PureVPN rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
69% rabat på 1-års abonnement hos PureVPN
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
31 dages fuld returret hos PureVPN
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Vidste du? At du kan finde masser af spændende læsestof om datasikkerhed samt guides og quizzer på PureVPNs hjemmeside? God læselyst, og god fornøjelse! Skrevet af Asger den 27/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Sikkerhed frem for alt

I en tid, hvor cyberkriminalitet bliver mere og mere udbredt, er det vigtigt, at man beskytter sig, når man færdes på nettet. Her er PureVPN klar til at hjælpe med et produkt, som tager hånd om ens private oplysninger, og som giver et ekstra lag beskyttelse, når man eksempelvis streamer, downloader eller bare bruger et offentligt netværk på eksempelvis en café eller i en lufthavn. Virksomheden har eksisteret i mere end ti år – en evighed i den verden – og når man handler her, køber man således et gennemtestet produkt, som er blevet til på baggrund af masser af know-how og erfaring.

Historien bag

Historien om PureVPN er historien om, hvordan teknologiske udviklinger kan inspirere til nye opfindelser og skabe nye markeder. Det Hong Kong-baserede firma GZ Systems begyndte i 2006 arbejdet med en ny VPN-tjeneste, som året efter blev lanceret som PureVPN med to forskellige locations. Siden da har virksomheden udvidet i takt med, at kundernes software- og hardwareforbrug har ændret sig, og i dag er PureVPN en af markedets førende udbydere til både private og erhvervskunder. De første to locations er i mellemtiden blevet til mere end 180 med 2000+ servere. Historien om PureVPN er dog langtfra slut, og i takt med at internettet fylder mere og mere i vores dagligdag, er der ingen udsigt til, at behovet for beskyttelse i cyberspace falder lige foreløbig. 

PureVPNs produkt(er)

I nogen onlinebutikker er det nemt at blive forvirret over det store udvalg, for hvad skal man egentlig vælge – det problem har man ikke hos PureVPN!

Virksomheden tilbyder nemlig kun den ene ydelse, men den er til gengæld god. Faktisk lover firmaet, at man her får en kryptering på militærniveau – det burde række til de fleste ønsker og behov! Produktet har et par særlige kendetegn, som også gør, at man her skiller sig ud på et marked, hvor man som almindelig bruger hurtigt kan få den tanke, at det ene produkt vel kan være ligeså godt som det andet. Udover tekniske termer som eksempelvis Port Forwarding, DDos Protection og Dedicated IP lover PureVPN nemlig også noget, som de fleste nok finder noget mere jordnært og brugbart: Firmaet profilerer sig nemlig også på at være førende indenfor VPN til Netflix USA. Med nem og intuitiv software, der fungerer til en lang række platforme og en lang række browsere, er det nu muligt at få adgang til en masse en indhold hos en af verdens største streamingtjenester, som før i tiden helt bogstaveligt var ”lukket land”, og kombineret med den øgede sikkerhed, man får ved at bruge en VPN, synes PureVPN at have ramt helt rigtigt med deres produkt. 

Overvejer man at få mere ud af sit Netflix-abonnement med PureVPN, men er man stadig ikke helt solgt, kan man fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor man kan se en sammenligning af, hvor meget indhold, man har adgang til fra forskellige lande – det sætter tingene i perspektiv.

Bliv klogere med bloggen

Blandt PureVPNs kunder finder man alt lige fra virksomheder med masser af IT-ekspertise til privatpersoner, som først og fremmest er interesseret i at beskytte deres personlige oplysninger, når de færdes på nettet. Hører man til i den sidste kategori, og er man nysgerrig på, hvad PureVPN kan tilbyde, er der gode muligheder for at blive klogere gennem firmaets hjemmeside.

Her kan man læse mere om, hvad en VPN egentlig er, hvorfor den er god at have, og hvordan PureVPN skiller sig ud fra konkurrenterne. En VPN er et atypisk produkt på den måde, at det er noget, alle bør have, men samtidig har kunderne ofte meget forskellige forudsætninger for at kunne træffe et kvalificeret valg. Det er man klar over hos PureVPN, og derfor gør man meget ud af at præsentere produktet og dets fordele på en overskuelig måde, så alle får noget ud af læsningen. 

Selvom nogle af blogindlæggene tydeligvis henvender til brugere med stærke IT-forudsætninger, er de fleste af dem skrevet på en måde, så alle kan få noget ud af læsningen. Her kan man få udvidet sin IT-horisont generelt, og samtidig er der også mulighed for at blive mere bevidst om vigtigheden af at beskytte sine personlige oplysninger, når man begiver sig ud i cyberspace.

PureVPN på de sociale medier

PureVPN er ligesom de fleste andre virksomheder i dag også at finde på diverse sociale medier. Her kan man som kunde eller nysgerrig potentiel kunde få et bedre indblik i virksomheden og stille uforpligtende spørgsmål, uden at man skal til at henvende sig til kundeservice. Det er der flere fordele ved. Det går som regel hurtigt, og ens svar og spørgsmål bliver synligt for andre, der også kan have glæde af det. Ønsker man at blive en del af PureVPNs community på de sociale medier, kan man finde dem på Facebook, Twitter, Instagramog Youtube.

Mange forskellige betalingsmuligheder

De fleste mennesker er nok vant til et bredt udvalg af betalingsmetoder, når de shopper på nettet, eksempelvis med både kreditkort, PayPal og bankoverførsel. PureVPN går et (eller måske endda flere) skridt videre, og her er det udover de gængse muligheder også muligt at betale med de mindre kende Paymentwall, Alipay (som er skabt af den kinesiske handelsplatform Aliexpress), Blue Snap samt kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Levering & returnering 

Her er det nemt, for når man køber en VPN-tjeneste, er der selvfølgelig ingen ventetid – det er bare at downloade, og så er man ellers i gang. Finder man bagefter ud af, at PureVPN alligevel ikke var det rigtige, tilbyder firmaet desuden 31 dages returret, hvor man får det fulde beløb refunderet. På den måde kan man trygt prøve ydelsen i ro og mag, uden at man risikerer, at man ”hænger på den” i lang tid fremover. 

Kundeservice & FAQ 

Med en kundekreds, som tæller flere millioner mennesker fordelt over hele verden, er det klart, at PureVPN ikke kan nøjes med en kundeservice, der kun er tilgængelig til almindelige kontortider. Her tilbyder man i stedet en døgnåben kundeservice, som man kan få fat på på forskellige måder. Har man spørgsmål om eller problemer med sit PureVPN-abonnement, kan man benytte sig af følgende kontaktmuligheder:

Sådan indløser du din rabatkode hos PureVPN 

 1. Begynd med at finde din rabatkode til PureVPN her på Rabathelten. Vær opmærksom på, om der gælder særlige vilkår som eksempelvis minimumsbeløb for din rabatkode.
 2. Kopier rabatkoden, og klik dig videre til shoppen.
 3. Her kan du udforske PureVPNs produkt og beslutte dig for, hvor længe dit abonnement skal løbe.
 4. Når du har valgt løbetiden for dit abonnement, bliver du automatisk sendt lidt videre ned på siden, hvor du skal vælge din foretrukne betalingsmetode, og hvor du også kan indtaste din rabatkode
 5. Indtast koden, og klik på ”anvend”. Nu skulle rabatten gerne være fratrukket.
 6. Kig lidt længere nede på siden, hvor du har mulighed for at tilføje ekstra ydelser.
 7. Har du det hele? Så er det bare at trykke på betalingsfeltet, så du kan downloade dit VPN-software fra PureVPN. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten

Sådan bruger du din rabatkode hos PureVPN.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere