Panda Security rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Antivirusprogrammer til gode priser hos Panda Security
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Forskellige antivirus programmer til gode priser hos Panda Security
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Panda Security Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Panda Security rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Fuld beskyttelse for alle computere

Efterhånden er det blevet utrolig vigtigt at beskytte ens elektroniske produkter mod udefrakommende trusler og vira. Mange hackere forsøger gentagne gange at få adgang til private og følsomme data fra utallige computere. Ca. 40.000 forskellige trusler kommer fra computernetværk JDN. Hos Pandasecurity.com markedsfører forskellige sikkerhedsprodukter indenfor antivirus, der kan beskytte imod disse trusler og vira. Hos Panda Security kan man købe godkendte og testede antivirusprogrammer som virksomhed eller privatperson. Programmerne beskytter enheden komplet og påvirker ikke enheden. Ved at installere disse programmer på enhver enhed kan man være rolig, når man surfer på nettet eller henter filer fra forskellige websider. Det er en vigtig investering for at undgå vira og skader på filer og enheder eller yderligere problemer med afsløringen af private data til uvedkommende.

Eksperter indenfor computersikkerhed siden 1990

Panda Security, tidligere kaldet Panda Software blev grundlagt i 1990 i Bilbao, i Spanien. De specialiserer sig i sikkerhedsløsninger til alle enheder og systemer. I 2007 skiftede virksomheden navn og blev til Panda Security. I dag bliver virksomheden ledet af Diego Navarrete. Panda Security har fået stor succes indenfor antivirus, softwareartikler og computerbeskyttelse, da de benytter en særlig teknologi for at udvikle deres produkter. Højdepunktet var i 2009, hvor i-cloudtjenesterne blev introduceret i markedet. Mærket bliver primært forhandlet i USA, Spanien, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. Succesen bag virksomheden skyldes blandt andet, at deres produkter tilbyder en af de sikreste beskyttelser og er så smarte, at de ikke fylder meget plads på enheden eller påvirker brug og hastighed af enheden. De benytter primært den såkaldte TruPrevent, der opdager og dermed blokerer vira. Modellen Collective Intelligence identificerer de skadelige programmer og undlader dem i at skade enheden. Deres løsninger kan bruges til både Pc’er, mobiltelefoner og stationære computere i over 80 lande.

Software beskyttelse

Beskyttelse til alle elektroniske artikler

Online platformen er specialiseret i at forhandle beskyttelsesprogrammer og software til forskellige medier som fx tablets, smartphones og computere. Et af de mest sælgende produkter er Antivirus Pro, som kan identificere og fjerne alle trusler mod Windows. Desuden er den udviklet til at beskytte trusler fra wi-fi-netværker ved at blokere uønskede aktiviteter og brugere. Sidst men ikke mindst kan dette program spore stjålne varer som fx iPads eller iPhones. Man kan altid få teknisk hjælp ved at henvende sig via e-mail eller telefonisk henvendelse.

Man har altid mulighed for at prøve diverse programmer gratis i en begrænset periode. Det gælder i 14 dage og herefter kan man tage stilling til om man gerne vil fortsætte eller stoppe programmet. Som privatkunde kan man vælge iblandt følgende antivirus programmer:

 • Basisbeskyttelse (Basisc Protection)
 • Avanceret beskyttelse (Advanced Protection)
 • Komplet antivirus beskyttelse (Complete Protection)
 • Premium beskyttelse (Premium Protection)

Panda Security

Med en basisbeskyttelse kan man beskytte alle enheder imod virus og andre trusler fra nettet. Med denne pakke kan man føle sig sikker, når man surfer på nettet og kan dermed være sikker på, at man ikke bliver angrebet af vira eller tyveri og misbrug af private data. Den avancerede beskyttelsespakke beskytter mod tidligere nævnte trusler, men også når man henter og deler filer med andre. Således er man ikke kun sikret mod virus, identitetstyveri, men også når man henter filer fra diverse hjemmesider. Med den fulde beskyttelsespakke er man komplet beskyttet, både på nettet og når man deler og henter filer. Denne beskyttelse tilbyder også en ekstra fordel, der sikrer, at alle betalingsdata ved onlinekøb, krypteres og ikke kan ses eller benyttes af uvedkommende. Denne beskyttelsespakke anbefales især til forældre, da den kan beskytte børn mod uhensigtsmæssige, utroværdige og mistænkelige hjemmesider. Premium beskyttelsen er som navnet antyder det program, der beskytter mod alle farlige trusler og som desuden advarer med en alarm hver gang en trussel er på vej.

Internet Security er et yderligere tilbud fra Panda Security, som hjælper forældre med at beskytte deres børn på internettet. Dette gøres ved at give forældre mulighed for at spore deres børns internetbrug, fil- og datahentninger m.m. Denne beskyttelse fås både til almindelige computere og Apple produkter.

Global Protection tilbyder den samme beskyttelsesgrad, men giver også en krypteringsmulighed, der sikrer, at alle følsomme og fortrolige data bliver krypteret og dermed ikke nå nogle udefrakommende uvedkommende. Derudover kan dette program anvendes til at optimere computerens ydeevne.

Gold Protection gør det enklere at dele og få fjernadgang til data fra forskellige computere og brugere. Dette anbefales til alle dem, der har en virksomhed, arbejde fra forskellige steder og enheder eller til dem, der arbejder som freelancere. Det er nemlig en god ide til alle fagfolk og professionelle, der driver egen virksomhed, da den kan gemme og beskytte store datamaterialer. Ved at benytte dette program kan man beskytte hele virksomhedens netværk og data. Programmet hjælper med at synkronisere, dele og beskytte data. Således bliver det nemmere at lave backup af data og filer m.m.

Nederst findes der nogle eksempler på beskyttelsesprodukter:

 • Panda Mobile Security
 • Panda Internet Security
 • Panda Free Antivirus
 • Panda Antivirus for Mac
 • Endpoint Protection
 • Endpoint Protection Plus
 • Adaptive Defense 360
 • Fix & Protect Plan
 • Digital Home Plan
 • Panda Protection Complete Plan
 • Installations- og konfigurationsservice
 • Virusborttagningstjänst
 • Virusborttagnings- och optimeringstjänst
 • Beskyttelse til Androidenheder
 • Antivirusprogram til Mac OS X

Man kan læse mere dybdegående om alle produkter ved at finde dem på hjemmesiden og læse om dem. Der får man detaljerede informationer om produktet, dets funktioner, brugsvejledning og installationsguide. Desuden kan man vælge forskellige abonnementer på enten et, to eller tre år. Man har altid mulighed for at prøve programmet gratis i en begrænset periode.

Flere valgmuligheder

App til både Android og Apple

Man kan hente en gratis app til ens smartphone eller iPhone fra henholdsvis Google Play eller Apple store, som beskytter enheden mod udefrakommende trusler og vira. Man får løbende opdateringer og beskeder eller advarsler, hvis der er mistænkelig adfærd eller trusler. Således kan man være helt sikker når man bruger sin telefon til at surfe på nettet.

Panda Security på de sociale medier og via nyhedsbrev

Panda Security opdaterer brugere og andre interesserede gennem deres sociale netværker. På de sociale medier deler de, de nyeste produkter og teknologier indenfor antivirus. Derfor er de aktive på både Facebook, Google+, Twitter og Youtube. På Facebook lægger de primært billeder, nyheder og deres nyeste produkter og aktuelle tilbud op, mens de på Youtube lægger videoer op, der har brug for råd eller gerne vil have mere informationer omkring tjenester, produkter og software. Desuden kan man tilmelde sig nyhedsbrevet gratis og uforpligtende, og derigennem får opdateringer og tilbud fra onlinebutikken direkte i indbakken.

Hvordan kan man betale for dine artikler?

Hos Panda Security kan man betale sikkert, trygt og hurtigt med enten kreditkort eller PayPal. Alle betalingsmetoder er sikrede og foregår via krypterede, godkendte og sikre betalingskanaler. Hvis man ønsker at benytte kreditkort kan betale med følgende kort:

 • Visa
 • MasterCard
 • American Express

Husk venligst først at indløse rabatkoden inden betaling, så prisen kan blive reduceret, inden man betaler for sit køb. Hvis man ønsker at benytte PayPal bedes man venligst læse alle vilkår for brug af tjenesten, da der er særlige forhold, som kun gælder for denne betalingsmetode. Betalingen trækkes først fra efter varen er afsendt.

Modtagelse af bestilte tjenester

Efter godkendelse af købet får man en bekræftelsesmail med en særlig og unik sikkerhedskode som man skal benytte, når man vil aktivere sit program. I e-mailen står der en grundig beskrivelse af aktiveringen af kontoen. Når man skal aktivere sit program skal man logge ind på sin konto. Der har man også mulighed for til enhver tid at forny eller opgradere sine tjenester.

Annullering af køb

Hvis man skulle fortryde sit køb har man hele 30 dage til at annullere købet. Disse 30 dage gælder fra den dag, hvor man modtog sin aktiveringskode. Hvis man ønsker at annullere sin bestilling bedes man hurtigst muligt kontakte kundeservice, via e-mail eller telefonisk henvendelse, og opgive kundenummer og aktiveringskode, og anmode om annullering. Herefter vil medarbejderne hjælpe en med at komme videre.

Brug for hjælp? Intet problem

Har man brug for hjælp til at vælge et produkt eller ikke kan gennemføre sin installering kan man kontakte onlinebutikken via mail ved skrive til: info@es.pandasecurity.com eller ringe til +34-944251100. Ellers kan man altid læse handelsvilkår for onlinebutikken:

Antivirus bliver lidt billigere for alle med vores rabatkoder

 1. Find den rabatkode her på siden, der passer til dine behov og ønsker. Klik på den og læs venligst alle betingelser for brug af koden. Ofte kan rabatkoder ikke kombineres med andre tilbud.
 2. Kopier venligst rabatkoden med din mus. Du bliver også automatisk videresendt til onlineshoppens hjemmeside.
 3. Her vælger du de artikler du gerne vil bestille og lægger dem i din indkøbskurv.
 4. Klik på din indkøbskurv. Find det tomme felt nederst på din ordre, hvor der står ”Coupon code”. Klik herefter på ”Apply”.
 5. Vælg din betalingsmetode og betal for din bestilling og klik på ”Next”, når du er klar.
 6. Nu har du sparet penge på din internetbeskyttelse. En e-mail med din bekræftelse og aktiveringskode er på vej til dig. God fornøjelse!

Rabatkoder til Panda Security

Anmeldelser af Panda Security

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere