Wupti rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Levering fra kun 20 kr hos Wupti
Vis tilbud
Allerede anvendt 21692 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos Wupti
Vis tilbud
Allerede anvendt 35780 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Wupti Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Wupti. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Wupti rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Wupti – Billige hvidevarer og elektronik

Wupti beskriver sig selv som Danmarks største netbutik for hårde hvidevarer og elektronik. Varesortimentet rummer over 15.000 produkter. Her sælges alt fra en hårtørrer til en smartphone. Webshoppens kategorier guider kunden gennem det store produktsortiment. Under FOTO finder man blandt andet digitalkameraer og tilbehør til fotografering. I kategorien Bolig & Fritid finder man til gengæld lidt forskelligt, for eksempel pulsmålere, elcykler eller videoovervågning til hjemmet. Wupti er til alle der elsker onlineshopping og så selvfølgelig til dem der er på jagt efter et godt tilbud. Hvidevarer af store mærker kan være dyre, men hos Wupti får man både billige priser og god kvalitet. Opdateringer om nye tilbud og kampagner fra Wupti bliver sendt ud via nyhedsbrev eller på Facebook.

Hvidevarer og elektronik på nettet

Wupti.com – Hårde hvidevarer på nettet

Wupti er en dansk onlinebutik, som blev grundlagt i år 2006. Wupti blev stiftet af Claus Kristensen og Torben Mouritsen. Senere hen i september 2011 blev onlinebutikken opkøbt af L’EASY og 3C holding koncernen med Niels Thorborg i spidsen. Virksomheden er vokset betydeligt siden 2006 og har efter eget udsagn over 250.000 kunder. I 2015 blev Wupti.com købt af Dansk Supermarked som ønsker at udvide sin stilling inden for dansk nethandel. Wupti har besøgsadresse i Brabrand uden for Aarhus. Lageret ligger i Odense. Wupti støtter Børns Vilkår, som har til formål at stoppe svigt af børn i Danmark.

Over 15.000 varer: Hvidevarer og elektronik til alle

Det er umuligt at opsummere Wuptis varesortiment i en kort tekst. Vi gør her alligevel et forsøg på at gengive onlinebutikkens indhold så godt som muligt. Webshoppen er inddelt i forskellige produktkategorier, som skal hjælpe kunden med at finde de rigtige varer hurtigst muligt. Der sælges produkter i følgende kategorier:

 • Hvidevarer
 • Husholdning
 • TV & Hifi
 • Computer & IT
 • Foto
 • Telefon & GPS
 • Spil & Konsol
 • Bolig & Fritid

Hver enkel kategori kan tilgås via netbutikkens hovedmenu. Og så har alle kategorier op til 10 underkategorier, som inddeler varesortimentet yderligere. I kategorien hvidevarer finder man for eksempel produkter som opvaskemaskiner, køleskabe, vaskemaskiner, emhætter eller kogeplader. I kategorien Telefon & GPS ligger der produkter som iPhonetilbehør, smartphonecovere, mobiltelefoner og montering til GPS tilbehør. Wupti sælger alle populære brands. Her findes et udvalg af mærkevarer på Wupti.com:

 • Samsung
 • Bosch
 • Microsoft Xbox
 • Nintendo
 • Nikon
 • Phillips
 • AEG
 • Siemens
 • Electrolux
 • KitchenAid

Produktkategorier hos Wupti

Rabat på outletvarer

Wupti har et stort outlet, hvor de sælger hvidevarer til nedsat pris. Det er produkter, som er kommet retur eller restpartier, som ellers ikke sælges længere. Det kan være alt fra et køleskab til nogle høretelefoner, en mikroovn eller en radio. Alle returvarer eller demovarer som sælges i Wuptis outlet bliver tjekket igennem af en tekniker inden de sælges videre. Kunden har stadig 2 års reklamationsret på varer købt i outlettet.

Billige hvidevarer til outletpriser

Fordele ved at være kunde hos Wupti

Når man bestiller for første gang fra Wupti, bliver der automatisk oprettet en kundekonto. Man kan bruge sine login-data for at få et overblik over tidligere og igangværende bestillinger. Man kan for eksempel se, hvor pakken befinder sig eller hvor lang en retursag er nået i processen. Bestillingsprocessen bliver desuden hurtigere, da oplysninger som leveringsadresse og betalingsmetode allerede er udfyldte. Som kunde hos Wupti kan man også tilmelde sig onlinebutikkens nyhedsbrev. Ved at abonnere på Wuptis nyhedsbrev modtager man med jævnlige mellemrum gode tilbud, rabatkoder og nye kampagner direkte i mailindbakken. Hver måned har Wupti desuden en ny konkurrence, hvor man kan vinde spændende præmier fra Wupti.

Den perfekte gave: Et gavekort til Wupti

Et gavekort til onlinebutikker er blevet en populær gave inden for de sidste år. Man ved måske, at søsteren ønsker sig en ny mobiltelefon, men man ved ikke rigtig hvilken det skal være. Et gavekort til Wupti kan være den perfekte løsning: Modtageren kan selv vælge, hvilke produkter han eller hun vil købe for pengene. Køberen kan vælge et hvilket som helst beløb. Gavekortets udseende kan også tilpasses. Man kan vælge blandt forskellige baggrunde. Desuden kan man skrive en kort tekst til modtageren. Selve kortet bliver sendt til køberen mailadresse. Man kan enten udskrive eller videresende mailen, alt efter hvad man selv foretrækker.

Paraply med Wupti logo

Sikker og nem betaling

Wupti accepterer betaling med betalingskort eller med smartphone. Ved betaling med Visa eller MasterCard tillægges der et gebyr på 1,25% af købesummen. Betaling med Dankort eller Visa/Dankort koster ikke noget ekstra. Desuden har kunden mulighed for at betale via MobilePay. Det kræver bare, at man har appen installeret på sin mobiltelefon og at man har tilknyttet et Dankort knyttet til sin MobilePay-konto. Endelig kan man betale via netbank eller bankoverførsel. Sidstnævnte koster 25 kr i gebyr. Desuden bliver varerne først afsendt, når betalingen er modtaget hos Wupti.

Levering inden for få hverdage

Wupti leverer hurtigt. Det gælder selvfølgelig kun lagervarer. Ellers kan leveringstiden forlænges. Normalt går der mellem en til tre hverdage. Den forventede leveringstid kan man se ved hvert enkelt produkt. Kunden betaler aldrig for fragten hos Wupti.com. Pakken leveres til hoveddøren i bygningen. Hvis man ønsker, at ens varer bliver båret op, kan man tilkøbe en ekstraservice. Det kan være en god ide ved tunge varer som en fryser eller en stor fladskærm. Wupti leverer til Bornholm, men ikke til Grønland eller Færøerne.

Wupti giver som udgangspunkt 14 dages returret

Man kan fortryde sit køb hos Wupti inden for 14 dage. Varen må ikke være brugt og skal sendes retur i original emballage. Kunden betaler selv for leveringsomkostninger ved returneringer. Når man har en kundekonto hos Wupti.com, kan man oprette en retursag ved at logge ind på kontoen. Ellers udfylde man returformularen, som ligger på Wuptis hjemmeside under ”Fortrydelse af køb”. Derefter sender man aren retur til:

Wupti.com A/S
Østergade 54
5000 Odense C

I visse perioder såsom jul eller i foråret ved konfirmationstiden giver Wupti ekstra lang returret. Desuden har alle kunder 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at man kan reklamere en vare, hvis den ikke lever op til produktionsstandarden. Hvis man opdager en mangel på en vare købt hos Wupti, skal man melde sagen til kundeservice inden for rimelig tid.

Kontakt til Wuptis kundeservice

Alle henvendelser der vedrører et køb eller et produkt fra Wupti skal rettes mod onlinebutikkens kundeservice. Man kan kontakte en kundeservicemedarbejder fra mandag til torsdag mellem kl. 8:00 og kl. 18:00 og indtil kl. 17:00 om fredagen. Det er muligt at få fat i dem via telefon eller på mail. Telefonnummeret er 70 10 12 70. E-mailadressen er kundeservice@wupti.com. Svar på ofte stillede spørgsmål findes direkte på hjemmesiden eller ved at klikke her.

Sådan indløser du din rabatkode på Wupti.com

 1. Du vælger først en rabatkode her fra siden. Læs altid betingelserne igennem før du fortsætter med dit indkøb.
 2. Derefter klikker du på den blå knap, der har teksten ”Vis rabatkode”. Den kommer op i et pop-up hen over skærmen.
 3. Kopier rabatkoden. Den skal bruges senere.
 4. Nu skal du gå videre til onlinebutikken. Den har åbnet sig i et nyt faneblad.
 5. Læg alle varer som du gerne vil købe i din digitale indkøbskurv.
 6. Når du er færdig med at handle, skal du klikke på SE KURV  i øverste højre hjørne. Du kan nu se en oversigt over din varer.
 7. Rabatkoden skal indtastes i det felt, som er markeret med rødt på billedet nedenunder.
 8. Husk at klikke på knappen ”Anvend”, så rabatten trækkes.
 9. Du skal nu gå videre til kassen, hvor du skal indtaste de resterende oplysninger.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer som du netop har bestilt hos Wupti og som du snart kan placere i dit hjem.

Spar penge med en rabatkode

Anmeldelser af Wupti

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere