Spis i Byen rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Find toprestauranter til stærkt nedsatte priser hos Spis i Byen
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Få gode tilbud og nyheder ved at abonnere på Spis i Byens nyhedsbrev
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Smørrebrød i miniformat? Ja tak! Følg linket for at se det lækre tilbud hos Spis i Byen - God appetit! Skrevet af Asger den 22/05/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Asger
Romantisk ophold på smukke Skrøbelev Gods? Ja tak, og så er det nu, du skal booke! Lige nu er der mere end 50% at spare. Glæd dig til livsnyderi på 1. klasse! Skrevet af Asger den 07/05/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Oplevelser, der forbinder

Kulinariske oplevelser sætter kulør på tilværelsen og løfter dagligdagen op på et nyt niveau. Alle nyder gerne et godt måltid, og kan man ovenikøbet gøre det i godt selskab og på en måde, hvor man får nye inputs fra andre verdenshjørner, bliver det noget helt særligt. Det forstår man hos Spis i Byen, og her finder man derfor en række oplevelser, som kan gøre lige netop det; nemlig løfte måltidet til et sublimt niveau og gøre det til noget, hvor mennesker kan mødes og skabe gode minder sammen. 

Bon appétit.

Lidt mere om Spis i Byen

Spis i Byen har siden 2011 været et af danskernes foretrukne valg, når det gælder gastronomiske oplevelser, vinsmagninger eller kroophold. Virksomheden samarbejder med en række af landets bedste restauranter, og her finder man helt sikkert noget for enhver smag – helt bogstaveligt. Med mere end 100 restauranter i sortimentet – flere af dem med Michelin-stjerner – er Spis i Byen et oplagt valg, og med et udvalg, der er bestemt af de forskellige restauranters skiftende menuer og kampagner, er det med at have fingeren på pulsen … 

De forskellige kategorier

Spis i Byens hjemmeside er enkelt og minimalistisk opbygget, og dermed er den og nem at navigere rundt på. Øverst finder man de tre kategorier, som virksomheden tilbyder:

 • Madoplevelser
 • Særkampagner
 • Vin

Ved at klikke på en kategori får man et overblik over de aktuelle tilbud, hvor man ser menuen, restaurant samt pris. Det skal selvfølgelig understreges, at enhver beskrivelse af madoplevelserne på Spis i Byens hjemmeside er et ”øjebliksbillede”, da tilbuddene fra de mange restauranter ofte skifter. Under kategorien ”Særkampagner” finder man tilbuddene, som omfatter mere end bare mad eller vinsmagninger. Aktuelt (dvs. december 2019) tilbyder Spis i Byen et spaophold på Brösarps Gästgifveri i Skåne samt et ophold på Hotel Birger Jarl i Stockholm – begge til en stærkt nedsat pris. 

Det skal man være sig bevidst, at tilbuddene på Spis i Byens hjemmeside er yderst dynamiske, og at man ikke bør tøve med at bestille, hvis man finder noget, der kunne friste.

Der venter masser af spændende kulinariske oplevelser, når man vælger Spis i .

Følg Spis i Byen på sociale medier

Spis i Byen finder man på både Facebook og Instagram, og her sker der virkelig noget. Spis i Byen er nemlig også et community, hvor madentusiaster kan mødes og udveksle tips og dele oplevelser. Her er det måske en idé at give ordet til folkene bag Spis i Byen for at høre, hvad de siger om deres brug af sociale medier:

Vores passion for gastronomi strækker sig længere end til blot de madoplevelser, vi selv tilbyder. Derfor kan du følge vores gastronomiske univers på de sociale medier, hvor du vil finde inspiration og guides til, hvad der lige nu rør sig på den danske madscene.

Betalingsmuligheder hos Spis i Byen

Nederst på forsiden ser man en række ikoner, der nemt og hurtigt viser, hvilke betalingsmuligheder man kan bruge hos Spis i Byen. Udover almindelig betaling med dankort samt kreditkort som MasterCard og Visa har man også mulighed for at betale med Visa Electron og Maestro samt gennem en konto hos Forbrugsforeningen.

Sådan foregår det med levering og returnering

Både levering og en eventuel returnering er en smal sag hos Spis i Byen. Det skyldes selvfølgelig, at man her ikke sælger et fysisk produkt, men nærmere en oplevelse. I forbindelse med bestillingen modtager man sit værdibevis per e-mail, og dette sker som regel senest 24 timer efter, at man har gennemført sin bestilling. Fortryder man sit køb, skal man henvende sig til Spis i Byens kundeservice senest 14 dage efter modtagelse af værdibeviset. Her skal man være opmærksom på, at visse oplevelser er undtaget fra fortrydelsesretten. Det inkluderer oplevelser, som finder sted på en bestemt dato eller indenfor en bestemt periode. Derudover kan man selvfølgelig heller ikke returnere/fortryde værdibeviset, efter at det er blevet indløst hos en restaurant eller lignende.

Spis i Byens kundeservice

Har man spørgsmål omkring sin bestilling, eller ønsker man at returnere sit værdibevis, kan man enten kontakte Spis i Byen telefonisk eller via e-mail. Man kan ringe mellem klokken 10 og klokken 15 fra mandag til torsdag, og om fredagen er linjen åben til klokken 14. Derudover har spis i Byen også en live chat-funktion, hvor man hurtigt kan finde svar på sine spørgsmål. Denne funktion har samme åbningstider som kundeservicetelefonen.

Sådan indløser du din rabatkode hos Spis i Byen

 1. Begynd med at finde din rabatkode hos Rabathelten. Husk, at der kan være begrænsninger på rabatkoder, eksempelvis i forhold til udløbsdato eller produkter.
 2. Kopiér koden, og klik dig videre til Spis i Byens hjemmeside.
 3. Så bliver det sjovt! Nu skal du gå på opdagelse i Spis i Byens sortiment af kulinariske oplevelser. Find den, du bedst kan lide, og book til så mange personer som du vil.
 4. Når du trykker på ”KØB”, bliver du automatisk viderestillet til kassen, hvor du kan se en oversigt over dine indkøb. Ser det hele rigtigt ud? Så skal du klikke på ”Jeg accepterer handelsbetingelserne” og gå videre til kassen.
 5. Nu er du kommet til den side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger og tilføje din rabatkode. Det gør du til højre under den oplevelse, du har valgt. 
 6. Klik videre til næste side, hvor du kan vælge levering, og gå herefter til betalingssiden. Her skal du vælge din foretrukne betalingsmetode, og så er det ellers bare videre til sidste side, hvor du afslutter bestillingen.
 7. Sådan! Så har du bestilt, og dit værdibevis er på vej til din e-mail-indbakke. God fornøjelse med din oplevelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indlæser du din rabatkode hos Spis i Byen.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere