Shytobuy rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2018. Opdaterede og godkendte.
5%
5% rabat på hele sortimentet hos Shytobuy
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 499 kr hos Shytobuy
Vis tilbud
Allerede anvendt 358 gange
Vilkår og betingelser
Stort udvalg af kropsplejeprodukter hos Shytobuy
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Shytobuy Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Shytobuy. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Shytobuy rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Diskretion og kvalitet hos ShytoBuy.dk

ShytoBuy lancerede deres første hjemmeside i 2003, og de har siden hjulpet tusindvis af kunder med forbedring af generel sundhed og velvære. Firmaet tilbyder en professionel international service, der strækker sig over en lang række af europæiske lande, blandt andet Danmark, Sverige, Tyskland, Italien, Storbritannien, Frankrig, Portugal og Spanien. 

Firmaets formål har altid været at hjælpe mennesker verden over med at undgå den pinlige og ubehagelige situation, hvor man står overfor en læge eller apoteker og fortælle om intime problemer. ShytoBuy.dk tilbyder derfor alternative løsninger, så man online kan få den hjælp og vejledning, der er behov for. Firmaet stræber efter at kunne tilbyde deres kunder den bedste service inden for området. Dette indbefatter blandt andet en grundig undersøgelse af markedet, med det formål at finde de bedste og mest egnede løsninger og produkter til deres kunder. Desuden dækker forretningsfilosofien over en grundig og tilgængelig kundekontakt, og en serviceydelse, der er så diskret og fortrolig som muligt.

Shytobuy.dk tilbyder desuden en vidtrækkende rådgivning, og søger altid at samle så meget information som muligt omkring de spørgsmål og problemer kunderne kunne have. Dette er også med til at sikre, at kunderne får det bedste ud af de produkter der er tilgængelige i udvalget hos ShytoBuy.dk. Produkterne gennemgår en intensiv undersøgelse inden de tilbydes online, og over 50% af ordrene hos ShytoBuy.dk er fra kunder der genbestiller, hvilket vidner om en effektiv og værdsat forretning.

Naturlige produkter

Produktudvalget hos ShytoBuy.dk er nøje indkøbt fra hele verden. Prioriteten er at materialerne er egnede og sikret til det formål, som firmaet bestræber sig for at løse. Et stort antal af produkterne er klassificerede som kosttilskud, hvilket betyder at de er en naturlig og skånsom løsning til kroppens problemer. Det er en løsning, der indeholder naturens egne evner og kræfter, og som består af ingredienser, der har været anvendt med succes i flere tusinde år.

Diskretion, service og sikkerhed

Den altoverskyggende mission for ShytoBuy.dk har altid været at sikre kunderne muligheden for at bestille intime produkter med den højeste beskyttelse af kortinformation og identitet, og ligeledes at pakken leveres diskret, uden at udvekommende ved hvad pakken indeholder, eller hvem der er afsender.

Pleje til hele kroppen hos ShytoBuy.dk

Webshoppen hos ShytoBuy.dk tilbyder et kæmpemæssigt udvalg af produkter fra en lang række af kvalitetssikrede producenter. Hjemmesiden er bygget op omkring seks primære produktgrupper med masser af underkategorier, så man hurtigt kan finde præcis det man leder efter, eller måske blot lade sig inspirere:

 • Kropspleje

Blodcirkulation
Brystforstørrelse
Fordøjelsesproblemer
Kropslugt
Luft i Maven
Negleinfektion
Overgangsalder
Tandblegning
Testosteron booster
Vorter
Vægttab

 • Hudpleje

Appelsinhud
Bumser/Akne
Fnat
Hudinfektioner og hudsygdomme
Pigmentpletter
Ringorm
Rosacea
Rynker
Tanning (Selvbruner)
Øjencreme

 • Hårpleje

Hårfjerning
Hårtab
Indgroet Hår

 • Seksuel Sundhed

Anal intimitet
Feromoner
Fertilitet
For Tidlig Udløsning
Glidecreme
Herpes
Impotens
Kondomer
Kønsvorter
Penisforstørrelse

 • Intime Forhold

Hæmorider
Kropslugt
Menstruation
Prostata
Vaginal Problemer

 • Stimulering

Anal intimitet
Feromoner
Sexlegetøj
Sexlyst

Ved alle kategorier og produkttyper finder man lange, veludførte og informerende guides, der kan hjælpe med hvordan man bedst bruger produkterne, samt hvilke produkter der er de rette for ens individuelle behov

Køb med diskretion hos Shytobuy

Find ShytoBuy.dk på de sociale medier

ShytoBuy.dk er stærkt repræsenteret på de sociale medier, hvor kunder og nysgerrige kan få informationer og gå på opdagelse. På Facebook, Google+ og Twitter kan man holde sig opdateret omkring nye kampagner, nye produkter og spændende konkurrencer. Derudover har man også mulighed for at skrive med både ShytoBuy selv og de mange andre kunder. På deres YouTube-kanal kan man se præsentationer af de mange forskellige produkter og andre sjove ting. 

Vælg den rigtige betalingsmetode

Shytobuy.dk tilbyder en bred vifte af forskellige betalingsmetoder, så kunderne kan vælge den helt rigtige løsning til betalingen af deres ordrer. I webshoppen kan man betale med alle de gængse betalingskort som Visa, Eurocard eller Mastercard. Shytobuy.dk benytter sig desuden af sikre krypterede servere til alle behandlinger af overførsler fra Visa og Visa Electron og lignende kort.
Transaktioner og betalinger med kreditkort er den nemmeste og hurtigste måde at handle på Shytobuy.dk, og det er samtidig også den mest diskrete: Transaktionen vil fremgå på betalingsoversigten som "Comfort Clik Ltd.". 

 • PayPal

Der er også mulighed for at betale med PayPal, der er en nem, hurtig og sikker måde at shoppe online i et stort antal butikker på internettet. Med denne metode behøves kunder ikke at opgive deres kortoplysninger til flere forskellige firmaer, men kan nøjes med at have informationerne hos PayPal. Transaktionen vil fremgå på betalingsoversigten som "Comfort Clik Ltd.".

 • Klarna Faktura

En tredje betalingsmulighed er gennem betalingsfirmaet Klarna, hvor man kan vælge enten at benytte sig af Klarna Faktura eller gennem delbetaling med en Klarna Konto. Klarna Faktura betyder at man som kunde først betaler for sine varer efter levering, i samme stil som man ville betale et girokort. Med en Klarna Faktura betaler man blot senest 14 dage efter bestillingen, og man behøver ligeledes ikke udlevere kreditkortoplysninger.

 • Klarna Konto

Med en Klarna Konto kan kunder få tilsendt deres ordrer på delbetaling, helt fra 89 kr./måneden på op til 24 måneder. Her skal man oprette sig som kunde hos Klarna ved at oplyse CPR-nummer og folkeregisteradresse. Man bestemmer selv om man ønsker at betale mindstebeløbet på 89 kr. om måneden, eller fordele betalingerne til 1/24 af det samlede beløb. Samtidig har man til hver en tid mulighed for at betale hele beløbet med samme, hvis man ønsker.

 • Girokort

Endelig kan man betale sin ordre hos shytobuy.dk med et almindeligt girokort. Her får man tilsendt et traditionelt girokort enten gennem sin lokale bank eller via netbank.

Altid diskret levering

Alle ordrer, der er modtaget af ShytoBuy.dk inden klokken 16 på hverdage, bliver afsendt samme dag, og ved weekender og helligdage bliver ordren afsendt den næstkommende hverdag.

Hos ShytoBuy.dk kan man vælge mellem to leveringsmetoder: Enten får man sin pakke leveret gennem Post Danmark eller med leveringsdistributøren UPS og deres ekspreslevering. UPS har et globalt omdømme for effektiv service og tilbyder en hurtig dag-til-dag levering, og muligheden for at spore sin pakke online. Post Danmark tilbyder to forskellige leveringsmetoder, alt efter hvor hurtigt man ønsker at modtage sin pakke. Vælger man den hurtigste leveringsmetode vil ordren ankomme 3-5 dage, og vælger man Post Danmarks almindelige pakkelevering til 39 kr., vil ordren ankomme indenfor 10-15 hverdage, men i de fleste tilfælde ankommer den inden for en uge.

ShytoBuy.dk sender til hele Europa, Skandinavien og Grønland, men gør dog opmærksom på at leveringstiden bliver sværere at forudsige, hvis ordren skal uden for Danmark.

Hos ShytoBuy.dk er diskretion det vigtigste aspekt ved leveringen. For at sikre kundernes diskretion og anonymitet bliver bestillingerne pakket i en diskret og neutral emballage, hvor indholdet er skjult, uden nogen former for indikation på hvad pakken indeholder. Ligesom på kundernes betalingsoversigt, bliver returadressen aldrig skrevet som ShytoBuy, men derimod Comfort Clik Ltd.

Fair og effektiv returnering

Hvis man modtager sin bestilling og efterfølgende indser, at man ikke ønsker at beholde den, eller blot dele af den, kan man nemt returnere den til ShytoBuy. Eventuelle fortrudte varer skal sendes tilbage i samme stand som de blev modtaget, helt uåbnede og senest inden for 30 dage efter leveringen er foretaget.

Efter ShytoBuy har modtaget ordren retur, påbegyndes en refunderingsproces. Det gældende beløb vil blive refunderet ved brug af samme betalingsmetode, der blev brugt ved købet. Dette tager normalt 2-5 arbejdsdage.

Hvis man modtager ordren og finder at der enten mangler varer, en vare er forkert eller defekt, skal man blot tage kontakt til ShytoBuy.dk inden for 5 arbejdsdage, hvorefter man vil modtage den korrekte vare 5-10 arbejdsdage senere.

Tilgængelig kundeservice

Kundeservice hos ShytoBuy.dk kan kontaktes telefonisk alle hverdage 9-18. Derudover kan man også skrive en e-mail med spørgsmål, og ligeledes er der også mulighed for at chatte direkte online med en kundeservice-medarbejder hos ShytoBuy.

Step by step-beskrivelse til rabat hos ShytoBuy.dk

 1. Hos Rabathelten finder du først den rabatkode, du gerne vil bruge. Husk at undersøge om rabatkoden har bestemte restriktioner i forhold til kampagner eller andet er kan gøre at rabatten ikke gælder. 
 2. Når du har fundet den rette rabatkode og trykker på den, vil du blive sendt til webshoppen hos ShytoBuy.dk og din rabatkode vil blive vist.
 3. I onlinebutikken vælger du de varer du gerne vil købe, som du normalt ville gøre det, og lægger dem i indkøbskurven. Når du er færdig trykker du på "Gå til Kassen".
 4. Hvis du har valgt produkt med specielle helbredsmæssige aspekter, kan du blive bedt om at svare på nogle spørgsmål, der skal sikre produktet ikke kan komme til at skade dig (eksempelvis ved graviditet eller nylige operationer)
 5. På den næste side kan du logge ind, hvis du allerede har en profil hos StoBuy.dk eller blot trykke på "Fortsæt til Checkout".
 6. Ved det næste vindue indtaster du dine personlige oplysninger, og vælger om du vil tilmelde dig nyhedsbrevet hos ShytoBuy. 
 7.  I højre side under ordreoversigten, finder du rubrikken "Har du en rabatkode?" Efter du trykker "Ja" dukker en rubrik op hvor du kan indtaste din rabatkode og derefter trykke på "Opdatering". Herefter vil rabatten være trukket fra dit ordrebeløb.
 8. Tryk knappen "Leveringsinfo" og indtast dine leveringsoplysninger og vælg din ønskede leveringsmetode.
 9. På den næste side vælger du den ønskede betalingsmetode og indtaster dine betalingsoplysninger, inden du endelig bekræfter din bestilling af ordren. Kort efter modtager du en bekræftelsesmail

God fornøjelse med dine køb fra ShytoBuy.dk!

Indløs rabatkode hos Shytobuy

Anmeldelser af Shytobuy

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere