Wonderhagen rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på plakater og rammer hos Wonderhagen
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 47 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Wonderhagen
Vis tilbud
Allerede anvendt 52 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på alle bestillinger hos Wonderhagen
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Wonderhagen Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Wonderhagen. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Wonderhagen rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Wonderhagen: Plakater og pynt til hjemmet

Den danske webshop Wonderhagen.com har specialiseret sig i at sælge plakater i et moderne design, tit med danske motiver. Wonderhagens posters fås i forskellige størrelser fra A4 og op til 70x100 cm. Onlinebutikken sælger også passende rammer af forskelligt materiale, for eksempel egetræ eller aluminium i kobber. Designerne hos Wonderhagen arbejder hele tiden på nye designs. Mange plakater forestiller motiver som mange danskere kender fra hverdagen, såsom Filur is, en lakridspibe eller et kunsttryk af Langebro i København. Wonderhagen plakater kan også købes i udvalgte butikker i København, Vejle og Brønshøj.

Design plakater fra Wonderhagen

Wonderhagen fra København

Historien bag onlinebutikken Wonderhagen er ung og begynder på et kontor i Københavns indre by. Nærmere sagt startede Wonderhagen ud som et sideprojekt af nogle medarbejdere i reklamebureauet W20. De står blandt andet bag en del af markedsføringen for e.l.f. Cosmetics, PH Furniture, Corona Extra og mange andre. Ideen med Wonderhagen var at skabe simpel og moderne design, der passer til de fleste danske hjemme. Plakaterne fra Wonderhagen er efterhånden kendt i hele Danmark. Dette skyldes nok også, at Wonderhagen er indgået aftaler med officielle forhandlere, som sælger deres design i fysiske butikker og på nettet.

Plakater til alle rammer

Designplakater fra Wonderhagen er kendetegnet ved minimalistiske og stilfulde illustrationer for eksempel af bygninger i København, planter eller grafiske former. Varesortimentet er delt op i plakater og rammer. Man kan købe en passende ramme til alle billeder, men kunder kan også bare købe en plakat uden ramme. Eller en ramme uden plakat. Eksempler på titler fra Wonderhagen:

 • Confetti
 • Lakridspiben
 • Copenhagen Blue
 • Agave
 • Kærlighed
 • ABC
 • Havnebadet
 • Arkitektlampen
 • Operahuset
 • Champagne Brus

Plakater fra Wonderhagen findes i forskellige designs, så alle kan finde noget der passer til deres indretningsstil. Fokus ligger dog helt tydeligt på klare linjer, moderne design og rene farver. Man kan kombinere forskellige plakater fra Wonderhagen med hinanden og bestille dem i adskillige størrelser.

Plakater med planter på væggen

Gavekort til designelskere

Hvis man har en god ven, en søster eller en bedstefar som holder af simpel dansk design, så er et gavekort fra Wonderhagen den perfekte gaveide. På den måde kan modtageren selv vælge, hvilken plakat der passer bedst til resten af indretningen. Det er jo ikke altid, at man ved, hvad folk kan lide. Gavekortet kan købes med en værdi på mellem 100 kr og 1000 kr. Det bliver sendt til afsenderens mailadresse inden for 12 timer. Et gavekort fra Wonderhagen er altså en god mulighed for en gave i sidste øjeblik. Man printer den bare selv derhjemme.

Sociale medier og nyhedsbrev

Wonderhagen har profiler på Facebook og Instagram. Her deler de billeder af deres nyeste designs og nye plakater som de har i varesortimentet. På Facebook opdaterer Wonderhagen også om gode tilbud og udsalgsvarer. Hvis man vil modtage nyheder fra Wonderhagen i sin mailindbakke, kan man abonnere på deres digitale nyhedsbrev via Facebook appen eller direkte fra webshoppens hjemmeside. På Instagram finder man også en samling af produktbilleder af Wonderhagen plakater.

Screenshot af Wonderhagens Instagram-feed

Betaling med kreditkort

Ordrer fra Wonderhagen kan man betale med de gængse kreditkort. Dette inkluderer Visa og MasterCard, som mange danskere har. De accepterer også betalinger med Dankort. Wonderhagen trækker først pengene fra kundens konto, når bestillingen er blevet sendt af sted til kunden. Onlinebutikken opkræver intet gebyr uanset hvilken betalingsmetode kunden vælger. Betalingen foregår i øvrigt via en sikker forbindelse. Kundens personlige oplysninger og kreditkortoplysninger er altid beskyttede hos Wonderhagen.

Hurtig levering og nem returnering

Den gennemsnitlige leveringstid af plakater fra Wonderhagen til danske adresser ligger på 4 til 6 hverdage. Udover Danmark leverer Wonderhagen også til adresser i resten af EU og Norge. Danske adresser inkluderer ikke adresser på Færøerne eller i Grønland. Leveringstiden til adresser uden for Danmark er forlænget og prisen for fragten er så lidt højere. Alle produkter fra Wonderhagen kan leveres direkte til kundens dør eller en arbejdsadresse. Hvis man ønsker at returnere en vare købt hos Wonderhagen, har man 14 dage til at sende varen retur. Kunden betaler selv for returfragten. Pakken skal sendes til:

Wonderhagen v/W20
Dronningens Tværgade 7, gårdhus 1
1302 København K

Spørgsmål til Wonderhagen

Hvis man har spørgsmål om en bestilling eller et bestemt produkt fra Wonderhagen, kan man kontakte webshoppens kundeservice ved at sende en e-mail til følgende mailadresse: more@wonderhagen.com. Medarbejderne bestræber sig på at besvare alle henvendelser inden for et døgn. Der er ingen mulig for at ringe til Wonderhagen. Kunder kan også benytte chatfunktionen, som findes i nederste højere hjørne på hjemmesiden.

Sådan indløser du en rabatkode hos Wonderhagen

 1. Du skal først vælge en passende rabatkode fra Rabathelten. Læs også betingelserne igennem, så du ved om der er nogle undtagelser fra koden.
 2. Nu skal du klikke på den blå knap. Du kan derefter se din rabatkode på skærmen.
 3. Kopier hele koden. Du skal bruge den igen lidt senere i webshoppen.
 4. Dernæst skal du besøge Wonderhagens hjemmeside og lægge de plakater som du gerne vil købe i din varekurv.
 5. Gå til kassen, når du er klar til det. Du kan nu se en oversigt over alle produkter i din varekurv.
 6. For at opnå din rabat skal du nu indtaste din rabatkode i feltet under vareoversigten.
 7. Klik på OK for at anvende rabatkoden. Rabatten trækkes med det samme.
 8. Udfylde dine resterende oplysninger.
 9. Til sidst skal du betale din bestilling. Du bliver viderestillet til en ekstra betalingsside.

Nu kan du allerede overveje, hvor i din lejlighed dine plakater skal hænges op. Vi håber, at du bliver glad for dem!

Billede af hvordan man indløser en rabatkode

Anmeldelser af Wonderhagen

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere