Supersaver rabatkode

200 kr rabat på din næste booking når du opretter en kundekonto hos Supersaver
Vis tilbud
Allerede anvendt 3759 gange
Vilkår og betingelser
Rejs til London fra 511 kr hos Supersaver
Vis tilbud
Allerede anvendt 31 gange
Vilkår og betingelser
Rejs til Rom fra 674 kr hos Supersaver
Vis tilbud
Allerede anvendt 7008 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Supersaver Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Supersaver. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Supersaver rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Sådan startede det hele

Supersaver.dk er en danskejet virksomhed, der er ejet af Den Danske Rejsegruppe. Den Danske Rejsegruppe er en del af European Travel Interactive (eTRAVEL), der er Nordens største online rejsebureau og som tilmed har den højeste markedsandel i Norden. eTRAVEL er repræsenteret i Norge, Finland, Sverig, Holland og Rusland.

Den Danske Rejsegruppe er både medlem af rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening og har derudover også en iATA licens. Supersaver.dk er ikke et rejseselskab, der sælger rejser i deres eget navn. Supersaver.dk finder blot de bedste tilbud blandt en række flyselskaber. 

Supersaver.dk åbnede tilbage i 2005 med den målsætning at kunne tilbyde billige rejser igennem sikker og nem handel på nettet. Virksomheden har ikke en stor administration af den grund, at det så er muligt at tilbyde rejser og hotel til lave priser samt med markedets største udvalg af rejser. 

Solferie hos Supersaver

Det er kun fantasien, der sætter grænser

På supersaver.dk kan man kombinere sin rejse, som man ønsker. Man skal være minimum 18 år for at kunne benytte sig af supersaver.dk. Neden for findes de forskellige former, som supersaver.dk tilbyder.

 • flybilletter: Ved at søge efter flybilletter på supersaver.dk, søges der automatisk blandt 650 flyselskaber, og til lande båden inden- og uden for Europa. Hvis man ønsker at søge efter en flybillet, skal man klikke på linket "fly" i toppen af hjemmesiden. Man skal derefter indtaste, hvor man skal rejse fra, og hvor man skal rejse til. Ligeledes skal man oplyse, om det skal være en enkeltbillet eller en returbillet samt afrejse- og udrejsedato. Derefter vil komme en oversigt over de flybilletter, der er tilgængelige på det angivne tidspunkt.
 • Fly + hotel: Det er også muligt at booke en pakkerejse. Det vil sige, at man booker både flybillet og hotel. Dette findes under linket "fly+hotel" i toppen af hjemmesiden. Her er proceduren den samme, som hvis man kun ønsker at bestille flybilletter. Derudover skal man oplyse, hvor mange værelser, man ønsker at booke, og antallet af voksne og børn, der skal bo på værelset/værelserne. Herefter kommer en oversigt over både tilgængelige fly og hoteller.
 • Hotel: Ønsker man udelukkende at booke et hotel, foregår det ved at klikke på linket "hotel" i toppen af hjemmesiden. På supersaver.dk er det muligt at vælge mellem 240.000 hoteller over hele verden. Oplys i hvilken by, du ønsker at finde et hotel, angiv antal personer, antal værelser samt ankomst og afrejsedato, og der vil derefter komme en liste med de hoteller, der findes i byen. 
 • Udlejningsbil: På supersaver.dk er det også muligt at booke en udlejningsbil til ferien. De tilbydes i alle størrelser og prisklasser. De findes under linket "udlejningsbil" i toppen af hjemmesiden. Man skal her angive land og by samt, hvor man ønsker at afhente og aflevere bilen. Det skal desuden oplyses, hvor længe man ønsker at leje bilen. Når dette er gjort, kan man vælge hvilken bil, man ønsker at leje.
 • Feriebolig: På supersaver.dk kan man vælge mellem 120.000 ferieboliger i 81 lande. Man skal blot indtaste, hvor man ønsker at finde en feriebolig og i hvilken periode. Herefter kommer tilgængelige ferieboliger frem.
 • Weekendrejser: Ved at klikke på linket "weekendrejse" og derefter indtaste afrejsested og rejsemål, kan man finde en oversigt over de forskellige weekendrejser, der findes på supersaver.dk
 • Erhvervsrejser: En søgning efter en erhvervsrejse foregår på samme måde som øvrige søgninger. Dog skal man vælge "erhverv" i stedet for "privat" i toppen af hjemmesiden. 
 • Når man har valgt den rejse, man ønsker at booke, klikker man på "book" i højre hjørne, og man kan derefter vælge, om man ønsker at booke yderligere eller gå direkte til kassen. 

Romantiske ferier med Supersaver

Spar tid ved at oprette en brugerprofil

Ved at oprette en gratis brugerprofil på supersaver.dk, er det hurtigt og nemt at booke en rejse. Ved at klikke på "log in" i toppen af hjemmesiden, kan man enten logge ind, hvis man er eksisterende medlem eller oprette en ny profil. Med en brugerprofil kan man finde en oversigt over tidligere og fremtidige bookinger, optjene bonuspoint, som kan bruges allerede ved det næste køb og man skal ikke indtaste alle sine personlige oplysninger, hver gang man ønsker at booke en rejse. 

Supersaver.dk på mobilen

Hvis man har en mobil med browser og internetadgang, kan man bestille Mobil Rejseplan. Dette bestilles sammen med booking af rejsen. Servicen koster 15 kroner pr booking og sikrer, at du får en SMS besked 24 timer inden afrejse med alle de vigtige informationer omkring rejsen, fx bookingnummer, flynummer, afgang - og ankomsttidspunkt, vejrudsigt på rejsemålet og om rejsen indtil videre vil ske planmæssigt. Har man bestilt hotel, vil der desuden være oplysninger omkring bookingnummer til hotellet, hotellets adresse og check-in og check-ud på hotellet. 

Yderligere kan man checke-in på mobilen. Man vil modtage en SMS med link til mobil check-in hos det flyselskab, man skal rejse med. Indtil videre er det muligt ved følgende flyselskaber: SAS, British Airways, Lufthansa, KLM, Swiss, Thai Airways, Continental og Air France. 

Forskellige slags rejser med Supersaver

Få de gode tilbud før alle andre

Det er muligt at tilmelde sig supersaver.dks nyhedsmail. Det er en gratis service, og det er altid muligt at afmelde igen. Ved at benytte denne service, vil man udelukkende modtage mails fra supersaver.dk. Supersaver.dk sender information om aktuelle og fremtidige kampagner ud via nyhedsmail og ved at være tilmeldt denne service, er man sikker på at få besked om alle de gode tilbud inden alle andre. 

Sådan betaler man på supersaver.dk

Betaling med kreditkort: Supersaver.dk accepterer betaling med Dankort, Mastercard, Eurocard, VISA og Maestro Der er visse gebyrer forbundet med at betale med kreditkort. For Dankort og VISA Dankort gælder et gebyr på max 1,39 danske kroner pr. booking og for øvrige kort gælder 1,5 % af det samlede beløb pr. booking. 

Betaling med Netbank: Gælder Danske Bank og Nordea. Der vil være et gebyr på 0 - 79 danske kroner pr. booking for betaling via Netbank. 

Sådan får du dine billetter

Ved booking af en rejse på supersaver.dk fremsendes alle billetter elektronisk. Billetten vil blive sendt på mail, og den vil ligeledes være at finde ved at logge ind på sin profil på supersaver.dk. Billetten vil blive fremsendt umiddelbart efter at købet er gennemført, da diverse bookinger vil se med det samme. 

Nyd ferien med Supersaver

Hvis du er nødt til at foretage ændringer i din bestilling

Så snart købet bekræftes på supersaver.dk bestilles flybilletterne. Det er derfor ikke muligt at ændre eller refundere billetterne. Supersaver.dk følger de retningslinjer, som det flyselskab, hvorigennem billetterne er bestilt, og det er derfor de regler, der er gældende. Nogle flyselskaber tillader ombookinger eller andre ændringer, og dette skal ske minimum 24 timer inden afrejse. Vær opmærksom på, at der i forbindelse med en ombooking eller anden ændring vil være visse beløb, der går tabt. 

Supersaver.dk er altid til tjeneste

Kundeservice kan kontaktes over telefon eller på mail. Under feltet "spørgsmål og svar" er det muligt at få svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med booking af en rejse. 
I tilfælde af ændringer i forbindelse med en booket rejse, skal kundeservice kontaktes.

Den sjove del

 1. For at få rabat ved din næste booking på supersaver.dk, skal du bruge en rabatkode fra Rabathelten.dk. Når du har fundet den rabatkode, du ønsker at bruge, skal du klikke på den, hvorefter du vil komme direkte til supersaver.dk
 2. Her skal du starte med at vælge, hvilken rejse, du ønsker at booke. Når det er gjort, skal du klikke på "book", og du vil automatisk blive ført videre til den side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger.
 3. Det er også her, du skal indtaste den rabatkode, du har fundet på Rabathelten.dk. Rabatkoden kommer frem, når du klikker på den på Rabathelten.dk.
 4. Når rabatkoden er registreret, vil prisen automatisk blive opdateret, så den pris der vises, vil være prisen fratrukket rabatten.
 5. Når købet er bekræftet, er det tid til at læse sig tilbage. Det er noget sjovere at handle, når man kan spare penge samtidig.

Indløs rabatkode hos Supersaver

Anmeldelser af Supersaver

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8