En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

PureVPN rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling 7 dages prøveversion til 7,50 kr hos PureVPN
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 01/12/2021 klokken 07.53 af Asger.
31 dages fuld returret hos PureVPN
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 01/12/2021 klokken 07.51 af Asger.
Vidste du?

At du kan finde masser af spændende læsestof om datasikkerhed samt guides og quizzer på PureVPNs hjemmeside? God læselyst, og god fornøjelse! Skrevet af Asger den 27. dec. 2019.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Udløbne rabatkoder69% rabat på 1-års abonnement hos PureVPN
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Anvendt én gang
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle PureVPN-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om PureVPN

Der kan være mange grunde til, at man vælger en VPN, men uanset hvad, så er det en af de der ting, hvor man i hvert fald ikke skal spare …

… med mindre man gør det gennem en rabatkode fra Rabathelten, selvfølgelig! Dem kan du finde her – god fornøjelse!

Skrevet af Asger den 3. dec. 2019. Opdateret af Asger am 9. jul. 2020.

Sikkerhed frem for alt

Det er vigtigt, at man beskyttersig, når man færdes på nettet, og det gør man bedst med en VPN. PureVPN er et produkt, som tager hånd om ens private oplysninger, og som giver et ekstra lag beskyttelse, når man eksempelvis streamer, downloader eller bare bruger et offentligt netværk på eksempelvis en café eller i en lufthavn. Virksomheden har eksisteret i mere end ti år, og når man handler her, køber man således et gennemtestet produkt, som er blevet til på baggrund af masser af know-how og erfaring.

Bagom PureVPN

Det Hong Kong-baserede firma GZ Systems begyndte i 2006 arbejdet med en ny VPN-tjeneste, som året efter blev lanceret som PureVPN med to forskellige locations. Siden da har virksomheden udvidet i takt med, at kundernes software- og hardwareforbrug har ændret sig, og i dag er PureVPN en af markedets førende udbydere til både private og erhvervskunder. De første to locations er i mellemtiden blevet til mere end 180 med 2000+ servere

PureVPNs produkt(er)

I nogen onlinebutikker er det nemt at blive forvirret over det store udvalg, for hvad skal man egentlig vælge – det problem har man ikke hos PureVPN, for her tilbyder virksomheden nemlig kun en enkelt ydelse. 

PureVPN lover, at man her får en kryptering på militærniveau, og det er kun en af de ting, der gør, at produktet skiller sig ud i forhold til konkurrenterne. Udover tekniske begreber som eksempelvis Port Forwarding, DDos Protection og Dedicated IP lover PureVPN nemlig også noget, som de fleste nok finder noget mere jordnært og brugbart: Firmaet profilerer sig nemlig også på at være førende indenfor VPN til Netflix USA. Med nem og intuitiv software, der fungerer til en lang række platforme og en lang række browsere, er det nu muligt at få adgang til en masse en indhold hos en af verdens største streamingtjenester, som før i tiden helt bogstaveligt var ”lukket land” – det er noger, der hitter! 

Overvejer man at få mere ud af sit Netflix-abonnement med PureVPN, men er man stadig ikke helt solgt, kan man fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor man kan se en sammenligning af, hvor meget indhold, man har adgang til fra forskellige lande – det sætter tingene i perspektiv.

Fordele ved PureVPN.

PureVPN på de sociale medier

PureVPN er selvfølgelig at finde på diverse sociale medier, hvor man som kunde eller nysgerrig potentiel kunde få et  indblik i virksomheden og stille uforpligtende spørgsmål, uden at man skal til at henvende sig til kundeservice. Det er der flere fordele ved. Det går som regel hurtigt, og ens svar og spørgsmål bliver synligt for andre, der også kan have glæde af det. Ønsker man at blive en del af PureVPNs community på de sociale medier, kan man finde virksomheden på Facebook, Twitter, Instagramog Youtube.

Mange forskellige betalingsmuligheder

Hos PureVPN har man udover de gængse muligheder (kreditkort, PayPal etc.) også muligt at betale med de mindre kende Paymentwall, Alipay (som er skabt af den kinesiske handelsplatform Aliexpress), Blue Snap samt kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Levering & returnering 

Her er det nemt, for når man køber en VPN-tjeneste, er der selvfølgelig ingen ventetid – det er bare at downloade, og så er man ellers i gang. Finder man bagefter ud af, at PureVPN alligevel ikke var det rigtige, tilbyder firmaet desuden 31 dages returret, hvor man får det fulde beløb refunderet. På den måde kan man trygt prøve ydelsen i ro og mag, uden at man risikerer, at man ”hænger på den” i lang tid fremover. 

Kundeservice & FAQ 

Med en kundekreds, som tæller flere millioner mennesker fordelt over hele verden, er det klart, at PureVPN ikke kan nøjes med en kundeservice, der kun er tilgængelig til almindelige kontortider. Her tilbyder man i stedet en døgnåben kundeservice, som man kan få fat på på forskellige måder. Har man spørgsmål om eller problemer med sit PureVPN-abonnement, kan man benytte sig af følgende kontaktmuligheder:

 • Kontaktformular
 • Live chat
 • Email (enquiry@purevpn.com)

Sådan indløser du din rabatkode hos PureVPN 

 1. Læg ud med at finde en passende rabatkode til PureVPN her hos Rabathelten. Hus at tjekke, om der gælder særlige vilkår for rabatkoden, inden du fortsætter.
 2. Kopier rabatkoden, og gå videre til PureVPNs hjemmeside.
 3. Nu skal du tage et kig på PureVPNs produkt og beslutte dig for, hvor længe dit abonnement skal løbe.
 4. Når du har valgt det abonnement, der passer bedst til dig, kommer du automatisk videre ned på siden. Vælg her, hvordan du helst vil betale. betalingsmetode, og hvor du også kan indtaste din rabatkode
 5. Indtast koden, og klik på ”anvend”. Nu skulle rabatten gerne være fratrukket.
 6. Kig lidt længere nede på siden, hvor du har mulighed for at tilføje ekstra ydelser.
 7. Har du det hele? Så er det bare at trykke på betalingsfeltet, så du kan downloade dit VPN-software fra PureVPN. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten

Ofte stillede spørgsmål om PureVPN

Netop nu kan du spare penge med følgende PureVPN rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra purevpn.com, som du kan benytte og spare penge med i juni. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos PureVPN kan kontaktes via e-mail enquiry@purevpn.com.

Hos PureVPN kan du nemt og enkelt betale med PayPal, American Express, MasterCard og VISA.

Ja, du finder PureVPN på Facebook, Instagram, Youtube og Twitter.
Hvad synes du om vores tilbud?