disney

Disney Store rabatkode

0 Disney Store rabatkoder og 2 tilbud for september 2017

Fri levering ved køb over 699 kr hos Disney Store
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 23 gange
30% rabat på udvalgt undertøj hos Disney Store
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 647 gange
Udløbne rabatkoder fra Disney Store – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Disney Store rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Disneys magiske historie

Disneystore.dk er lanceret af den amerikanske virksomhed Walt Disney Company. Walt Disney Company blev grundlagt af Walter Elias Disney (også kaldet Walt Disney) i 1923, hvor Walt Disney sammen med sin bror, grundlagde et filmstudie hvor blandt andet ”Alice i Eventyrland” blev produceret. 

Op igennem 1920'erne voksede virksomheden men fik for alvor sit store internationale gennembrud i 1930'erne, hvor karakterer som Mickey Mouse, Anders And, Pluto og Fedtmule kom til, og virksomheden er senere blevet kendt verden over, og er i dag kendt for at stå bag nogle af de mest imponerende tegnefilm. Til at starte med producerede Walt Disney udelukkende tegnefilm, og i 1932 vandt Walt Disney en Oscar for tegnefilmen "Blomster og træer", der var den første tegnefilm i farver. 

Walt Disney Company har imidlertid ikke kun udgivet tegnefilm. Også mere ambitiøse og live-action film som "Silly Symphony", "Skatteøen" og "En verdensomsejling under havet" er produceret af Walt Disney Company. 

I 1955 åbnede Walt Disney Company forlystelsesparken "Disneyland" i Californien, og parkerne er senere også blevet grundlagt i Florida og Paris. Trods Walt Disney Companys store succes havde virksomheden en mindre krise i forbindelse med Walt Disneys død i 1966. Virksomhedens ledelse havde svært ved at videreføre Walt Disneys succes, hvilket resulterede i en økonomisk krise i 1970'erne, og i 1984 blev hele ledelsen skiftet ud. Siden denne udskiftning har virksomheden igen formået at slå sig fast som en af verdens førende mediekoncerner. I dag er Bob Iger administrerende direktør for The Walt Disney Company, der har hovedsæde i Californien. 

Disney produkter har altid været populære i Skandinavien, og produkterne der lanceres i de skandinaviske lande varetages af "The Walt Disney Company (Nordic) A/S", hvor Egmont Gruppen er en af de største licenshavere. Virksomheden har en afdeling i hvert af de skandinaviske lande. I Danmark er denne afdeling beliggende i København, hvor Peter Leegaard er administrerende direktør. 

Walt Disney Companys online shop - Disneystore - føres i stort set alle lande verden over, og som alle har et bredt udvalg af Disney produkter til alle aldersgrupper. Det stemmer overens med virksomhedens målsætning om at være verdens bedste til familieunderholdning. 

Skønne Disney minder

Store eller små - alle vil deres ønske opfyldt få

På disneystore.dk finder man et stort udvalg af Disney produkter. I det Walt Disney Company gerne vil være verdens bedste til familieunderholdning, findes der produkter til alle aldersgrupper - både baby, børn og voksne, og der findes produkter, som de forskellige aldersgrupper kan have glæde af hver for sig, og produkter, som familien kan være samlet om. Neden for er en komplet liste over de kategorier og produkter, der forhandles på disneystore.dk.

 • Tøj: Udvalget af tøj henvender sig til både babyer, drenge, piger, mænd og kvinder, så uanset aldersgruppe, er der noget at finde. Disneystore.dk forhandler frakker, jakker, onesies, toppe, kjoler, nederdele, outfits, sæt, nattøj, bukser og shorts. Til babyer er det også muligt at købe unisex tøj. 
 • Kostumer: Kostumer forhandles udelukkende til børn, og udvalget er stort. Uanset om man ønsker at klæde sig ud som prinsesse eller Darth Vader, kan man finde lige det kostume, man ønsker. Der findes også et stort udvalg af tilbehør til kostumer, så man kan gøre sit kostume komplet. 
 • Legetøj: Udvalget af legetøj der forhandles på disneystore.dk, henvender sig til både babyer og børn. Der forhandles action figurer, babylegetøj, badelegetøj, dukker, fantasileg, køretøjer, fjernstyret legetøj, legesæt, LEGO, plysdyr, spil, puslespil og sprøjtestøbt legetøj. 
 • Ting til hjemmet: De produkter, der forhandles til hjemmet, findes til alle uanset alder. Der findes ting til badeværelset, børneværelset, soveværelset, service, tilbehør til hjemmet, ting til køkkenet og puder. 
 • Kopper og krus: Drikkeflasker, kopper, krus og tumlinger til børn findes med alle de kendte Disney figurerer.
 • Sko og tilbehør: Med sko og tilbehør kan man gøre sit outfit komplet, og der findes et stort udvalg af både sko og tilbehør. Blandt andet forhandles rygsække, madkasser, sko, smykker, klokker, strømper, tasker, håndtasker og undertøj, og tilbehøret henvender sig til alle aldersgrupper. 
 • Skrive- og tegneprodukter: Der findes mange skrive- og tegneprodukter til både drenge og piger, eksempelvis blokke, magnettavler, penalhus, kunstsæt og stempelsæt. 
 • Samleobjekter: En lang række af Disneys produkter sælges som samleobjekter. Man kan samle på Disney figurer, kunst, pins, rystekugler, klokker, vinylmation, Britto, Jim Shore og Lladro. 
 • Samlinger: En lang række af de Disney produkter, der har været lanceret igennem årene, forhandles i kollektioner, herunder Fairytale Collection, Disneyland Paris Bordservice Signature, Disneyland Paris Bordservice Authentic, The Walt Disney Ornament Collection, Sketchbook Collection og Animators Collection.
 • Underholdning: Alle Disneys filmproduktioner og bøger kan købes, og derudover forhandles også PC-spil, Disney Infinity, og Disney Infinity 2.0. 
 • Mærker: De varer der forhandles på disneystore.dk, udbydes med alle de kendte Disney figurer, der er lavet igennem tiden, fx Den lille Havfrue, Askepot, Pocahontas, Anders And, Mickey Mouse, Spider Man, Iron Man, Hulk og Buzz Lightyear, og udvalget er derfor enormt og passer til alle interesserSjov og ballade med Disney

Udover de ovenstående faste produkter, der forhandles på hjemmesiden, lancerer disneystore.dk også varer, der tilhører en bestemt sæson eller begivenhed, eksempelvis sommer- og vinterprodukter eller Halloween produkter. 

Personliggør dit produkt: med en stor del af de produkter, der forhandles på disneystore.dk, er det muligt at personliggøre sit produkt. Man kan eksempelvis få skrevet eller broderet sit navn på en taske eller et stykke tøj, men man kan også få sit billede på en kop. Det vil fremgå under produktet, hvis det er muligt at personliggøre det, og det vil koste ekstra, hvis produktet skal personliggøres. Man finder flere oplysninger om personliggørelse af et produkt, ved at klikke på linket "personliggør", som findes i toppen af hjemmesiden. 

Hjælp med gavefinderen hos Disney

Disneystore.dk tilbyder den service at hjælpe med at finde en gave - dette hedder "gavefinder". Hvis man ønsker at benytte denne service, skal man blot indtaste, hvilken aldersgruppe gaven skal passe til, hvilket køn og i hvilket prisleje gaven skal ligge. Så kommer der automatisk en række produkter frem, der stemmer overens med de kriterier, man har angivet. Det koster ikke ekstra at benytte denne service. 
Disneystore.dk er bygget simpel op, og hjemmesiden er nem at navigere rundt på. Øverst på hjemmesiden finder man et søgefelt, som kan benyttes til at søge efter et bestemt produkt, men man kan også benytte felterne nedenunder, som er inddelt i de forskellige kategorier, der forhandles på hjemmesiden. Når man har fundet et produkt, man gerne vil købe, klikker man blot på produktet, og man skal herefter følge de skrevne instruktioner for at gennemføre købet.

Alle klassikerne kan findes hos Disney

De særlige Disney tilbud

Der findes altid en række tilbud på disneystore.dk. Det kan eksempelvis være vare, der er nedsat, eller visse former for rabatter, der gives ved køb på hjemmesiden. Listen over de aktuelle tilbud på disneystore.dk, findes ved at klikke på linket "særlige tilbud" i toppen af hjemmesiden. 

Opnå fordele og spar samtidig tid ved at oprette en Disney-konto

Det er gratis at oprette en konto på disneystore.dk. Det gøres ved at klikke på linket "log på eller tilmeld dig" øverst på hjemmesiden. Når man har en Disney konto, får man eksklusive tilbud, som ikke-medlemmer ikke får. Derudover sparer man også tid, når man handler på hjemmesiden, fordi man ikke skal indtaste sine personlige oplysninger hver gang. Man kan desuden se sin ordrehistorik og følge den nuværende ordre.

Der sker hele tiden noget nyt på disneystore.dk

Hvis man er interesseret i at modtage nyheder, tilbud og information om, hvad der sker på disneystore.dk, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, som bliver tilsendt på mail. Man tilmelder sig nyhedsbrevet øverst i venstre hjørne, ved at indtaste mailadresse, fødselsdato og land. Man kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Disneystore.dk vil gerne dele hverdagen med dig

Disneystore.dk har en profil på Facebook. Man kan følge denne profil, og dermed følge hverdagen på disneystore.dk. Udover sjove indslag fra hverdagen, vil der også blive reklameret for nyheder og tilbud. 

Ligeledes kan man også finde disneystore.dk på Youtube, hvor der findes små reklamer fra forskellige Disney, og man kan også finde trailere til nye tegneserier og film. 

Betalingen er ingen forhindring

Fordi disneystore.dk henvender sig til en bred målgruppe, findes der også forskellige betalingsmuligheder, som alle sammen er sikre at benytte.

Udover at kunne betale med kreditkort som VISA, Dankort og American Express, kan man også betale for sine varer via en faktura. Hvis man har en PayPal konto, kan denne også benyttes ved køb på hjemmesiden.

Dine Disney produkter bliver hurtigt leveret

Disneystore.dk leverer varer inden for seks hverdage, hvis man benytter standardlevering - det tager dog et par dage ekstra, hvis varen skal personliggøres. Det koster henholdsvis 79 kroner og 149 kroner at få leveret, og varen leveres af Post Danmark. 

Ved køb for over 599 kroner er der gratis levering.

Det er tilladt at skifte mening

Hvis man fortryder købet af en vare, kan denne returneres i op til 14 dage efter, at den er modtaget. Man skal selv betale de fragtomkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Når en vare skal returneres, kan man enten kontakte kundeservice, for at få information om returnering, eller man kan benytte det returneringsskema, der findes på hjemmesiden. 

Man kan også altid reklamere over en vare. Proceduren for dette er det samme som ved returnering, dog betaler disneystore.dk for fragt, når der reklameres over en vare.

Gamle såvel som nye klassikere hos Disney

Disneystore.dk's personale er altid klar til at hjælpe

Hvis der er behov for at kontakte kundeservice, kan det ske på tre måder. Enten kan man henvende sig via mail eller telefon, men det er også muligt at sende et brev til kundeservice.

Sådan indløser du din rabatkode

 1. Her på Rabathelten.dk skal du finde den rabatkode, der gælder til disneystore.dk. Når dette er gjort, klik så på koden, og du vil komme videre til disneystore.dk. Husk at kopiere koden.
 2. Hvis du har en Disney-konto, kan du starte med at logge ind på den, så du ikke skal gøre det senere. Du kan også vente med at logge ind, til du skal betale for dine varer. 
 3. Når du har fundet de varer, du gerne vil købe, skal du gå til indkøbskurven for at kunne indtaste din rabatkode. Indtast den i feltet med teksten "tilføj kampagnekode". Rabatten fratrækkes med det samme, og du kan derefter gå videre til kassen. 
 4. Når din ordre er bekræftet, er købet gennemført. Vi håber, at du får stor glæde af de varer, der er på vej til dig.

Indløs rabatkode hos Disney

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8