Sixt rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2020. Opdaterede og godkendte.

15 %
Op til 15% rabat på udlejningsbiler hos Sixt
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Flexleasing af biler hos Sixt
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Til de miljøbevidste: Hos Sixt finder du et udvalg af elbiler, som kan lejes i kortere tid eller på månedsbasis. Her har du mulighed for at slå et slag for et grønnere Danmark!
Billig billeje i hele Danmark hos Sixt
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
Op til 15% rabat på udlejningsbiler hos Sixt
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Sixt - biludlejning i hele verden 

Sixt.dk er en online platform, hvor det er muligt, at leje en bil. Virksomheden er en af de absolut førende indenfor biludlejning og tilbyder blandt andet leje af stationcars, varevogne, cabrioleter og limousine service

Virksomheden blev grundlagt i 1912 i Tyskland af Martin Sixt. Grundlæggelsen fandt sted på et tidspunkt, hvor der ikke eksisterede ordentlige veje. Trods dette havde Martin Sixt troen på, at biludlejning ville blive en stor forretning i fremtiden. I dag ledes virksomheden af Erich Sixt, som siden 1969 har stået i spidsen af biludlejningsvirksomheden. Med sig i ledelsen har han Konstantin Sixt, som er ansvarlig for salg, Detlev Pätsch, som varetager alle operationelle områder, Alexander Sixt som er ansvarlig for virksomhedens strategi og Dr. Julian Zu Putlitz som varetager virksomhedens økonomiske områder.

Målet for Sixt er at tilbyde den rette bil, der passer til kundens behov. Skal man flytte og derfor har brug for en flyttebil, kan man leje varevogne, skal man på køreferie, kan man leje forskellige personbiler eller vil man være mere miljøvenlig, er det også muligt at leje elbiler.

En af verdens førende biludlejningsvirksomheder

Siden Sixt blev grundlagt har virksomheden bredt sig til hele verden. Det er i dag muligt at leje en bil i mere end 100 lande såsom Spanien, Frankrig, Italien, Sverige, Norge, Brasilien og Schweiz. Med mere end 2200 kontorer i verden, sikrer Sixt sig, at det altid er muligt at få råd og vejledning omkring udlejning og medarbejderne står altid klar til at besvare spørgsmål. Med disse fysiske kontorer over hele verden, er det også muligt at møde op og leje en bil, hvis man foretrækker dette. I Danmark finder man adskillige kontorer blandet andet de populære lufthavnsstationer som man kan finde i Aalborg, Aarhus, Billund, København, Roskilde og Karup. Befinder man sig et andet sted i Danmark, kan man selvfølgelig altid nemt og hurtigt leje en bil igennem hjemmesiden. 

Find bilen, der passer til behovet

Klikker man sig ind på hjemmesiden, finder man øverst på siden hovedkategorierne udlejningsbiler, personbiler, varevogne, månedsleje, udlandsdansker og elbil. Under kategorien udlejningsbiler finder man adskillige underkategorier såsom stationcar, minibusser, sportsvogn og cabriolet. Det er her muligt at klikke på eksempelvis sportsvogn og der vil dukke de sportsvogne op, som Sixt kan tilbyde. Klikker man på hovedkategorien personbiler eller varevogne, kan man lave en søgning på afhentnings- og leveringstidspunktet samt afhentnings- og leveringstedet. På disse sider er det også muligt at se et udvalg af biler, som Sixt anbefaler.

På forsiden i menuen til højre, kan man blandt andet finde ugens Sixt tilbud, Sixt luxury cars, varevognsleasing, udlejningsbiler og elbiler. Det er også muligt at klikke på kategorien my sixt, hvor man kan oprette sig som bruger og følge med i reservationer. Ved at oprette en bruger, kan man også hurtigere og nemmere bestille en bil. Oprettelsen er gratis og der følger en masse fordele med såsom rabatter ved reservation, optjening af point og express check-in. 

Find den rette lejebil hos Sixt

Månedsleje af biler og fordele til udlandsdanskere

Som en særlig service tilbyder Sixt at man kan leje en bil i 1-12 måneder. Denne service kaldes mini-lease, og det er interessant for dem, som ønsker at leje en bil i længere tid end en måned. Der er ingen binding efter 30 dage og man kan derfor aflevere bilen fra dag til dag. Det er en nem og fleksibel service som gør det muligt, at leje drømmebilen i en længere periode. Lejer man en bil i en længere periode, vil prisen selvfølgelig være lavere men kvaliteten vil stadig være i top

Som udlandsdansker er det også muligt at leje en bil hos Sixt. Dette kræver blot, at man har folkeregisteradresse udenfor Danmark. Man kan vælge imellem forskellige størrelser og prisklasser, så man altid kan finde en bil, der passer til behovet. Når man lejer en bil hos Sixt som udlandsdansker, får man unikke fordele. Disse fordele er blandt andet ingen selvrisiko, fri kilometer og altid konkurrencedygtige priser. Man kan tilmelde sig udlandsdansker-nyhedsbrevet for at sikre sig, at man modtager de bedste og de helt rigtige tilbud. Nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes.

Nyheder og tilbud samt mobilreservation

Ønsker man at være med på beatet og modtage tilbud og nyheder hurtigere end andre, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet ved at klikke på nyhedsbrev nederst på siden. Her skal man udfylde e-mail og fornavn samt hvilket område, man ønsker at modtage nyheder fra (privat, erhverv eller begge). Igennem nyhedsbrevet får man mulighed for at deltage i konkurrencer og man kan til hver en tid afmelde sig. Man har også muligheden for at følge Sixt på Facebook. På Facebook finder man Sixt ved at søge på Sixt Biludlejning. På siden kan man følge med i aktuelle nyheder og forskellige tilbudskampagner.

Sixt har udviklet en app, som gør det nemt og hurtigt at få overblik over reservationer og tilbud. Man kan følge med i alle de reservationer man har foretaget og man kan tilmed reservere en bil på app’en. App’en understøttes af mobilenheder fra iPhone, iPad, Android Blackberry og Windows Phone.

Kundeservice i topklasse

Har man spørgsmål til bilerne eller ønsker man information omkring reservationen, kan man altid kontakte kundeservice ved enten at sende en e-mail igennem kontaktformularen på hjemmesiden. Man kan også sende en e-mail til info(at)sixt.dk og spørgsmålene vil blive besvaret hurtigst muligt. Har man forespørgsler, der haster, er det også muligt at ringe til kundeservice på telefon +4532481100. Man kan også ringe direkte til udlejningsstedet. Man kan finde de forskellige telefonnumre her.

Betaling og lejebetingelser hos Sixt

Når man laver en reservation, kan man i de fleste tilfælde vælge, om man vil betale med det samme eller om man ønsker at betale senere. Ønsker man at betale med det samme, kan man benytte flere forskellige betalingskort. Man kan benytte American Express, Diners Club, Discover, MasterCard, JCB eller Visa. Ønsker man at betale senere, kan man indtaste sin e-mailadresse, hvor der vil blive sendt en faktura. Det er altid en god ide at læse lejebetingelserne igennem. Disse finder man her.

Sådan indløser man en rabatkode hos Sixt

 1. Vælg den rabatkode, der passer bedst behovet. Vi anbefaler, at man altid læser vilkår og betingelser for brug af koden. 
 2. Når koden er valgt, klikker man på den, så den vises på skærmen. Det er en god ide, at skrive koden ned eller gemme den på computeren. 
 3. Når man har klikket på koden, bliver man automatisk viderestillet til Sixt’ hjemmeside og koden vil automatisk være aktiv ved bestillingen
 4. På hjemmesiden skal man vælge den bil, man ønsker at leje. Vælg også afhentnings- og afleveringstidspunktet samt afhentnings- og afleveringsstedet. 
 5. Herefter kan man vælge, om man vil betale med det samme eller om man vil betale senere. 
 6. Tjek informationerne igennem, og vælg ekstraudstyr, hvis dette er nødvendigt. 
 7. Klik på accepteret pris og ekstraudstyr. Udfyld de personlige detaljer og klik herefter på bestil nu. 
 8. Herefter skal man udfylde betalingsoplysninger og bekræfte disse.
 9. Der bliver sendt en ordrebekræftelse til e-mailen, der er opgivet under de personlige detaljer. 
 10. Vi håber reservationen lever op til forventningerne og vi glæder os til at se dig hos Sixt.dk og Rabathelten.dk igen.
Anmeldelser af Sixt

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere