First Hotels rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Op til 21% rabat på første nat med First Business Deal hos First Hotels
Vis tilbud
Allerede anvendt 24 gange
Vilkår og betingelser
Optjen point med First Member hos First Hotels
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Opnå store rabatter med WebDeal hos First Hotels
Vis tilbud
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på mange oplevelser hos First Hotels
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra First Hotels Hvorfor?

Gå aldrig glip af en First Hotels rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

På udkig efter unikke hoteller i Skandinavien eller Spanien?

First Hotels er en skandinavisk hotelkæde, der tilbyder deres gæster unikke hoteloplevelser. Hotelportalen tilbyder over 90 unikke hoteller på centrale beliggenheder i over 40 forskellige destinationer i både Danmark, Sverige, Spanien, Island og Norge. Placeringerne er centrale og ligger i mange populære destinationer i Spanien og Skandinavien. Hotelkæden byder desuden på et højt kvalitets- og serviceniveau, tidløs design, forkælelse og en god atmosfære. First Hotels blev grundlagt i Norge, den 1. juli, i 1993. Siden har virksomheden haft hovedkontor og administrationsafdeling i Oslo, i Norge. På nuværende tidspunkt tilbyder portalen mere end 90 hoteller i både Danmark, Sverige, Norge, Island og Spanien. Målet var at give gæsterne en følelse af at være på et hotel, som er lige godt som at være hjemme. Nogle af de mest velkendte og populære hoteller hos firsthotels.dk er:

 • Mayfair i København
 • Femstjernet First Hotel Grims Grenka i Oslo
 • First Hotel Reisen i Stockholm
 • First Hotel Alda i Reykjavik
 • First Hotel Petit Palace Boquería Garden
 • First Hotel Petit Palace Plaza Espana

hotel

Hoteller online – enkelt, sikkert og hurtigt

Hvis rejsen går til enten Danmark, Sverige, Norge, Island eller Spanien kan man med god grund besøge firsthotels.dk og søge efter hotelophold. Hotellerne har som regel centrale placeringer og priserne varierer efter ønsker og faciliteter. Alle hoteller tilbyder også gratis Wi-Fi, så man kan sagtens tjekke e-mails eller skype med venner og familie.

Virksomheden blev grundlagt med en passion for at give de rejsende gode, luksuriøse og unikke gæsteoplevelser af høj kvalitet. Det forsøger firsthotels.dk at leve op til ved at tilbyde god service, et bredt udvalg af behagelige og centrale hoteller. Med andre ord forsøger firsthotels.dk at få gæsterne til at føle sig hjemme. Virksomhedens kerneværdier er ifølge dem selv innovation, glæde, god atmosfære design, stil og omsorg. Her handler det om, hvordan medarbejderne behandler hinanden internt og hvordan både kunder og forretningspartnere bliver behandlet.

Unikke hoteloplevelser til billigere priser

På portalens hjemmeside kan man finde permanente tilbud, hvor hoteller kan bookes til en billigere pris. Disse findes under deres tilbudsside, hvor man kan finde særlige tilbud på hoteller, spaophold eller lignende oplevelser. Her kan man spare mange penge, hvis man er studerende eller ønsker at spare penge på sin ferie.

værelser

Kundeprofil hos firsthotels.dk

Hos firsthotels.dk kan man oprette en kundeprofil med egne oplysninger, e-mail og adgangskode. Via denne kundeprofil er det lettere og hurtigere at bestille fremtidige hotelophold. Denne profil gør det også let at finde oversigt over bestillinger og reservationsnummer etc.

Følg med i First Hotels’ blog

Oplevelser, inspiration til både rejser, design og mode, shoppingstips. Under artiklerne kan man finde adskillige ferieaktiviteter og få inspiration til, hvordan man kan tilbringe sine ferier. Bloggen er inddelt i overskuelige kategorier, hvor man kan filtrere efter det man søger, for eksempel kan man finde overskrifterne shopping, culture, dining, articles, photos og hotel, som hver især viser relevante indlæg.

Få gode tips til fremtidige rejser

Firsthotels.dk er aktiv på Facebook, hvor de beskriver deres virksomhed og aktiviteter. Desuden giver de deres bud på spændende rejseaktiviteter som for eksempel spaophold, vinsmagning etc. Via disse indlæg kan man være heldig at få inspiration til de aktiviteter, der er relevante, som er tæt på hotellet. Desuden kan man få relevante tilbud, nyheder og tips via firsthotels.dk’s ved at tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden.

firsthotels.dk

Så enkelt kan man betale for et hotelophold

Hos firsthotels.dk kan man enten vælge at betale, når man bestiller online eller ved ankomst til hotellet. Hvis man ønsker at betale online kan man betale med enten MasterCard eller Visa. Betalingen sker altid gennem en sikker og krypteret forbindelse af DIBS. Denne forbindelse sikrer alle følsomme data, så de ikke bliver misbrugt af andre. Bid venligst også mærke til, at alle hoteller opkræver et depositum ved ankomst til hotellet, som enten kan betales kontant eller via kreditkort. Hvis alt forløber vel får man beløbet tilbage, når man forlader hotellet.

Sådan får man sin hotelbookingbekræftelse

Efter en bestilling får man en bekræftelsesside med et reservationsnummer. Samme informationer og nummer bliver afsendt via e-mail. Dette nummer er meget vigtig, da man skal oplyse det ved check-in. Dette nummer beviser dermed, at man har en reservation.

Hvis man ikke kan tage af sted alligevel

Hvis man er uheldig og ikke kan tage af sted alligevel kan man undersøge om der er mulighed for annullering eller fortrydelse af bestilling. Mange hoteller kan have forskellig politik og afbestillingsvilkår, derfor er det en god ide at kontakte hotellet direkte. I de fleste tilfælde kan man annullere sin bestilling. For at annullere en booking skal man som regel indtaste sit bookingnummer og efternavn under følgende link

Hvis man har gennemført en hotelbooking med mere end et værelse, skal man ringe til hotellet for at annullere bookingen. Hvis man har foretaget sin booking via WebDeal, kan man annullere købet, men desværre ikke får en refundering.

Kontakt til firsthotels.dk via e-mail og telefon

Hvis man har spørgsmål angående en bestilling eller et bestemt hotel bedes man venligst finde det specifikke sted og kontakte dem direkte via deres telefon eller e-mail. Eftersom alle hoteller har forskellige regler og vilkår angående betaling, annullering og lignende er det meget vigtigt at tage kontakt til det hotel det drejer sig om. Alle relevante informationer såsom telefonnummer, vilkår og betingelser, og e-mail er nemme at finde på hotelportalens hjemmeside. Her kan man finde en detaljeret oversigt over alle hotellers kontaktoplysninger.

Hurtigt og overskueligt at indløse rabatkoder

 1. Du bedes venligst udvælge den rabatkode fra Rabathelten, du ønsker at anvende. Undersøg og sikre dig, at rabatkoden ikke har begrænsninger, der gør, at du ikke kan benytte dig af tilbuddet. Når du klikker på rabatkoden, vil du blive ført videre til firsthotels.dk, og rabatkoden vil blive vist på skærmen. 
 2. Først bedes du indtaste din ønskede destination, antal værelser og personer samt de datoer, hvor du vil rejse i.
 3. Det er meget nemt at finde det sted, hvor koden skal indtastes. For at benytte rabatkoden på firsthotels.dk skal du blot skrive den ind i feltet, der hedder bookingkode. Feltet ser du allerede når du laver din bestilling på forsiden. Det ligger i højre hjørne øverst oppe på siden. Efter at have indtastet rabatkoden der bliver din pris automatisk reduceret, inden du godkender din bestilling.
 4. Når du er tilfreds med datoer og andre forhold skal du klikke på den blå knap, der hedder book værelse.
 5. I dette trin skal du nu udvælge et af de hotelværelser, der bliver foreslået. Når du er klar bedes du venligst klikke på næste.
 6. Nu skal du indtaste alle dine oplysninger, såsom telefonnummer, e-mailadresse etc. her kan du eventuelt også vælge særlige tillæg såsom middag til din bestilling. Du kan nu enten vælge at betale med det samme eller når du ankommer til hotellet. Når du er klar kan du klikke på næste.
 7. Din bestilling bliver nu gennemført og du får en bekræftelse på din hotelbestilling. På denne bekræftelse står der et reservationsnummer, som er meget vigtig i forbindelse med en eventuel annullering eller kontakt til hotellet. Derfor skal man gemme dette nummer. Samme ordrebekræftelse bliver sendt til den e-mailadresse man udgiver ved bestillingen.
 8. Vi håber, du bliver glad for din ferie og dit hotelophold.

rabatkode firsthotels

Anmeldelser af First Hotels

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere