Lyskilderdirekte rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på udendørs LED lamper hos Lyskilderdirekte
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
5%
5% rabat på Noxion væglampe hos Lyskilderdirekte
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Lyskilderdirekte Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Lyskilderdirekte rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Belysning til Europa og stort set hele verden

Lyskilderdirekte har leveret tusindvis af belysningsprodukter til hele Danmark og andre lande i Europa. I dag har webbutikken over 250.000 tilfredse kunder. Netbutikkens medarbejdere er eksperter inden for branchen og forhandler forskellige belysningsløsninger. Webbutikken lyskilderdirekte.dk blev grundlagt i 2009 og er den danske version af originalen Any-Lamp.com. Any-Lamp.com har hovedkontor og administration i Northamptonshire, mens butikkens lager ligger i Holland. På baggrund af grundlæggernes erfaring inden for branchen kan man være sikker på både udvalg, kvalitet, viden og kundeservice. Eftersom de har erfaring i over 25 år har de kendskab til flere leverandører, produkter og mærker, og kan derfor besvare de fleste spørgsmål. Denne lange erfaring stammer fra netbutikkens søstervirksomhed DLP, som også tilhører samme branche.

Onlinebutikken leverer til både erhvervs- og privatkunder. De har et stort udvalg af forskellige belysningsmaterialer såsom lamper, pærer, LED-lys og armaturer. Produkterne er fra de anerkendte og velkendte mærker inden for belysning. Selvom onlinebutikken har kontor og lager i Europa leverer de til både Amerika, Afrika, Oceanien og Asien. Lyskilderdirekte.dk går også op i miljø. Derfor forsøger de at være miljøvenlige, benytte nye teknologier og energibesparende alternativer, spare energi og vand, og ikke spilde unødigt affald.

pære

Varieret udvalg af forskellige lyskilder  

Onlinebutikken har over 5500 produkter og forhandler alle velkendte mærker inden for belysning. Derfor kan man være sikker på, at kvaliteten ikke fejler noget. Man finder eksempelvis følgende mærker hos lyskilderdirekte.dk:

 • Noxion
 • Osram
 • Philips
 • Sylvania

Hovedkategorierne i onlineshoppen er som følgende:

 • Pærer, hvor man finder adskillige former for pærer og armaturer
 • LED pærer
 • Lysstofrør
 • Philips
 • Osram
 • Sylvania
 • Outlet, hvor man kan spare penge på nedsat belysning

For at gøre shoppingsoplevelsen endnu lettere og hurtigere findes der en filtreringsfunktion, som kan indsnævre søgningen og gøre det lettere at finde det man er på udkig efter. Man kan for eksempel filtrere i forhold til watt, sokkel, produkttype, form, farvekode med mere. Under hvert produkt finder man en detaljeret beskrivelse af den specifikke vare, som kan hjælpe en med at finde ud af om den lever op til ens behov. Derudover findes der en besparelsesberegner, der hjælper en med at vælge den bedste vare i forhold til pris. I outletsektionen kan man også filtrere i forhold til mærke, så det er mere overskueligt at finde de varer man gerne vil handle. Sidst men ikke mindst indeholder hjemmesiden en smart søgefunktion, hvor man kan indtaste et relevant søgeord i forhold til det man er på udkig efter og dermed finde det hurtigere.

Spar penge ved at besøge butikkens outlet

Hvis man gerne vil spare yderligere penge på sine køb kan man besøge sidens outlet, hvor man finder et stort udvalg af forskellige belysningsprodukter. Her finder man samme gode kvalitet og velkendte mærker til lidt lavere priser. Dermed er det en gode ide at undersøge denne fane, hvis man ønsker at spare penge eller kunne lægge lidt penge til side til en ferie, fest eller andet.

Få de seneste nyheder og tilbud via Facebook

Lyskilder direkte er aktiv på Facebook, hvor man enten kan synes-godt-om siden eller følge virksomheden og derigennem får relevante nyheder, gode råd, særlige anbefalinger og tilbud. Der lægger de ofte billeder, nyheder, indlæg og tilbud op, som kan være relevante for dem, der er interesserede i onlinebutikkens udvalg. Desuden kan man oprette en kundeprofil på siden, som er gratis. Det eneste man behøver er at registrere sig med sin mailadresse, navn og et kodeord. Man kan oprette sig som kunde øverst oppe på siden under log ind.

belysning

Sikker betaling via forskellige betalingsmetoder

Lyskilderdirekte.dk benytter Adyen som betalingsudbyder, hvilket er med til at sikre alle private detaljer såsom kortnummer ved at kryptere dem. Således er der ingen uvedkommende, der vil have adgang til følsomme betalingsdata og derved misbruge disse. Hos onlinebutikken kan man betale via nedenstående betalingsmetoder:

 • Mastercard
 • Visa
 • American Express
 • PayPal
 • Klarna
 • EAN faktura
 • Bankoverførsel
 • Klarna

Levering med GLS, UPS og ekspres

Som leveringspartner benytter Any Lamp GLS og UPS. Med UPS har man endda mulighed for at vælge ekspreslevering, så man får varerne hurtigere. Den normale leveringstid er to til tre arbejdsdage. Hvis man bestiller sine varer på en normal hverdag inden klokken 17, bliver varerne sendt samme dag. Den almindelige standardlevering koster 64 kroner og man kan få fri levering, hvis man handler for over 750 kroner. Hvis man bor på en dansk ø koster standardleveringen 99 kroner, mens man få fri levering, hvis man handler for mere end 1.200 kroner. Ekspreslevering med UPS koster fra 200 kroner og afhænger af pakkens størrelse og vægt. Efter varens afsendelse får man en e-mail med yderligere oplysninger om forsendelsen og et track and trace nummer. Via dette nummer kan man spore sin pakke og dermed have mulighed for at se, hvornår pakken er fremme.

Returnering til Lyskilderdirekte

Hvis man kommer til at fortryde sit køb er det intet problem. Man har 14 dages fuld returret. Disse 14 dage gælder fra modtagelsesdatoen. I denne sammenhæng er det utrolig vigtigt at udfylde retursedlen så præcist som muligt. Webbutikken tager nemlig ikke imod returneringer, hvis denne seddel ikke er vedlagt i returpakken. Man skal logge ind på sin brugerkonto og anmode om en returseddel. Hele den detaljerede beskrivelse om, hvordan man gør findes under dette link.

Det er vigtigt, at sende sin returnering til nedenstående adresse, eftersom de kun kan behandles korrekt på denne adresse:

Any Lamp
Ekkersrijt 7102
NL-5692HC
Son en Breugel
Holland
Nederlandene

Det er vigtigt at returnere sin pakke i den originale indpakning. Varen skal være ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Det er kunden, der står for omkostninger forbundet med returneringen og pakker sendt per efterkrav tages ikke imod af onlinebutikken. Derudover har man mulighed for at annullere sin bestilling ved enten at skrive til onlinebutikken, ringe til kundeservice eller ved at downloade og udfylde annulleringsformularen. Hvis produkterne modtages ødelagte, bedes man kontakte onlinebutikken hurtigst muligt, så de kan hjælpe med en løsning.

All-in-garanti

Lyskilder direkte tilbyder også en unik garanti, der varierer fra et til fem år. Dette afhænger dog af produktet. Hvis man oplever problemer med de købte produkter skal man blot give butikken besked, tage et billede af varen og beskrive problemstillingen. Hertil vedhæfter man også sin faktura og butikken vil hjælpe med en mulig løsning. Garantien gælder kun særlige produkter og under specielle omstændigheder, da det skal kunne bevises, at fejlen skyldes en fabrikationsfejl. Hvis man er interesseret i at læse mere om denne garanti kan man læse om denne under dette link.

Kundeservice alle hverdage mellem 8 og 17

Hvis man har spørgsmål, har brug for råd eller er i tvivl om noget er man altid velkommen til at kontakte onlinebutikkens kundeservice. Det er muligt at komme i kontakt med butikken alle almindelige hverdage mellem klokken 8 og 17. Desuden er det muligt at finde svar på de fleste almindelige og ofte stillede spørgsmål under webshoppens vilkår og betingelser sektion, der findes her.Der finder man detaljerede informationer om levering, returnering, levering med mere. Man kan kontakte butikken ved at benytte deres online kontaktformular, e-mail eller ved at ringe til dem. 

Telefonisk kan man kontakte onlinebutikken ved at ringe til dette nummer: 0045-89 88 09 71. Medarbejderne er venlige og erfarne inden for branchen, og kan derfor besvare alle spørgsmål. Endvidere kan man skrive en mail til Lyskilder til denne e-mail: Info@lyskilderdirekte.dk. Husk venligst at skrive nogle relevante ord i emnefeltet, så det bliver lettere og hurtigere at behandle henvendelsen.

Sådan bruger du din rabatkode til køb af ny belysning

 1. Først og fremmest skal du finde en aktuel rabatkode på vores side som du ønsker at benytte i forbindelse med dit køb hos lyskilderdirekte.dk. Læs venligst alle detaljer og brugervilkår for rabatkoden, da visse koder har særlige begrænsninger, der kan påvirke brug af dem.
 2. Når du har du sikret dig, at koden passer til dine behov skal du klikke på den, så den kommer frem på skærmen. Nu har valget mellem at kopiere den med din mus eller skrive den ned på et stykke papir. Efter at have klikket på rabatkoden bliver du også automatisk sendt til webbutikkens egen hjemmeside.
 3. På onlinebutikkens side vælger du alle de produkter du ønsker at købe og lægger dem i din digitale indkøbsvogn. Når du er tilfreds med din bestilling klikker du blot på ikonet af indkøbskurven og skulle gerne viderestilles til en ordreoversigt, hvor du kan se din bestilling. Nederst findes der et tomt felt, hvor der står tilgodebevis kode. Her skal du indtaste din rabatkode eller sætte den ind i feltet, hvorefter du klikker på den blå knap, der hedder anvend kupon. Undersøg venligst om din rabat bliver trukket fra og at din pris bliver reduceret. Hvis ikke, tjek venligst koden igen, da nogle gange må der ikke forekomme ekstra mellemrum eller forskel på små og store bogstaver.
 4. Nu klikker du på den orange felt, hvor der står gå til bestilling. I dette trin skal man indtaste alle sine personlige oplysninger og vælge betalingsmetode. Når du er klar med alle disse informationer kan du klikke på bekræft bestillingen, som også har farven orange.
 5. Nu skulle du gerne viderestilles til selve betalingen, hvor du gennemfører din betaling via den ønskede betalingsmetode. Når betalingen er godkendt får du vist en bekræftelsesside, hvor du kan se en oversigt over din bestilling. Denne ordrebekræftelse sendes også til den e-mailadresse du har registreret dig med. Dine belysningsvarer gøres nu klar til afsendelse og skulle gerne komme frem snart. Vi håber du bliver glad for produkterne og besøger onlinebutikken og Rabathelten igen.

rabatkode lys

Anmeldelser af Lyskilderdirekte

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere