Lekmer rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for februar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 1000 kr hos Lekmer
Vis tilbud
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
Op til 70% rabat på børnetøj og sko hos Lekmer
Vis tilbud
Allerede anvendt 132 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Lekmer Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Lekmer. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Lekmer rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Lekmer: Legetøj og andet til børn

Lekmer har siden sin grundlæggelse haft fokus på salg af legetøj til børn. Webshoppens målgruppe kan betegnes som todelt: Børn og deres forældre. Det er jo de voksne, der køber legetøj, nyt tøj eller et par sko til deres børn. I onlinebutikken kan man derudover købe indretning til børneværelset, autostole eller produkter til amning. Kort sagt alt, hvad man har brug for, når man har børn. Onlinebutikken er inddelt i forskellige produktkategorier, som giver et godt overblik over varesortimentet. Lekmer er officiel forhandler af de fleste store varemærker såsom Baby Jogger, Tretorn eller BRIO. Priserne varierer alt efter mærke og produkt, hvorfor Lekmer henvender sig til en bred målgruppe.

Et børneværelse

En svensk onlinebutik som markedsfører i Norden

Lekmer.dk blev grundlagt i januar 2006 i Sverige. Webshoppen åbnedes først i Sverige, men herefter ekspanderede de forrentningen til de andre nordiske markeder, herunder Danmark. Lekmer er en del af Qliro Group, en svensk koncern som blev grundlagt i 1999. Det er blandt andet CDON, Nelly og Bodystore som også hører med i Qliro gruppen. Virksomhedens hovedsæde ligger i Stockholm. Lekmer har onlinebutikker i alle nordiske lande: Norge, Danmark, Sverige og Finland. Webshoppen har samme navn i alle lande. På dansk ville man sige ”leg mere”.

Lekmer – Nordens store legetøjsbutik på nettet

Onlinebutikkens varesortiment er mangfoldig og rummer et stort antal produkter. Sortimentet er inddelt i forskellige produktkategorier såsom legetøj, børnetøj, børneværelse eller barn & baby. Der findes også en helt egen kategori for outletvarer. Lekmer har et bredt udvalg af produkter, herunder blandt andet disse:

 • Dukker
 • Byggeklodser
 • Spil og konsol
 • Fastelavn og udklædning
 • Hjelme til børn
 • Gummistøvler
 • Børnesenge
 • Bøger
 • Cykler og løbehjul
 • Figurer og biler

Der findes jo mange varemærker, som har specialiseret sig i at producere legetøj til børn eller børnetøj. De fleste af disse mærker findes hos Lekmer. Varesortimentet kan også sorteres efter varemærke. Det kan være en fordel, hvis man leder efter produkter fra et bestemt brand. I alt findes der over 100 forskellige varemærker hos Lekmer, her er et lille udpluk:

 • Fisher-Price
 • Disney
 • Brio
 • LEGO
 • BabyBjörn
 • Carena
 • Elodie
 • Carrera
 • Ergobaby
 • Småfolk

Lekmer legetøj

Opdateringer fra Lekmer

Lekmer holder sine kunder og potentielle nye kunder opdateret omkring virksomhedens aktiviteter, nye produkter og gode tilbud via forskellige kanaler. På hjemmesiden kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, som udsendes mindst én gang om ugen. Her får man information om nyheder i varesortimentet eller kuponer som kan anvendes i en begrænset periode. På Facebook holder Lekmer faktisk en del konkurrencer, hvor man som følger kan vinde produkter fra deres webshop. Det samme gælder egentlig deres Instagramprofil, hvor de også lægger sjove memes op. YouTube-kanalen er på svensk, men det kan jo være en god måde at få øvet sit svenske lidt.

Lekmers Instagrambilleder

Betalingsmetoder hos Lekmer

Man kan betale sine ordrer fra Lekmer.dk på forskellige måder. Det er muligt at betale med betalingskort, faktura eller delbetaling. Faktura og delbetaling sker i samarbejde med Qliro. Det giver især mening at skabe en sådan konto, hvis man ofte handler hos en af Qliro Groups onlinebutikker. Desuden er det så også muligt at betale sin regning på et senere tidspunkt. Man kan for eksempel handle hos Lekmer i juli, men først betale bestillingen i august. Det koster et administrationsgebyr på 39 kr, men ingen renter. Ved betaling med Visa eller MasterCard opkræver Lekmer intet gebyr.

Levering med PostNord

Pakker fra Lekmer leveres til adresser i Danmark, dog ikke til Grønland eller Færøerne. Hvis man vil bestille til et andet nordisk land, kan man bare gå ind på deres pågældende side. Det er muligt at opnå fri fragt, hvis man køber varer for over 1000 kr. Ellers betaler kunden et fragtgebyr på 49 kr. Lekmers pakker sendes med PostNord. Alt efter pakkens størrelse og vægt leveres den direkte til døren eller til det nærmeste posthus. Kunden får en e-mail med alle vigtige informationer efter bestillingen er gået ind hos Lekmer. Det er vigtigt at nævne, at Lekmer opkræver et gebyr for uafhentede pakker.

Ikke tilfreds? Information om returneringer

Lekmer giver alle kunder 14 dages fortrydelsesret. Dette betyder, at kunden skal informere Lekmer om en planlagt returnering inden for to uger efter varen er modtaget. Det betyder også, at kunden ikke må have taget produktet i brug. Man må gerne prøve det (lige som man også ville gøre i en fysisk butik), men man ikke bruge det mere end det. I alle pakker fra Lekmer findes en returseddel, som kunden skal anvende. Varer skal returneres i originalemballage. Fragten for returpakken bliver automatisk trukket fra det beløb, som Lekmer betaler tilbage. Har man modtaget en fejlagtig vare eller lever varen ikke op til produktionsstandarder, har kunden ret til at reklamere en vare fra Lekmer inden for 24 måneder. I disse tilfælde skal man altid kontakte webshoppens kundeservice.

Spørg kundeservice

Hvis nu man skulle have et spørgsmål til en bestilling fra Lekmer, så er det muligt at kontakte en af deres kundeservicemedarbejdere. Det gør man på to forskellige måder: Enten skriver man en chatbesked til dem eller så sender man en e-mail til customerservice-dk@lekmer.dk. Det er især en god løsning, når chatten er offline. Derudover er det også muligt at sende en besked via en kontaktformular, som findes nederst på Lekmers side. En liste med ofte stillede spørgsmål og svar på disse er tilgængelig under overskriften kundeservice. Ofte kan det allerede hjælpe de fleste problemer.

Sådan sparer du penge hos Lekmer

 1. Gå ind på vores side og find en passe rabatkode. Husk at læse betingelser for koden igennem inden du går videre til webshoppens hjemmeside.
 2. Klik nu på knappen med vis rabatkode. Din kode vises på skærmen.
 3. Derefter skal du videre til webshoppen. Klik på ”Gå til onlinebutikken”.
 4. I onlinebutikken handler du nu sådan som du normalt også ville gøre. Læg alle produkter i varekurven.
 5. Når du er klar, klikker du på indkøbsposen øverst til højere på siden. Gå til kassen.
 6. Du kan se en oversigt over de varer, som du har lagt i indkøbskurven.
 7. Din kupon skal indtastes under netop denne oversigt. Klik på ordet ”Rabatkode”, indsæt koden fra vores side og aktiver koden til sidst.
 8. Herefter mangler du bare at udfylde dine leverings- og betalingsoplysninger.
 9. Gennemgå din ordre og afsend bestillingen.

VI håber, at du og dine børn bliver glade for produkterne fra Lekmer!

Spar penge med en rabatkode

Anmeldelser af Lekmer

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere