Wimdu rabatkode

Ferielejligheder i London fra kun 495 kr per nat hos Wimdu
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Ferielejligheder i Berlin fra kun 595 kr per nat hos Wimdu
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Op til 60% billigere ferielejligheder hos Wimdu
Vis tilbud
Allerede anvendt 118 gange
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Wimdu. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Wimdu rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Top citylejligheder – nye venner er inklusive

Wimdu er en onlineplatform, der formidler ferielejligheder på verdensplan. Platformen er for dem, der leder efter en lejlighed til deres ferieophold såvel som for dem, der ønsker at udleje deres lejlighed i en vis periode. Hos Wimdu er man altså enten gæst eller vært – eller også er man begge dele. Virksomheden blev grundlagt i marts 2011 og har hovedsæde i Berlin, Tysklands hovedstad med en stor og meget aktiv iværksætterscene. Wimdu er blandt andet sponsoreret af Rocket Internet. Onlineplatformen er vokset betydeligt siden 2011 og har flere hundrede medarbejder, der sørger for at platformens brugere får en god oplevelse hver dag. Det er muligt at leje alt fra et enkeltværelse til et helt hus i de fleste lande. Det er gratis at oprette en profil på platformen og registrere sig som vært eller gæst. Ved at udleje sin lejlighed til andre kan man måske få sparet op til den næste ferie, mens man giver andre en god oplevelse, når de er på ferie. Og omvendt kan man som gæst får et lidt billigere sted end et hotelværelse samtidig med at man møder de lokale mennesker. Wimdu er især et godt tilbud for den typer rejsende, der ønsker autentiske oplevelser og være i byen på lige fod med de lokale. Wimdu er for dem, der foretrækker insidertips frem for de store turistattraktioner.

Sådan kunne din næste ferielejlighed hos Wimdu se ud

To backpackere ville have et alternativ til dyre hoteller

I gamle dage var det helt almindeligt for rejsende at indlogere sig hos private. Måske skulle man hjælpe lidt til i huset for til gengæld at få en varm soveplads og en lille måltid. Nogle steder fungerer det stadig væk på samme måde, andre steder har hoteller og andre overnatningssteder mod betaling taget overhånd. Så hvordan finder man lige på at starte en virksomhed som Wimdu? Det gør man selvfølgelig, fordi man rejser meget verdenen rundt og er blevet træt af at skulle bo på dyre hoteller. Og måske også fordi man ønsker at møde nye mennesker på sine rejser. Det var netop de to grundlæggeres motivation for at oprette onlineplatformen Wimdu, der skulle give rejsende mulighed for at opleve verdens storbyer på en anden måde. Arne Bleckwenn og Hinrich Delling står bag Wimdu og har haft stor succes med siden. De to har været tætte venner siden deres tid som studerende på det samme universitet. Wimdu er ikke den eneste udbyder, der har haft succes med at udleje private boliger og konkurrencen er hård i denne branche. De to grundlæggere går dog fremtiden i møde med optimisme. Sammen med deres motiverede medarbejdere arbejder de hele tiden på at forbedre de rejsendes oplevelser.

Mere autentiske ferieoplevelser

Wimdu ønsker at give rejsende mere autentiske ferieoplevelser. En storby som for eksempel New York kan være utrolig uoverskueligt, når man skal finde rundt i byen for første gang. Byen er stor, der er mange mennesker på gaden hele tiden og man oplever nye ting hver dag. Her kan det være, at man har lyst til at leje en privat bolig og måske er så heldig, at udlejeren kan give tips til gode restauranter eller steder i byen, som er mindre turistede. Selvom udlejeren selv er rejst, kan det være betryggende og mere autentisk at bo privat. Private boliger ligger jo tit i andre kvarterer i byen end de fleste hoteller gør, så man får set en anden del af byen.

Mere autentiske ferieoplevelser hos Wimdu

Berlin og alle de andre feriedestinationer

Wimdu tilbyder ferielejligheder i hele verden. Det er lige meget, om man skal af sted i Europa eller længere væk. Der findes lejligheder for familier såvel som singler. Ferielejligheder midt i byen og huse længere ude i naturen. I sommerferien tager de fleste danske familier mod syd, så hvorfor ikke se om man kan spare penge og bo privat i en lille lejlighed i for eksempel Mallorca eller Italien. Hvis man planlægger en vandretur i Norge eller Sverige, kan det være, at man vil have sin base et fast sted, for derfra at udforske nye vandreruter hver dag. I efterårsferien er det tit den tyske hovedstad Berlin, der skal besøges. Der findes masser af ferielejligheder i de forskellige bydele, for eksempel i det tidligere arbejderkvarter Prenzlauer Berg eller byens nyeste trend Neukölln. Hos Wimdu finder man adskillige lejligheder til enhver smag og behov. Samtidig med at man selv er rejst, kan man selvfølgelig udleje sin egen lejlighed til andre. Danmark er en populær feriedestination for mange, især om sommeren. Og hovedstaden København har de sidste år nydt voksende besøgstal året rundt – ikke mindst på grund af så kendte seværdigheder som Den Lille Havfrue, Operaen, Amalienborg Slot og byens brede cykelstier. Ferielejligheder i København kan fås i alle prisklasser og størrelser.

Storbyferie med familien – find din lejlighed hos Wimdu

På hjemmesiden gør søgefunktionen det nemt at finde den rigtige lejlighed. Først indtaster man den ønskede destination for eksempel Barcelona, Torrevieja eller London. Herunder vælger man i hvilken periode, man vil af sted. Det er op til en selv, om man vil booke noget til bare en nat eller hele tre uger. Det forekommer tit, at man skal booke et minimum antal nætter. Til sidst kan man justere antallet af gæster og soveværelser. På den måde kan man nemt personalisere sine ønsker, om man nu skal på tur med venner, alene eller sammen med børnene. Nu finder søgemaskinen efter den rigtige lejligheder og viser de forskellige resultater i en liste. Det er også muligt at specifiere søgningen endnu mere ved at vælge eller fravælge bestemte distrikter, angive en maksimal pris for overnatningen eller angive hvilken type bolig man ønsker. Endelig er det også muligt at vælge fra en liste af faciliteter, for eksempel om der er internet i lejligheden eller om ens hund må rejse med.

Wimdu tilbyder lejligheder i verdens storbyer

Hvordan fungerer det hele?

Wimdu er nemt for værter og gæster. Som gæst finder man den rigtige lejlighed, opretter en profil og venter på at blive godkendt af Wimdu. Gæster kan herefter kontakte værter ved at bruge beskedfunktionen på hjemmesiden. Værten har normalt 24 timer til at acceptere en booking. Hvis værten annullerer bookingen, hjælper Wimdu med at finde en ny lejlighed. Efter at man har fået bekræftelsen af bookingen, modtager man værtens kontaktoplysninger. Nu aftaler man nærmere i forhold til ankomsttidspunkt og udlevering af nøglerne. Hos Wimdu kan man også udleje sin lejlighed eller et enkeltværelse. Som vært skal man oprette en annonce på hjemmesiden. Man bestemmer selv, hvor meget man skriver om lejligheden og hvad en overnatning skal koste. Man bliver guidet gennem systemet og oprettelsen af en boligannonce. Wimdu sørger også for, at værten er forsikret mod eventuelle skader på dens ejendele.  Når man har modtaget en booking er det vigtigt, at man sørger for at lejligheden er ren og pæn, så gæsterne føler sig velkomne. Wimdu tager sig af betalingen og overfører automatisk det rigtige beløb på værtens konto efter gæsten er ankommet. Wimdu har en del spørgsmål og svar omkring hele processen i deres FAQ.

Kvalitet hos Wimdu

Hos Wimdu kan du kontakte kundenservice døgnet rundt. De bestræber sig på at besvare alle spørgsmål angående bolig, booking eller betaling. Og det tilbyder de endda på flere forskellige sprog. Wimdu lover at sikre kvaliteten af de tilbudte lejligheder ved at gennemføre boligtjek. Hver dag bliver flere og flere lejligheder tjekket. Derudover ser de gæsternes anmeldelser af lejlighederne igennem.

Wimdu når ud til gæster og værter på de sociale medier

Wimdu har kanaler på Facebook, Twitter, Google+ og Youtube. Derudover har de også en engelsksproget blog. På Facebook har onlineplatformen flere tusind likes og lægger jævnligt billeder eller artikler op. Her giver Wimdu også ideer til feriedestinationer. Twitter er skabt til korte beskeder og det udnytter Wimdu godt til små opdateringer. På Google+ deler Wimdu for det meste andre rejsesiders billeder og opdateringer. Der ligger nogle fascinerende billeder, så man med det samme får lyst til at rejse. Der findes utrolig mange spændende steder hele verden rundt. Wimdu har også en egen Youtube-kanal med videoer, der reklamerer for onlineportalen. På Youtube finder man også vejledninger for eksempel til hvordan man som vært holder styr på sin kalender.

Sådan indløser du din rabatkode hos Wimdu

  1. Først skal du finde den rigtige kode her på siden. Vær opmærksom på, at der kan forekomme restriktioner for nogle koder.
  2. Klik nu på koden. Du kan enten kopiere den, huske den eller skrive den ned med en blyant. Bare du har rabatkoden klar, når du kommer til Wimdus side. Du bliver automatisk videresendt til wimdu.dk
  3. Find nu din lejlighed. Opret dig eventuelt som gæst, hvis du ikke allerede har en profil.
  4. Når du har fundet din lejlighed, klik på ”book nu”. Der vises et oversigt over lejligheden med dato, pris, antal gæster og antal nætter.
  5. Tjek din booking, så du er sikker på at have angivet de rigtige oplysninger.
  6. Til sidst find feltet ”Hvordan ønsker du at betale”. Herunder kan du indtaste rabatkoden. Beløbet bliver trukket automatisk
  7. Udfyld de resterende oplysninger, vælg en betalingsmetode og bekræft din booking. Du har lige sparet penge hos Wimdu ved at anvende en rabatkode fra Rabathelten! Vi ønsker dig en god rejse! 

Det er nemt at spare penge hos Wimdu med en rabatkode

 

Anmeldelser af Wimdu

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8