ExtraOptical rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 500 kr hos ExtraOptical
Vis tilbud
Allerede anvendt 23 gange
Vilkår og betingelser
Stort udvalg af briller hos ExtraOptical
Vis tilbud
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra ExtraOptical Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til ExtraOptical. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en ExtraOptical rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Onlinebrillebutik til hele familien

Hos ExtraOptical kan man købe damebriller, herrebriller samt børnebriller med styrkeglas. Det er muligt at indtaste sin recept og gemme oplysningerne til næste gang. Man kan naturligvis også bestille briller uden styrke. Det særlige er dog, at ExtraOptical har et bredt varesortiment inden for briller med styrke. Her får man for eksempel skibriller med styrke eller styrkeglas til sine løbebriller. Onlinebutikkens produkter kan tilgås fra hovedmenuen. Alle briller kan filtreres efter blandt andet form, farve, størrelse og materiale. Det giver kunden et hurtigt overblik over de brillemodeller, som potentielt ville passe til en. ExtraOptical tilpasser prisen, hvis kunden finder præcis samme brillemodel til en billigere pris hos en anden dansk optiker.

Briller fra ExtraOptical

ExtraOptical er en norsk virksomhed

ExtraOptical er en brillebutik på nettet, som blev stiftet i år 2010. Virksomheden har hovedsæde i Trondheim i Norge. Det danske kontor ligger i København, nærmere sagt på Østerbro. Udover i Norge og Danmark har ExtraOptical onlinebutikker i 4 andre lande: Sverige, Tyskland, Spanien og Storbritannien. Virksomhedens løfte er altid at tilbyde de billigste briller med styrkeglas på det respektive marked. Desuden mener ExtraOptical, at alle som har brug for briller også skal have råd til briller i god kvalitet. ExtraOptical støtter den norske velgørenhedsorganisation Vision For All Norge, som donerer synsundersøgelser og briller til verdens fattigste mennesker.

ExtraOptical: Briller med styrkeglas

ExtraOptical har specialiseret sig i at sælge briller med styrke. Og det gælder ikke blot almindelige briller, men også solbriller eller cykelbriller med styrke. Fra hovedmenuen vælger man fra de overordnede produktkategorier, hvilken type brille man gerne vil købe. Det er blandt andet disse:

 • Damebrille med styrke
 • Solbriller med styrke
 • Svømmebriller med styrke
 • Børnebriller med styrkeglas
 • Solbriller, wayfarer med styrke
 • Alpinbriller med styrke
 • Pilot solbriller med styrke
 • Løbebriller med styrke
 • Basketboldbriller med styrkeglas
 • Herrebriller

Derefter kan man se alle briller som findes i den pågældende kategori hos ExtraOptical. Kunden kan tilpasse søgeresultatet ved at bruge filterfunktionen. Webshoppen har forskellige filtre, som skal gøre det nemmere for kunden at finde de rigtige briller. Når man har fundet et par briller, som man godt kunne tænke sig at købe, går man videre med at tilpasse dem. Kort sagt er det de følgende trin som man skal igennem for at individualisere sine briller fra ExtraOptical:

 • Vælg en brillemodel
 • Vælg en brilletype
 • Indtast din brillerecept (kan også sendes senere)
 • Vælg de rigtige glas (standardglas er inkluderet i prisen)
 • Vælg tillæg (etui og pudseklud er inkluderet)
 • Vælg tilbehør (for eksempel rensevæske eller brillestativ)

Hvis man har brug for hjælp, kan man klikke på de blå knapper med spørgsmålstegnet på eller se de forskellige videoguides, som ExtraOptical har lavet. Desuden findes der optiker Anne, som har samlet de vigtigste informationer rundt omkring brillebestillingen på hjemmesiden.

Optiker Anne

Rabat på briller fra ExtraOptical

Hvis man er medlem af sygeforsikringen danmark, kan man få betalt op til 30% af hele købsbeløbet på sine briller med styrkeglas. Det kommer an på, hvilket medlemskab man har tegnet med dem. For at kunne få tilskuddet skal man opfylde forskellige forudsætninger. En af dem er, at man har foretaget en synsprøve hos en anerkendt optiker eller øjenlæge i Danmark. Alle betingelser kan læses på sygeforsikring danmarks hjemmeside. ExtraOptical belønner kunder, som fortæller deres venner om onlinebutikken. Hvis man har handlet hos ExtraOptical før, kan man henvise en ven og et gratis par briller. Vennen skal blot skrive kundens navn i kommentarfeltet inden bestillingen sendes af sted.

ExtraOptical på de sociale medier

Den norske webshop Extra Optical har profiler på de fleste sociale medier. Profilerne findes både på norsk og på dansk. På Instagram handler det selvfølgelig meget om at lægge gode billeder op, som viser brillerne i forskellige situationer. Facebook bliver ofte brugt for at informere kunderne om nye varer eller dele nyttig information vedrørende briller og kontaktlinser. På YouTube offentliggør ExtraOptical videoer, som guider kunden gennem webshoppens funktioner. Et eksempel kan ses i denne video, hvor en medarbejder introducerer, hvordan Extra Opticals hjemmeside fungerer:

Disse betalingsmuligheder findes

De fleste onlinebutikker accepterer betaling med kreditkort og det gør ExtraOptical også. Det er muligt at betale sine briller med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron

ExtraOptical opkræver ingen gebyrer på betaling med kort. Det samme gælder betaling via PayPal, som er den anden betalingsvariant hos ExtraOptical. Kunden skal være tilmeldt PayPal, hvor kontoen er tilknyttet kundens kreditkort eller bankkonto.

Gratis fragt

Det koster ikke ekstra at få sine briller fra Extra Optical hjem til døren. Dette gælder alle produkter i onlinebutikken og alle adresser. ExtraOptical leverer til Danmark inklusive Færøerne og Grønland. Og hvis man sidder et andet sted på kloden, så leverer ExtraOptical faktisk til de fleste lande. Helt uden ekstra omkostninger. Leveringstiden varierer al efter, hvilke briller man har bestilt. Hvis det er briller med styrkeglas, skal disse først sættes sammen. Den normale leveringstid ligger på mellem 6 og 12 hverdage. Kunden kan altid se ordrens status ved at logge sig ind på sin kundekonto hos ExtraOptical,

Hvis man ønsker at returnere en vare

Extra Optical giver sine kunder 14 dage til at returnere en bestilling. De 14 dage gælder fra den dag kunden har modtaget varen. Man må gerne tage brillerne på for at se om de passer. Extra Optical anbefaler faktisk også at vente et par dage med at returnere brillerne. Det kan tage nogle dage at vænne sig til nye briller. Hvis man ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal brillerne være pakket ind i den originale emballage. Desuden skal men udfylde et returskema, som findes på Extra Opticals hjemmeside. Kunden betaler selv for fragtomkostninger ved returneringer.

Sådan kontakter man ExtraOptical

Kunden har forskellige muligheder for at komme i kontakt med Extra Opticals kundeservice. I hverdage kan man ringe ind til dem fra kl. 8:00 til kl. 16:00. Telefonnummeret er 89 88 67 43. Hvis man har spørgsmål til et produkt eller en bestilling, kan man også sende en e-mail til post@extraoptical.dk. Skriftlige henvendelser besvares løbende og senest inden for 24 timer. Er man ved en computer og er inde på Extra Opticals hjemmeside, har man desuden mulighed for at benytte den indbyggede chatfunktion. Chatten besvares af medarbejdere inden for kontoråbningstiderne. De fleste handler online, når menneskerne bag onlinebutikken ikke er på arbejde. Derfor har ExtraOptical som så mange andre også en FAQ-side med ofte stillede spørgsmål. Her kan kunder finde et hurtigt svar på de fleste spørgsmål vedrørende levering, betaling eller reklamation.

Hvordan indløser jeg min rabatkupon?

 1. Først vælger du en rabatkode fra Rabathelten.dk. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger på nogle koder.
 2. Dernæst klikker du på den blå knap. Din rabatkode kommer til at blive synlig i et pop-up.
 3. Kopier kuponen og gå til ExtraOpticals hjemmeside.
 4. I webshoppen følger du guiden fra før for at finde de rigtige briller.
 5. Når har tilpasset dine briller, er du klar til at gå til kassen.
 6. Her udfylder du nu dine leveringsinformationer. Log ind, hvis du allerede har en brugerkonto hos ExtraOptical.
 7. Under kommentarfeltet indtaster du din rabatkode. Rabatten aktiveres med det samme.
 8. Afslut din bestilling ved at gå til betalingssiden.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine nye briller!

Sådan sparer man penge på briller

Anmeldelser af ExtraOptical

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere