UnoEuro rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for december 2018. Opdaterede og godkendte.
Webhotel fra kun 20 kr hos UnoEuro
Vis tilbud
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
Gratis Anonym WHOIS hos UnoEuro
Vis tilbud
Allerede anvendt 1258 gange
Vilkår og betingelser
Gratis webhosting i 3 måneder hos UnoEuro
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 22 gange
Vilkår og betingelser
Glædelig jul
Gratis webhosting i 3 måneder hos UnoEuro
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra UnoEuro Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til UnoEuro. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en UnoEuro rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

UnoEuro: Nem og billig webhosting

Hos UnoEuro kan alle registrere deres eget domæne og starte en hjemmeside på deres ønskede webadresse. Selvfølgelig kun såfremt denne er ledig. Dette kan nemt testes direkte på Uno Euros hjemmeside. UnoEuro tilbyder domæneregistrering og køb af webhotel. Alle webhostingløsninger fra Uno Euro har fokus på at være simpelt men samtidig effektivt. UnoEuro tilbyder webhosting for både private kunder og erhvervskunder. Firmaet ønsker at kunne tilbyde en billig og nem løsning for webhosting, som leverer sikker og hurtig datastrøm 100% af tiden. Kunder kan vælge mellem et stort antal domæneendelser. På Trustpilot har Uno Euro fået gode anmeldelser, der roser den nemme registrering og håndtering bagefter.

Webhosting med danske servere fås hos UnoEuro

Webhosting siden 2004

UnoEuro startede i 2004. Uno Euros servere er placeret i Danmark hos virksomheden Zitcom A/S. Arealet er sikret mod indbrud, vandskader, brand og hvad der ellers måtte true et serveranlæg døgnet rundt. Virksomhedens formål er at sælge et godt produkt til en billig pris. UnoEuro mener, at en høj pris ikke behøver være ensbetydende med et tilfredsstillende produkt af høj kvalitet. Inden for webhostingbranchen mener de at have bevist, at de godt kan lykkes at sælge et produkt der tilfredsstiller kunderne både på grund af prisen og kvaliteten.

UnoEuro: Domæne, webhotel eller begge dele

UnoEuro tilbyder overordnet set 2 produkter: domæneregistrering og webhosting. Førstnævnte er den billigste løsning og samtidig den løsning, der byder på færrest funktioner. Kunden køber kun domænet, som er dermed reserveret til fremtidig brug. Det er til enhver tid muligt at opgradere et domæne til et webhotel. Hvis man vil oprette en hjemmeside eller en blog med det samme, skal man vælge en af de andre løsninger, som udover domæneregistrering inkluderer et webhotel. Man kan vælge mellem tre produktpakker, når man opretter et webhotel via UnoEuro:

 • Bronze webhotel
 • Sølv webhotel
 • Pro webhotel

Forskellen mellem de tre produkter er stort set kun prisen, lagerpladsen og CPU hastigheden. Alle andre funktioner og produktegenskaber er ens for de tre webhotelløsninger. Ved køb af Pro-versionen får kunden 10 GB serverplads, som er dobbelt så meget som man får ved køb af Bronze webhotel. For de fleste private hjemmesider vil Bronze-versionen være tilstrækkelig.

Produkter hos UnoEuro

Når man køber et webhotel hos UnoEuro.com, får man blandt andet disse funktioner med i købet:

 • Stor dansk kontrolpanel
 • Ubegrænset e-mail og trafik
 • Effektiv virus- og spamfilter
 • 1-click installation af WordPress, joomla, concrete 5 og andre
 • Daglig backup og 99,99% oppetid
 • Google Adwords inkluderet
 • Https
 • Mulighed for flere domæner
 • Gratis subdomæner
 • 14-dages penge-tilbage-garanti

Prisen for registrering af et domæne og køb af et webhotel sætter sig sammen af forskellige dele. Når man vælger kun at registrere domænet, betaler man blot et oprettelsesgebyr som engangsbeløb. Domæneregistreringen skal fornyes hvert år. Når man opretter et webhotel, koster det selvfølgelig lidt mere. Prisen sætter sig sammen af registreringsgebyret for domænet, oprettelsesgebyret på webhotellet samt prisen for 1-års brug af webhotellet. Derefter skal domænet og webhotellet fornyes hvert år. Der er forskellige priser på domæner med forskellige endelser. Et .com-domæne er for eksempel dyrere en et .dk-domæne.

UnoEuro blog, sociale medier og nyhedsbrev

Det er nemt at holde sig opdateret på alt omkring webhosting via UnoEuros forskellige informationskanaler. Webhostingudbyderen er aktiv på de sociale, især Facebook og Twitter men også Instagram og Google+ er potentielle informationskilder for folk der interesserer sig for webhosting og UnoEuro. Desuden har UnoEuro sin egen blog, hvor de offentliggør nye indlæg med jævnligt mellemrum. Her blogger UnoEuros eksperter om alt fra mailsystemer og produktændringer til information om den aktuelle driftsstatus.

Betaling hos UnoEuro

Alt betaling af produkter fra UnoEuro sker online og via UnoEuros hjemmeside. Det er muligt at betale med de fleste betalingskort såsom Dankort, Visa eller MasterCard. Webhosting hos UnoEuro betales altid for et år fremadrettet. Kunden har mulighed for at vælge automatisk forlængelse af abonnementet således at webhotellet ikke skal fornyes hvert år. Betalingsoplysningerne og automatisk betaling kan til enhver tid ændres af kunden selv ved at logge sig ind på kontrolpanelet.

Opstart og opsigelsesmuligheder

Et domæne købt hos UnoEuro bliver aktiveret kort tid efter betalingen er gået igennem. Hvis man også har købt et webhotel, bliver dette også sat i gang lige med det samme. Kunden kan gå i gang med designe hjemmesiden inden for kort tid efter at have købt domænet og webhosting hos UnoEuro.  For at kunne gøre det fraskriver man sig den almindelige fortrydelsesret på 14 dage. Et webhotel købes altid for ét år ad gangen og opsiges automatisk, hvis kunden ikke har valgt andet.

Support fra UnoEuro

Ofte stillede spørgsmål er besvaret under fanebladet ”Support” som kan tilgås via forsiden. Desuden finder kunder den aktuelle driftsstatus på UnoEuros servere på en særlig landingside. Her kan man også abonnere på statusopdateringer omkring driften og planlagt driftsarbejde. På UnoEuros hjemmeside leder man forgæves efter et telefonnummer. Der er ingen mulighed for at ringe til kundeservice, hvis man har brug for hjælp. Kundeservice kan dog kontaktes døgnet rundt via kontaktformularen på supportsiden.

Ekstra besparelser ved at indløse en rabatkode

 1. Vælg en rabatkode her fra siden, som du gerne vil anvende på dit køb hos UnoEuro. Det er vigtigt, at du læser betingelserne igennem før du går videre.
 2. Klik nu på knappen sådan at rabatkoden vises på din skærm.
 3. Kopier rabatkoden ved at klikke på ”Kopier rabatkode” eller ved at bruge musen eller tastaturet.
 4. Gå videre til UnoEuros hjemmeside. Du bliver også automatisk viderestillet.
 5. Vælg dit domæne og tjek om det er ledigt.
 6. Derefter skal du vælge en webhotelløsning, der passer bedst til dine behov.
 7. Indtast dine kontaktoplysninger og gå videre til næste trin.
 8. Nu skal du indtaste din rabatkode i det felt, hvor der står ”evt. kuponkode”. Desuden har du her mulighed for at abonnere på nyhedsbrevet og tilmelde dig automatisk fornyelse.
 9. Gå videre, indtast dine betalingsoplysninger og gennemfør din ordre.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye hjemmeside!

Spar penge på dit webhotel med en rabatkode

Anmeldelser af UnoEuro

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere