cShakers.dk rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Levering fra 16 kr hos cShakers.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Køletaske til proteinshaker til kun 39,95 kr hos cShakers.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra cShakers.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en cShakers.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Køletasken der holder drikkevarer kolde

Onlinebutikken cShakers.dk har specialiseret sig i at sælge en køletaske, der passer til enhver proteinshaker og holder denne kold i flere timer. Målgruppen er folk, der træner meget og foretrækker at drikke en kold shake direkte efter træningen. Køletasken er sort med en blå lynlås. På forsiden står onlinebutikkens logo. C-et i cShakers.dk er i øvrigt i samme blå og skrives som °C, hvilket allerede antyder produktets funktion. Farven blå forbindes ofte med noget koldt, frem for rød som står for varme ting. Hjemmesiden har alle informationer og funktioner, som kunden skal bruge. I hovedmenuen findes direkte genveje til en nærmere beskrivelse af produktet, webshoppen, en egen blog og kontaktsiden. Almene vilkår og betingelser samt en vejledning til hvordan man returnerer sine varer kan tilgås via linkene i sidefoden.

cShakeren er en køletaske til proteinshakere

Historien bag cShakers.dk

Ejeren af onlinebutikken var blevet træt af at skulle drikke lunkne proteinshakes efter en hård træning. Det var ud af denne erfaring, at han kom op med ideen om en køletaske designet til proteinshakere. I foråret 2015 blev idéen til virkelighed og han begyndte at sælge den individuelt designede køletaske under navnet cShaker. Formålet med forretningen er at kunne tilbyde alle træningsglade mennesker et produkt, der formår at holde drikken kold i længere tid.

cShakeren – køletasken med mange funktioner

cShakeren er en køletaske til alle mulige drikkevarer, men er hovedsageligt tænkt til at holde ens proteinshaker kold. Tasken er 25 cm høj og 12 cm i diameter, så den sagtens kan rumme flasker af denne størrelse. Den vejer 60 g og kan nemt haves i træningstasken. Udvendigt er cShakeren sort med blå og hvid skrift på. Indvendigt er den sølv. Lynlåsen er lyseblå, som signaliserer taskens funktion. Det er nemt at anvende cShakeren ved at følge denne vejledning:

 1. Find din bedste shaker frem.
 2. Fyld den med lige så mælk, som du ønsker.
 3. Vælg din yndlingsproteinpulver og kom en skefuld ned i mælken.
 4. Omryst godt!
 5. Din proteinshake er nu færdig.
 6. Kom shakeren i køletasken, så den bliver kold.
 7. Luk lynlåsen, put cShakeren ned i træningstasken og tag til træning.

Du kan nu nyde en kold proteinshake med mælk efter din træning.

Fordele ved proteinshakes med mælk frem for vand

Ifølge cShakers.dk er der stor forskel på, om man tilbereder sine proteinshakes med mælk eller med vand. Hovedargumenterne for at det er bedre at drikke sin shake med mælk er følgende:

 • Højt proteinindhold
 • Vigtige mineraler og vitaminer
 • Rig smag

Mælk har simpelthen mere protein end vand, hvorfor en proteinshakes proteinindhold logisk nok kan øges ved at tilberede den med mælk i stedet for vand. Desuden indeholder mælk ifølge cShakers.dk vigtige mineraler og vitaminer, som gør, at et glas mælk om dagen anses som sundt. Det sidste argument er, at en shake med mælk smager bedre end en blanding af vand og proteinpulver. Smagen af den sidste er beskrevet som kedelig, mens en proteinshake tilberedt med mælk omtales som ”en fornøjelse på alle fronter”.

En kold proteinshake kan nydes med en køletaske fra cShakers.dk

Nyheder på de sociale medier

cShakers.dk er der, hvor kunderne er: På de sociale medier. Følger man virksomheden på Twitter, Facebook eller Google+, får man løbende nye idéer til, hvordan man kan bruge sin køletaske. For eksempel forslås at tasken også kan bruges til vodkaen til Distortion i København eller når man skal til stranden. Der findes derudover tips til gode sange under træningen.

Sådan betaler du hos cShakers.dk

Hos cShakers har man mulighed for at betale sine varer med forskellige betalingskort, herunder Dankort, MasterCard og Visa Dankort. Onlinebutikken krypterer alle kortoplysninger vedhjælp af et sikkert betalingsmodul. På den måde er data, der indtastes på cshakers.dk under betalingsprocessen sikret mod tyveri. Fordelen ved betaling med kort er, at pengene først bliver trukket, når varen er på vej til dig. Desuden kan man vælge at betale sine varer med bankoverførsel.

Varer leveres på 1-2 dage

Når man først har bestilt sin cShaker, går det stærkt derfra. Onlinebutikken lover en leveringstid på normalt 1-2 dage. Det kommer an på, hvornår på dagen, man har afgivet bestillingen. Alle varer leveres med PostDanmark. cShakeren leveres til Danmark inklusive Færøerne og Grønland samt udlandet. Fragtprisen er højere til udlandet end hvis varerne sendes inden for Danmark. Desuden kan der gå længere tid ved levering til nogle af de danske småøer samt Færøerne og Grønland.

Retur og reklamation af varer fra cShakers

cShakers.dk giver almindelig returret på 14 dage og 2 års reklamationsret. Hvis man som kunde er utilfreds med de fremsendte varer, kan man gøre brug af returretten. I disse tilfælde skal man anmelde fortrydelsen inden for 14 dage fra varens modtagelse. Derefter skal man sende varerne retur inden for de næste 14 dage. Reklamationsretten træder i kraft, hvis en vare har fejl eller mangler, der anses som fabrikations- eller materialefejl forudsat at varen er blevet brugt i henhold til brugsanvisningen og de formål den er lavet til. Retur- og reklamationspakker sendes til hovedkontoret i Aarhus. Kunden betaler selv for omkostningerne. Sagen kan behandles hurtigere, når man angiver eller medsender en ordrebekræftelse samt kundenummer og kontonummer.

Spørgsmål? – Kontakt cShakers' kundeservice

Har man spørgsmål til selve produktet eller en levering, er man velkommen til at kontakte cShakers.dk direkte. På hjemmesiden findes et kontaktformular under menupunktet kontakt. Ifølge eget udsagn besvares henvendelser normalt inden for 24 timer.

Opnå rabat ved at indløse din rabatkode hos cShakers.dk?

 1. Find først en passende rabatkode her på siden. Vi gør dig opmærksom på, at der kan forekomme restriktioner ved nogle koder. Du bedes derfor læse betingelserne grundigt for hver enkel rabatkode.
 2. Klik på koden. Den vises nu på skærmen. Du skal kopiere den med musen eller skrive den ned, så du har den, når du skal til at betale hos onlinebutikken. Vi har allerede videresendt dig til cShakers’ hjemmeside.
 3. Her går du til shoppen og lægger du dine produkter i indkøbskurven.
 4. Klik på ”se kurv”, hvis du vil gennemse din ordre. Gå derefter videre til kassen.
 5. Du bliver nu spurgt, om du har en rabatkode. Når du klikker på linket, åbner sig et nyt felt.
 6. Indtast din rabatkode og klik på anvend rabatkode. Rabatten trækkes automatisk.
 7. Du mangler nu bare at udfylde dine kontakt- og leveringsoplysninger og at vælge en betalingsmetode.
 8. Afslut med at acceptere handelsbetingelserne og afgiv din ordre.
 9. Vi håber, at du bliver glad for dine kolde proteinshakes, som du fremover kan nyde fra din cShaker – inklusive en sød eftersmag af gode rabatter takket være en rabatkode fra Rabathelten. God træning!

Spar penge ved at indløse en rabatkode hos cShakers.dk

Anmeldelser af cShakers.dk
1 brugeranmeldelse
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Indløs rabatkode

Del din shoppingsoplevelse og hjælp andre brugere.

Skriv anmeldelse
skrev 01.08.2015
God oplevelse!
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon
Super god oplevelse med at handle hos cShakers.dk. Lækker simpel hjemmeside med et godt produkt. Og hurtig levering! Min bestilling blev afsendt samme dag.
Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere