Bulk Powders rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

50 kr
50 kr rabat ved køb over 300 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på varer til fuld pris hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
 • Kun gyldig til og med i morgen!
45% rabat på varer til fuld pris ved køb over 250 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabat på hele sortimentet ved køb over 700 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
35 %
35% rabat på hele sortimentet ved køb over 400 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% rabat på hele sortimentet hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på udvalgte produkter ved køb over 250 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat for nye kunder hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Proteinpulver fra 89 kr hos Bulk Powders
Fri levering ved køb over 500 kr hos Bulk Powders
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
100 kr
100 kr rabat ved køb over 700 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på hele sortimentet hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
35 %
35% rabat ved køb over 200 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
35 %
35% rabat ved køb over 200 kr hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Gratis gave hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på varer til fuld pris hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på varer til fuld pris hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på varer til fuld pris hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
45 %
45% rabat på varer til fuld pris hos Bulk Powders
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bulk Powders har et bredt udvalg af kosttilskud

Den britisk virksomhed Bulk Powders har specialiseret sig i at sælge kosttilskud, som de selv producerer. Kosttilskud fra Bulk Powders er velegnet til træning med forskellige formål såsom muskelvækst eller vægttab. Uanset om man træner som professionel eller i sin fritid, er sportsernæring faktisk noget, som alle får noget ud af i forhold til deres træning. Den rigtige ernæring spiller en afgørende rolle for ens træningssucces og derfor er det vigtigt at være opmærksom på sin kost, når man dyrker sport. Hos Bulk Powders findes kosttilskud i forskellige kategorier, så det er nemt for kunderne at finde, hvad de leder efter. Kunderne kan for eksempel vælge at shoppe efter mål. Det betyder, at man kan tilgå varesortimentet alt efter om man ønsker at øge muskelmasse, sportspræstation eller vægttab. Søgefunktionen tillader derudover kunderne at lede specifikt efter laktosefri, halal eller GMO-fri produkter. Det er en stor hjælp for alle dem, der skal være ekstra opmærksom på, hvad de spiser. Alle produkter findes også i forskellige smagsvarianter, herunder æble, tropical eller sommerbær. Pakkerne har forskellige størrelser, således at man kan købe pulver, tabletter og eller flasker i forskellige mængder.

Find kosttilskud til træning og til vægttab hos Bulk Powders

Fra England med et bankende hjerte for kosttilskud

Bulk Powders blev grundlagt tilbage i 2005, hvor virksomheden begyndte at sælge kosttilskud på nettet. Som så mange andre virksomheder der sælger deres produkter online, begyndte Bulk Powders med et minimalistisk lokale, der lige var stort nok til at kunne opbevare alle varer. Virksomheden er vokset sidenhen og holder til i Colchester i England. Alle varer bliver produceret i firmaets egne produktionsfaciliteter, hvor produkternes kvalitet har yderste prioritet. Medarbejderne hos Bulk Powders arbejder hele tiden på at forbedre produkterne og udvide varesortimentet med innovative produkter. Kosttilskudsbranchen har oplevet stor vækst i løbet af de seneste år og kunderne har flere og flere krav til de produkter de køber. Bulk Powders har også sat sig som mål altid at kunne tilbyde sine varer til de laveste priser i Europa. Dette kan blandt andet gøres på grund af den interne produktion og direkte salg til kunderne. Prisen styrer dog aldrig kvaliteten hos den ambitiøse onlinebutik. Alle produkter er af allerhøjeste kvalitet og Bulk Powders har tætte relationer til sine leverandører. Den personlige kontakt har altid været en vigtig del af firmaets virksomhedsprofil. God kvalitet og ekstraordinær kundeservice bliver belønnet med priser. I 2012 var Bulk Powders med i finalen i East of England Business Awards i intet mindre end service kategorien. Et år senere, i 2013, fik virksomheden tildelt prisen som Best Sports Brand af tidsskriftet Natural Muscle. Derudover er Bulk Powders akkrediteret medlem af Informed Sport med to produkter. Informed Sport tester produkter inden for kosttilskudsbranchen for forbudte indholdsstoffer, så professionelle atletler kan stole på at deres kosttilskud er sikker.

Bulk Powders – Kosttilskud fra egen produktion

Varesortimentet er omfattende hos Bulk Powders, men en avanceret søgefunktion gør det super nemt at finde de rigtige produkter. Alt efter hvilke produkter, man er på udkig efter, kan man starte med at vælge en hovedkategori. På forsiden finder man syv hovedkategorier "Protein", "Sportsernæring", "Godt helbred", "Vægttab", "Madvarer", "Shop efter serie" og "The core". Under hver kategori finder man adskillige underkategorier, som er spækket med produkter. Man finder blandt andet følgende kategorier:

 • Proteinpulver
 • Langsomt optageligt protein
 • Aminosyrepulver
 • Restitution & vækst
 • Energi og præstation
 • Økologiske produkter
 • Vitaminer & mineraler
 • Fødevarer med lavt kalorieindhold
 • Smage & sødemidler

Bulk Powders sælger kun sine egne produkter. Der er allerede kommet forskellige produktserier såsom Pure serien, Complete serien, Pro serien og Active Foods, som man finder under "Shop efter serie". Ved alle produkter finder kunden små symboler for deres brugbarhed. De runde symboler i forskellige farver giver et direkte overblik for mennesker, der er glutenintolerante eller overholder en vegansk ernæring. De forskellige symboler står for:

 • Vegetarisk
 • Vegansk
 • Uden Mejeriprodukter
 • Sojafri
 • Laktosefri
 • Kosher
 • Informed Sport
 • Halal
 • Glutenfri
 • GMO-fri

Udover de nævnte hovedkategorier, finder man en sidste nemlig "Udsalg". Her finder man produkter, der er sat ned i pris og man kan finde varer som peanut butter, pasteuriserede æggehvider og vegansk proteinpulver. Det er en god ide at tage et kig her, hvis man vil spare penge og gøre et kup. Udover produkter, man kan indtage, sælger Bulk Powders også tilbehør såsom shaker, måleskeer eller tomme beholdere der er velegnet til at opbevare protein.

Stort sortimentet baseret på kvalitet hos Bulk Powders

Ny hos Bulk Powders?

Virksomheden tager sig ekstra godt af nye kunder, der måske ikke har erfaring med kosttilskud. På hjemmesiden findes derfor en vejledning, som forklarer de vigtigste ting for begyndere. Bulk Powders anbefaler valleprotein for kunder, der træner ofte og har brug for lidt ekstra reparation af deres muskler. For atleter med højintensitetsintervaltræning anbefaler Bulk Powders kreatin i form af pulver. Kreatin forbedrer præstationen og kan fås i forskellige størrelser. Er man i tvivl om, hvilke produkter, der passer bedst til træningen, kan man altid skrive en e-mail eller ringe til kundeservice, som kan rådgive om produkterne.

Bulk Powders benytter sig af forskellige kanaler for at nå ud til sine kunder. På hjemmesiden kan man for eksempel tilmelde sig nyhedsbrevet, som udkommer cirka en gang om ugen. Man tilmelder sig blot ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet markeret med "Hold dig opdateret med de nyeste produkter og rabatter". Her sendes de nyeste produkter og rabatter ud til alle tilmeldte kunder. Herudover kan man også følge Bulk Powders’ egen blog som er på dansk. Bloggen byder på alt fra opskrifter til tips til hvilke kosttilskud der er bedst, når man ønsker at opbygge sine muskler. Man kan læse en masse spændende artikler om træning og på denne måde også blive klogere på, hvilke produkter, man skal benytte.

Bulk Powders’ point system og henvisning af nye kunder

Fortæller man sine venner om Bulk Powders, kan man optjene et bestemt beløb for hver nye kunde, man har hvervet. Som registreret kunde har man en henvisningskode, som man kan dele med sine venner. Det eneste krav er, at de ikke allerede er kunder hos Bulk Powders. Henvisningskoder kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller rabatter. Når man er kunde hos Bulk Powders optjener man ligeledes point, hver gang man bestiller noget fra onlinebutikken. Point kan indløses som rabat på alle ordre. Man skal være logget ind for at optjene Bulk Rewards point. Ved en henvisning af en ny kunde får man yderligere point. Det er gratis at være medlem og man bliver faktisk helt automatisk medlem, når man bestiller første gang hos Bulk Powders.

Kom i god form med dine venner med produkter fra Bulk Powders

Hvordan betaler man for sin ordre?

Man kan vælge at benytte de optjente point til at betale for din ordre. Har man imidlertid ikke optjent nok point, kan man benytte flere forskellige betalingsmetoder. Man kan enten vælge at betale med følgende kreditkort:

 • VISA
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Udover de mest almindelige kreditkort kan man også benytte Klarna og PayPal. Disse to betalingsmetoder kræver imidlertid, at man har oprettet en konto hos dem. Dette kan man gøre meget enkelt på deres hjemmesider. 

Levering direkte til døren

Leveringstiden er som altid afhængig af blandt andet bestillingstidspunktet og om varen er på lager hos onlinebutikken. I de fleste tilfælde leveres varer fra Bulk Powders inden for 3-5 hverdage. Bestillingerne kan kun leveres direkte til en privatadresse. Hvis man ikke er hjemme, når pakken ankommer, bliver den afleveret på nærmeste posthus, hvorfra kunden kan afhente sin pakke. Leveringen koster 39 kr., hvis man handler for mindre end 500 kr. Handler man for mere 500 kr., har man opnået fri levering og pakken leveres gratis. Kontakt kundeservice ved alle spørgsmål angående en ordre.

Sådan returnerer man varer fra Bulk Powders

Hvis man fortryder sit køb og varerne allerede er blevet afsendt eller, hvis varerne ikke lever op til forventningerne, kan man altid returnere produkterne. Bulk Powders skriver på deres hjemmeside, at man skal kontakte kundeservice, hvis man ønsker at returnere varer. Kundeservice vil hjælpe kunderne på vej og finde den bedst mulige løsning. Selvfølgelig må varerne ikke være testet eller brugt, når man sender dem retur. Når Bulk Powders modtager returneringen, vil kunden automatisk blive refunderet. 

Kundeservice hos Bulk Powders

Selvom Bulk Powders er en britisk virksomhed, har onlinebutikken en dansk talende kundeserviceafdeling. De kan kontaktes på telefon i hverdage mellem kl. 8.00-17.00. Man kan naturligvis også skrive en e-mail til de flinke medarbejdere døgnet rundt, og så bestræber de sig altid på at behandle alle henvendelser så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på at kundeservice holder lukket i weekender og helligdage. Det er også muligt at udfylde en kontaktformular med sine spørgsmål. Man finder formularen på hjemmesiden under "Kontakt os" nederst på siden.

Hvordan kan jeg spare penge hos Bulk Powders?

 1. Du kan spare penge ved at anvende en rabatkode her fra siden. Se bare, hvad vi har. Men vær opmærksom på eventuelle restriktioner. Nogle rabatkoder kan for eksempel kun bruges, hvis det er første gang du handler hos Bulk Powders.
 2. Klik på den kode, som du ønsker at anvende. Den vises på skærmen, og du bliver videresendt til Bulk Powders hjemmeside. Kopier rabatkoden eller bare husk den, hvis du kan det. Du skal først bruge den, når du går til kassen.
 3. Nu finder du bare alle de produkter, som du gerne vil købe hos Bulk Powders. Læg dem i indkøbskurven. Præcis som du ville gøre i en fysisk butik.
 4. Når du er færdig med at handle og er sikker på, at du har valgt de rigtige produkter, klik da på "Min kurv" øverst på siden. En oversigt over din bestilling vises. Justér eventuelt antallet af de enkelte produkter. Opdatér kurven herefter.
 5. Under oversigten ser du et felt, hvor det er muligt at indsætte en rabatkode. Det er her, du skal indsætte din rabatkode for at opnå rabat på din bestilling. Klik på "Brug koden". Rabatten bliver trukket fra det samlede beløb.
 6. Gå videre til betaling og afslut dit køb. Dine varer er på vej til dig, så snart pengene er gået ind hos Bulk Powders. 
 7. Du har lige sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten. Vi ønsker dig held og lykke med din træning i fremtiden!

Spar penge med en rabatkode hos Bulk Powders

Anmeldelser af Bulk Powders

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere