miniinthebox

MiniintheBox rabatkode

Alle 2 MiniintheBox rabatkoder & 1 tilbud for november 2017 er blevet testet og godkendt.

50 kr rabat ved køb over 475 kr hos MiniintheBox
Kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder kun mobiltilbehør. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1 gang
31 kr rabat ved køb over 317 kr hos MiniintheBox
Kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder kun mobiltilbehør. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1 gang
Spændende varer til gode priser hos MiniintheBox
Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 11 gange
Udløbne rabatkoder fra MiniintheBox – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en MiniintheBox rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Global virksomhed med sans for detaljen

Mini in the Box.com er en global virksomhed, der sælger mange forskellige produkter online. Firmaet har hovedkvarter i Kina, nærmere bestemt i den store metropol Beijing, og herfra har Mini in the Box fingeren på pulsen og mærker alt, hvad der rører sig indenfor den nyeste elektronik, det nyeste modetøj og de smarteste gadgets.

Helt tilbage fra grundlæggelsen i 2006 har visionen hos Mini in the Box været at give alle folk verden over muligheden for at købe og sælge online under de bedste omstændigheder. Mini in the Box gør en dyd ud af at tilbyde alle kunder den samme fordelagtige pris. Mini in the Box henvender sig til alle, der elsker spændende, moderne og praktiske produkter og samtidig leder efter en konkurrencedygtig pris.

Firmaet holder et stort og alsidigt lager, der er nøje indkøbt fra et konstant udvidende netværk af certificerede kinesiske producenter. På denne måde holdes udgifterne gunstigt lave, samtidig med at der kan opnås den højeste kvalitet.

Mini in the Box servicerer kunder fra praktisk taget alle lande i hele verden. Filosofien om at alle skal have lige adgang til førsteklasses forbrugsvarer, formulerer sig hos Mini in the Box til et simpelt slogan - Én verden, én pris.

Ambitiøse mål hos Mini in the Box

Mini in the Box forpligter sig gennem en række punkter til at arbejde på at give deres kunder den bedste oplevelse mulig, når de handler på internettet.

De arbejder altid efter udelukkende at præsentere og sælge de bedste produkter med den højest mulige standard. Desuden vil de arbejde for at forbedre og strømline købs- og betalingsprocessen, og derved gøre det så nemt og bekvemt som muligt for kunderne at handle.

Mini in the Box vil hjælpe nysgerrige kunder verden over med at opdage det store, rige og alsidige marked af produkter og producenter i Kina.

Desuden tilbyder deres kundesupport kontakt i alle af døgnets 24 timer på hverdage, så man altid kan få svar på spørgsmål omkring ens ordre. Med en velplanlagt logistik sigter Mini in the Box endelig på at levere deres varer til kunder over hele verden med størst mulig hastighed og behændighed.

Sjove gadgets fra Mini in the Box

En verden af overraskelser

Det letgenkendelige og karakteristiske navn, Mini in the Box, stammer fra det populære børnelegetøj Jack-in-a-Box, der spiller kendte melodier, når den er trukket op, før den til sidst åbner sig med en behagelig overraskelse indeni.

Mini in the Box ser deres firma i samme situation. Her sendes ordrer af sted til kundernes hoveddør, med pakker der indeholder dejlige overraskelser, som opfylder ønsker og behov hos kunderne og som gør glæde og gavn.

Mini In The Box - kvalitetskontrol fra producent til levering

Mini in the Box bekymrer sig om alt det, der kommer, før kunderne får deres kamera, gadget, eller nye accessory mellem hænderne, så kunderne ikke selv behøver at gøre det.

Længe før en ordre er afgivet, bliver produkternes kvalitet gennemtjekket adskillige gange i et nøje udtænkt system hele vejen fra producentens hænder, indtil produktet er leveret ved kundens dør. Derfor kan Mini in the Box servicere både engros-forhandlere, større distributører eller almindelige kunder på jagt efter de nyeste gadgets med fuldt tiltro til kvalitet og service.

Udvælgelse af produkter hos Mini in the Box

Mini in the Box investerer store mængder af tid i udvælgelsen af produkterne til hjemmesiden. Imens kunderne sidder behageligt hjemme foran computeren eller på kontoret, og gennemsøger Mini in the Box' store udvalg, er medarbejderne altid travlt beskæftigede med at opsøge, finde og udvælge de bedste produkter til de mest fordelagtige priser, så de høje standarder kan opretholdes.

Fra deres kontorer i Beijing og Shenzhen arbejder Mini in the Box tæt med de bedste og mest stabile producenter i Kina, der er specielt udvalgte for den høje kvalitet af deres produkter, omdømme, pålidelighed og deres store passion for at servicere deres kunder.

Ekspedition og kvalitetstest af din ordre hos Mini in the Box

Så snart man har trykket "Afgiv din bestilling", går en masse mennesker i gang hos Mini in the Box og behandler den nye ordre. Èn medarbejder gennemgår ordrens detaljer for at finde eventuelle muligheder for forsinkelse af ekspeditionsprocessen, imens en anden medarbejder straks begynder at finde de bestilte varer fra hylder i lagrene. I samme omgang modtager kunden straks en e-mail der bekræfter købet og angiver hvornår, man kan forvente levering.

På trods af den nøje udvælgelse af pålidelige producenter af kvalitetsprodukter, lader Mini in the Box ikke noget til tilfældighederne når det gælder deres kunders ordrer. Derfor gennemgår alle produkter en omfattende procedure og kvalitetskontrol, der skal sikre den højeste standard.

Når alle ordrer er indsamlede, sendes de til Mini in the Box's internationale distributionscenter, hvor et veluddannet hold inspicerer og evaluerer produkterne ud fra strenge kontrolprocedurer og protokoller. Kravene er høje, og kun 80% af de produkter der bliver udvalgt i første omgang får et stempel til godkendelse efter at have gennemgået processen. Herefter gennemgås ordren endnu en gang for at sikre, at delene matcher ordrens indhold, hvorefter Mini in the Box's hovedteam foretager endnu en inspektion af ordrens kvalitet og standard, inden den sendes til pakning.

Smartphone covers

Gå på opdagelse i onlineshoppen hos Mini in the Box

Onlineshoppen hos Mini in the Box er delt op i en bred vifte af forskellige kategorier med alt fra elektronik, sportsudstyr, modetøj og gadgets og med endnu flere underkategorier. Derfor kan besøgende finde lige præcis det, de leder efter, eller de kan lade sige inspirere af de mange forskellige muligheder og gå på opdagelse i det store katalog.

Nedenunder finder du et lille udsnit af det store udvalg hos Mini in the Box:

 • Telefontilbehør til Apple og Samsung 
 • Kameraer og computere
 • Computerspil
 • Helse og skønhed
 • Legetøj og sportsudstyr
 • Gadgets
 • Tilbehør til kæledyr
 • Ure og smykker
 • Herremodetøj

Fordele

I onlinebutikken finder man et væld af tilbud, rabatkampagner og konkurrencer, der skifter periodevis. Ved at oprette en brugerprofil kan man lave ønskelister, gemme indkøbskurve til senere og opnå mange forskellige kundefordele. Endelig er der ofte fordelagtige tilbud på fri levering ved bestemte ordrer. 

Light in the Box

Mini in the Box har en blog ved navn Light in the Box, hvor skribenterne flere gange om ugen lægger udarbejde indlæg op med forskellige tips og tricks. Det kan f.eks. være en guide til, hvordan man laver en fin opslagstavle, eller det kan være tips til, hvordan man kan klæde sig på som de kendte, og links til Mini in the Box, hvor man kan købe tøjet, der ligner de kendtes.

App til iPhone/Android

Man kan nemt holde sig opdateret med Mini in the Box gennem deres smarte app til både iPhone og Android, hvor man både kan browse onlinebutikken og bestille sine ordrer direkte på telefonen. På app'en kan man tjekke de nyeste produkter og tilføje dem til sine favoritter, imens man er på farten. Derudover kan man læse kundeanmeldelser og høre andres erfaringer med produkterne. Endelig kan man få adgang til sin ordrehistorie og betale sine indkøb med PayPal eller kredit- og betalingskort. Alle købene dirigeres igennem Mini in the Box' sikre servere ligesom køb på hjemmesiden gør.

Download her: 

Bliv opdateret på de sociale medier

Man kan gå på yderligere opdagelse gennem de sociale medier eksempelvis Facebook, Twitter og Youtube. På Youtube bliver nye produkter præsenteret gennem masser af videoer og billeder, og de mange gadgets bliver afprøvet. På Facebook og Twitter bliver konkurrencer og de seneste tilbud annonceret, og man har mulighed for at udveksle erfaringer om produkterne med andre kunder.

Betaling gennem sikre servere

Hos Mini in the Box kan man betale med alle normale betalingskort samt det smarte PayPal-system. Alle transaktioner foregår igennem de sikre servere hos Mini in the Box.

Hurtig levering

I pakkecenteret hos Mini in the Box kører processerne som et urværk i de forskellige pakkehold. Efter den grundige inspektion for produktions- og designdefekter pakkes ordren grundigt ned. Dermed sikres at det produkt kunden forelskede sig i på hjemmesiden og købte, også er det samme produkt vedkommende modtager. Endelig tjekkes ordrebekræftelsen endnu en sidste gang overfor den fysiske ordre. Produkterne pakkes forsigtigt ned i beskyttende bobleplast og kasser. Herefter sendes pakken af sted med fragtfirmaer, der er nøje udvalgt og godkendte af Mini in the Box for deres pålidelighed og hurtige ekspedering. Så snart produktet har forladt pakkecentralen, har kunden mulighed for at spore det elektronisk, indtil leveringen er fuldendt.

14 dages fortrydelsesret

Returneringer af varer hos Mini in the Box er nemt, selvom firmaet er baseret i Kina. Europæiske kunder kan returnere deres produkter til deres europæiske lagre. Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på produkter uden fejl, samt op til 30 dages retur på defekte produkter, i hvilket tilfælde Mini in the Box tilbyder enten at bytte varen, foretage en reparationsservice eller sende nye komponenter til at udskifte den defekte del.

Team af kundeservicemedarbejdere

Hos Mini in the Box står et team af medarbejdere altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og denne kundeservice har åbent døgnet rundt på hverdage. De er tilgængelig gennem e-mail, live chat med en medarbejder eller over telefonen.

Step-by-step guide til hvordan man benytter en rabatkode hos Mini in the Box

 1. Først udvælger du hos Rabathelten den rabatkode, du vil bruge. Pas på og vær sikker på at rabatkoden ikke har tilknyttede begrænsninger, der gør, at man ikke kan benytte sig af tilbuddet, som f.eks, at du skal købe for et mindstebeløb, før den virker. I det du klikker på rabatkoden, bliver du ført videre til onlinebutikken, og rabatkoden bliver vist. Husk at kopier koden.
 2. I onlinebutikken køber du ind, som du normalt ville gøre det, og lægger dine ønskede varer i indkøbskurven.
 3. Gå herefter til kassen og log ind, hvis du allerede har en profil eller opret en ny kundeprofil. 
 4. Næste skridt er at vælge, hvordan du vil betale dine varer. Under boksen til valg af kreditkort bliver du spurgt, om du har en kuponkode til Mini In The Box.
 5. Her skal du indtaste rabatkoden og klikke på "ansøg". 
 6. Rabatten bliver straks herefter trukket fra det oprindelig beløb, og det nye beløb er nu aktuelt. 
 7. Herefter skal du så klikke på "Afgiv din bestilling". 
 8. Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Mini In The Box og glæder dig over ved hjælp af Rabathelten at have sparet penge! 

Indtast din rabatkode og spar penge

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8