Grapevine rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Sommerhits quiz til 149 kr hos Grapevine
Vis tilbud
Allerede anvendt 99 gange
Vilkår og betingelser
Skattejagt til børnefødselsdag fra 169 kr hos Grapevine
Vis tilbud
Allerede anvendt 445 gange
Vilkår og betingelser
Mysterielege fra 199 kr hos Grapevine
Vis tilbud
Allerede anvendt 45 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Grapevine Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Grapevine. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Grapevine rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Grapevine – anderledes underholdning til fester

Hos Grapevine kan man købe et bredt udvalg af lege og underholdning til fester. Alle produkter er beskrevet med tekst og billeder på hjemmesiden. Kunden får alle informationer om de forskellige lege. Alle aktiviteter er rettet mod forskellige aldersgrupper. Skattejagter for børn er for eksempel inddelt i aldersgrupperne 4-6 år og 7-10 år. Der findes også mordmysterier, som fungerer rigtig godt til nytårsaften eller en hyggelig lørdag med vennerne. Produktet som man køber hos Grapevine leveres vi mail med det samme. Alt sendes i en vedhæftet fil, man skal blot printe materialet og sørge for lidt snacks og drikkevarer, så kører festen. Hos Grapevine lover de at alle produkter giver underholdning af høj kvalitet uden at man selv skal lægge særlig meget arbejde og planlægning i det. Alle skattejagter, mordmysterier eller hvad end det måtte være, er jo gennemtænkt og planlagt af Grapevine.

De sælger ikke vin

Når man først hører onlinebutikkens navn, kunne man tro, at de solgte vin af den eller anden slags. Det gør de ikke, og det har de heller aldrig gjort. Virksomheden er svensk og har kontor i hjertet af den svenske by Malmö. Grapevine.dk er en del af virksomheden Mirago Media AB, som har været aktiv inden for markedsføring i digitale medier og publicering siden 1999. Grapevine har specialiseret sig i et nicheprodukt og det har fungeret rigtig godt fra start af. Navnet formodes at stamme fra det engelske ordsprog ”to hear something through the grapevine”, men det er ikke sikkert. Skattejagt og quizzer til fester er ikke noget nyt eller noget, Grapevine har opfundet. Den svenske virksomhed har til gengæld opfundet en service, som gør planlægningen af fester så nemt som muligt for køberen. Det er den tidsbesparende serviceydelse, der er nyheden i Grapevines virksomhedskoncept. Og det virker.

Hold en sjov fødselsdag med produkter fra Grapevine

Inspiration til gode fester for børn

De fleste forældre kender nok godt til følelsen om at skulle levere en rigtig god fest til deres børns fødselsdag. En vellykket fest er mindst lige så vigtigt for barnet som for forældrene. Men hvad er egentlig en vellykket fest og hvordan arrangerer man det bedst muligt? Hos Grapevine har de nogle forslag til, hvordan man kan få en rigtig sjov fest, som alle børn nok skal blive glad for. Et par eksempler på spændende aktiviteter, som kan købes på grapevine.dk er:

 • Skattejagt: Superhelteeventyret 7-10 år
 • Junglemysteriet 4-6 år
 • Piratskattejagt 4-6 år
 • Dækkeserviet med juleopgaver
 • Nissernes julemysterium 7-10 år
 • Påskeskabelon
 • Skattejagt udendørs
 • Skattejagt: Prinsessemysteriet 7-10 år
 • Skattejagt: Sommermysterium 4-6 år

Alle skattejagter er super nemt at forberede. De fleste kan klares på en halv times forberedelsestid. Har man købt en skattejagt hos Grapevine, får man tilsendt materialet per e-mail med det samme. Det kræver selvfølgelig at man har mulighed for at printe derhjemme eller et andet sted. Alt, hvad man har brug for er inkluderet i pakken, herunder en diplom som børnene kan modtage til sidst. Skatten sendes selvfølgelig ikke med, den skal man selv finde på. Om sommeren er det sjovest med is eller jordbær, mens det fungerer bedre med en stor kop varm chokolade om vinteren.

Fødselsdagsquiz eller mordmysterier for de voksne

Hos Grapevine har de også festlige lege for voksne. Mordmysterier er efterhånden blevet et populært valg til firmaarrangementer. Men det fungerer også glimrende med en flok venner, når man er frisk på en aften i stil med brætspillet Cluedo. Det er ikke nødvendigt at klæde sig ud eller være en begavet skuespiller, men det kan gøre aftnen endnu sjovere, hvis nogle har lyst til at gå helt op i deres rolle. Mordmysterier er en sjov festaktivitet, hvor alle kan være med. Et udvalg af underholdning for voksne som kan købes hos Grapevine:

 • 30-års fest fødselsdagsquiz
 • Quiz om mor
 • Mordmysterie: Mordet på Mystery Manor
 • 60-års fest fødselsdagsquiz
 • Sommerhits quiz
 • Bordplanslege
 • Julequiz

Juleaften med underholdning fra Grapevine

Grapevine deler gerne deres erfaring

Udover de forskellige lege og aktiviteter til fester, tilbyder Grapevine også tips til forskellige temafester. På hjemmesiden kan man læse, hvordan man arrangerer en prinsessefest, en piratfest eller bare generelt en børnefødselsdag. Man kan læse sig frem til, hvem der skal inviteres til børnefødselsdag og hvor mange, der skal være med. Antallet af børn skal helst tilpasses den plads, man har til rådighed. Det er nemmere at have mange børn med, når man holder udendørsfødselsdag. Mad til børnefødselsdag skal selvfølgelig være børnevenlig og sådan, at de fleste kan lige det. Undgå alt for meget sukker i maden og mad der er svært at spise. De fleste børn gider ikke sidde ned for at spise deres mad til en fødselsdag. På grapevine.dk finder man også opskrifter, for eksempel til pizzaboller, som Grapevine anbefaler som nem mad. Hvis man gerne vil holde temafest, kan man finde gode tips til prinsesse- og piratfest. Grapevine skriver om alt fra udklædning, opskrifter, borddækning til indbydelseskort. En sjov ide til prinsessetema kan være at lave en rosa drik, hvor man blander frugtsoda med tranebærjuice. Både små og lidt ældre prinsesser vil elske det! Til piratfester er det altid sjovt at lege skattejagt. Man kan give børnene forskellige kostume, så de kan dykke ned i en anden verden. Skattejagter til piratfest findes på grapevine.dk.

Prinsessefødselsdag

Levering og betaling kunne ikke være nemmere

Alle produkter sendes via e-mail som en vedhæftet fil. Filen kan også downloades via linket, som sendes i samme mail. Grapevine accepterer betalingskort som Visa og Mastercard og PayPal som betalingsmuligheder.

Hvad hvis jeg ikke har fået mailen med produktet?

Dit produkt sendes til den e-mail adresse, du har indtastet ved bestillingen. Nogle mailprogrammer sortere mails fra ukendte afsendere desværre ofte i din spammappe eller junkmail. Det er altid en god ide at tjekke denne mappe først. Hvis mailen stadig ikke kan findes nogen steder, er Grapevines kundeservice altid parat til at hjælpe sine kunder. Kundeservice kan kontaktes på e-mail eller på telefon inden for normal kontortid.

Returnering af downloadede produkter

Produkter fra Grapevine kan desværre ikke returneres. Det siger egentlig lidt sig selv. Produktet betragtes som leveret, når køberen er gået ind på siden med download eller har modtaget produktet med mailen fra Grapevine. Det er som sådan ikke muligt at levere varen tilbage. Grapevine er altid åben for kommentarer til produkter og vil gerne høre fra alle, der har forbedringsforslag til deres produkter. Varerne kan ikke returneres, men de kan forbedres, sådan at den næste kunde bliver endnu mere tilfreds med produktet.

Hvordan indløser jeg min rabatkode?

 1. Først skal du finde en passende rabatkode her på siden. De mest aktuelle rabatkoder er altid tilgængelige for dig.
 2. Klik på rabatkoden. Den vises på skærmen og du skal skrive den ned eller kopiere den. Du bliver automatisk videresendt til onlinebutikkens hjemmeside.
 3. Find de produkter du gerne vil købe hos Grapevine. Du kan selvfølgelig købe flere aktiviteter på én gang. Brug eventuelt søgefunktionen til at finde den helt rigtige underholdning til din fest.
 4. Klik på køb og læg produktet i indkøbskurven. Den vises på næste side, hvor du kan se en oversigt over dine varer.
 5. Når du nu klikker på ”kuponrabat”, vil et nyt felt folde sig ud på skærmen. Indtast din rabatkoder fra Rabathelten i dette felt.
 6. Er du allerede kunde, kan du logge dig ind på din konto. Ellers skal du angive din e-mail adresse, så din bestilling kan blive sendt til dig.
 7. Gå videre med ”gennemgå ordre” og indtast dine betalingsoplysninger. Dine produkter sendes via e-mail med det samme. Husk at tjekke din spammappe. Du har lige sparet penge på sjove festprodukter fra Grapevine. Rabathelten ønsker alle en god fest!

Spar penge hos Grapevine med en rabatkode

Anmeldelser af Grapevine

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere