Eliza was here rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Tilbudspriser på udvalgte destinationer hos Eliza was here
Vis tilbud
Allerede anvendt 172 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på last minute rejser hos Eliza was here
Vis tilbud
Allerede anvendt 60 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Eliza was here Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Eliza was here rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Elizawashere.dk – Et rejsebureau for individualister

Elizawashere er en hjemmeside, som formidler rejser til unikke feriesteder ved Middelhavet. Arrangøren for rejser booket hos Elizawashere.dk er Sundio Group International GmbH fra Schweiz. Pakkerejser fra Eliza inkluderer altid feriebolig, flybillet og billeje. Det er unikke ferieboliger, som ligger i den dyre ende. Ideen bag Elizawashere.dk er at give kunderne en helt særlig ferieoplevelse. Det er klart, at de kræver lidt mere end et studenterbudget. Elizawashere formidler rejser til blandt andet Italien, Spanien og Portugal. De fleste pakkerejser hos Eliza was here er med afgang fra Københavns lufthavn Kastrup. Ved enkelte destinationer kan man også booke flybilletten fra Billund eller Aalborg.

Eliza was here ved stranden

Virksomheden bag Elizawashere.dk

Elizawashere.dk agerer i forskellige europæiske lande, herunder Holland og Belgien, og har solgt unikke ferieoplevelser siden 2001. Den gang gik Elizas første rejse til Algarvekysten i Portugal. Noget som er særligt for Elizawashere er, at hjemmesiden er skrevet ud fra Elizas perspektiv. Alle ferieboliger skal opfylde høje krav og testes af virksomhedens medarbejdere før de formidles til kunder. Eliza was here er medlem af to danske rejseorganisationer: Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Dette betyder at kunden er dækket, hvis Eliza was here skulle gå konkurs.

Eliza was here – Ferieboliger ved Middelhavet

Eliza was here er et rejsebureau på nettet, som har specialiseret sig på at formidle pakkerejser til unikke ferieboliger i alle lande ved Middelhavet. Ideen er at formidle boliger, som formidler et autentisk indtryk af det land eller den region de nu ligger i. Eliza besøger hvert sted før de indgår en aftale med ferieboligen. Hos Eliza was here booker man hele rejsen: flybillet, feriebolig og lejebil. Desuden kan man vælge at booke en rejseforsikring til rejsen. Hos Elizawashere.dk kan man booke unikke oplevelser blandt andet i disse regioner:

 • Rhodos
 • Umbrien
 • Algarve
 • Gran Canaria
 • Mallorca
 • Tyrkiets sydkyst
 • Korfu
 • Gozo
 • Sicilien
 • Catalonien

Udsigt fra hotellet

Rejseoplevelser delt på de sociale medier

Elizawashere er som sagt skrevet fra Elizas perspektiv. Det samme gælder alle indlæg på de sociale medier. Elizawashere.dk har profiler på Facebook, Pinterest, Instagram og Twitter. Alle sammen er spækket med billeder fra forskellige feriesteder i Sydeuropa. Læseren får bestemt lyst til at tage af sted med det samme. På Elizas Facebookside kan man endda læse korte beskrivelser af selve turen og ferieboligen. De sociale medier er en nem måde at følge med i virksomheders aktiviteter. Desuden kan man tilmelde sig opdateringer på e-mail ved at abonnere på Elizas nyhedsbrev.

Eliza was here Instagram

Betaling og rejsedokumenter

Hos Eliza was here kan man betale med de gængse kreditkort, såsom Dankort, Visa og MasterCard. Når man booker en rejse via dette rejsebureau, betaler man prisen for flyet samt et depositum på mindst 350 kr i det øjeblik man booker sin pakkerejse. Restbeløb skal betales senest 6 uger før man rejser. Kunden modtager en bekræftelsesmail. Desuden modtager man et link samt login til Elizas rejseportal, hvor den rejsende kan se sine bookinger. Det er også her man vil kunne finde alle rejsedokumenter, så snart man har betalt rejsens fulde beløb. Følgende rejsedokumenter kan downloades fra portalen:

 • Voucher til billeje
 • Voucher til ferieboligen
 • Flybilletter
 • Rutebeskrivelse

Kunden skal selv sørge for at have et gyldigt pas og kørekort på sig.

Afbestilling

Det er muligt at afbestille sin rejse ved at logge ind på min.elizawashere.dk, hvor alle kunder hos Elizawashere har en kundekonto. Login-oplysningerne findes i den e-mail som rejsebureauret har sendt til kunden. Det er gratis at afbestille ferieboligen og lejebilen op til 6 uger før afrejsetidspunktet. Afbestilling af flybilletter fra Norwegian sker med hensyn til flyselskabets vilkår for afbestilling. Det er også muligt at fortryde sit køb hos Elizawashere på e-mail eller via telefon. Hvis kunden ønsker at afbestille sin rejse via e-mail er det vigtigt, at mailen bliver sendt fra samme mailadresse som blev brugt under bestillingsprocessen. Det er kun den rejseansvarlige, der kan afbestille en booking.

Eliza was here kundeservice

Det er muligt at kontakte Eliza was here døgnet rundt. Der er forskellige kontaktmuligheder. Den klassiske er helt klart telefonen. Man kan ringe til 89 88 24 29 i hverdage og mellem kl. 9:00 og 17:00. Om fredagen holder Eliza was here allerede fri kl. 16:00. Ellers kan man sende en e-mail til info@elizawashere.dk eller udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside. Alle henvendelser behandles individuelt og besvares inden for 24 timer. Hvis det drejer sig om generelle spørgsmål om rejser eller hvordan man booker en pakkerejse hos Eliza, så kan kunden muligvis finde et brugbart svar på FAQ-siden.

Sådan får du rabat på din ferie

 1. Vælg først en passende rabatkode her fra siden. Læs betingelserne igennem.
 2. Klik på rabatkoden, sådan at den vises på din skærm.
 3. Gå videre til onlinebutikkens hjemmeside.
 4. Kig dig lidt omkring på Elizawashere.dk og vælg en feriedestination.
 5. Dernæst vælger du dit hotel og i hvilken periode du vil rejse. Gå videre ved at klikke på ”book nu”.
 6. Udfyld alle rejsendes navne, vælg en passende flyafgang og tilvalg eventuelt en rejseforsikring.
 7. I næste trin ser du en oversigt over din booking. Indtast rabatkoden under oversigten.
 8. Du aktiverer din rabat ved at klikke på den lyserøde knap.
 9. Afslut din bestilling hos Eliza was here.

Vi ønsker dig og dine medrejsende en rigtig god tur!

Spar penge på din pakkerejse

Anmeldelser af Eliza was here

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere