Goleif rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Hotelophold i Berlin og fly fra 2700 kr hos Goleif
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat på hoteller hvis du bestiller fly samtidig hos Goleif
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Goleif Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Goleif. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Goleif rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Billige flybilletter, hotelværelser og udlejningsbiler hos Goleif

Hos Goleif kan man booke hotelværelser, købe flybilletter til gode priser og reserve udlejningsbiler. Det er sådan set muligt at booke hele ferien via Goleif. Goleif er et digitalt rejsebureau, der formidler korte og lange ferieophold til sine besøgende. På hjemmesiden finder kunden kun tilbud som de forskellige flyselskaber og hotelkæder stiller til rådighed. Goleif er ikke et flyselskab eller ejer sine egne hoteller. På goleif.dk kan kunden vælge blandt over 200.000 hoteller og over 650 flyselskaber i næsten 80 lande verden over. Det er Goleifs mål at tilbyde sine kunder en hurtig og sikker løsning på at finde de billigste priser til deres rejser. Goleif er del af den stor rejsekoncern som kan se tilbage på mange års erfaring inden for salg af rejser på nettet.

Hoteller kan bookes via Goleif.dk

Kort om virksomheden bag Goleif

Goleif er den del af Den Danske Rejsegruppe, som ejes af svenske Etraveli AB. Virksomhedens struktur er kompliceret og involverer forskellige opkøb af andre virksomheder siden firmaets grundlæggelse i 2000. I 2015 blev Etraveli selv købt af tyske ProSiebenSat.1 Media SE. Andre danske rejseportaler ejet af samme koncern er for eksempel Supersaver.dk og Flybillet.dk. Goleif er dermed en del af Nordens førende koncern inden for salg af flybilletter, hoteller og lejebiler online. Som resultat af en dom over Goleif i 2015 lægger virksomheden i sine handelsvilkår stor vægt på kun at være formidler af flybilletter og hoteller og dermed ikke at være ansvarlig over for kunden ved en eventuel konkurs af sine samarbejdspartnere.

Hele rejsen kan bookes via Goleif

Goleif gør det muligt for rejsende at booke hele ferien ét sted. Det starter med billige flybilletter til kundens foretrukne rejsemål, fortsætter med booking at et hotel samme sted og endelig en lejebil, der gør at kunden nemt kan bevæge sig rundt under sit ophold. Her er en oversigt over alle produkter som formidles via Goleif.dk:

 • Flybilletter
 • Hoteller
 • Pakkerejser (fly og hotel)
 • Udlejningsbiler
 • Ferieboliger

Bestillingsproceduren hos Goleif ligner den hos andre onlinerejsebureauer. Ved booking af flybilletter vælger man afrejsested og ankomststed samt rejsedatoer. Derefter angiver man, hvor mange man rejser med og Goleifs søgemaskiner finder de bedste afgange til den billigste pris. Booking af hoteller, pakkerejser og lejebiler fungerer efter samme princip. Kunden kan tilgå sine reservationer ved at gå til fanebladet MyTrip page. Goleif formidler ferieophold i omkring 80 lande, herunder 25 lande i Europa. Populære feriesteder er ifølge Goleif blandt andet:

 • Barcelona
 • London
 • Berlin
 • New York
 • Nice
 • Amsterdam
 • Istanbul
 • Dubai
 • Bangkok
 • Malaga

Populære rejsedestinationer hos Goleif

Hoteller til kampagnepris

En gang i mellem har Goleif særlige kampagner kørende på deres hjemmeside. I visse perioder har kunden dermed mulighed for at spare ekstra penge på hotelovernatninger. I sammenhæng med sommerkampagnen 2015 kunne man spare op til 40% på hotelværelser booket via Goleif. Gamle og igangværende kampagner kan tilgås via menupunktet Kampagner i sidens footer. Desuden ligger aktuelle kampagner direkte på forsiden, så de fanger kundens opmærksomhed med det samme. Derudover kan det være en fordel at være tilmeldt Goleifs digitale nyhedsbrev. Som modtager af Goleifs nyhedsbrev kan man nyde godt af gode tilbud, rabatter på rejser og inspiration til den næste ferie.

Betaling hos Goleif

Goleif accepterer betaling med betalingskort eller via direkte bankbetaling. Sidstnævnte mulighed findes udelukkende for kunder i Danske Bank. Følgende kort modtages:

 • Dankort
 • VISA Dankort
 • MasterCard
 • EuroCard

Goleif tillægger et gebyr ved kreditkortbetaling. Det er ikke muligt at betale rejser med afrejse inden for mindre end 24 timer med kreditkort. Kunden skal i disse tilfælde betale via netbank.

Flybillet eller bookingbekræftelse via e-mail

Når man har bestilt en ferie hos Goleif, får man altid en bekræftelse tilsendt til sin mailadresse. Det er uanset om man har købt en flybillet, reserveret en lejebil eller booket et hotel eller en feriebolig. Ved booking af et hotelværelse modtager man med samme mail et såkaldt hotelvouchernummer, som skal printes og medbringes ved ankomst til hotellet. Det samme gælder ved afhentning af lejebiler booket via Goleif.dk. Desuden skal man medbringe et gyldigt kørekort, et kreditkort udstillet på chaufførens navn samt et gyldigt pas. Check-in på flyet sker altid via flyselskabets hjemmeside. Man skal bruge det ordrenummer, som man har fået fra Goleif.

Goleifs ombookingsprodukt for flybilletter

Når man bestiller sin flybillet via Goleif, har man mulighed for at købe et såkaldt ombookingsprodukt som et tilvalg til ens booking. Det er en serviceydelse, som gør det muligt for kunden at ændre i flybilletten uanset flyselskabets bestemmelser og vilkår. Rejsende som ønsker at gøre brug af ombookingsproduktet skal kontakte kundeservice via telefon eller e-mail. Hvis man vil annullere en reservation af en lejebil, beder Goleif kunder at tage kontakt til rentals.com, da udlejningen foregår via dem. For afbestillingsregler for hoteller henviser vi til Goleifs rejsebetingelser nederst på siden.

Brug for hjælp eller spørgsmål?

De fleste spørgsmål findes besvaret under FAQ-sektionen på Goleif.dk. Her er der også en søgefunktion, som kan være en hjælp frem til de rigtige svar. Desuden findes nyttig information under fanebladet Kontakt os i hjemmesidens hovedmenu. Under hver kategori findes et link til en kontaktformular, som kunden kan benytte. Det er derudover muligt at skrive en e-mail til kundeservice@support.goleif.dk. Henvendelser besvares hurtigst muligt. Ellers kan man ringe til 70 80 77 65. Kundeservices åbningstider er mandag til fredag fra kl. 9:00 til kl. 16:00. Kundeservice holder lukket på svenske helligdage.

Kontakt kundeservice hos Goleif ved spørgsmål

Sådan indløser du din rabatkode hos Goleif

 1. Vælg først en af vores rabatkoder her fra siden. Husk at læse betingelserne igennem, da der kan forekomme begrænsninger. De fleste rabatkoder kan kun anvendes på flybilletter eller pakkerejser men ikke kun hoteller.
 2. Klik på ”Vis rabatkode”. Koden vises på skærmen. Onlinebutikkens hjemmeside åbner sig i et ny faneblad.
 3. Kopier rabatkoden eller skriv den ned. Du skal først bruge den lidt senere igen.
 4. Nu skal du gennemføre bookingen af din flybillet, din pakkerejse eller din lejebil. Goleifs side guider dig igennem processen.
 5. Indtast din rabatkode i feltet helt nede på siden. Klik på ”Tilføj til indkøbskurv”.
 6. Afslut din booking ved at indtaste alle oplysninger. Log ind på din kundekonto, hvis du allerede har en.
 7. Du får en bekræftelsesmail, så snart din booking er gået igennem. Vi ønsker en god rejse!

Indløs din rabatkode og spar penge på din rejse

Anmeldelser af Goleif

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere