Beconfident rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Beconfident
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 4140 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering hos Beconfident
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Tandblegningsprodukter fra kun 199 kr hos Beconfident
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Beconfident Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Beconfident. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Beconfident rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

BeconfiDent - et internationalt koncept, der virker

Firmaets slogan er "Whiter teeth in 30 minutes", og missionen er at få kunderne til at smile mere med sikre, gode produkter, der er praktiske at bruge og til at betale. Siden beconfiDent blev grundlagt af Mattias Hultberg, er det lykkedes rigtig godt at få folk overbevist om dette, da beconfiDents produkter i dag solgt bliver i ikke mindre end 13 lande inklusive Danmark og USA. 

Produkterne er designet i Sverige og bliver produceret og importeret fra USA. Tandplejemidlerne er alle udviklede i samarbejde med den verdensberømte tandlæge og forsker, Martin Giniger. Han har blandt andet været med til at udvikle adskillige af Colgates tandplejeprodukter. Matthias Hultberg har sørget for at holde Martin Guniger om bord i firmaet, og alle kundernes sværeste spørgsmål bliver besvaret direkte af den berømte forsker. 

BeconfiDent er en del af Group BeconfiDent Europe AB, som holder til i Sverige, og direktionen består af tre skandinavere: Maththias Hultberg, Hans Berglund og Johan Ling-vannerus. De tre direktører er alle en fast del af den daglige styring, hvor Johan står for markedsføringen, imens Hans og Matthias styrer den overordnede drift. 

Man kan købe produkterne direkte fra firmaets hjemmesider, som er tilrettet hvert land, eller igennem firmaets mange samarbejdspartnere som butikker og apoteker. De søger stadigt flere apoteker at sælge igennem, hvilket vidner om, at visionen går langt udover de 13 lande. 

Få fine tænder med BeconfiDent

Flot og informativ webshop

Det er forholdsvist nemt at tage en beslutning, om hvad man skal købe på beconfiDent.dk, da der er et begrænset udvalg af tandplejeprodukter. På forsiden bliver man introduceret til de to tandplejestartsæt, shoppen tilbyder, og der er en masse tekst, som forklarer konceptet, så det virker simpelt og hurtigt at komme i gang. 

Tager man et nærmere kig på webshoppens udvalg, kan man dog vælge både billigere og dyrere alternativer til de to sæt på forsiden. For eksempel kan man i stedet for de store sæt blot investere i en enkel tandplejepen. Har man derimod planer om at pleje tænder i længere tid under de mest optimale forhold, er der en stor kombi-pakke, som er dyrere men også mere komplet end startsættene. 

Selvom butikken forhandler flere forskellige ting, har man valgt kun at have menupunkter til "Tandblegning" og "Bideskinne" og så putte resten af produkterne under "alle produkter". Holder man musen over "alle produkter", kan man se en god oversigt over butikkens varekategorier.

Der er ikke noget søgefelt, og den eneste måde man kan sortere i produktlisterne, er ved at vælge "pris" eller "navn" i den lille dropdown-menu i nederste, højre hjørne. Dette passer dog fint, da udvalget som sagt er ret begrænset. 

Hjemmesiden findes på adskillige europæiske sprog, som kan ændres ved at trykke på et af flagene nederst på hjemmesiden. Man kan få leveret til 13 forskellige lande, og det anbefales at bestille fra dén hjemmeside, som hører til landet, man vil bestille til. 

Alt til tandblegning

Selvom man kan købe både tandpasta og en el-tandbørste på beconfiDent.dk, er tandblegning hele tiden omdrejningspunktet. Således er tandpastaen lavet til at opretholde de hvide tænder, og produkter som tandgloss, der får tænderne til at skinne, er ment som efterbehandling efter en tandblegning. 

Produkter:

 • Tandblegningssæt med gele
 • Tandblegningssæt med skum
 • Gele-refill
 • Tandblegningspen
 • Tandskinner til blegning
 • Tandskinner mod skæring af tænder
 • Tandgloss
 • Tandpasta
 • El-tandbørste og børstehoveder

Butikken bryster sig meget af, at alle blegningsmidlerne er uden peroxid, som er kendt for at være skadeligt og brugt i mange andre tandblegningsprodukter. 

Kategorier -under og efter behandling

De to største kategorier er "Tandblegning" og "Tandskinne", som indeholder alle shoppens blegningsprodukter. Resten af produkterne findes kun under "alle produkter". 
Man kan også finde tandblegningsmidlerne under "alle produkter", og her er der følgende underkategorier: 

 • Naturlig Tandblegning
 • Tandblegningsgel Refill
 • Tandblegningspen
 • Tandgloss
 • Efterbehandling
 • Ultralydstandbørste fra Emmi-dent
 • Kombinationspakke

Nogle af produkterne går igen i flere af kategorierne, og der er links til lignende produkter på kryds og tværs imellem produktsiderne. 

Kvalitetsmærker uden giftige stoffer

Produkterne er testet i alle ender og kanter i beconfiDents eget laboratorium i Sydsverige, så de er fri for peroxid og er FDA-godkendte. Det meste i webshoppen er beconfiDents eget mærke, da det er et fremstillingsfirma, men der er også et par enkelt varer, som de køber udefra. 

Mærker: 

 • BeconfiDent
 • SleepRight
 • Emmi-dent

BeconfiDents nyhedsbrev

Nyhedsbrevet byder på nyheder inden for tandpleje-verdenen, gode tilbud og informationer om butikkens produkter. 

Man tilmelder sig nyhedsbrevet ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet under "Få vores nyhedsbrev" nederst på hjemmesiden og trykke på knappen, "Tilmeld".

100% tilfredshedsgaranti og gode anmeldelser

Ifølge beconfiDents eget udsagn virker deres tandblegningssæt lige så godt som at få tænderne bleget hos en autoriseret tandlæge. For at bakke det op har webshoppen en tilfredshedsgaranti, hvor man får alle pengene tilbage, hvis det viser sig, at man ikke er tilfreds med resultatet. 

Der er dog en række regler, som skal overholdes, før man kan få sine penge tilbage: 

Man skal returnere hele sættet med anbefalet brev indenfor 14 dage fra bestillingsdatoen, og man står selv for fragtomkostninger. Ydermere skal der være 75% af geleen tilbage i sprøjten, og sættet skal levere tilbage i den originale emballage. 

Overholder man disse ting, får man pengene for selve produkterne tilbage fra beconfiDent. Man skal være opmærksom på, at tilfredshedsgarantien desværre ikke gælder tandpasta, bideskinner og Dual Foam (sæt med blegningsskum).

Generelt har beconfiDent dog et rigtig godt ry på internettet, og man kan se en samling af de bedste anmeldelser på firmaets egen hjemmeside: http://www.beconfident.dk/kunder-siger 

Ekspert lige ved hånden

Man kan altid stille spørgsmål om tandblegning til kundeservice-afdelingen. Har man komplicerede spørgsmål og vil høre en ægte ekspert, har man mulighed for at sende dem til info@beconfident.dk, og så bliver de besvaret af tandpleje-forskeren, Martin Giniger. 

Det er ligegyldigt, om spørgsmålet stilles på engelsk eller dansk, da firmaets dansktalende medarbejdere gerne oversætter frem og tilbage. Fra man sender sit spørgsmål, går der ikke mere end 24 timer, og så har man et udførligt svar i sin indbakke.

Sociale medier

På hjemmesiden står der, at man kan følge beconfiDent på de tre sociale medier: Twitter, Youtube og Facebook. Det er dog lang tid siden, at de har været aktive på den danske Facebook-side, og der eksisterer ikke danske Youtube- eller Twitterprofiler. Det er derfor meget mere interessant at kigge på beconfiDents britiske Twitter- Og Facebook-profiler, da der sker meget mere. 

Her opdateres der flere gange om måneden, og de svarer på kundernes spørgsmål og henvendelser. Flere følgere har endda fået tak for at følge profilen på Twitter, så der er tale om en venlig og hyggelige atmosfære. 

På de britiske sider indeholder opdateringerne produktnyheder, gode tilbud og tips og tricks til hvide tænder. 

Betal med kort eller Paypal

BeconfiDent har gjort det ligetil at betale uden så meget udenomssnak. De garanterer, at alle fem betalingsmetoder er sikre at bruge og beconfiDent kræver ikke betalingsgebyrer for nogen af dem.

Betalingsmåder: 

 • Paypal
 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Mastercard
 • Bankoverførsel

International og national levering

BeconfiDent leverer til 12 lande i Europa samt USA.

Ved levering til Danmark er fragten helt gratis - uanset hvor lidt/meget man køber for. 
På hjemmesiden oplyses der ikke, hvor lang tid fragten tager, eller hvilket firma fragten sendes med. Bestiller man inden kl. 15.00, er man dog sikker på, at pakken bliver sendt af sted fra beconfiDents lager samme dag. 

Når man har bestilt, vil man modtage en automatisk ordrebekræftelse via e-mail. Pengene for varerne bliver først hævet fra kontoen, når varerne bliver sendt fra lageret. 
Kundeservice kan svare dybdegående spørgsmål om leveringstid og fragtpriser til udlandet. 

Fortrydelse og defekte varer

Der er vidt forskellige regler, alt efter om man blot har fortrudt købet eller oplever deciderede fejl på varen. 

Fortryder man sit køb, kan man returnere produktet for egen regning indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Man skal kontakte kundeservice og informere dem om returneringen og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Varen kan kun returneres, hvis den er ubrugt og i original emballage, så den kan sælges igen.

Er varen defekt, eller har man modtaget en forkert vare, står beconfiDent for returfragtomkostningerne og sender en ny vare af sted uden nogen form for udgifter for kunden. Det er vigtigt, at man får fat i Kundeservice og aftaler det hele med dem, da der er en bestemt procedure, der skal overholdes. Hver reklamation bliver vurderet individuelt.

Kompetent kundeservie, der ved alt om tænder

Der er to måder at kontakte beconfiDent på nemlig telefon og e-mail. Telefonen er åben på hverdage imellem 12.00 og 16.00, og en mail vil blive besvaret hurtigst muligt.

De svarer både på generelle tandpleje-spørgsmål og hjælper med bestillinger og hjemmesideinformation. Er spørgsmålene ekstra svære bliver de sendt videre til forsker, Martin Giniger. 

Vejledning til hvordan du bruger koder fra Rabathelten hos beconfiDent

 1. Vælg imellem rabatkoderne nedenfor og gå til www.beconfident.dk.
 2. Find de produkter, du mest kunne tænke dig, og put dem i indkøbskurven. Du kan holde øje med din indkøbskurv i øverste, højre hjørne. 
 3. Tryk på "Gå til betaling" i indkøbskurven. 
 4. Under produktlinjerne i din indkøbskurv, står der med grøn skrift, "Rabat Kode?". Tryk på den grønne tekst.
 5. Indtast din valgte rabatkode i feltet og tryk på "Anvend kupon". 
 6. Kontrollér, at rabatten er trukket fra det samlede beløb under "Ordre total". Så er din kode tilføjet.
 7. Indtast dine personlige oplysninger og afslut købet.

God fornøjelse med dine tandplejeprodukter fra beconfiDent!

Sådan indløser du din rabatkode hos BeconfiDent

Anmeldelser af Beconfident

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere