Barberskabet rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for december 2018. Opdaterede og godkendte.
50%
50% rabat på prøvepakker hos Barberskabet
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
39 kr for prøvepakken hos Barberskabet
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på bestillinger hos Barberskabet
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Glædelig jul
Udløbne rabatkoder fra Barberskabet Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Barberskabet rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Ny onlinebutik til mænd med en unik ide

Barberskabet.dk er en henholdsvis ny netbutik, der blev oprettet i januar 2016. Missionen bag onlineshoppen var enkel. Ideen var at hjælpe mænd med at købe kvalitetsbarbergrej til gode priser og modtage dem direkte i deres postkasse. Der er især tre faktorer, som de har designet deres forretning efter:

 • Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser
 • Rene, hygiejniske og effektive barberblade
 • Barbergrej, der havner direkte i postkassen og dermed behøver man ikke at huske at købe nye produkter hele tiden.

Indtil videre har webshoppen haft succes med at gøre mange mænd glade for deres barbergrej og ikke mindst abonnementskonceptet, der gør det en del enklere at have adgang til nyt barbergrej. En anden årsag til succesen er produkter af høj kvalitet, som ikke koster en formue. Desuden er konceptet brugervenlig og fleksibel, dvs., at man altid kan tilpasse sin bestilling, sin vare og den kommende levering, således, at den passe til de individuelle behov og ønsker. Sidst men ikke mindst kan man springe en levering over, hvis det ikke har interesse. Det er heller ikke kompliceret at opsige sit medlemskab, hvis man ikke længere ønsker at modtage barbergrej hver måned.

Barberskabet.dk, barbergrej til mænd

Abonnementsmuligheder hos Barberskabet

Hos webshoppen kan man vælge et abonnement efter eget behov. Det har webbutikken gjort ved at skræddersy forskellige modeller for at tilgodese diverse behov. Dermed er det let for mænd med forskellige barberingsbehov at finde den rigtige abonnement til dem selv og dermed kun betale for de antal barberblade de har brug for. Man kan vælge følgende medlemskaber hos Barberskabet.dk:

 • Fire barberblade hver måned for 89 kroner, når man barberer sig fem til syv gange per uge
 • Fire barberblade hver anden måned for 89 kroner, når man barberer sig to til fire gange om ugen
 • Fire barberblade hver tredje måned for 89 kroner, når man barberer sig maksimum en gang om ugen.

Desuden har man mulighed for at prøve en såkaldt prøvepakke, hvis man er i tvivl om, hvorvidt det er noget man ønsker at fortsætte med. Prøvepakken leveres inden for en til to almindelige arbejdsdage og koster 39 kroner. I prøvepakken modtager man et håndtag og to barberblade.

Medlemskabet starter to uger efter bestillingsdatoen. Der er ingen binding og man kan til enhver tid opsige sit medlemskab ved at skrive en mail til: kontakt@barberskabet.dk. Hvis man mangler holdere eller ekstra håndtag er det intet problem. Man kan blot gå ind under ”Ekstra håndtag” eller ”Holder” og finde en vare, der passer til ens behov.

Kategorier, der gør det lettere at finde de ønskede varer

For at gøre shoppingsoplevelsen lidt hurtigere og overskueligt er varesortimentet inddelt i fem hovedkategorier. Når man kommer ind på forsiden kan man vælge iblandt de tre forskellige medlemskaber, mens de øvrige kategorier gør det enklere at finde yderlige informationer eller produkter. Kategorierne er som følgende:

 • Forside
 • Kontakt
 • Ekstra håndtag
 • Holder
 • Log ind
 • Gratis brugerprofil

Hos Barberskabet kan man oprette en gratis brugerprofil med sit navn, sin mailadresse og en adgangskode. Denne brugerprofil giver adgang til ens personlige data og oplysninger om nuværende abonnement og tidligere bestillinger. Således bliver det enkelt at have styr på ens detaljer.

Barberskabet på Facebook

Til dem, der gerne vil opdateres med nyheder og aktuelle rabatter har Barberskabet en Facebookprofil, hvor de deler nyheder og tilbud med deres følgere. Der kan man ofte finde billeder af nye produkter, nye medlemskaber og gældende rabatter.

Enkel og sikker betaling hos Barberskabet

Hos Barberskabet kan man betale med følgende betalingskort:

 • Visa
 • Visa/Dankort
 • American Express
 • Mastercard

Ens betalingsdata bliver krypteret og beskyttet, da de sendes direkte til betalingsservicen Stripe i krypteret form (SSL), der er med til at beskytte personlige oplysninger mod misbrug. Betalingen bliver først trukket fra kundernes konti efter varens afsendelse. Derfor kommer man ikke til at betale for varer, der er udsolgt og dermed kun for produkter man rent faktisk kommer til at modtage.

Alt om levering

Hvis man gennemfører en bestilling på en almindelig hverdag inden klokken 12 bliver ens pakke afsendt samme dag. Ellers tager leveringen af den første pakke normalt en til to arbejdsdage. De øvrige pakker leveres i løbet af fire til seks arbejdsdage. Prøvepakker leveres med DAO, mens de øvrige pakker leveres med Post Nord.

Returnering og fortrydelsesret

Som kunde hos Barberskabet har man altid 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, hvor man modtager sine varer. Eftersom det drejer sig om følsomme produkter, der kan skades eller bliver uhygiejniske, skal varen ikke være brugt og returneres i samme stand som ved modtagelsen. Man skal selv betale for omkostninger forbundet med returneringen, da webshoppen ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. Man får en refundering på samme bankkonto man betalte fra. Beløbet refunderes inden for fem til 10 arbejdsdage. Send venligst pakken i forsvarligt emballage og helst i originalforpakningen. Pakken skal sendes med Post Nord og inden skal man have kontaktet kundeservice ved at skrive til: kontakt@barberskabet.dk. Skriv venligst navn, ordrenummer og årsag til returneringen, så betjeningen kan ske hurtigst muligt. Med hensyn til reklamation skal man inden for rimelig tid efter modtagelsen informere butikken om en eventuel fejl eller mangel, da det drejer sig om følsomme og hygiejniske produkter. Derfor er køberen ansvarlig for at undersøge varen grundigt efter modtagelse for at sikre sig, at den ikke fejler noget.

Brug for hjælp? Kontakt kundeservice

Hvis man har spørgsmål omkring en bestilling eller en vare bedes man venligst kontakte Barberskabet ved enten at ringe til 31 25 50 11 mellem 9-16 mandag til fredag eller ved at skrive en mail til: kontakt@barberskabet.dk. I almindelige hverdage bliver e-mailhenvendelser besvaret inden for en time.

Således kan man bruge en rabatkode hos Barberskabet

 1. Først finder du en aktuel rabatkode her hos Rabathelten.
 2. Når du har fundet den rabatkode du gerne vil bruge skal du klikke på den. Koden vil blive vist på sin skærm. Du skal enten kopiere eller skrive den ned, da denne skal bruges til bestillingen senere.
 3. Der bliver automatisk åbnet et nyt vindue med Barberskabets hjemmeside.
 4. Her finder du den vare eller det abonnement du ønsker dig og lægger den i din indkøbskurv.
 5. Klik venligst på din kurv og en oversigt over din bestilling vil komme frem. Læs og godkend handelsbetingelserne.
 6. Klik på ”Til betaling”, når du er klar.
 7. Udfyld alle dine personlige data. Til højre står der med rødt ”Har du en rabatkode? Indtast her”. Indsæt din rabatkode her og klik herefter på ”OK”. Klik nu på ”Fortsæt til betalingsmetode”.
 8. Gennemfør din betaling og glæd dig til dit nye barberingsgrej. Vi håber du bliver glad for de nye produkter og besøger Rabathelten og Barberskabet igen. 

Barberskabet Rabatkode

Anmeldelser af Barberskabet

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere