En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Familiemåltider rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Måltidskasser fra 349 kr hos Familiemåltider
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 6 gange
 • Sidste ændring foretaget den 10/12/2021 klokken 07.05 af Asger.
Altid fri fragt hos Familiemåltider
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 3 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.11 af Asger.
Hey?

Familiemåltider ultrakort: ” Vi brænder hver især for det vi laver og nyder tanken om, at netop vores måltidskasser gør en forskel ude i hjemmene, på den ene eller anden måde.” Skrevet af Asger den 27. dec. 2019.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Udløbne rabatkoder50% rabat på næste bestilling når du skaffer en ny kunde til Familiemåltider
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Allerede anvendt 4 gange
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Familiemåltider-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Familiemåltider

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til indkøb og madlavning. Heldigvis er der ofte gode muligheder for at få lækre og sunde ”madkasser” leveret til døren, og bor man i Midt- eller Vestjylland, er Familiemåltider et oplagt valg.

Med en rabatkode fra Rabathelten er det nemt at spare penge på de daglige måltider fra Familiemåltider. God fornøjelse – og god appetit!

Skrevet af Asger den 4. dec. 2019. Opdateret af Asger am 9. jul. 2020.

Tid til det, der tæller i hverdagen

De fleste mennesker har nok oplevet, hvordan det kan være nemt at springe over, hvor gærdet er lavest, når det drejer sig om mad. Det kan være, at man har en travl hverdag, hvor børn og familieliv skal gå op i en højere enhed, og hvor der ikke altid er tid til at give maden den opmærksomhed, den fortjener. Sådan behøver det dog ikke at være! Familiemåltider er en jysk virksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at spise godt og sundt til hverdag. Her bliver maden leveret lige til døren, og der er helt bogstaveligt noget for enhver smag – og ethvert budget. 

En god idé blev til en forretning

Familiemåltider begyndte i 2009 hos to iværksættere, der selv havde oplevet, hvor besværligt det kunne være at finde på måltider hver aften. Hvad nu, hvis man fik en kasse leveret til døren, hvor alle de ”specielle” ting var indeholdt, og hvor opskrifterne var klar? Det ville gøre en stor forskel i hverdagen. Fokus var fra begyndelsen på god, sund og almindelig mad. Familiemåltider har lige fra begyndelsen henvendt sig til helt almindelige forbrugere, og derfor har virksomheden aldrig haft en særlig sundhedsmæssig eller økologisk profil. Det enkle koncept med ingredienser og opskrifter til fire måltider viste sig at være det helt rigtige, og efter ti er virksomheden ”still going strong”, dog med en ny ejer fra begyndelsen af 2020. 

Madkasserne til hele familien – eller til to

Familiemåltider tilbyder to forskellige kasser, familiekassen og den varierede kasse, der begge kan fås i forskellige størrelser. Familiekassen er specielt lavet til børns smagsløg, mens den varierede kasse er for de mere eventyrlystne voksne, som er friske på nye smagsindtryk. 

Begge kasser fås i forskellige størrelser, fra small til extra large, så man ikke ”brænder inde” med mad, man ikke får spise. Hjemmesidens overskuelige menu gør det nemt at få et hurtigt overblik over, hvad man kan få, og det er muligt at tage et kig på kommende kasser for at se, om der er noget, der frister i en særlig grad. Menuerne ændrer sig fra uge til uge, sådan at man aldrig når at blive træt af en ret, før den dukker op på menuen igen. Har man spørgsmål om madkasserne, kan man med fordel tage et kig på siden med oftest stillede spørgsmål, hvor man også kan finde kontaktoplysninger. 

Måltidskasser pakket og klar til levering.

Familiemåltider på sociale medier

Familiemåltider kan findes på Facebook, hvor det er muligt at blive opdateret omkring nyheder, ændringer med mere. Har man lyst til at gøre venner og bekendte opmærksom på virksomheden, er der også god mulighed for at gøre det her – og hvis en af dem skulle ”bide på”, får man desuden selv 50 % rabat på næste bestilling

Betalingsmuligheder

Betalingsmulighederne hos Familiemåltider er ganske enkle, her er der nemlig kun mulighed for at betale med (Visa)dankort. Det sker i et separat betalingsvindue, når man bestiller, eller telefonisk, hvis man ikke har mulighed for at bestille online. 

Levering & returnering af madkasserne 

Familiemåltider leverer i det centrale Jylland. Groft sagt kan man sige, at bor man vest for Ebeltoft, øst for Holstebro, syd for Rold Skov og nord for Skanderborg, så bor man sandsynligvis indenfor firmaets leveringsområde. Man behøver dog ikke at gætte, for på firmaets hjemmeside finder man et felt, hvor man kan indtaste sit postnummer for at se, om man kan få leveret madkasser fra Familiemåltider.

Når man bestiller hos Familiemåltider, får man kasserne leveret enten mandag eller tirsdag, så man kan nå igennem de fire måltider inden weekenden, hvor der som regel er mere tid til indkøb og madlavning. Man modtager to kasser, en med frosset kød og en med resten af ingredienserne. Kødkassen er altid isoleret og forsynet med køleelementer, så man ikke behøver at bekymre sig om, at kødet tør op og bliver dårligt. Kasserne skal selvfølgelig leveres tilbage igen, her skal man blot stille dem foran sin dør til næste gang, at en chauffør for Familiemåltider kommer forbi. Man skal være opmærksom på, at basisvarer som salt, peber og olie ikke er inkluderet i kasserne. 

Ønsker man flere oplysninger om leveringerne, kan man med fordel tage et kig på Familiemåltiders side med leveringsbetingelser.

Spørgsmål? Sådan kontakter man Familiemåltider

Har man spørgsmål om produktet eller om det praktiske i forbindelse med levering og betaling, finder man på Familiemåltiders forside en kontaktformular, hvor man kan skrive en besked til firmaet. Her er der desuden også et telefonnummer samt en fysisk adresse. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Familiemåltider

 1. Som det første skal du finde din rabatkode til Familiemåltider her hos Rabathelten. Husk, at der kan gælde særlige betingelser for en rabatkode.
 2. Kopier koden, og gå videre til Familiemåltiders hjemmeside. 
 3. Tag et kig på madkasserne hos Familiemåltider, og vælg den kasse og størrelse, der passer dig bedst. 
 4. Gå herefter videre til betalingssiden. Her ska du indtaste dine personlige oplysninger samt din rabatkode (se billedet). 
 5. Har du endnu ikke en brugerkonto hos Familiemåltider, skal du vælge et password her.
 6. Gå nu videre til betalingssiden. Her skal du indtaste dine kortoplysninger, og til sidst gennemfører du dit køb.
 7. Det var det hele! Din bestilling hos Familiemåltider er færdig, og nu skal du bare vente på, at maden bliver leveret lige til døren. God appetit – og på gensyn hos Rabathelten!
 8. Sådan indløser du din rabatkode hos Familiemåltider.
Ofte stillede spørgsmål om Familiemåltider

Netop nu kan du spare penge med følgende Familiemåltider rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra familiemaaltider.dk, som du kan benytte og spare penge med i maj. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos Familiemåltider kan kontaktes via e-mail st@familiemaaltider.dk.

Hos Familiemåltider kan du nemt og enkelt betale med Dankort.

Ja, du finder Familiemåltider på Facebook.
Hvad synes du om vores tilbud?