whiteaway

WhiteAway rabatkode

6 WhiteAway rabatkoder og 2 tilbud for september 2017

300 kr rabat på udvalgte varer ved køb over 3000 kr hos WhiteAway
Gælder så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Sidst testet i går
Allerede anvendt 0 gange
Udløber i dag!
15% rabat på udvalgte hvidevarer hos WhiteAway
Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 26 gange
Udløber om 5 dage!
10% rabat på udvalgte varer hos WhiteAway
Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 7 gange
Udløber om 5 dage!
10% rabat på tørretumblere hos WhiteAway
Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Sidst testet i går
Allerede anvendt 0 gange
Udløber om 4 dage!
5% rabat på udvalgte hvidevarer hos WhiteAway
Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 3 gange
Udløber om 5 dage!
Fri levering på hele sortimentet hos WhiteAway
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 7556 gange
Op til 45% rabat på Siemens produkter hos WhiteAway
Kan ikke kombineres med andre tilbud, prisgaranti eller rabatkoder.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 20 gange

Gå aldrig glip af en WhiteAway rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Danmarks største udvalg af hårde hvidevarer på nettet

Onlinebutikken WhiteAway sælger hårde hvidevarer og meget andet inden for husholdningselektronik. Hovedmenuen på hjemmesiden indeholder kategorierne Hvidevarer, Køkkenudstyr, Personlig Pleje, Energi og klima og Støvsugere. På forsiden af onlinebutikken findes desuden direkte links til de mest populære produkter og kategorien ”Bedst i test”. Kategorien skal være en hjælp for kunden til at finde hvidevarer af god kvalitet. Her findes produkter, som er testet af danske Forbrugerrådet Tænk og svenske Råd og Rön. Hovedkategorierne er yderligere inddelt i underkategorier. Hos WhiteAway kan man købe så forskellige ting som opvaskemaskiner, barbermaskiner, luftrensere, ventilatorer, køleskabe, håndstøvsugere og kaffemaskiner. Kun fantasien sætter grænser. Produkterne findes af kendte mærker som Philips, Miele og OBH Nordica og i alle prisklasser. WhiteAway ønsker selvfølgelig altid at kunne tilbyde varerne til den laveste pris. Søgefunktionen øverst til højere på siden kan bruges, hvis man leder efter noget bestemt. Derudover findes en filterfunktionen i hver kategori. Hjemmesiden www.whiteaway.com er desuden CO2 neutral. Det betyder, at WhiteAway neutraliserer al CO2-udledning, som produceres af hjemmesiden og hjemmesidens brugere via CO2-reduktioner, for eksempel opstilling af nye vindmøller.

Vaskemaskiner kan købes hos danske WhiteAway.com

WhiteAway.com – En dansk onlinebutik

WhiteAway.com er en dansk onlinebutik, der blev grundlagt som Ahvidevarer ApS i 2006. Derudover fik virksomheden i juli 2010 en svensk onlinebutik samt en norsk hjemmeside i juni 2011. Begge onlinebutikker sælger stort set de samme varer til Danmarks nordiske nabolande. Virksomhedens målsætning er at blive hele Nordens første valg inden for kvalitetshvidevarer og husholdningselektronik. Et år efter stiftelsen af anpartsselskabet fik daværende Ahvidevarer ApS nye lagerfaciliteter, som var med til at garantere kunden bedre leveringssikkerhed. Desuden kunne virksomheden nu købe ind i større mængder, hvilket i sidste ende medfører billige købspriser for kunden. I 2008 fik Ahvidevarer nyt navn og blev til WhiteAway.com. Navneskiftet skyldtes først og fremmest virksomhedens vision om at operere internationalt. Navnet er en sammensætning af det engelske udtryk for hvidevarer – White Goods – og en hurtig levering, hvor kunden modtager varen med det samme eller ”Right Away”. WhiteAway blev i denne sammenhæng også registreret som aktieselskab og fik nyt logo. Lige inden jul 2009 flyttede virksomheden endnu engang til større lagerfaciliteter i Brabrand og Taulov. Samme år bliver WhiteAway kåret som årets butik af PriceRunner, Danmarks største prissammenligningsside. Efter at have fået større lagerfaciliteter, er det i juni 2010 så også på tide at flytte ud til større kontorlokaler. WhiteAway har nu lokale i Risskov ved Aarhus. En måned senere landeres den svenske onlinebutik WhiteAway.se. Den norske onlinebutik kommer til sommeren efter. I 2011 vælger Dagbladet Børsen at kåre WhiteAway.com som årets vækstgazelle med en samlet vækst på 1834% mellem 2007 og 2011.

Billige hårde hvidevarer hos WhiteAway.com

Hvidevarer, køkkenudstyr, støvsugere mfl.

Hos WhiteAway findes hvidevarer og andet elektronisk udstyr til husholdning i alle størrelser og farver. Onlinebutikken er nemt at finde rundt i, da alle produkter er inddelt i kategorier. Nogle af de mest populære kategorier er:

 • Vaskemaskiner
 • Opvaskemaskiner
 • Kølefryseskabe
 • Ovne
 • Tørretumblere
 • Kogeplader
 • Emhætter
 • Køkkenudstyr
 • Tandpleje
 • Støvsugere
 • Motion og fitness

Ved alle produkter findes der en detaljeret beskrivelse af produktet. I beskrivelsen står der noget om, hvordan maskinen anvendes, hvad den er egnet til samt specifikationer som vægt og størrelse. Der findes billeder af alle produkter. Desuden er der videoer til de fleste af produkterne. WhiteAway sælger produkter i forskellige prisklasser for at imødekomme alle kunders ønsker og behov. Mærkeprodukter er ofte dyrere end andre. Varemærker som forhandles hos WhiteAway er blandt andet:

 • Miele
 • Bosch
 • Nilfisk
 • Moccamaster
 • Candy
 • OBH Nordica
 • Siemens
 • Vestfrost
 • Braun
 • KitchenAid

Kunder har hos WhiteAway mulighed for at skrive anmeldelser af alle produkter. Anmeldelser kan være med til at hjælpe andre kunder i deres beslutninger. Hvis det for eksempel er første gang at man overveje at købe en Miele opvaskemaskine, så kan det være en stor hjælp at læse andres erfaringer med mærket.

Nyheder fra bloggen, på de sociale medier og via nyhedsbrev

WhiteAway skriver om nye produkter sin egen blog. Der har været rigtig meget aktivitet på bloggen indtil oktober 2014, men sidenhen har det været stille. Artiklerne findes dog stadig og kan med fordel læses. Blandt andet kan man læse om emhætter i test, Gorenjes Simplicity serie af simple hvidevarer, hvordan man slipper for at rengøre sin ovn derhjemme eller hvordan jeans holder på farven ved korrekt vask i vaskemaskinen. Desuden har WhiteAway aktive profiler på

 • Twitter
 • Facebook
 • YouTube
 • Google+

De kanaler bruges forskelligt. Twitter bruges mest til at slå ledige stillinger op, mens Facebook er klar den kanal, som er målrettet kunderne. Her kan man med jævnligt mellemrum vinde produkter som en ismaskine. På YouTube findes både videoer om virksomheden og vejledninger til de forskellige produkter. Se her videoen om en almindelig dag hos WhiteAway:

Betaling og kundekonto

Der er forskellige betalingsmuligheder hos WhiteAway. Betalingsmetoden vælges som sidste skridt i bestillingsprocessen. Man kan betale med følgende kreditkort:

 • Dankort
 • VISA Dankort
 • MasterCard
 • VISA
 • American Express
 • JCB

Derudover kan man betale med ViaBill, Danske netbetaling eller bankoverførsel. Ved at oprette en kundekonto og et login hos WhiteAway har man mulighed for at gemme sine kontaktoplysninger samt betalingsoplysninger, så det går hurtigere anden gang man bestiller.

Altid gratis levering

Der vil typisk gå mellem 1-6 hverdage til man modtager sine varer fra WhiteAway. Leveringstiden kommer an på, om produktet befinder sig på lager hos WhiteAway eller et andet sted. Der kan gå længere tid ved ordre med leveringadresse på nogle af de danske øer, som kun har færgeforbindelse. Bestillinger fra WhiteAway.com leveres normalt på hverdage mellem kl. 7 og 18. Der kan aftales afvigende tidspunkter. I disse tilfælde bedes kunden kontakte kundeservice (se oplysninger nedenunder). Mindre varer sendes som postpakke med Post Danmark eller GLS. Større varer leveres direkte til døren. Hvis man ikke er hjemme på leveringsdagen, kan man give WhiteAway samtykke om at leverandører må stille forsendelsen. Det sker på eget ansvar. Ved forsendelser med GLS skal kunden udfylde en engangsfuldmagt, hvis pakken skal stilles. Hvis kunden ikke er hjemme til det aftalte leveringstidspunkt, betaler han eller hun selv for genlevering af varen.

Fragtmanden bærer varerne ind i boligen

Hårde hvidevarer kan være tunge. Derfor har kunden hos WhiteAway mulighed for at bestille indbæring af de bestilte produkter. Der skal være nok plads til en automatisk sækkevogn, ellers kan fragtmanden ikke bærer varerne ind i boligen. Kunden skal selv sørge for og sikre sig, at der er plads nok. WhiteAway refunderer ikke prisen for indbæring, hvis denne ikke kan foretages på grund af forholdene ved boligen.

Ubegrænset returret

WhiteAway giver ubegrænset returret på alle varer. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis produktet ikke har været i brug og er i samme tilstand, som kunden har modtaget produktet. Kunden skal sørge for at varen er godt pakket ind, så sørger WhiteAway for at returvaren bliver afhentet hos kunden. Dette gælder selvfølgelig kun store hvidevarer. Mindre pakker sender kunden selv tilbage med Post Danmark eller GLS.

Kontaktmuligheder ved spørgsmål

De hjælpsomme kundemedarbejdere står klar til at besvare kundernes henvendelser så hurtigt som muligt. Hvis du ringer til kundeservice eller skriver på chatten, bliver dit spørgsmål besvaret alle ugens dage. Der er altid nogen mellem kl. 10 og 17, og de fleste dage er medarbejderne også ved røret indtil kl. 22 om aftenen. Telefonnummeret er +45 78 76 01 23. Det er desuden altid en god ide at prøve at finde svar på dine spørgsmål i det digitale kundecenter hos WhiteAway. Her findes svar og hjælp til alt vedrørende levering og montering, forsikring, handelsvilkår, prisgaranti, reparation og service og returret. Desuden kan man downloade en skadeformular samt returformular. Der findes et hvidevareleksikon, en købsguide og en masse andre tips og tricks. WhiteAway kan selvfølgelig også kontaktes på mail ved at sende en e-mail til info@ whiteaway.com.

Teamet bag WhiteAway.com

Indløs din rabatkode hos WhiteAway og spar penge

 1. Find en rabatkode her på siden. Det er nemt. Du kan se alle tilbud og rabatkoder samlet. Læs altid beskrivelsen af rabatkoden, så du er sikker på, at den kan anvendes på din indkøbskurv.
 2. I næste skridt klikker du rabatkoden og den vises på skærmen. Du bliver også viderestillet til WhiteAways hjemmeside. Husk at kopiere rabatkoden, så du kan indsætte den senere.
 3. I onlinebutikken finder du nu dine varer og lægger dem i indkøbskurven. Spørg kundeservicemedarbejderne, hvis der er noget, du er i tvivl om.
 4. Indkøbskurven kan altid ses som lille symbol i øverste højere hjørne på hjemmesiden. Klik på det, når du har fundet alt, som du havde planer om at købe.
 5. Der vises en oversigt over dine varer. Du har nu mulighed for at vælge leveringsmetoden og købe ekstra produkter, der passer til dine varer. Fortsæt bestillingen.
 6. Nu skal du indtaste dine kontaktoplysninger. Under feltet for kontaktoplysninger står der ”Rabatkode eller Gavekort”. Sæt hak ved feltet og et nyt felt åbnes. Her skal du nu indsætte din rabatkode fra os. Når du klikker på ”indløs”, trækkes beløbet automatisk fra din ordresumme.
 7. Fortsæt din bestilling med at vælge en betalingsmetode. Afslut dit køb og læn dig tilbage.
 8. Dine varer fra WhiteAway sendes af sted så snart din betaling er modtaget. Imens kan du glæde dig over, at du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten. Vi håber, at varerne lever op til dine forventninger!

Spar penge med en rabatkode hos WhiteAway

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8