Antibite rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
60 dages returnering hos Antibite
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 19/06/20 klokken06.06 af Asger.
Fri levering ved køb af mindst 3 bideskinner hos Antibite
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Anvendt én gang
 • Sidste ændring foretaget den 19/06/20 klokken07.17 af Asger.
Asger
Ikke tilfreds? Hos Antibite har du hele 60 dages returret! Og det allerbedste? I modsætning til stort set alle andre webshops skal produktet ikke være ”i original stand” – du må nemlig gerne prøve det først. Skrevet af Asger den 21/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat hos Antibite
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Gyldig til 23/02/2020
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 18/02/20 klokken06.28 af Asger.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bideskinner fås ikke kun hos tandlægen

Man har brug for en bideskinne, men hvad gør man nu, hvis prisen hos tandlægen er lidt for meget? Dropper man den, og lever man i stedet med sin tænderskæren og deraf følgende hovedpine og smerter? Er der ikke andre muligheder? Jo, det er der faktisk. Antibites forretningsmodel er nemlig at tilbyde et produkt, der er så enkelt, at en tandlæge faktisk ikke behøver at lave det. Når man selv ”laver det” derhjemme, sparer man penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Et produkt, flere fordele

Produktsortimentet hos Antibite er overskueligt, her sælger man nemlig kun et enkelt produkt, men det er et, som har flere fordele. En bideskinne er for mange mennesker en uundværlig del af dagligdagen (eller natten), og samtidig er det noget, hvor man ikke bør gå på kompromis med kvaliteten – i sidste ende drejer det sig om ens helbred og almene velbefindende. Konceptet er enkelt. Man modtager en ”blank” bideskinne, det vil sige en, der ikke er formet efter et bestemt tandsæt, det skal man nemlig selv gøre. Har man nogensinde prøvet at forme en tandbeskytter til sport, venter der næppe den store overraskelse her, processen er nemlig den samme. Bideskinnen er i CE-godkendt og BPA-frit plast, og med den lave pris i forhold til, hvad et tilsvarende produkt koster hos en tandlæge, har man mulighed for at udskifte den oftere, hvilket resulterer i bedre mundhygiejne

Et produkt, flere fordele.

Følg Antibite på Facebook

Antibites tilstedeværelse på de sociale medier er både enkel og overskuelig, her man nemlig samlet al aktivitet på Facebook. Virksomheden deler regelmæssigt opdateringer om konkurrencer, tilbud og rabatkoder – hvis man nu skulle overse dem her på Rabathelten.

Gængse betalingsmetoder

Hos Antibite er det muligt at betale med almindelige kort som (Visa)dankort, VISA Electron og MasterCard. Derudover kan man desuden også betale med MobilePay.

Leverings- og returmuligheder 

Fragtprisen er den samme hos Antibite uanset om man køber en eller to bideskinner – nemlig 29 kroner. Ønsker man at spare fragtgebyret, og ved man, at man alligevel kommer til at ”tygge sig igennem” flere end to bideskinner, kan man med fordel bestille tre eller flere med det samme. På den måde får man gratis fragt. Alle pakker fra Antibite sendes med DAO36, og der er selvfølgelig også et trackingnummer for hver forsendelse

Efter modtagelse er der 60 dages returret, også selvom man har prøvet produktet. Man skal dog være opmærksom på, at der trækkes 29 kroner i gebyr, hvis man ønsker at foretage en returnering til Antibite.

(Næsten) pakket og klar.

Hvis man vil kontakte firmaet

Det er nemt at komme i kontakt med Antibite, hvis man har spørgsmål omkring bestillingen eller produktet. Her skal man ganske enkelt klikke på ”Kontakt” øverst i menuen, hvorefter man bliver sendt ned på siden til en kontaktformular. Her lover Antibite, at man får et svar indenfor 48 timer. Helt nede i bunden af siden finder man desuden et telefonnummer, hvis man ønsker at ringe til Antibite i stedet (hverdage mellem 10 og 18). Derudover har man selvfølgelig også mulighed for at kontakte firmaet gennem Facebook.

Sådan indløser du din rabatkode hos Antibite

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Antibite her på Rabathelten. Husk, at der kan gælde særlige vilkår for din rabatkode, eksempelvis i forhold til udløbsdato eller produkter.
 2. Kopier koden, og klik dig videre til Antibites hjemmeside.
 3. Tag et kig på sortimentet, og vælg de produkter, du gerne vil have.
 4. Klik på ikonet øverst til højre for at gå til kurven.
 5. På denne side kan du tilføje din rabatkode (se billedet). 
 6. Er alt, som det skal være? Så klik på ”Gå til betaling”.
 7. På denne side skal du indtaste dine personlige oplysninger, godkende handelsbetingelserne og eventuelt tilmelde dig nyhedsbrevet. 
 8. Sidste side! Her vælger du din betalingsmetode og afslutter dit køb!
 9. Det var det hele! Så skal du bare vente et par dage på, at din nye bideskinne fra Antibite dukker op. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Antibite.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere