e.l.f. Cosmetics rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
15%
15% rabat på hele sortimentet hos e.l.f. Cosmetics
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 112 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 289 kr hos e.l.f. Cosmetics
Vis tilbud
Allerede anvendt 788 gange
Vilkår og betingelser
Fragt fra 30 kr hos e.l.f. Cosmetics
Vis tilbud
Allerede anvendt 39 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udvalgte skønhedsprodukter hos e.l.f. Cosmetics
Vis tilbud
Allerede anvendt 19 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra e.l.f. Cosmetics Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til e.l.f. Cosmetics. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en e.l.f. Cosmetics rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

E.L.F. – Kvalitetsmakeup til lave priser

Skønhed kommer inde fra. Det mener de også hos e.l.f. Cosmetics. Og alligevel har man nogle gange brug for lidt skønhed ude fra for at fremhæve den indre skønhed endnu mere. Produkterne fra Eyes Lips Face understøtter i hvert fald din naturlige skønhed. Skønhedsprodukterne er inddelt i kategorier, hvoraf tre af dem sjovt nok hedder Eyes, Lips og Face. Det vil sige, at man hos e.l.f. kan købe øjenskygge, læbestift, concealer, hudpleje og meget mere, som man har brug for til daglig brug og til festen om aftenen. Desuden har Eyes Lips Face et bredt udvalg af tilbehør såsom makeup børster, øjenvippebukker eller spejle. Skønhedsprodukter fra e.l.f. bliver ikke testet på dyr. De indeholder heller ikke bivoks eller andre animalske ingredienser og kan dermed kaldes vegansk. Onlinebutikken retter sig mod unge kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udseende uden at give for mange penge for det.

e.l.f. fremhæver din indre skønhed

Amerikanske skønhedsprodukter på dansk

e.l.f. Cosmetics blev grundlagt af Joseph Shamah og Scott Vincent Borba i New York City i år 2004. Skabernes mission var at sælge og forhandle makeup-produkter i høj kvalitet til lave priser. Dette talte de om til en fest, første gang de mødtes. Et par dage efter blev ideerne gennemvendt og kort efter var missionen og visionen en realitet. I dag kan man købe E.L.F.-produkter online over hele verden, inklusive USA, Canada, Saudi Arabien, Frankrig, Tyskland og Sverige. Siden 2016 findes elf Cosmetics onlinebutik også på dansk. Distributionen af produkterne varetages af House of Brands A/S med hovedsæde i Hvidovre. e.l.f. produkter kan også købes i i Bilka og Føtex.

Tusindvis af produkter hos EyesLipsFace

I E.L.F.s onlinebutik er der tusindvis af makeup-produkter, alle fra e.l.f.s eget mærke. Om man har behov for masser af forskellige makeup-produkter, fordi man har lyst til at eksperimentere eller fordi man skal til fest, eller om man bare har brug for en ny foundation, kan det findes hos eyes lips face og endda til meget lave priser.

Webshoppens hovedkategorier er følgende:

 • News
 • Bestsellers
 • Eyes
 • Lips
 • Face
 • Tilbehør
 • Super Sale

Under hver kategori finder man så alle produkter, der passer til den ansigtsdel, man har klikket på. Til øjnene findes der eksempelvis:

 • Øjenskygge
 • Eyeliner
 • Mascara
 • Concealere & Primere
 • Øjenbryn
 • Falske øjenvipper
 • Værktøjer
 • Sæt
 • Børster

E.L.F. Cosmetics har et enormt sortiment med muligheder for køb af alt makeup, man har brug for, i lige den farve man ønsker. Derudover er der også to kategorier ved navn Nyheder og Bestsellere. Under nyheder finder man logisk nok produkter, som for nylig er blevet tilføjet til varesortimentet. I kategorien Bestsellers finder man de produkter, andre kunder har købt og har været glade for. Det kan være alt fra e.l.f. Skincare Nourishing Night Cream, e.l.f. Mineral Lipstick eller e.l.f. Daily Brush Cleaner.

Produkter fra elf Cosmetics

Tusindvis af fans og følgere på Instagram, Facebook og YouTube

E.L.F. er repræsenteret på næsten alle sociale medier-platforme, og er især aktive på Facebook, Instagram og YouTube. På Facebook lægger e.l.f. Cosmetics dagligt opslag op. Det kan være spørgsmål tilkunderne som ”hvad glæder I jer mest til ved efteråret?”, eller det kan være inspirationsbilleder og tips til, hvordan man lægger en bestemt slags makeup, eller det kan være nyheder og oplysninger om kommende udsalg og tilbud. På E.L.F.s YouTube-profil bliver der flere gange om måneden lagt videoer op med såkaldte ”tutorials”. Det er videoer, hvor forskellige piger viser, hvordan man eksempelvis lægger en god makeup til hvis, man skal til fest eller videoer af, hvordan de forskellige produkter fungerer. YouTube-profilen er en god kilde til inspiration og tips og tricks.

Mange muligheder for betaling

Hos E.L.F. er der mange muligheder for betaling af de ønskede varer. Man kan blandt andet betale med:

 • MasterCard
 • Visa
 • Dankort
 • MobilePay
 • AmericanExpress

Når man vælger MobilePay som betalingsmetode, foregår det på en anden måde end hvad man er vant til. Det fungerer sådan, at man skal indtaste sit eget telefonnummer og dermed give e.l.f. Cosmetics lov til at trække pengene fra sin egen konto. Man skal selv godkende betalingen i appen, hver gang man aflægger en ny bestilling. E.l.f. guider også igennem de forskellige trin, når man har valgt MobilePay som betalingsmulighed.

Forsendelsesmuligheder hos e.l.f. Cosmetics

Den typiske leveringstid af ordrer fra eyes lips face ligger på mellem 2 og 5 hverdage. Produkter bestilt i den danske webshop sendes kun til Danmark. Når man har bestilt hos e.l.f. Cosmetics, får man en bekræftelsesmail med et trackingnummer, så man kan følge sin pakke, og se hvor den befinder sig. Pakker fra elf Cosmetics bliver sendt med Post Danmark eller GLS. Fragtprisen varierer alt efter, hvilken variant kunden vælger. Kunden kan opnå gratis fragt, hvis man køber for over 289 kr.

Farverige skønhedsprodukter

Det kan være, at man er kommet til at bestille et forkert produkt. Måske passer farvenuancen ikke eller er ikke som man havde forestillet sig den. Man kan uden angivelse af grund sende ubrugte varer retur til Eyes Lips Face, hvis man sender en meddelelse om det til webshoppens kundeservice inden for 14 dage efter man har modtaget varer. Herefter har man yderligere 14 dage til at sende varen retur. Varen må ikke være åbnet. Kunden betaler for fragten af returpakker. Man skal vedlægge sin ordrebekræftelse samt en returneringsblanket som findes på hjemmesiden.

Kontakt Eyes Lips Face

e.l.f. Cosmetics har på deres hjemmeside en FAQ-side, hvor der er besvaret en masse ofte stillede spørgsmål med løsninger hertil. Hvis man stadig ikke finder svar på sit problem eller spørgsmål, kan man ringe til E.L.F.s kundeservice på dette nummer: +45 70 27 46 00. De har åbent mandag-fredag fra klokken 9-17.30. Man kan også skrive en mail til E.L.F.s kundeservice på info@elfcosmetics.dk, hvor man så vil få svar fra kundeservice hurtigst muligt.

Køb ind hos e.l.f. og få rabat med din rabatkode

 1. Søg på Rabathelten og find en rabatkode eller et tilbud, der passer til dine formål.
 2. Klik på koden, hvor efter den vil blive vist.
 3. Skriv den ned eller kopier den med din mus. Du bliver herefter ført direkte videre til elf Cosmetics hjemmeside.
 4. Her kan du kigge rundt i blandt alle produkterne, og de produkter, du gerne vil bestille, skal du tilføje til din indkøbskurv
 5. Når du er færdig med at købe ind, klik så i øverste højre hjørne, hvor der er et lille ikon med en indkøbspose.
 6. Du kommer så videre til en side, hvor der er en oversigt over dine valgte varer. Nedenunder de varer er der et felt med teksten ”kuponkode”. Her indsætter du koden fra Rabathelten og klikker derefter på Anvend kupon. Derefter bliver rabatten trukket automatisk.
 7. Herefter vælger du hvordan du vil have sendt dine varer.
 8. Gå videre til kassen, hvor du skal angive en leveringsadresse og vælge en betalingsmetode.
 9. Afslut dit køb hos e.l.f. Cosmetics ved at klikke på den sorte knap nederst på siden.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer fra Eyes Lips Face!

Spar penge på dine produkter hos e.l.f.

Anmeldelser af e.l.f. Cosmetics

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere