Hairboost rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering i Danmark ved køb over 499 kr hos Hairboost
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Produkter mod hårtab hos Hairboost
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Hairboost Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Hairboost rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Alt til en sundere hårvækst

Hairboost.dk er en af Danmarks største onlinebutikker inden for produkter mod hårtab til både mænd og kvinder. Hairboost har samlet en række effektive produkter mod hårtab og tilbyder derfor et stort udbud af kendte mærker inden for hårtab og produkter som hårkur, hårshampoo, balsam og kosttilskud. De tilgængelige produkter er til alle hårtabsstadier, det såkaldte begyndende stadie, mellemstadie eller det fremskredent stadie. Hvis man ikke har viden inden for området kan man nemt finde en guide på alle sider og orientere sig i forhold til, hvilke stadie man befinder sig i og hvilket produkt er det rigtige at benytte. Flere af produkterne er blevet testet og har vist en positiv effekt.

Hjemmesiden har ikke kun et reklamerende indhold, men er yderst informerende i sin formidling og fremstilling af diverse produkter. Man kan rent faktisk læse om videnskabelige indlæg, der henvender sig til begge køn og i alle stadier i hårtabsprocessen. På denne måde forsøger butikken ikke kun at sælge produkter, men også informere brugerne om hele problemstillingen både årsager og mulige løsninger.

Hairboost mod hårtab

Produkter mod hårtab til både mænd og kvinder

Hårtab er efterhånden et almindeligt problem for både mænd og kvinder i forskellige aldre og stadier i livet. Det kan blandt andet skyldes graviditet, hyppig styling, vitaminmangel, hormonel behandling med eksempelvis p-piller eller anden medicin, arvelighed, sygdom, hårfarvning, stress eller overgangsalder. Problemet kan faktisk ramme både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Eftersom problemet er blevet så udbredt har mange kosmetikproducenter valgt at udvikle adskillige produkter, der afhjælper problemet. Hairboost havde en ambition om at tilbyde kunderne et bredt udvalg af produkter mod netop dette problem og valgte derfor at samle alle relevante og brugbare produkter under én onlinebutikker. Det er derfor meget nemt at gå ind på siden og bestille netop det produkt som er beregnet til et specifikt hårtabsstadie. Ideen bag produkterne er at tilbyde brugerne mulighed for at få deres naturlige hårvækst tilbage og dermed bevare et sundt hår og hårvæsk.

Alsidigt og bredt varesortiment

Hairboost specialiserer sig i adskillige midler mod hårtab og tilbyder en lang række produkter, der hjælper både mænd og kvinder med at få deres hår tilbage eller tilbyder midlertidige og enkle løsninger på hårtabsproblemet. Varesortimentet er inddelt i nedenstående kategorier:

 • Hårkur
 • Shampoo og balsam
 • Kosttilskud
 • Hårfibre
 • Tilbehør 

Under hvert produkt kommer der en detaljeret beskrivelse omkring varerne og hvordan de virker. Således fungerer butikken ikke kun som onlineshop, men også som en rådgivningssite, der vejleder om brugbare produkter til det specifikke problem og for rette vedkommende.

hairboost, at miste hår

Derudover tilbyder onlineshoppen en bedre oversigt under fanen Produkter mod hårtab, hvor man kan finde inddelinger med produkter til mænd, kvinder og en oversigt over alle de tilgængelige mærker. Dermed er det meget let og praktisk at finde det man søger alt efter om man søger et bestemt mærke eller et produkt til et bestemt køn. Af forskellige mærker inden for midler mod hårtab kan man bestille følgende:

 • Alpecin
 • Cece of Sweden
 • Crescina
 • Hair Loss System
 • Priorin
 • Regaine
 • TopFiber
 • Toppik

Blog spækket med relevant information

Hairboost har deres egen blog som man kan finde på deres side: https://hairboost.dk/blog/. På bloggen kan man læse oplysende artikler og indlæg om, hvorfor man taber håret og hvad man kan gøre for at undgå det eller forbedre problemet. Desuden kan man finde informerede indlæg om myter om hårtab. Derudover kan man læse informerede indlæg om fødevarer, der hjælper brugerne til et sundere og smukkere hår samt en naturlig hårvækst og som hjælper mod yderligere hårtab. Dermed kan kunderne får brugbar inspiration, gode råd og relevant viden i forhold til hårtab.

På venstre side af skærmen kan man se en guide over forskellige hårtabsstadier hos henholdsvis mænd og kvinder. Ved at klikke på hvert enkelt stadie kan man læse detaljeret om problemstillingen og gode tips og råd om, hvordan man afhjælper problemet. Derudover findes der en Youtube video, der viser, hvordan man kan benytte visses produkter og afhjælpe sit hårtabsproblem. Nedenunder beskrivelsen og videoen kan man finde frem til, hvilke løsninger og produkter er de anbefalelsesværdige og mest brugbare i forhold til problemet.

 

Følg Hairboost på Facebook

Webbutikken har valgt at være aktiv på Facebook, hvor folkene bag deler deres gode råd, inspiration, videoer og reklamer om nye produkter mod hårtab. På siden kan brugerne også dele deres likes og oplevelser om butikkens produkter. Onlineshoppens Facebookside fungerer også som en informerende platform, hvor man kan læse indlæg om gode råd mod hårtab. Man kan ikke tilmelde sig nyhedsbrevet via butikkens hjemmeside, men det er muligt at tilmelde sig på webbutikkens Facebookside, hvor man kan klike på nyhedsbrev.

Adskillige betalingsmetoder

Betalingen er fuldkommen sikker og foregår gennem krypterede og godkendte systemer. Dette betyder, at brugernes data er krypterede og derfor helt sikre. Webbutikken foretager ofte testkøb for at teste, at alt fungerer som det skal og at systemerne er opdaterede og godkendte. Webshoppen er registreret hos E-mærket, som er den danske mærkningsordning, der sikrer en sikker online handel.

HairBoost.dk bruger en godkendt og sikret betalingsserver, der krypterer alle kreditkortdata via en SSL protokol (Secure Socket Layer). Dermed er det ikke muligt for nogen at aflæse kundernes private oplysninger. Desuden opkræves der ingen yderligere kortgebyrer eller andre afgifter. Betalingen bliver først trukket fra betalingskortet, når varen afsendes fra shoppens lager. Webbutikken tilbyder en lang række betalingsmetoder:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • JCB

Fri levering ved køb over 499 kroner

Onlinebutikken forsøger at levere bestillinger hurtigt. Derfor sender de bestillinger samme dag. Levering sker med PostNord, tidligere kaldet Post Danmark. Det tager normalt 1 til 3 arbejdsdage. Onlinebutikken tilbyder fri levering i Danmark ved køb over 499 kroner. Alle forsendelser leveres til døren, til den aftalte adresse. Hvis man er på udkig efter et bestemt produkt eller mærke og ikke kan finde det på hjemmesiden er man velkommen til at kontakte butikken og høre om det er noget de kan skaffe.

Enkel returnering i op til 30 dage

Hos hairboost.dk gives der 14 dages fuld returret, hvilket vil sige, at helt frem til 14. dag efter modtagelsen af varerne kan man sende dem retur. Dog skal produktet returneres ubrudt og i original emballage. Man har også mulighed for at ombytte sine varer uden ekstra omkostninger. For at kunne bytte produkterne til andre skal varen også være lukket og i samme stand.

Desuden gives der 30 dages returret på alle varer. Dermed har man altid mulighed for at fortryde sit køb eller returnere dem. Det er vigtigt at bide mærke i, at Hairboost ikke tage imod pakker, der sendes per efterkrav. I forhold til den danske købelov tilbyder onlineshoppen også to års reklamationsret. Denne ret gælder alle fejl i materialer eller fabrikationsfejl. Det er vigtigt at understrege, at reklamationen ikke gælder skader eller fejl, som er et resultat af forkert brug af varen. Onlinebutikken tilbyder i særlige tilfælde refusion. Hvis dette er tilfældet bedes man venligst sende sine bankoplysninger, så beløbet kan overføres. Ved returnering og fortrydelse af køb får man refunderet det betalte beløb. Hvis varen er skadet har onlinebutikken tilladelse til at fratrække differencen fra købsbeløbet. I tilfælde af returnering eller fortrydelsesret bedes man venligst udfylde den særlige standardfortrydelsesformular som findes allernederst på hjemmesiden under handelsbetingelserne: https://hairboost.dk/handelsbetingelser/. Alle returneringer bedes sendes til nedenstående adresse:

HairBoost.dk (AdResult ApS)
Esromgade 15, 2101
DK-2200 København
Danmark

Varer som falder uden for fortrydelsesretten

Selvom man har 14 dages fortrydelsesret kan man miste denne, hvis man eksempelvis åbner produktet. Eftersom butikken sælger varer såsom shampoo er det vigtigt, at forseglingen ikke brydes, da det kan have betydning for varen virkning og kvalitet. Endvidere kan dette have sundheds- og hygiejnemæssige følger og derfor kan butikken afvise returneringen af produktet. Fortrydelsesretten er heller ikke gældende i forhold til produkter, der bliver forringet eller forældet hurtigt.

Kundeservice og rådgivning

Onlineshoppen har gjort det let og fleksibelt at kontakte dem. Man kan både kontakte butikken telefonisk, via e-mail eller via chatfunktionen på siden. Onlineshoppen behandler alle oplysninger fortroligt.

Telefonisk kan man henvende sig til følgende telefonnummer: +45 31320070, som har åbent alle hverdage mandag til fredag fra klokken 09:00 til 17:00. Via e-mail kan man sende en mail til følgende adresse: info@hairboost.dk. Alle henvendelser besvares inden for 24 timer. Chatfunktionen på butikkens hjemmeside besvares med det samme i åbningstiden mellem klokken 9 og 17. Derfor er det en hurtig måde at få hjælp på.

Sådan kan du indløse din rabatkode hos Hairboost

 1. Først bedes du venligst vælge den ønskede rabatkode fra Rabatheltens side.
 2. Læg venligst mærke til udløbsdatoer og læs alle vilkår for koden omhyggeligt.
 3. Ved at klikke på rabatkoden bliver du viderestillet til onlineshoppens egne side. Du kan enten kopiere koden eller skrive den ned.
 4. På onlinebutikkens side kan du vælge alle de produkter du gerne vil købe. Læg venligst alle dine produkter i din indkøbskurv. Når du er færdig skal du klikke på indkøbskurvsikonet på siden. Her får du en oversigt over dine køb.
 5. Når du er tilfreds med dine køb skal du indsætte din rabatkode ind/eller skrive den ind i feltet under din købsoversigt, der hedder ”Kupon”. Herefter bedes du venligst klikke på ”Anvend kupon”. Rabatten bliver så trukket fra det forhenværende beløb. Tjek om din pris er blevet opdateret.
 6. Derefter kan du klikke på det grønne felt, der hedder ”Opdater indkøbskurv”.
 7. Under næste trin skal du skrive dine data såsom navn, adresse, e-mail adresse etc. Når du er færdig skal du klikke på det grønne felt, der kaldes ”Køb nu”.
 8. Dette trin er det allersidste trin, hvor du vælger din betalingsmetode, betaler for dit køb og godkender det. Herefter er du færdig med dit køb og kan glæde dig til dine nye produkter.

rabatkoder hairboost.dk

Anmeldelser af Hairboost

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere