Alt I Deals rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
3% rabat på hele sortimentet ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Alt I Deals
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Gaver til gode priser hos Alt I Deals
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Alt I Deals Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Alt I Deals rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Onlinebutik med spændende produkter til hverdagen

Alt I Deals er en dansk onlinebutik, der er ejet og drevet af Try Us ApS. Try Us ApS er en dansk virksomhed, der rådgiver omkring internethandel, branding, marketing på de sociale medier, investering i internetvirksomheder m.m. Siden 2001 har grundlæggeren Gert Fleron hjulpet en række virksomheder med opstart, marketing, branding, markedsføring og rådgivning. Således er det lykkedes disse onlinefirmaer at øge deres kliktal og salg. Udover altideals.dk ejer og driver Try Us ApS nedenstående hjemmesider:

 • altigaver.dk
 • altideals.dk
 • altisundhed.dk
 • birdieball.dk
 • altihomeparty.dk
 • brabuddy.dk

Netbutikken altideals.dk blev lanceret i 2013 og har hovedkontor i Faxe, i Danmark. Det primære udbud i onlinebutikken består af hygiejne- og medicinske produkter, gaveideer, køkkenredskaber, briller, sjove hverdagsprodukter og diverse tilbehør til eksempelvis briller. Hvis man er på udkig efter unikke gaver til en man holder af, kan man se om man kan finde det hos onlinebutikken. Hjemmesiden er en dealside, hvilket betyder, at dens primære opgave er at formidle gode tilbud til forbrugere i Danmark. Dermed er altideals.dk det rette sted, hvis man er glad for små hverdagsrelaterede produkter, nips eller varer, der normalt ikke forhandles i fysiske butikker. Udover dette tilbydes disse til billige priser. Onlinebutikkens medarbejdere sidder på daglig basis og leder efter de brugervenlige produkter til de billigste priser på markedet. Mange af onlinebutikkens produkter findes hos forskellige forhandlere og testes og godkendes af medarbejderne selv. Derfor kan man være sikker på, at kvaliteten ikke fejler noget.

alt i deals

Små hverdagsprodukter og velværevarer til gode priser

Alt I Deals forsøger at yde god kundesupport med erfarne medarbejdere, men de har et ønske om at tilbyde kunder en god oplevelse på siden ved at gøre det nemmere og mere brugervenligt. For at gøre shoppingsoplevelsen mere overskuelig har onlinebutikken valgt at inddele sortimentet i følgende hovedkategorier:

 • Gaveideer indeholder som titlen også hentyder forskellige produkter, der egner sig som gaver til både ham og hende. Her finder man eksempelvis brilletilbehør, værktøjer, produkter til køkkenet, skønhedsprodukter eller nips med mere. Med andre ord kan man finde en sjov eller finurlig gave til dem, der elsker specielle produkter, som ikke fås mange andre steder.
 • Sundhed og velvære indeholder produkter, der relaterer sig til skønhed. Her kan man eksempelvis finde pilleæsker, plastre, herunder specielle plastre til forskellige lidelser, ansigtsmasker og medicinske produkter etc.
 • Udvalgte produkter er de varer som butikkens medarbejdere har udvalgt som nogle af de bedste og mest populære.
 • Alt i briller er der, hvor kunderne finder brilletilbehør, læse- og natbriller, solbriller og lignende produkter.
 • Tjen penge til dig selv er siden, hvor man finder onlineformularen, hvor man kan tilmelde sig til onlinebutikkens affiliate netværk ved at registrere sig navn, adresse, e-mail, telefon m.m. Denne kategori henvender sig primært virksomheder eller private, der er interesserede i at indgå i et samarbejde med onlinebutikken og derigennem tjene penge hver gang folk handler på altideals.dk gennem deres hjemmesider.

Hver kategori indeholder relevante produkter inden for overskriften. Under hver kategori kan man endda filtrere sin søgning ved at klikke på diverse underkategorier, der gør det lettere at orientere sig på siden og indsnævre sin søgning.

Følg med på Facebook

Hvis man er interesseret i at blive opdateret omkring de nyeste produkter eller følge med i virksomhedens aktiviteter kan man følge altideals.dk på deres Facebookside, hvor de deler billeder, nyheder og aktuelle rabatter. Der kan man også læse om virksomheden og dens aktiviteter, og finde billeder af varesortimentet. Dermed bliver det lettere at blive opdateret omkring varesortiment, nyheder og aktuelle rabatter.

Derudover kan man tilmelde sig nyhedsbrevet ved at registrere sig med mail og navn. Herefter vil man modtage relevante nyheder og rabatter direkte i sin indbakke. Det er gratis og uforpligtende, og man kan til enhver tid afmelde sig igen. Hvis det ikke længere har interesse kan man afmelde sig ved enten at kontakte kundeservice eller ved at finde det sted, hvor der står afmeld allernederst i de mails man modtager fra onlineshoppen. Sidst men ikke mindst kan man oprette en gratis kundekonto hos Alt I Deals. Det kan man gøre med en mailadresse og en personlig adgangskode. Denne kundeprofil gør det nemt at holde styr på bestillinger, mens det også bliver lettere at handle hos onlineshoppen i fremtiden, da man ikke behøver at indtaste personlige informationer på nu.

briller

Betaling efter eget valg

Som bruger hos Alt i Deals kan man betale gennem sikre betalingskanaler og vælge iblandt forskellige betalingsmetoder. Betalingen er altid godkendt af PBS. Man kan vælge iblandt følgende betalingsmetoder:

 • Dankort
 • Nordea e-betaling
 • E-pay
 • Dansk netbetaling
 • Bitcoin
 • Mastercard
 • PayPal
 • Bankoverførsel

Onlinebutikken trækker ikke beløbet fra kreditkortet, inden varen er afsendt fra lageret.

Levering af de nye produkter

Altideals.dk benytter PostNord/Post Danmark som leveringspartner og den normale leveringstid er en til otte arbejdsdage. Op til weekender, helligdage og højtider kan der forekomme mindre forsinkelser. Derfor er det en god ide at bestille varer i god tid, hvis de er ment som gave. Som kunde kan man enten vælge mellem levering med omdeling, hvor pakken leveres direkte til døren eller levering til den nærmeste pakkeboks.

Fortrydelses- og returneringsregler

Hos altideals.dk har man i overensstemmelse med den danske købelov 14 dages returret, som tælles fra den dag, hvor man modtog sine varer. Der kan være mange årsager til, at man ikke ønsker at beholde sine produkter, men det er intet problem. Man kan blot returnere varen til onlinebutikken. Dog skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Derfor må den ikke være brugt, skadet eller åbnet. Det er også en god ide at sætte varen i den emballage man fik den i for at beskytte den mod eventuelle transportskader. Læg venligst en seddel i æsken med navn, ordrenummer, besked til onlineshoppen med årsag til returnering, kontonummer samt en kopi af fakturaen. Giv også venligst onlinebutikken besked via en e-mail, så de ved, at produktet returneres og eventuelt hvorfor. Dette er med til at fremskynde processen og behandlingen af henvendelsen. Man skal selv betale for fragtomkostninger forbundet med en returnering, men butikken refunderer rimelige omkostninger forbundet med returneringen. Alle returneringer skal venligst sendes med enten GLS eller Post Nord til denne adresse:

Alt i Deals
Kloster Vej 4
DK-4640 Faxe

Udover returneringsretten tilbyder altideals.dk reklamationsgaranti i to år, gældende fra købsdatoen. En forudsætning for brug af denne garanti er, at fejlen ikke er et resultat af forkert, voldelig eller uhensigtsmæssig brug. Derimod skal fejlen skyldes en produktionsfejl, der forringer kvaliteten af varen eller brugervenligheden. Det er vigtigt at give onlinebutikken besked hurtigst muligt, når man opdager en fejl eller mangel. Hvis man åbner en reklamationssag inden for to måneder vil reklamationen være berettiget.

Kundeservice klar til at hjælpe

Er man i tvivl om noget i forhold til sin bestilling eller har spørgsmål til returnering eller et produkt på siden er man altid velkommen til at kontakte onlinebutikkens kundeservice via telefon eller deres online kontaktformular. Telefonisk kan man kontakte Alt I Deals via dette nummer: +(45) 7199 8303. Telefonerne er lukkede i weekenden, men åbne for alle henvendelser på følgende tidspunkter:

 • Mandag: 12:00-18:00
 • Tirsdag: 09:00-18.00
 • Onsdag: 12:00 -18:00
 • Torsdag: 09:00-18:00
 • Fredag: 12:00-18:00

Medarbejderne er servicemindede og kan besvare spørgsmål angående produkter eller igangværende bestillinger. Hav venligst ordrenummeret klar, så medarbejderne har mulighed for at hjælpe hurtigere og mere effektivt. Kontaktformularen skal udfyldes med navn og e-mail, og en detaljeret problembeskrivelse. Husk venligst også at inddrage ordrenummeret her, da det er lettest for medarbejderne at hjælpe videre.

I første omgang er det en god ide at orientere sig på hjemmesiden for at få de relevante informationer. Det er eksempelvis behjælpeligt at læse onlinebutikkens handelsbetingelser via dette link.

Her finder man relevante oplysninger om reklamation og fortrydelsesret. Under betaling og levering kan man også finde relevante informationer om betalings- og leveringsmetoder:

Brug en rabatkode hos altideals.dk

 1. Først bedes du venligst vælge en rabatkode fra vores side. Læs venligst hele beskrivelsen grundigt, da koden skal passe til de produkter du ønsker at handle.
 2. Når du er sikker på, at det er den kode du ønsker at bruge skal du klikke på den. Den vil du blive vist på skærmen og du har valget mellem at kopiere den med din mus eller skrive den ned på et stykke papir. Desuden bliver du automatisk stillet om til altideals.dk’s hjemmeside.
 3. På onlinebutikkens hjemmeside skal du nu vælge de produkter du gerne vil købe og lægge dem i din indkøbskurv.
 4. Når du er færdig med at handle skal du klikke på den digitale indkøbsvogn. Nu ser du en oversigt over din bestilling. Hvis du er tilfreds med indholdet skal du klikke på den blå knap, hvor der står gå til bestilling.
 5. Nu kommer du frem til en side, hvor du skal registrere dig for at komme videre til næste trin. Du bedes du venligst registrere dig som enten kunde eller gæst med din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode. Når du er klar bedes du venligst klikke på fortsæt. 
 6. Herefter bliver man viderestillet til en side, hvor man skal registrere sig som kunde. Her bedes man venligst skrive navn, adresse, mailadresse samt telefonnummer. Når man har dobbelttjekket alle oplysninger og det hele ser korrekt ud skal man klikke på fortsæt.
 7. I dette trin bedes du sætte din rabatkode ind i feltet, hvor der står rabatkode. Herefter klikker du blot på fortsæt. Undersøg venligst om beløbet bliver opdateret og reduceret.
 8. Nu bliver du viderestillet til siden, hvor du skal vælge din leveringsform. Man har valget mellem at afhente sin pakke på den nærmeste pakkeboks eller får pakken leveret direkte til adressen. Når du har valgt din leveringsmetode bedes du klikke på fortsæt.
 9. I dette trin skal du vælge betalingsmetode, hvor du har muligheden mellem kreditkort, bankoverførsel og PayPal. Når du har valgt din betalingsmetode klikker du blot på fortsæt.
 10. Nu er du kommet til den sidste trin, hvor du skal godkende din bestilling. Hvis du er tilfreds med indholdet skal du klikke på den blå knap, hvor der står gennemfør ordre.
 11. Om ikke så længe skulle du gerne modtage en mail med ordrebekræftelse, hvor du kan se en endelig oversigt over din bestilling. Du skulle gerne modtage din pakke inden for få arbejdsdage. Vi håber du bliver glad for dine produkter og besøger Alt I Deals og Rabathelten igen.

rabatkode alt i deals

Anmeldelser af Alt I Deals

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere