MamaMilla rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
15%
15% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos MamaMilla
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 61 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på hele sortimentet hos MamaMilla
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 281 gange
Vilkår og betingelser
Levering for kun 29 kr hos MamaMilla
Vis tilbud
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på tilbudsvarer hos MamaMilla
Vis tilbud
Allerede anvendt 82 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra MamaMilla Hvorfor?

Gå aldrig glip af en MamaMilla rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Dansk webshop med moderne babyvarer

Onlinebutikken er dansk og åbnede i 2014. Grundlæggeren er Kamilla Vinding, der fik ideen om unikke, økologiske og brugervenlige produkter til babyer og børn. Hun blev inspireret til at åbne onlinebutikken, da hun blev mor til to drenge. I dag har butikken fået stor succes og mange glade kunder og har følgende kerneværdier, kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, der også er årsagen til deres popularitet og kundetilfredshed. MamaMilla er miljø- og brugervenlig og tilbyder produkter af 100% økologi. Onlinebutikken henvender sig primært til nybagte forældre, venner, bedsteforældre etc., der gerne vil købe noget til en baby eller yngre børn. Man kan eksempelvis købe gavekort, babysengetøj, puder og junior-nest m.m. Onlinebutikken har hovedkontor i Tårnby i København, men forhandles både i Danmark og i resten af verden. MamaMilla samarbejder med Brændgaard Texile Agency.

Netbutikken har mange tilfredse kunder og gode anmeldelser på Trustpilot, da sortimentet er bredt og af høj kvalitet og højt serviceniveau. Desuden er hjemmesiden nem at bruge for selvom sortimentet er stort er hjemmesiden brugervenlig, da udvalget er inddelt i forskellige hovedkategorier, der findes i den grå hovedmenu på siden. Hovedkategorierne giver et godt og overskueligt overblik over, hvad man kan købe og hvor man kan finde det. Kategorierne er som følgende:

 • Babynest er kategorien, der indeholder nests og babyreder til babyer
 • Juniornest indeholder nests til lidt større babyer
 • Babyudstyr, som indeholder forskellige nests, madrasser og puder, og er inddelt i forskellige aldre og størrelser.
 • Babynest tilbud, hvor man finder allerede nedsatte varer
 • Mere viden, der fungerer som en slags blog, der indeholder indlæg og øvrig inspiration om butikkens varer og hvordan de kan bruges

Babyudstyr MamaMilla.dk

Babynest er sådan set en form for babyrede, men af højere kvalitet og med kanter, og bedre ventilationsevne. Derudover findes der et søgefelt i højre hjørne, hvor man kan indtaste, hvad man leder efter og derved finde den vare man leder efter lidt hurtigere og lettere. Alt efter hvad man er på udkig efter kan man vælge en kategori og orientere sig om udbuddet. Af produkter kan man bl.a. købe:

 • Sengetøj
 • Puder
 • Babynest/Babyreder
 • Ammepuder
 • Barnevognspuder
 • Sengerande
 • Sengerandsslanger

Med andre ord fører MamaMilla et bredt udvalg af produkter til babyer, børn og deres forældre. For hver vare findes en detaljeret produktbeskrivelse som fx mål, materiale, størrelse etc., der hjælper kunderne med at finde og vælge det produkt de gerne vil handle. Hvis man er glad for produktet kan man dele det på de sociale medier, så andre også kan få glæde af dette. Det kan nemlig hjælpe andre kunder i deres beslutningsproces.

Tilbudsvarer på MamaMilla

Onlinebutikken har en særlig hovedkategori, der hedder ”Babynest Tilbud”, hvor man kan finde nedsatte varer fra tidligere kollektioner, som derfor sælges lidt billigere. Hvis man gerne vil spare penge og ikke er på jagt efter noget bestemt, kan det være en god ide at kigge forbi denne kategori og dermed spare penge. Man kan som regel spare mellem 10% og 40% på diverse varer i denne kategori.

Babypuder, babytilbehør, babaynest m.fl.

Fysiske forhandlere i hele Danmark

Hvis man gerne vil købe produkterne i en fysisk butik kan man kigge forbi en af de mange fysiske forhandlere, der både findes i Jylland (i Grindsted), på Fyn (i Rønnede) og Sjælland (i København Ø og Lyngby). Man kan finde yderligere informationer om butikkerne som fx adresser og udbud under forhandlerlisten. https://mamamilla.dk/pages/forhandlerliste

Spændende nyheder på Facebook eller via nyhedsbrev

I internettets tidsalder kan man ikke komme uden om at være aktiv på de sociale medier som fx Twitter, Facebook og Instagram. Som forældre har man ikke altid tid til at gå manuelt ind på diverse sider og lede efter produkter. Derfor er det en god ide at tilmelde sig nyhedsbrevet eller synes-godt-om onlineshoppens profil på Facebook og derigennem modtage gode tilbud, nyheder og øvrige opdateringer om MamaMilla. Dermed bliver alt samlet et sted og man behøver ikke at bruge lang tid på at lede efter nyheder eller produkter. Nyhedsbrevet er gratis og uforpligtende, og man kan altid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Det kan gøres ved at kontakte kundeservice og bede om afmelding eller ved at klikke nederst på de mails man får, hvor der står ”Afmeld”. Så skulle man gerne afmeldes med det samme og ikke modtage flere e-mails fra onlinebutikken.

Hvis man gerne vil vide lidt mere om produkterne kan man gå ind under kategorien ”Mere viden”, som fungerer som en slags inspirations- og videns blog, hvor man kan læse inspirerende indlæg om produkterne, hvad de er lavet af, hvad de kan benyttes til og hvordan etc. Den er letlæselig, inspirerende, oplysende og indeholder billeder.

Gavekort til en man holder af

Hvis man mangler en gave og er på udkig efter ideer kan man altid finde et gavekort hos onlinebutikken og forære det til en god ven eller familiemedlem, der har fået barn. Man kan selv vælge et beløb og vedkommende kan derefter selv vælge, hvilke produkter han/hun gerne vil handle.

Produkter til babyer

 Mange betalingsmuligheder

Som kunde hos MamaMilla kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder, som gør det endnu lettere at gennemføre sine bestillinger hos onlineshoppen. Alle betalingsmetoder er sikre, da betalingsdata kører gennem godkendte og sikre betalingskanaler, der krypterer alle følsomme data, således, at de ikke ses eller bruges af andre. Hos MamaMilla kan man betale med følgende betalingsmetoder:

 • Maestro
 • VISA
 • MasterCard
 • JCB
 • MobilePay
 • QuickPay (ViaBill)

Således foregår levering af varer

Bestillinger hos MamaMilla sendes til GLS, enten med omdeling til den valgte adresse eller til en pakkeshop. Levering til pakkeshop er gratis, mens det koster 25 kroner uanset bestillingens størrelse at få levering om omdeling. Det tager en til tre arbejdsdage at få sin pakke. Op til højtider kan der forekomme eventuelle forsinkelser, derfor er det en god ide at bestille gaver i god tid, hvis de skal nå frem inden en bestemt dato.

Alt om returret

MamaMilla tilbyder sine kunder en udvidet fortrydelses- og returret på alle varer i hele 100 dage. Dog skal den returnerede vare være ubrugt, ubeskadiget og i original stand. Man skal give butikken besked med det samme ved at skrive en mail med ordrenummer og returneringsårsag. Det er nemmest at vedlægge en seddel med disse informationer. Man skal selv betale for omkostninger forbundet med returneringen og pakken må ikke sendes per efterkrav. Efter varens modtagelse og undersøgelse får man refundering af beløbet til det kreditkort med har benyttet i forbindelse med købet. Pakken bedes returneres til:

MamaMilla
Rhodesiavej 40
DK-2770 Tårnby

Kundeservice, der er nem at komme i kontakt med

Hvis man har brug for hjælp eller er kommet til at bestille en vare i den forkerte størrelse eller farve, eller andet kan man altid kontakte kundeservice, der sidder klar til at hjælpe med diverse spørgsmål. Et godt sted at starte er ”Spørgsmål & svar”, hvor de hyppigste spørgsmål til onlinebutikken er besvaret. Der kan man læse om levering, returnering, betalingsmetoder, reklamation og øvrige generelle vilkår. Henvendelser til kundeservice kan ske via enten telefon, e-mail og live-chat i alle almindelige hverdage. Telefonnummeret er +45-71992386 og e-mails skal sendes til kundeservice@mamamilla.dk. Alle henvendelser besvares så hurtigt som muligt. Live-chatten er den hurtigste og nemmeste måde at komme i kontakt med kundeservice på, da man får svar på dine spørgsmål hurtigere. Dog anbefales det, at man kun bruger denne funktion til mere generelle spørgsmål og ikke til eksempelvis reklamation.

Hvordan bruger jeg min rabatkode?

 1. Det er nemt at bruge en rabatkode hos onlinebutikken. Først finder du en passende rabatkode her på siden. Husk at læse betingelserne for rabatkoden.
 2. Dernæst klikker du på rabatkoden. Den vises på skærmen. Nu skal du enten kopiere den med musen eller skrive den ned. Vi har allerede sendt dig videre til MamaMillas hjemmeside.
 3. I webshoppen finder du nu de artikler, som du gerne vil købe. Klik på dem, vælg dem i de rigtige farver etc. og læg dem i din digitale indkøbsvogn.
 4. Når du er færdig med at handle, klikker du bare på indkøbskurven øverst på siden. Du kan nu se en oversigt over alle dine produkter. Hvis du skal have flere af det samme produkt, kan du ændre antallet her.
 5. Rabatkoden indtastes i feltet under oversigten, hvor der står ”Rabat” (se billedet nedenfor). Rabatten trækkes automatisk, så snart du har klikket på knappen ”Tilføj”.
 6. Afslut din bestilling ved at angive dine kontaktoplysninger, leveringsform og en betalingsmetode. Gennemfør din betaling med den ønskede betalingsmetode og færdiggør bestillingen.
 7. Dine varer fra MamaMilla afsendes hurtigst muligt. Vi håber, at du bliver glad for dem.

Indløs en rabatkode til MamaMilla

Anmeldelser af MamaMilla

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere