Babyshop rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 999 kr hos Babyshop
Vis tilbud
Allerede anvendt 51 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udvalgt vente- og ammetøj hos Babyshop
Vis tilbud
Allerede anvendt 48 gange
Vilkår og betingelser
Op til 30% rabat på udsalgsvarer hos Babyshop
Vis tilbud
Allerede anvendt 144 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Babyshop Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Babyshop. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Babyshop rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Babyshop – Alt til børnefamilier

Babyshop er en af de mest populære onlinebutikker inden for kategorien Børn & Babyer i Danmark. Der sælges produkter til børn i en alder fra 0 til 10 år. Webshoppen har et moderne layout med masser af billeder, der viser produkterne. Her findes alt til unge familier: ventetøj, barnevogne, autostole, børnetøj og ikke mindst legetøj til de små. Der sælges kun varer af allerhøjeste kvalitet. Blandt andet finder man produkter fra varemærker som Molo, Babyjogger, Ticket To Heaven eller Chicco hos Babyshop. Onlinebutikken har vundet forskellige priser, blandt andet som Årets e-handler i 2011.

Børnetøj og legetøj fra Babyshop

En svensk virksomhed der sælger i Norden

Der er mange onlinebutikker, der sælger børnetøj på nettet. Babyshop blev grundlagt i 2006 med målet om at blive Nordens største onlineforhandler af børnetøj. Siden 2013 sælger de deres varer ikke kun på nettet, men også i en fysisk butik i Stockholms indre by. Med flere hundrede varemærker i sortimentet kan Babyshop være stolt over at have skabt en unik webshop og shoppingoplevelse for alle forældre og deres børn. Babyshop har flere gange vundet priser for deres virksomhed. I 2011 modtog de prisen som Årets e-handler på Nordic e-Commerce Summit. Kun et år senere kunne de kalde sig årets børnetøjbutik på nettet efter at have vundet prisen ved Habit Fashion Awards.

Børnetøj fra A til Å

Babyshop har et bredt varesortiment, som rummer alt hvad man har brug for som forælder. Varerne er fordelt på otte overordnede kategorier, blandt andet: Børnetøj, børnesko, ammetøj, barnevogne og babyudstyr. Kort sagt kan lave den store shoppingtur hos Babyshop og dække sig selv og børnene ind med alle de vigtige ting. Alt tøj kan filtreres efter barnets alder og størrelse, så det er nemt at finde noget, der passer ens børn. Eksempler på produkter hos Babyshop:

 • Klapvogne
 • Bagudvendte autostole
 • Sutter og suttekæder
 • Børnemøbler
 • Blespand
 • Ventekjoler og –nederdele
 • Startersko
 • Bodys og bodysuits til babyer
 • Nattøj til børn
 • Søskendevogne

Der sælges mærkevarer af store og mindre kendte brands, alle sammen med høje standarder for design og kvalitet. Der findes faktisk mange tøjbrands som man kender fra onlinebutikker til voksne bare i miniatureudgaven. Her kommer et lille udvalg af de over 150 mærker:

 • Birkenstock
 • Basson Baby
 • Småfolk
 • Noa Noa Miniature
 • Kid’s Concept
 • Burberry
 • United Colors of Benetton
 • Patagonia
 • Maxi-Cosi
 • Finger In The Nose

Glade børn

Rabat på udsalgsvarer fra Babyshop

Babyshop holder udsalg året rundt. Eller nærmere sagt findes der altid nogle varer, som sælges til mindre end originalprisen. Disse findes i kategorien UDSALG. Det er muligt at spare helt op til 50% på nogle produkter. Ofte er det restpartier fra sidste sæson, som kun findes i et begrænset antal og størrelser. Men det er jo smart, når man lige finder noget tøj, der passer ens børn. Barnevogn, babyudstyr og legetøj findes faktisk også tit til en nedsat pris.

Nyheder fra Babyshop

Hvis man ikke har tid til at besøge Babyshops onlinebutik hver dag, kan man vælge blandt forskellige muligheder for at holde sig opdateret på webshoppens produkter alligevel. Babyshop udsender et nyhedsbrev til sine abonnenter. Man kan tilmelde sig nederst på webshoppens forside. Desuden bringer Babyshop nyheder på Facebook og Instagram, for eksempel om produktnyheder, rabataktioner eller tips til livet med børn. Der findes også en svensksproget blog, hvis man har lyst til at forbedre sin internordiske sprogforståelse.

Babyshops Instagram

Disse betalingsmetoder accepteres

Man kan betale sine varer fra Babyshop på forskellige måder. Betaling accepteres med de fleste betalingskort, blandt andet Dankort, MasterCard og JCB. Desuden har kunden mulighed for at betale via PayPal. Hvis man ikke har en PayPal konto, kan man nemt skabe et. Man kan også betale med faktura eller delbetaling, hvor købsbeløbet deles op i flere små bidder. Delbetaling og betaling med faktura foregår via Klarna, som kræver tilmelding og godkendelse fra Klarnas side.

Mulighed for gratis levering i Danmark

Hos Babyshop behøver man ikke nødvendigvis betale for at få sin pakke leveret. Bestiller man for over 999 kr, betaler onlinebutikken nemlig for leveringsomkostningerne. Ved ordrer for mindre end dette beløb, opkræves der en fragtafgift. Babyshop leverer til adresser i hele verden. Fragtprisen er højest for lande uden for EU. Pakker til Danmark sendes med PostDanmark. Den normale leveringstid ligger på mellem 2 og 3 hverdage.

Retur og reklamation

Kunden har 30 dages returret på alle varer købt hos Babyshop. Varen må åbnes og prøves på, lige som i en fysisk butik, men den må ikke tages i brug, hvis den skal returneres. Hvis man ønsker at returnere en vare fra Babyshop.dk, skal man informere kundeservice om det. De vurderer sagen. Når returen er godkendt, kan man downloade en returseddel direkte fra webshoppens hjemmeside. Derefter sender man pakken til følgende adresse:

Babyshop.dk
Toldbodgade 18, 5.
1253 København K
Danmark

Inden for 24 måneder efter købsdatoen har kunden desuden mulighed for at reklamere et produkt fra Babyshop. Reklamationsretten gælder ved fejl eller mangler, som for eksempel opstår på grund af en produktionsfejl. Kunder skal kontakte webshoppens kundeservice inden for rimelig tid efter har opdaget manglen.

Kontakt til Babyshop

Babyshops kundeservice kan kontaktes alle ugens hverdage mellem 9 og 16. Medarbejderne modtager henvendelser på følgende mailadresse: info@babyshop.dk. Desuden kan man ringe til 78 77 05 35, hvis det er noget, som er nemmere at forklare på telefon. Alle henvendelser behandles individuelt og så hurtigt som muligt. Udover den personlige betjening har Babyshop lavet en ”Spørgsmål & Svar”-side, hvor kunderne kan finde nyttig information i forhold til levering, betaling og bestilling på Babyshop.dk.

Indløs din rabatkode og opnå rabat

 1. Først skal du vælge en rabatkode, som du synes er relevant for dig.
 2. Klik på koden. Den vises på skærmen.
 3. Kopier nu koden. Du skal bruge den igen senere i webshoppen.
 4. Gå til Babyshops hjemmeside.
 5. Læg de varer som du vil købe i varekurven.
 6. Find ikonet med indkøbskurven og klik på det. Du kan se en oversigt over dine varer.
 7. Klik på teksten ANGIV RABATKODEN HER. Et felt udfolder sig.
 8. Indtast rabatkoden og klik på teksten ved siden af for at aktivere rabatten.
 9. Udfyld resten af dine bestillingsoplysninger.
 10. Afslut dit køb, når du har gennemgået din ordre.

Vi ønsker god fornøjelse med dine varer fra Babyshop og at du og din familie har det godt.

Indløs rabatkode

Anmeldelser af Babyshop

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere