Veepee rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.

10 %
10% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Veepee
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Stort udvalg af mærkevarer til lave priser hos Veepee
Op til 25% rabat på udvalgte varer hos Veepee
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
100 kr
100 kr rabat på hele sortimentet ved bestilling på app ved køb over 500 kr hos Veepee
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Veepee
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på Boomerang hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Spar ekstra ved køb over 499 kr hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Designers & Friends
5 %
5% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% ekstra rabat på udsalgsvarer for alle medlemmer hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udvalgte mærker hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% ekstra rabat på udsalgsvarer for alle medlemmer hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30 %
30% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på alle bestillinger hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 60% rabat på vans hos Designers & Friends
Fri levering på alle bestillinger hos Designers & Friends
30 %
30% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Designers & Friends
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 88% rabat på udvalgte varer til kun 100 kr hos Designers & Friends
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Veepee - medlemsbaseret onlineshopping

Hvis man elsker luksustøj og varer til hjemmet, er Veepee.dk den oplagte onlinebutik. Hos Veepee finder man et kæmpe sortiment indenfor tøj, mode, tilbehør og interiør. Sortimentet byder på varer til både mænd, kvinder og børn. Det særlige ved Veepee er, at man skal være oprettet som bruger, for at få tilgang til produkterne. På hjemmesiden kan man finde forskellige kampagner, der løbende skiftes hver 3.-7. dag. Man opretter sig blot ved at opgive e-mail og navn. Hjemmesiden er e-mærket, hvilket betyder, at kunderne trygt kan handle hos Veepee.

Mode og mærkevarer hos Veepee

Dansk onlinebutik med fokus på kvalitet

Onlinebutikken er dansk og er grundlagt af Frederik Kolenda i 2009. Han havde i længere tid en drøm om at blive selvstændig. Han syntes, at det ville være en god ide at lave et sted, hvor man kunne finde modetøj af høj kvalitet, men til en god pris. Derfor besluttede han sig for at åbne onlinebutikken Veepee. Det ses da også tydeligt, at der er fokus på høj kvalitet, da man finder mange kendte varemærker. Det startede småt, men i dag er sortimentet vokset og populariteten steget. Veepee har sit kontor i København.

Onlineshoppeklub og lagersalg hos Veepee

Veepee er en online shoppeklub, hvor der bliver samlet tilbudsvarer fra tusindvis af kendte og mindre mærker. Hos Veepee samler folkene bag onlinebutikken ugentligt de bedste mærker og kampagner til de laveste priser. Ofte kan man spare op til 80% af den oprindelige pris. Der kommer løbende kampagner hos webshoppen, som skiftes hver uge. Der kan fx være fokus på et mærke, som sættes på tilbud. Veepee fokuserer på mode og livsstil, og derfor er der flere gange ugentlige kampagner og mange penge at spare inden for disse kategorier. Når man kommer ind i Veepees onlinebutik, finder man på forsiden alle de aktuelle kampagner, hvor man så kan udvælge en efter eget valg. Der findes altid en kort beskrivelse af kampagnen, hvor man kan læse om teamet og om hvad man kan forvente. Alle de relaterede produkter vil nu vises på siden. 

Mode til mænd og kvinder

Bazaar på shop.veepee.dk

Hos Veepee findes der også en bazaar, hvor der er over 1000 forskellige varer. I bazaaren findes alle de varer til både mænd og kvinder, og hjemmet, der ikke blev solgt i kampagnetilbuddet. Dermed fungerer bazaaren som en slags outletsektion, hvor man kan finde den samme, høje kvalitet til en lavere pris. Som medlem af Veepee sparer man yderligere 20% på køb af varer fra bazaaren. Der er således flere fordele ved at oprette sig som bruger.

Hvilke mærker kan man finde hos Veepee?

Der findes forskellige mærker hos onlineshoppen. De forskellige brands skiftes ofte, alt efter de aktuelle trends, men der findes også faste mærker året rundt:

 • Coster Copenhagen
 • Soaked in Luxury
 • Gentlemen’s Affair
 • Sofie Schnoor
 • Stylesnob
 • Y.A.S.
 • Lollys Laundry
 • Minimum
 • Selected Femme
 • mByM

Hos Veepee kan man både finde varer til mænd, kvinder og boligen. Sortimentet spænder over alt fra boligtilbehør til tøj såsom vinterjakker, sko, støvler, tasker, smykker, festkjoler, jakkesæt og alt andet som et modehjerte kan begære. Veepee er for dem, der gerne vil have kvalitet og godt kan lide eksklusive mærker, men som også ikke har lyst til at betale den fulde pris for varerne. 

Moderne tøj til gode priser hos Veepee

Tøj til hele familien og interiør til hjemmet

Hos Veepee kan man finde alt, hvad garderoben og boligen har brug for. Eftersom sortimentet er meget bredt er det inddelt i praktiske kategorier og underkategorier. Der findes fire overordnede kategorier: kvinder, mænd, børn og livsstil. Disse er inddelt i mindre kategorier, der kan gøre shoppingsoplevelsen lidt sjovere og nemmere. Eksempelvis er kategorierne ”Kvinder” og ”Mænd” inddelt i forskellige mærker, skjorter, kjoler, bluser, jakker, sko, sportstøj, undertøj, tasker m.m. Under kategorien ”Bazaar” kan man indsnævre sin søgning ved at filtrere i forhold til størrelse, brands, farver, priser, køn m.fl. 

Fordele som medlem af Veepee

Man kan blive medlem af Veepee. Kundeklubben er fuldkommen gratis og kræver ikke særlig vedligeholdelse. Som medlem får man forskellige fordele:

 • Altid op til 75% rabat på designervarer 
 • 100 kr rabat i velkomstbonus 
 • Man modtager rabatkoder og tilbud direkte til sin mailindbakke 
 • Man kan spare 20% på alt i bazaaren

Veepee proklamerer selv, at hvis man vil opnå de højeste besparelser, så er det smartest at være medlem af onlinebutikken, da man derved vil få størst rabat. Dermed findes der mange forskellige fordele ved at oprette en kundekonto hos netbutikken. Det eneste man behøver, er at oprette sig med en mailadresse og et kodeord. 

Følg Veepee på Facebook og Instagram

Som de fleste andre onlinebutikker, er Veepee repræsenteret på Facebook og Instagram. På Facebook finder man artikler omkring mode, gode tilbud og nyheder omkring onlinebutikken. Veepee har mere end 1,8 millioner følgere på Facebook. På Instagram finder man flotte billeder af produkterne, der er i brug. Billederne på Instagram kan være god inspiration, hvis man er på udkig efter et nyt outfit til fest eller nyt træningstøj. 

Kortbetaling hos Veepee

Hos Veepee kan man betale sine varer med næsten alle slags kort. Derfor er det nemt og fleksibelt at foretage sin betaling hos netbutikken. Man kan betale med følgende betalingskort:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Diners Club
 • American Express

Alle betalingsmetoder er sikre, da der bliver benyttet den såkaldte SSL forbindelse (Secure Socket Layer), der krypterer og beskytter alle private data. 

Hvordan leveres varerne fra Veepee?

Da Veepee forhandler kampagnevarer, modtager firmaet først produkterne, når kampagnen er afsluttet. Det vil sige, at der kan gå op til 15 dage, inden kunden modtager sine varer, men oftest tager det kortere tid. Hvis man bestiller produkter fra kategorien ”Nyheder” eller fra ”Bazaar” er den normale leveringstid mellem en til tre hverdage.

Veepee gør brug af PostNord til at levere varer. Det koster 29 kr, hvis man bestiller sine varer til afhentning på et posthus i nærheden og 39 kr, hvis man vil have sine varer leveret til en bestemt adresse. Ved køb for over 499 kr er forsendelsen gratis. Hvis man køber en kampagnevare kan det tage mellem 10 og 15 almindelige dage at få den leveret. Op til jul kan der også forekomme længere leveringstid, da mange pakker bliver bestilt på samme tid. Derfor er det en god ide at bestille julegaver i god tid. 

Returnering af varer fra Veepee

Man har altid mulighed for at returnere sin vare hvis man ikke ønsker at beholde den. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsesdatoen. Man skal dog selv betale for portoen, da butikken ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. Efter returneringen vil varen blive undersøgt og derefter vil man få beløbet refunderet. 

Kontakt Veepees kundeservice

Hvis man på Veepees hjemmeside ikke finder svar på sit spørgsmål eller løsning på sin problemstilling i deres FAQ-afdeling eller under deres handelsbetingelser, kan man kontakte Veepees kundeservice via enten telefon eller mail. E-mails bliver besvaret inden for 24 timer og telefonerne er åbne i normale hverdage mellem kl 09.00 og 12.00. Telefonnummeret er +45 31 37 01 88.

Sådan virker din rabatkode hos Veepee

 1. Første trin er at gennemsøge Rabathelten for rabatkoder, der passer til netop dit formål. 
 2. Når du har fundet en passende kode, klik så på den, kopier den eller skriv den ned, og du bliver herefter automatisk videresendt til onlinebutikken
 3. Her kan du shoppe og lægge dine ønskede varer i indkøbskurven
 4. Når du er færdig, klikker du i øverste højre hjørne på knappen ”Til betaling”. 
 5. På næste side skal du vælge din leveringsmetode og indtaste dine personlige oplysninger.
 6. Går du videre til næste side, finder du en knap med teksten ”Rabatkode”. Klik på den og indtast der din kode og klik så på ”Indløs”, og rabatten bliver trukket fra. 
 7. Du kan nu vælge, hvordan du ønsker at betale for varerne. Når alle informationer er opgivet, klikker på på ”Betal nu”.
 8. Du har nu bestilt fine varer fra Veepee kan læne dig tilbage i sofaen og glæde dig til at modtage dem. 

Rabatkodefelt hos Veepee

Anmeldelser af Veepee

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere