Spis i Byen rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2021.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Find toprestauranter til stærkt nedsatte priser hos Spis i Byen
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 7 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/04/21 klokken 09.34 af Asger.
Få gode tilbud og nyheder ved at abonnere på Spis i Byens nyhedsbrev
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 2 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/04/21 klokken 09.34 af Asger.
2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Spis i Byen-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Spis i Byen

Hvordan får man de bedste restaurantoplevelser til de bedste priser? Spis i Byen er firmaet, som gør den gode restaurantoplevelse endnu bedre ved at klare det praktiske, finde stedet og den helt rigtige menu – og det til en god pris. 

Med en rabatkode fra Rabathelten er det endnu nemmere at spare penge, når man booker sin middag eller vinsmagning gennem Spis i Byen – bon appétit.

  Skrevet af Asger den 09/12/2019. Opdateret af Asger am 27/07/2020.

  Oplevelser, der forbinder

  Kulinariske oplevelser sætter kulør på tilværelsen og løfter dagligdagen op på et nyt niveau. Det forstår man hos Spis i Byen, og her finder man derfor en række restauranter, som kan gøre lige netop det; nemlig løfte måltidet til et sublimt niveau og gøre det til en mindeværdig oplevelse. 

  Lidt mere om Spis i Byen

  Spis i Byen har siden 2011 været et af danskernes foretrukne valg, når det gælder gastronomiske oplevelser, vinsmagninger eller kroophold. Virksomheden samarbejder med en række af landets bedste restauranter, og her finder man helt sikkert noget for enhver smag – helt bogstaveligt. Med mere end 100 restauranter i sortimentet – flere af dem med Michelin-stjerner – er Spis i Byen ganske enkelt et oplagt valg.

  Hvad tilbyder Spis i Byen?

  Spis i Byens hjemmeside er enkelt og minimalistisk opbygget, og dermed er den og nem at navigere rundt på. Øverst finder man de tre kategorier, som virksomheden tilbyder:

  • Madoplevelser
  • Særkampagner
  • Vin

  Ved at klikke på en kategori får man et overblik over de aktuelle tilbud, hvor man ser menuen, restaurant samt pris. Det skal selvfølgelig understreges, at enhver beskrivelse af madoplevelserne på Spis i Byens hjemmeside er et ”øjebliksbillede”, da tilbuddene fra de mange restauranter ofte skifter. Under kategorien ”Særkampagner” finder man tilbuddene, som omfatter mere end bare mad eller vinsmagninger

  Det skal man være sig bevidst, at tilbuddene på Spis i Byens hjemmeside er yderst dynamiske, og at man ikke bør tøve med at bestille, hvis man finder noget, der kunne friste.

  Kulinariske oplevelser hos Spis i Byen.

  Følg Spis i Byen på sociale medier

  Spis i Byen finder man på både Facebook og Instagram. Virksomhedens profiler er et community, hvor madentusiaster kan mødes og udveksle tips og dele oplevelser

  Betalingsmuligheder hos Spis i Byen

  Nederst på forsiden ser man en række ikoner, der nemt og hurtigt viser, hvilke betalingsmuligheder man kan bruge hos Spis i Byen. Udover almindelig betaling med dankort samt kreditkort som MasterCard og Visa har man også mulighed for at betale med Visa Electron og Maestro samt gennem en konto hos Forbrugsforeningen.

  Sådan foregår det med levering og returnering

  I forbindelse med bestillingen hos Spis i Byen modtager man sit værdibevis per e-mail, og dette sker som regel senest 24 timer efter, at man har gennemført sin bestilling. Fortryder man sit køb, skal man henvende sig til Spis i Byens kundeservice senest 14 dage efter modtagelse af værdibeviset. Her skal man være opmærksom på, at visse oplevelser er undtaget fra fortrydelsesretten. Det inkluderer oplevelser, som finder sted på en bestemt dato eller indenfor en bestemt periode. 

  Spis i Byens kundeservice

  Har man spørgsmål omkring sin bestilling, eller ønsker man at returnere sit værdibevis, kan man enten kontakte Spis i Byen telefonisk eller via e-mail. Man kan ringe mellem klokken 10 og klokken 15 fra mandag til torsdag, og om fredagen er linjen åben til klokken 14. Derudover har spis i Byen også en live chat-funktion, hvor man hurtigt kan finde svar på sine spørgsmål. Denne funktion har samme åbningstider som kundeservicetelefonen.

  Sådan indløser du din rabatkode hos Spis i Byen

  1. Som det første skal du finde en passende rabatkode her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for rabatkoden, inden du fortsætter!
  2. Kopiér koden, og gå nu videre til Spis i Byens hjemmeside.
  3. Så begynder den kulinariske opdagelsesrejse! Tag et kig på, hvad Spis i Byens tilbyder, og vælg det, der frister mest!
  4. Klik på ”KØB”, hvorefter du automatisk kommer videre til kassen. Nu kan de se et overblik over det, du har købt. Er alt, som det skal være? Så skal du klikke på ”Jeg accepterer handelsbetingelserne”. Gå herefter videre til kassen. 
  5. På næste side skal du indtaste dine personlige oplysninger og din rabatkode. Det gør du til højre under den valgte oplevelse. 
  6. Gå herefter videre til næste side, hvor du skal vælge din foretrukne leveringsmetode, og gå herefter til betalingssiden. Her skal du vælge din betalingsmetode, og på sidste side afslutter du bestillingen.
  7. Det var det hele! Dit værdibevis fra Spis i Byen er på vej til din e-mail-indbakke. God fornøjelse med din oplevelse – og på gensyn hos Rabathelten!

  Sådan indløser du din rabatkode hos Spis i Byen.

  Om Asger Windfeldt
  Asger Windfeldt

  Asger er læreruddannet og har en kandidatgrad i pædagogisk filosofi. Han bevæger sig hjemmevant på en flere forskellige sprog, hvilket har åbnet for muligheder for at arbejde med skrivning, oversættelse og korrekturlæsning i en række freelance-projekter. Asgers...

  Ofte stillede spørgsmål om Spis i Byen

  💸 Hvilke Spis i Byen rabatkoder kan jeg spare penge med i juli 2021?

  💶 Hvor mange Spis i Byen rabatkoder og tilbud er aktuelle i øjeblikket?

  I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra spisibyen.dk, som du kan benytte og spare penge med i juli. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

  💌 Hvordan kan jeg kontakte Spis i Byens kundeservice?

  Kundeservice hos Spis i Byen kan kontaktes via telefon på 0045 70256025 og via e-mail kundeservice@spisibyen.dk.
  Adressen til Spis i Byen er følgende:
  Spis i Byen
  Vester Voldgade 83, 2.
  DK-1552 København V

  💳 Hvilke betalingsmetoder kan benyttes hos Spis i Byen?

  Hos Spis i Byen kan du nemt og enkelt betale med Dankort, Maestro, MasterCard, VISA og VISA Electron.

  🛍 Hvordan sender Spis i Byen bestillingerne?

  Spis i Byen sender bestillingerne i samarbejde med Sendes med e-mail.

  🌐 Findes Spis i Byen på de sociale medier?

  Ja, du finder Spis i Byen på Facebook og Instagram.
  Hvad synes du om vores tilbud?