kan få fri levering, hvis man handler for over 500 kr. Hvis man bestiller større møbler skal man aftale den nemmeste levering og fragt med onlinebutikken, når man gennemfører sin bestilling.

Returnering af artikler

Onlineshoppen giver 20 dages fuld returret, men varen skal stadig være i originalstand, uskadt og ny. Man skal give butikken besked med det samme ved at skrive en mail med ordrenummer og en kort forklaring. Pak venligst pakken grundigt og forsvarligt, så mulige transportskader undgås. Husk venligst at sende varen retur indenfor de 20 dage efter modtagelse af produktet. Returpakken bedes sendes til:

Dansk E-logistik
Heeringvej 25
DK-4690 Haslev
Att. Room for More

Efter varens modtagelse og undersøgelse bliver pengene refunderet til den pågældende bankkonto indenfor ca. 30 dage. Man skal selv stå for omkostninger forbundet med returneringen. Hvis det drejer sig om større møbler skal man undersøge den bedst mulige fragtmulighed, da det ikke kan lade sig gøre med almindelig post. Man må heller ikke sende pakker per efterkrav.

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Rabathelten er ikke en onlinebutik, derfor skal alle henvendelser sendes til onlinebutikkens kundeservice og ikke os. Hvis man har spørgsmål til varer, returnering eller igangværende bestillinger kan man skrive en mail til: info@roomformore.dk eller ringe til +45-71 74 10 82. Telefonernes åbningstider er: mandag til fredag fra klokken 9 til 17. Medarbejderne forsøger at besvare alle e-mails inden for ca. tre timer inden for de normale åbningstider. Sidst men ikke mindst har man mulighed for at opnå kontakt med kundeservice ved at bruge den online kontaktformular, der findes nederst på siden, hvor der står ”Kontakt os”.

Sådan indløser du din rabatkode hos Room for More

 1. Først skal du vælge en rabatkode her på Rabathelten. Nogle gange kan der forekomme særlige vilkår, fx i forhold til de artikler man kan købe og om man kan kombinere rabatten med andre tilbud.
 2. Klik på rabatkoden og den vil blive vist på skærmen og du vil samtidig blive sendt videre til onlinebutikkens hjemmeside.
 3. Husk at kopiere rabatkoden eller skrive den ned.
 4. På Room for Mores side vælger du de artikler du gerne vil købe og lægger dem i din indkøbsvogn. Når du er klar skal du klikke på ikonet af indkøbskurven og en oversigt over din bestilling vil blive vist på skærmen.
 5. Læs og godkend handelsbetingelserne og registrer dine personlige data, og indtast din rabatkode ind i feltet, hvor der står ”Rabat” og klik på den grå felt, hvor der står ”Tilføj”.
 6. Tjek venligst om din pris bliver reduceret.
 7. Herefter skal du klikke på ”Fortsæt til fragt”.
 8. Vælg din leveringsmetode og klik på ”Fortsæt til betaling”.
 9. Vælg din betalingsmetode og gennemfør betalingen og afslut dit køb.
 10. Din bestilling er nu modtaget og dine varer leveres hurtigst muligt.
 11. Vi ønsker god fornøjelse med at indrette din bolig med designvarer fra Room for More! God fornøjelse med købet og på gensyn hos Rabathelten og Room for More.

Indløs en rabatkode til Room for More

Anmeldelser af Room for More

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere