Parfume Klik rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Få gode tilbud og rabatter gennem Parfume Klik nyhedsbrevet
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Op til 80 kr rabat på udvalgte produkter hos Parfume Klik
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Vidste du? At Parfume-Klik er meget mere end bare parfume? Her finder du også kosmetik, solcreme og lækre gavesæt! God shoppelyst! Skrevet af Asger den 23/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
5 %
5% rabat ekstra på udvalgte produkter ved køb over 350 kr hos Parfume Klik
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 350 kr
5 %
5% rabat ved køb over 350 kr hos Parfume Klik
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 350 kr
5 %
5% rabat på nedsatte varer ved køb over 300 kr hos Parfume Klik
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 300 kr
Gratis Puma Duft vådservietter ved køb over 300 kr hos Parfume Klik
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 300 kr
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

”Det ultimative tilbehør”

"Elegance er ikke mulig uden parfume. Det er det usete, uforglemmelige, ultimative tilbehør." Sådan sagde designeren Coco Chanel engang, så mon ikke der er noget om snakken … Parfume skal der til, hvis man vil være ”helt” påklædt, og det er en del af outfittet, hvor man bestemt ikke skal gå på kompromis. Det behøver man heller ikke, når man shopper hos Parfume Klik, for den velassorterede webshop byder på lidt af hvert og alt, hvad man har brug for uanset køn, alder, smag og budget. Her går ingen forgæves, faktisk er det meget mere sandsynligt, at man ender med at komme igen for at se, om der var mere i det brede udvalg, der kunne friste …

En europæisk succes

Parfume Klik er et engelsk foretagende, som har mere end 12 års erfaring med levering af kvalitetsparfume på nettet. Her bestræber man sig på at tilbyde et bredt udvalgt – pt. mere end 6000 produkter – til markedets bedste priser, og med mere end et årti på bagen, kan det roligt siges, at det har lykkes Parfume Klik at realisere den ambition i England og i resten af Europa. Firmaet har nemlig ikke kun en dansk underafdeling, men findes også i lande som Tyskland, Italien, Spanien og Polen. Ekspansionen ud over Storbritanniens grænser vidner i hvert fald om, at Parfume Klik har fat i noget af det rigtige, nemlig god stil til gode priser

Et bredt udvalg

Parfume Klik præsenterer sig som en webshop, hvor man finder et bredt udvalg af produkter, og selvom navnet kunne give den tanke, at det her kun handler om parfume, så er sortimentet dog mere varieret end det. Hos Parfume Klik finder man nemlig:

 • Parfume (naturligvis)
 • Kosmetik
 • Hårpleje
 • Hudpleje
 • Solcreme og selvbruner
 • Bade- og kropsplejeprodukter

Den overskuelige drop down-menu øverst på siden gør det nemt at navigere i webshoppen, og her kan man både spore sig ind på de forskellige kategorier eller søge mere målrettet efter bestemte brands, eksempelvis moderne brands som Diesel eller traditionsrige klassikere som Guerlain. Drop down-menuen byder også på forskellige underkategorier, da nogle af kategorierne spænder meget bredt, eksempelvis ”kosmetik”. 

Hold kontakten ved lige hos Parfume Klik

Som de fleste andre moderne webshops er Parfume Klik selvfølgelig også at finde på sociale medier. Firmaet har både en Facebook- og en Instagram-side, hvor det er muligt at holde sig opdateret omkring nyheder, dele inspiration og looks eller kommunikere med firmaet. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet på Parfume Kliks hjemmeside, hvor man kan få tips og tricks og endda også rabatkoder – hvis man nu skulle komme til at overse dem her på Rabathelten!

Overskuelige betalingsmuligheder

Det er en smal sag at få afviklet sin bestilling hos Parfume Klik. Nederst på siden finder man tre ikoner, der nemt og hurtigt fortæller en, hvilke betalingsmuligheder man har hos Parfume Klik, nemlig PayPal, Visa og MasterCard. I dag er det almindeligt, at ens dankort også fungerer som et Visakort, og derfor behøver man ikke at bekymre sig om, at ens danske kort ikke skulle fungere her. Derudover tilbyder Parfume Klik også betaling med Klarna, hvor der er mulighed for at dele betalingen op i mindre dele. 

Levering & returnering hos Parfume Klik

Hos Parfume Klik kan man vælge mellem flere forskellige leveringsmetoder. Ønsker man at få pakken leveret til et opsamlingssted, kan man gøre dette med Bring, dette gælder dog ikke, når man betaler gennem Klarna. Derudover kan man også vælge levering med PostNord eller ekspreslevering med DPD, hvis det skal gå ekstra stærkt. Her skal man dog være opmærksom på, at leveringen koster 95 kroner i stedet for 39 kroner, som er normalprisen. Alle leveringsmetoder er selvfølgelig med sporingsnummer, så man altid har helt styr på, hvor ens bestilling befinder sig. Skulle det ske, at man er kommet til at vælge det forkerte produkt, kan man selvfølgelig også returnere det. Det skal ske indenfor 28 dage, og produktet skal være ubrugt og i den originale emballage. På hjemmesiden findes der også et direkte link til en returformular

Spørgsmål? Sådan får man svar

Det kan jo altid ske, at noget er uklart, når man shopper på nettet, og så skal man selvfølgelig kunne finde svar på sit spørgsmål. Her kan man med fordel tage et kig på Parfume Kliks side med ofte stillede spørgsmål, hvor man kan finde oplysninger om tilbud, returvilkår og levering. Løser et kig på denne side ikke spørgsmålet, er det selvfølgelig også muligt at kontakte firmaet enten telefonisk eller via e-mail. Nederst på siden finder man både en e-mail-adresse samt et telefonnummer med åbningstider for kundeserviceafdelingen. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Parfume Klik 

 1. Start med at finde din rabatkode til Parfume Klik her på Rabathelten. Husk, at rabatkoderne nogen gange kun gælder for specifikke produkter eller på specifikke datoer
 2. Kopiér koden, og gå videre til Parfume Kliks webshop.
 3. Nu bliver det sjovt! Nu skal der nemlig shoppes. Find alle de lækre produkter, du kunne tænke dig, og læg dem i kurven. 
 4. Når du går videre til kassen, ser du nedenunder dine produkter et felt, hvor du kan indtaste din rabatkode. Gør dette, og tjek, at rabatten bliver fratrukket prisen.
 5. Til højre på siden kan du vælge både betalingsmetode og leveringsmetode. Vælger du levering til et opsamlingssted, ser du et nyt vindue, inden du afslutter bestillingen. Her kan du på baggrund af dit postnummer selv vælge, hvor du vil have pakken leveret.
 6. Sådan! Så er bestillingen gennemført, og du kan nu glæde dig over, at dine varer er på vej. God fornøjelse hos Parfume Klik, og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Parfume Klik.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere