En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

MiiN rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Op til 50% rabat på på udvalgte produkter hos MiiN
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 9 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.12 af Asger.
Gode tilbud ved tilmelding af nyhedsbrevet hos MiiN
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 5 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/10/2021 klokken 11.45 af Asger.
Vidste du?

At MiiN har en spændende blog med masser af tips og tricks til din skønhedsrutine - du finder den øverst i menuen på hjemmesiden. Skrevet af Asger den 11. aug. 2020.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle MiiN-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om MiiN

Nogen butikker sælger en masse ting, andre fokuserer kun på at gøre en ting rigtig godt. MiiN hører til i den sidste kategori – her finder man alt, hvad hjertet kan begære af koreansk kosmetik.

Med en rabatkode fra Rabathelten er det nemt at spare penge, når du begiver dig ud på den næste virtuelle shoppetur hos MiiN – god fornøjelse!

Skrevet af Asger den 11. aug. 2020.

”From Korea with Love”

Sådan siger de i hvert fald selv hos firmaet. Det er dog en sandhed med modifikationer, for MiiN er faktisk mere internationalt end det. Produkterne er ganske vist fra Korea, men den første MiiN-butik blev grundlagt i Barcelona – af en kineser. Ambitionen var lige fra begyndelsen at gøre de mange spændende skønhedsprodukter fra det koreanske marked tilgængelige i Europa. Ideen viste sig at have potentiale, og i dag har MiiN ikke kun en spændende onlinebutik, men også fysiske butikker i blandt andet Madrid, München, Milano og Paris. Sortimentet er bredt, og her finder man stort set alt, hvad man har brug for til en grundig pleje af både hud og hår. Har man allerede været igennem sortimentet af de klassiske europæiske og amerikanske brands, vil man nok opleve, at der med MiiN åbner sig en ny og spændende verden. Nye mærker, nye produkter, nye eksperimenter.MiiN finder man desuden både på Facebook, Youtube, Twitter og Instagram, hvis man gerne vil hente ny inspiration til det næste indkøb i den spændende onlinebutik. I forhold til betaling er der ikke de store overraskelser: Her der mulighed for at betale med enten kort eller via bankoverførsel eller PayPal. 

Fra en af MiiNs fysiske butikker.

Sådan indløser du din rabatkode hos MiiN

 1. Begynd med at finde en passende rabatkode til MiiN her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for koden, inden du fortsætter.
 2. Kopier koden, og gå videre til MiiNs onlinebutik.
 3. Så skal du rigtig i gang med at shoppe. Læg alt det, du gerne vil have, i kurven.
 4. Når du har fundet alle de varer, du vil købe, skal du videre til kassen. Det kommer du ved at klikke på det lille indkøbsvogn-ikon øverst til højre.
 5. På kasse-siden kan du se din bestilling, og det er også her, at du skal indtaste din rabatkode (se billedet).
 6. Gå herefter videre til næste side, hvor du enten skal oprette en brugerprofil eller logge på med din eksisterende profil. 
 7. På de næste sider indtaster du dine personlige oplysninger og dine betalingsoplysninger. Afslut med at gennemføre købet.
 8. Det var det hele! Din bestilling hos MiiN er færdig, og der er snart en pakke på vej til dig – ”from Korea with love”.

Sådan indløser du din rabatkode hos MiiN.

Ofte stillede spørgsmål om MiiN

Netop nu kan du spare penge med følgende MiiN rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra miin-cosmetics.de, som du kan benytte og spare penge med i maj. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Hos MiiN kan du nemt og enkelt betale med Forudbetaling, PayPal, Pengeoverførsel, American Express, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Dankort og VISA Debit.

Ja, du finder MiiN på Facebook, Instagram, Youtube og Twitter.
Om Eva Cecchinato
Eva Cecchinato

For Eva stod det tidligt klart, at marketingbranchen var den rigtige hylde. Efter en endt bacheloruddannelse i kommunikation ved universitetet i Padua i 2008, fortsatte hun i 2012 videre til en kandidatuddannelse i marketing-management ved Bocconi-universitetet i Milano. Lysten til at arbejde i udlandet...

Hvad synes du om vores tilbud?