Smartkidz rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering med GLS hos Smartkidz
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Fri returnering hos Smartkidz
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Smartkidz Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Smartkidz rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Et familiefirma, der blev populær

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad man gerne vil leve af. Mange drømmer om at have deres eget virksomhed eller åbne deres egen onlinebutik, men det er ikke så enkelt som man skulle tro. Det kræver hårdt arbejde og motivation. Ejeren af Smartkidz Nanna er en af dem, der kunne få denne drøm til at gå i opfyldelse. Nana er selv mor til to børn og kunne åbne smartkidz.dk, som i dag fylder meget i hendes hverdag, men også som en profitabel onlinebutik, der har mange tilfredse kunder i hele Danmark og sælger et hav af børnetøj. Nanna bor selv i Odense, hvor butikken også har administration. Kunderne prioriteres højt, derfor er der altid et stort sortiment af kvalitetstøj på lager samt gode kontaktmuligheder til kundeservice.

Tøj til både børn og babyer

Det er meget enkelt at finde rundt i onlinebutikken og sortere i udvalget. Derfor er det let og hurtigt at finde det man leder efter. Sortimentet er inddelt i seks hovedkategorier, der gør det overskueligt at finde de varer man skal have. Man kan sortere mellem:

 • Mærker, hvor man kan finde en oversigt over de brands man kan købe
 • Baby 0-2 år, hvor man finder over- og underdele til mindre babyer
 • Pige 2-12 år, der viser butikkens udvalg til piger
 • Dreng 2-12 år indeholder tøj til drenge
 • Sko og sutsko indeholder alle onlineshoppens sko

Restlager er kategorien, der indeholder allerede nedsatte varer, hvor man kan spare op til 50% af originalprisen. Der findes også et søgefelt, som er praktisk placeret oven over listen af produkter, der gør det lettere at finde den vare man er på udkig efter. På webshoppen kan man finde bodyer, kjoler, heldragter, tilbehør, huer, badetøj, overtøj, bukser, undertøj, nattøj, sengetøj, håndklæder, sko, halstørklæder og accessoires m.m. Derfor er det ikke så svært at finde lige det man er på udkig efter.

smartkidz.dk modetøj til børn

Netbutikkens mærker

Smartkidz forhandler de fleste velkendte mærker på markedet. Neden for findes der en oversigt over nogle af mærkerne:

 • By Clara
 • Reima
 • Papfar
 • Hust & Claire
 • Lego wear
 • Noa Noa
 • En Fant
 • Marmar Copenhagen
 • Småfolk
 • Name IT
 • Melton
 • Joha
 • Nordic Label

m.fl.

Gavekort til en man holder af

Hos Smartkidz kan man glæde en god ven, veninde eller et familiemedlem med et gavekort til webshoppen. Man kan kun få et gavekort til 100 kroner, men hvis man gerne vil forære vedkommende et højere beløb kan man købe to eller flere gavekort.

Smartkidz tøj til babyer og børn

Tilmelding til nyhedsbrev

Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet gratis og uforpligtende, og man kan altid melde sig fra igen, hvis det ikke længere har interesse. Således kan man modtage nyheder og rabatter direkte i sin mailindbakke.

Smartkidz på Facebook og Instagram

Smartkidz er aktiv på både Instagram og Facebook. Ofte lægger onlinebutikken billeder, nyheder og rabatter op på deres Facebook-profil. På Instagram kan man finde mange billeder af produkter og de nyeste trends. Sidst men ikke mindst har onlinebutikken en blog, hvor de skriver relevante nyheder og indlæg med gode råd eller inspiration til ferie og shopping. Det kunne være værd for forældre at kigge forbi denne blog.

Outletsektion med lavere priser og den samme kvalitet

Hvis man gerne vil spare penge til en ferie eller noget helt andet kan man tage et kig forbi tilbudssektionen eller restlageret og finde den samme, høje kvalitet, men til en billigere pris. således bliver det lettere at spare penge til de ting man gerne vil have.

Betalingsmetoder, der passer til de fleste

Hos Smartkidz kan man betale sine køb med de mest almindelige kreditkort i Danmark: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay og ViaBill. Hvis man gerne vil betale med ViaBill bedes man venligst læse bruger og vilkår for brug af denne metode, da de kan variere fra andre betalingsformer. Denne mulighed er god at benytte, hvis man ikke har nogen kreditkort.

Som noget særligt tilbyder Smartkidz et specielt tilbud til forældre, der gerne vil betale med deres børnepenge. Man skal blot huske at klikke på ”Børnepengebetaling”, når man vil gennemføre sin bestilling og således betaler man for sine køb gebyrfrit. Pengene trækkes automatisk fra kreditkortet, fx den 31. juli, efter modtagelse af børnepenge.

Levering af de nye produkter

Som leveringspartnere benytter onlinebutikken GLS. I Danmark er fragten gratis med GLS. Hvis man foretrækker levering til en særlig pakkeshop koster det 20 kroner, hjemmelevering og levering GLS Erhverv koster 49 kroner. Leveringen sker normalt inden for en til to arbejdsdage. I perioder med spidsbelastninger, som fx i løbet af julen eller op til nytår, kan der forekomme forsinkelser, så hvis man gerne vil købe gaver, skal man gøre det i god tid, da der tages forbehold for mulige forsinkelser, der kan skyldes mange bestillinger i løbet af højtider og lignende.

Returneringsregler hos smartkidz.dk

I forhold til fortrydelse har man 14 dage, der udregnes fra modtagelsesdagen. Dog skal varen være ubeskadiget, rent og ubrugt. Man skal også selv betale for fragten, da Smartkidz ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. Udfyld venligst det vedlagte returseddel og returner varen til:

Smartkidz
Ørstedgade 19, bagh./kld.
DK-5000 Odense C

Efter pakkens modtagelse vil medarbejderne undersøge varen og refundere pengene til det betalingsmiddel, der blev benyttet ved bestillingen. Udover den normale returnerings- og fortrydelsesret har man hele to års reklamation. Forudsætningen for at gøre brug af reklamationen er, at skaderne ikke må være opstået af forkert eller uhensigtsmæssigt brug eller anden skadelig adfærd. Der skal så at sige være en fejl eller mangel på varen, der skyldes en fabrikationsfejl. Giv venligst butikken besked ved at skrive en mail med kundenummer, navn og problemet, så vil medarbejderne vejlede derfra.

Venlig og hurtig kundeservice

Man kan opnå kontakt med netbutikken på flere forskellige måder, enten via e-mail, via Facebook og Instagram, telefonisk henvendelse eller SMS. Foretrækker man at tale med medarbejderne kan man ringe til +45-25 75 68 26, mens skriftlig kontakt skal foregå til: info@smartkidz.dk. Normalt besvares henvendelser inden for få minutter og ellers senest inden for 24 timer. Ellers er det altid en god ide at læse shoppens forretningsbetingelserne for at finde de mest relevante oplysninger.

Guide til hvordan en rabatkode kan indløses

 1. Vælg den rabatkode, du foretrækker at bruge.
 2. Klik på rabatkoden og den vil blive vist frem på skærmen.
 3. Du skal enten skrive den ned eller kopiere den med din mus.
 4. Nu bliver du også automatisk sendt til webshoppens hjemmeside.
 5. Find de varer du gerne vil købe og læg dem i din indkøbsvogn.
 6. Klik på indkøbsvognsikonet. Klik til ”Til kassen”, når du er klar.
 7. Registrer alle dine oplysninger, læs og godkend alle betingelser, gennemfør din betaling med den ønskede betalingsmetode, vælg forsendelsesmulighed og klik på ”Gennemfør ordren”.
 8. Nederst findes der et felt, hvor der står ”Rabatkode”. Her skal du indtaste din rabatkode og klikke på ”Indløs”.
 9. Nu skulle du gerne modtage dine varer snarest. God fornøjelse med de nye varer til jeres børn.

Smartkidz rabatkoder

Anmeldelser af Smartkidz

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere