En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Clinica rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Armaturer i bæredygtige materialer hos Clinica
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 11/09/20 klokken17.47 af Maria.
Produkter i høj kvalitet hos Clinica
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 11/09/20 klokken17.47 af Maria.
Asger
Hey? Kan du godt lide at handle hos onlinebutikker, hvor du får gode garantier? Det får du i hvert fald hos Clinica – her er der nemlig hele fem års drypgaranti! Skrevet af Asger den 06/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
Kvalitetsarmaturer hos Clinica
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Gyldig til 04/12/2019
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 03/12/19 klokken11.31 af Asger.
20% rabat ved køb af to vandhaner hos Clinica
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Gyldig til 03/12/2019
 • Endnu ikke anvendt
 • Gælder så længe lager haves.
 • Sidste ændring foretaget den 04/12/19 klokken08.20 af Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Clinica: Moderne og bæredygtigt armatur til ethvert behov

Clinicawater.com er en onlinebutik, hvor man kan finde armaturer til både badeværelse og køkken. Armaturerne findes i enten sorte eller hvide og det er enkelt at finde produkterne. Hjemmesiden er simpelt bygget op og på forsiden kan man finde de fire produkter, som onlinebutikken tilbyder. Onlinebutikken har en Facebook profil, hvor man kan holde sig opdateret omkring nyheder. Man kan bestille armaturer fra Clinica, hvis man bor i Danmark, Sverige, Norge eller England.

Svensk firma siden 2016

Onlinebutikken Clinica er svensk og blev grundlagt i 2016. Firmaet holder til i Malmø i Sverige og har fokus på design, brugervenlighed, funktionalitet og ikke mindst bæredygtighed. Folkene bag har gennem en lang række år forsøgt at udvikle vandteknologien, så de kan tilbyde de bedst mulige produkter på markedet. Produkterne er så veludviklet, at ingen vand går til spilde. Materialet er som regel børstet eller blankt stål, der tager hensyn til miljøet. Kvaliteten er derfor i top og af nøje udvalgte materialer. Alle produkter er lavet af godkendt 316 stål, som også benyttes til kirurgiske formål. Netop denne stål er syre-, nikkel- og blyfri, som sikrer hygiejne. Desuden er materialerne klar til genbrug, så man ikke skader miljøet unødigt. Grundideen er simpel og alligevel nytænkende, fordi firmaet forsøger at producere nye og gode produkter af høj kvalitet. Det er dermed ikke kun varen, der har god kvalitet, men vandet bliver også mindre forurenet.

Hvad kan man købe hos Clinica?

I denne onlinebutik kan man købe nyt amartur til enten sit køkken eller badeværelse. Man kan vælge mellem sort og hvid, samt børstet eller blankt stål. Det er derfor en god ide at se butikkens sortiment, hvis man står og mangler armatur. Hvis man klikker på ”Produkter” på forsiden kommer man til shoppens sortiment. Man finder blandt andet følgende varer:

 • Bæredygtig hvid og blank stål armatur til badeværelse
 • Bæredygtig hvid og blank stål armatur til køkken
 • Bæredygtig sort og børstet stål armatur til badeværelse
 • Bæredygtig sort og børstet stål armatur til køkken

Clinica Water armatur

Følg med på Facebook eller modtag rabatter i indbakken

Onlinebutikken er aktiv på Facebook, som i dag fylder meget i danskernes hverdag. Her opdateres brugerne løbende om nye produkter, aktuelle rabatter og kampagner. Hvis man er interesseret kan man synes-godt-om deres side på Facebook eller følge dem. Så kan man være sikker på at kunne modtage relevante nyheder og rabatter. Ellers har man mulighed for at tilmelde sig butikkens nyhedsbrev, som både er gratis og uforpligtende. Man kan til enhver tid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse.

Sikker betaling af de nye armaturer fra Clinica

Hos clinicawater.com kan man betale sikkert med enten MasterCard, VISA eller Maestro. Betalingen foregår altid gennem sikker og krypterede systemer, der sikrer, at følsomme data ikke bliver set eller udnyttet af vedkommende. Betalingen bliver først trukket, når varer bliver afsendt.

Hvordan får man det nye armatur leveret?

Efter bestillingen tjekker medarbejderne om varen allerede findes på lager eller skal bestilles. Den normale leveringstid er mellem en til tre arbejdsdage. Forsendelsen foregår med forskellige partnere og kan derfor koste forskelligt, også alt efter vægt og størrelse på pakken. Dette vil fremgå, når man bestiller varen. Når man har bestilt varerne, vil man også modtage en ordrebekræftelse på e-mail.

Kan man sende varer retur til Clinica?

Det kan altid ske, at man af eller anden grund ikke ønsker sin bestilling alligevel. Det er ikke noget problem, for man har hele 14 dages returret fra den dag, hvor man modtager sin vare med posten. Dog forudsætter dette, at varerne er ubrugte og stadig i originalemballagen. Man må gerne have åbnet pakken og tjekket indholdet, men man må ikke tage varen i brug. Man skal selv betale omkostninger forbundet med returneringen. Send venligst ikke varer retur per efterkrav. Når varen er undersøgt, får man en refundering til den konto, man har benyttet. Desuden giver onlineshoppen to års reklamationsret samt fem års garanti. Hvis man gerne vil returnere, bruge sin reklamation eller garanti skal man venligst kontakte Clinica AB ved at skrive en e-mail. Husk venligst at inddrage alle relevante informationer som navn, kundenummer og årsag til returneringen etc.

Yderligere spørgsmål til Clinica? Kontakt kundeservice

Hvis man sidder og er i tvivl om noget omkring en bestilling eller sortimentet er man altid velkommen til at kontakte onlineshoppen via enten e-mail, online kontaktformular eller telefonisk henvendelse. Medarbejderne er venlige og kompetente, og forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt. Telefonisk kan man opnå kontakt ved at ringe til 31 50 00 30. Foretrækker man skriftlig kontakt, kan man enten skrive en e-mail til Postmaster@clinicawater.com eller benytte den online kontaktformular, der findes på siden under ”Kontakt”.

Sådan indløser du din rabatkode og opnår rabat

 1. Først og fremmest skal du finde en passende rabatkode her på vores side. Læs venligst betingelser for brug af koden, da der kan forekomme særlige vilkår, som du skal være opmærksom på.
 2. Klik venligst på koden. Den vil vises frem på din skærm og du bliver samtidigt viderestillet til shoppens egen hjemmeside.
 3. Det er vigtigt enten at skrive rabatkoden ned på et stykke papir eller at kopiere den med musen.
 4. På hjemmesiden skal du nu vælge de produkter, du gerne vil købe og lægge dem i din indkøbsvogn.
 5. Klik på din indkøbsvogn, når du er færdig med at handle. Nu kan du se en oversigt over din bestilling. Hvis du er tilfreds klikker du blot på ”Gå til betaling”.
 6. Her registrerer du alle dine personlige oplysninger som e-mail, navn, adresse etc.
 7. Når du har indtastet dine oplysninger, skal du indtaste rabatkoden i feltet, hvor der står "Rabatkode". Klik på "Brug" for at aktivere koden. 
 8. Klik herefter på ”Fortsæt til forsendelsesmetode”.
 9. Vælg din forsendelse og fortsæt til betaling. Betal for din vare og glæd dig til dit nye armatur.
 10. Dine varer fra Clinica er snart på vej til dig. Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dem, og at de passer godt til dit hjem. 
 11. Husk også at fortælle dine venner om, at du har sparet penge med en rabatkode her fra siden.

Clinica rabatkode

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere