En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

cShakers.dk rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for august 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Køletaske til proteinshaker til kun 39,95 kr hos cShakers.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 18/06/20 klokken07.03 af Asger.
Levering fra 40 kr hos cShakers.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Prisen varierer.
 • Sidste ændring foretaget den 19/06/20 klokken07.23 af Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
10 %
10% rabat på cShakeren hos cShakers.dk
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Kun hos Rabathelten.dk
 • Gyldig til 30/12/2017
 • Anvendt én gang
 • Seneste opdatering den 03/07/17 kl. 15.34.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Køletasken der holder drikkevarer kolde

Onlinebutikken cShakers.dk har specialiseret sig i at sælge en køletaske, der passer til enhver proteinshaker, og holder denne kold i flere timer. Målgruppen er folk, der træner meget og foretrækker at drikke en kold shake direkte efter træningen. Køletasken er sort med en blå lynlås. På forsiden står onlinebutikkens logo. C-et i cShakers.dk er i øvrigt i samme blå og skrives som °C, hvilket allerede antyder produktets funktion. Farven blå forbindes ofte med noget koldt, frem for rød som står for varme ting. Hjemmesiden har alle informationer og funktioner, som kunden skal bruge. I hovedmenuen findes direkte genveje til en nærmere beskrivelse af produktet, til selve shoppe, hvor man kan købe køletasken, en egen blog og kontaktsiden. Almene vilkår og betingelser samt en vejledning til, hvordan man returnerer sine varer, finder man nederst på forsiden.

cShakeren er en køletaske til proteinshakere

Historien bag cShakers.dk

Ejeren af onlinebutikken var blevet træt af at skulle drikke lunkne proteinshakes efter en hård træning. Det var ud af denne erfaring, at han kom op med ideen om en køletaske designet til proteinshakere. I foråret 2015 blev idéen til virkelighed, og han begyndte at sælge den individuelt designede køletaske under navnet cShaker. Formålet med forretningen er, at kunne tilbyde alle træningsglade mennesker et produkt, der formår at holde drikken kold i længere tid.

cShakeren – køletasken med mange funktioner

cShakeren er en køletaske til alle mulige drikkevarer, men er hovedsageligt tiltænkt til at holde ens proteinshaker kold. Tasken er 25 cm høj og 12 cm i diameter, så den sagtens kan rumme flasker af denne størrelse. Den vejer kun 60 g, og kan således sagtens haves i træningstasken. Udvendigt er cShakeren sort med blå og hvid skrift på. Indvendigt er den sølv. Lynlåsen er lyseblå, som signaliserer taskens funktion. Det er nemt at anvende cShakeren, og som en ekstra service tilbyder cShakers en vejledning over, hvordan man bedst anvender tasken og derved, får mest glæde af den:

 • Find den bedste shaker frem og fyld den op med den mængde mælk, der ønskes
 • Vælg det bedste proteinpulver og kom en skefuld ned i mælken
 • Ryst shakeren godt!
 • Proteinshaken er nu færdig
 • Kom shakeren i køletasken, så den både bliver kold og ikke mindst holder sig kold
 •  Luk lynlåsen, put cShakeren ned i træningstasken og tag til træning
 • Når man er færdig med træningen, tager man cShakeren op og nyder den kolde proteinshake med mælk

Fordele ved proteinshakes med mælk frem for vand

Ifølge cShakers.dk er der stor forskel på, om man tilbereder sine proteinshakes med mælk eller med vand. Hovedargumenterne for, at det er bedre at drikke sin shake med mælk, er følgende:

 • Højt proteinindhold
 • Vigtige mineraler og vitaminer
 • Rig smag

Mælk indeholder simpelthen mere protein end vand, hvorfor en proteinshakes proteinindhold logisk nok kan øges ved at tilberede den med mælk i stedet for vand. Desuden indeholder mælk ifølge cShakers.dk, vigtige mineraler og vitaminer, som gør, at et glas mælk om dagen anses som sundt. Det sidste argument er, at en shake med mælk smager bedre end en blanding af vand og proteinpulver. Smagen af den sidste er beskrevet som kedelig, mens en proteinshake tilberedt med mælk omtales som "en fornøjelse på alle fronter. Sidst men ikke mindst er en proteinshake lavet på mælk, værd at vente på! Det er en ekstra motivation, når man træner - at når man er færdig, kan man nyde denne lækre drik.

En kold proteinshake kan nydes med en køletaske fra cShakers.dk

Nyheder på de sociale medier

cShakers.dk er der, hvor kunderne er: På de sociale medier. Følger man virksomheden på Twitter, Facebook eller Instagram får man løbende nye idéer til, hvordan man kan bruge sin køletaske. For eksempel kan man også anvende køletasken til vodkaen til Distortion i København eller, når man skal til stranden. Der findes derudover tips til gode sange under træningen. På Instagram finder man sjove billeder, der kan være motiverende for ens træning. Hvis man mangler motivation eller ideer til træning, kan man også følge med på bloggen, som man direkte kan klikke sig ind på fra forsiden. Som en sidste mulighed kan man sågar finde firmaet på Linkedin.

Sådan betaler man hos cShakers.dk

Hos cShakers har man mulighed for at betale sine varer med forskellige betalingskort, herunder Dankort, MasterCard og Visa Dankort. Onlinebutikken krypterer alle kortoplysninger ved hjælp af et sikkert betalingsmodul. På den måde er data, der indtastes på cshakers.dk under betalingsprocessen, sikret mod tyveri. Fordelen ved betaling med kort er, at pengene først bliver trukket, når varen er på vej til kunden. Desuden kan man vælge at betale sine varer med bankoverførsel. Denne betalingsmetode er dog langsommere, da varen først vil blive afsendt, når pengene er modtaget.

Varer leveres på 1-2 hverdage

Når man først har bestilt sin cShaker på hjemmesiden, går det stærkt. Onlinebutikken lover en leveringstid på normalt 1-2 hverdage. Det kommer dog an på, hvornår på dagen, man har afgivet bestillingen. Alle varer leveres med leveringspartneren PostNord. cShakeren kan naturligvis leveres til hele Danmark. Herudover leverer firmaet også til Færøerne, Grønland samt udlandet. Fragtprisen er højere til udlandet end, hvis varerne sendes inden for Danmark. Desuden kan der gå længere tid ved levering til nogle af de danske småøer samt Færøerne og Grønland. Leveringen ligger almindeligvis på 18 kr uanset vægt og størrelse af pakken.

Retur og reklamation af varer fra cShakers

cShakers.dk giver almindeligvis returret på 14 dage og 2 års reklamationsret. Hvis man som kunde er utilfreds med de fremsendte varer, kan man gøre brug af returretten. I disse tilfælde skal man anmelde fortrydelsen inden for 14 dage fra varens modtagelse. Derefter skal man sende varerne retur indenfor de næste 14 dage. Reklamationsretten træder i kraft, hvis en vare har fejl eller mangler, der anses som fabrikations- eller materialefejl forudsat, at varen er blevet brugt i henhold til brugsanvisningen, og de formål den er lavet til. Retur- og reklamationspakker sendes til hovedkontoret i Aarhus. Kunden betaler selv for omkostningerne. Sagen kan behandles hurtigere, hvis man angiver eller medsender en ordrebekræftelse samt kundenummer og kontonummer.

Spørgsmål? – Kontakt cShakers' kundeservice

Har man spørgsmål til selve produktet eller en levering, er man velkommen til at kontakte cShakers.dk direkte. På hjemmesiden findes en kontaktformular under menupunktet "Kontakt". Alternativt kan man sende en e-mail til: admin@cshakers.dk eller kontakte cShakers på Facebook, ved at skrive en privat besked. God kundeservice er vigtigt for cShakers, så man kan forvente en god behandling og svar indenfor 24 timer.

Opnå rabat ved at indløse din rabatkode hos cShakers.dk

 1. Find først en passende rabatkode her på siden. Vi gør dig opmærksom på, at der kan forekomme restriktioner ved nogle koder. Du bedes derfor læse betingelserne grundigt for hver enkel rabatkode.
 2. Klik på koden. Den vises nu på skærmen. Du skal kopiere den med musen eller skrive den ned, så du har den, når du skal til at betale hos onlinebutikken. Vi har allerede videresendt dig til cShakers’ hjemmeside.
 3. Her går du til shoppen og lægger dine produkter i indkøbskurven.
 4. Klik på "Se kurv", hvis du vil gennemse din ordre. Gå derefter videre "Til kassen".
 5. Du bliver nu spurgt, om du har en rabatkode. Når du klikker på linket, åbner sig et nyt felt med teksten "Rabatkuponkode".
 6. Indtast din rabatkode og klik på "Anvend rabatkupon". Rabatten trækkes automatisk fra det samlede beløb.
 7. Du mangler nu bare at udfylde dine kontakt- og leveringsoplysninger og at vælge en betalingsmetode.
 8. Afslut med at acceptere handelsbetingelserne og afgiv din ordre.
 9. Vi håber, at du bliver glad for dine kolde proteinshakes, som du fremover kan nyde fra din cShaker – inklusive en sød eftersmag af gode rabatter takket være en rabatkode fra Rabathelten. God træning!

Indsæt rabatkode i det røde felt og spar penge hos cShakers

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere