En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Alternate rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Byg din unikke computer med PC-konfiguratoren hos Alternate
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 14 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.11 af Asger.
Få gode tilbud i indbakken med nyhedsbrevet hos Alternate
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 14 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/10/2021 klokken 11.45 af Asger.
Hey?

Tid til en ny computer? Med Alternates PC-konfigurator kan du nemt bygge din drømmecomputer helt fra bunden, og du kan få den lige, som du vil have den – god fornøjelse! Skrevet af Asger den 27. dec. 2019.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Alternate-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Alternate

ALTERNATE har alt indenfor elektronik. Her finder man alt lige fra computere til outdoor-udstyr og endda havegriller!

Med en rabatkode til ALTERNATE fra Rabathelten er der gode muligheder for at spare penge, næste gang du skal shoppe elektronik.

Opdateret af Asger am 8. jul. 2020.

ALTERNATE – første stop på elektronik-shoppeturen

ALTERNATE er internettets altmuligmand, når det drejer sig om elektronik. Den tyske virksomhed har for længst cementeret sin position i hjemlandet, og nu er det også lykkes ALTERNATE at få en fod indenfor på det konkurrenceprægede danske marked. Det brede sortiment og den gode service gør ALTERNATE til et oplagt valg, når der skal shoppes alt, hvad der inkluderer ledninger og/eller batterier.

En tysk succeshistorie

ALTERNATE blev grundlagt i 1992 i Tyskland som en beskeden enkeltmandsvirksomhed. Med computerteknologiens udvikling i de kommende årtier blev ALTERNATE en forretningssucces ud over det sædvanlige. Forretningen baserede sig dog ikke kun på at sælge den nye teknologi, den brugte den også selv til at nå ud til kunderne. Således lancerede ALTERNATE allerede i 1997 sin første webshop – hvilket skulle vise sig at være et fremsynet træk. 

ALTERNATE har desuden to fysiske butikker i Tyskland, og derudover tilbyder onlinebutikken salg til både privatpersoner og erhvervskunder i hele Europa

Et bredt sortiment

ALTERNATES onlinebutik har et bredt sortiment af alt, hvad man kan forestille sig indenfor (og også en smule udenfor) elektronik. Øverst på hjemmesiden ser man en menu, som viser de forskellige produktkategorier. Her finder man eksempelvis: 

 • Smartphone
 • Kamera
 • Lyd 
 • Software
 • Legetøj
 • Husholdning

... samt en række andre produkter. Har man allerede et klart billede af, hvad man søger, er det nemt at bruge kategorifelterne til at finde det på siden. Holder man musen hen over en af kategorierne, ser man desuden en drop down-menu, hvor man kan søge mere detaljeret. 

Øverst på onlinebutikkens hjemmeside finder man også to links til henholdsvis de mest populære produkter (”TOP SELLER”) og til en side, hvor man selv kan sammensætte sin computer helt ned i detaljen. Denne PC-konfigurator er både overskueligt opbygget og nem at bruge, og har man særlige i ønsker i forhold til sin næste computer, er det her, man skal kigge. 

Betalingsmuligheder hos Alternate

Hos Alternate holder man sig til de mest gængse betalingsmetoder, nemlig kreditkort og PayPal. Derudover er der også mulighed for at betale med gavekort i Alternates onlinebutik. 

Forsendelse og returnering

Alternate leverer som udgangspunkt fra virksomhedens lager i Tyskland med DHL. Man skal dog være opmærksom på, at leveringen overtages af PostNord, når pakken ankommer til Danmark. Det betyder også, at sporingsnummeret skal bruges hos PostNord i stedet for hos DHL, samt at eventuelle spørgsmål omkring leveringen skal rettes til PostNord. Som kunde hos Alternate har man ret til at returnere sin vare senest 14 dage efter modtagelsen. Der er dog særlige vilkår, man skal være opmærksom på i den forbindelse, eksempelvis i forhold til fragtudgifter og emballage. Ønsker man at returnere en vare, kan man finde en udførlig beskrivelse af vilkårene på Alternates hjemmeside.

Kundeservice og sociale medier hos Alternate

Det er som udgangspunkt en nem proces at returnere varer hos Alternate. På onlinebutikkens hjemmeside finder man en kontaktformular, hvor man kan henvende sig, såfremt man har spørgsmål i forbindelse med sin bestilling. 

Har man lyst til at holde sig opdateret omkring forretningens produkter og initiativer, kan man med fordel også følge Alternate på sociale medier som eksempelvis Facebook og Instagram. Man skal dog være opmærksom på, at Alternate er et tysk foretagende, og at de forskellige SoMe-konti varetages fra virksomhedens hovedkvarter. Det vil sige, at man ikke kan garantere, at kommunikationen kan foregå på dansk på disse platforme. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Alternate

 1. Start med at finde en passende rabatkode til Alternate her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for koden, inden du fortsætter!
 2. Kopier koden, og gå videre til Alternates onlinebutik. 
 3. Nu skal du til at shoppe. Find alt det, du gerne vil have, og læg det i kurven.
 4. Nu skal du videre til kassen. Det kommer du ved at klikke på det lille indkøbskurv-ikon øverst i højre hjørne. 
 5. Kontroller din bestilling, og sørg for, at du har valgt de rigtige varer. Nu skal du indtaste dine forsendelses- og faktureringsoplysninger.
 6. Nu mangler du rabatkoden. Den skal du indtaste i feltet nedenunder. Klik herefter på ”Indlæs”.
 7. Er alt, som det skal være? Så kan du roligt gennemføre købet ved at klikke på ”Afsend bestilling”.
 8. Det var det hele! Din bestilling hos Alternate er færdig, og dine varer er snart på vej. God fornøjelse med dit køb – og på gensyn hos Rabathelten! 

Sådan indløser du din rabatkode hos Alternate.

Ofte stillede spørgsmål om Alternate

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra alternate.dk, som du kan benytte og spare penge med i maj. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos Alternate kan kontaktes via e-mail info@alternate.dk.

Adressen til Alternate er følgende:
ALTERNATE Computerversand GmbH
Philipp-Reis-Str. 2-3
35440 Linden
Deutschland

Hos Alternate kan du nemt og enkelt betale med Dankort, PayPal, American Express, MasterCard og VISA.

Alternate sender bestillingerne i samarbejde med DHL og PostNord.

Ja, du finder Alternate på Facebook og Instagram.
Hvad synes du om vores tilbud?