Tripsta rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Spar penge på udvalgte flybilletter hos Tripsta
Vis tilbud
Allerede anvendt 4935 gange
Vilkår og betingelser
Flybilletter fra København til Paris fra kun 1118 kr hos Tripsta
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Tripsta Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Tripsta. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Tripsta rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Tripsta.dk – billige flybilletter online

Tripsta er et rejsebureau, som udelukkende tilbyder flybilletter. Flyrejsende kan her finde gode flytilbud til de mest populære destinationer på kloden. I modsætning til andre rejseportaler fokuserer Tripsta på flybilletter frem for også at tilbyde hotelbooking, biludlejning og hvad man ellers har brug for til en god ferie. ”Vi fokuserer på flyruter så vi gør det godt” opsummerer portalens virksomhedskoncept i én sætning. Kunden finder på tripsta.dk de bedste kombinationer af billige flybilletter til verdens storbyer som for eksempel London, New York eller Bangkok. Søgeresultatet inddrager flybilletter fra alle store flyselskaber. Flybilletter og flytilbud kan tilgås via hovedmenuen. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet, får man jævnligt nye tilbud direkte i sin e-mailindbakke.

Billige flybilletter til dejlige strande hos Tripsta.dk

Tripsta er græsk-tysk iværksættersucces  

Tripsta.dk startede ud som et startup tilbage i året 2008. De to grundlæggere Phillipp Brinkmann og Kristof Keim har begge to gået på gymnasium i Athen, men mødte hinanden først nogle år senere. Phillipp Brinkmann er halv græsk, halv tysk, hvorfor det var oplagt for ham at tage til Grækenland for at få sin studentereksamen. Han beslutter sig for at læse Business Administration på Munich Business School, hvor han møder Kristof Keim. De to begynder langsomt at udvikle ideen om at starte deres egen virksomhed. I 2004 var Phillipp flyttet tilbage til Grækenland, hvor han først havde en plan om at starte en hjemmeside op, hvor turister kunne booke færgebilletter til de græske øer. I den første fase fandt han ud af, at Grækenland i virkeligheden manglede et stort og kendt rejseportal, som Opodo eller Expedia, som han kendte fra Tyskland. Ideen til Travelplanet24 var født. Den græske rejseportal gik live i 2005, kun et år efter han var flyttet til Athen.

Kristof Keim fulgte efter og de kunne ansætte deres første medarbejder. I kølvandet af finanskrisen i 2008 voksede virksomheden og ekspanderede til flere markeder. Grunden til det var simpelthen, at flyselskaber og andre samarbejdspartnere ikke længere stolede på græske virksomheder. Travelplanet24 begyndte først at fokusere på Sydeuropa og udvidede herefter til flere lande. Derudover åbnede de nye kontorer i Bukarest, Istanbul og Sao Paolo for ikke at være bundet til det græske marked og Grækenlands økonomi. I dag opererer rejseportalen Tripsta i over 20 lande på alle fem kontinenter herunder Storbritannien, Tyrkiet, Japan, New Zealand, Brasilien, USA og Sydafrika. Hovedsæden ligger dog stadig centralt i Athen, hvilket giver Tripsta den fordel, at de kan tilbyde billigere flybilletter end andre virksomheder. Flypriser varierer i forskellige lande og det drager Tripsta nytte af.

Billige flybilletter til internationale og nationale flyruter

Uanset om man ønsker at rejse langt væk til de varme lande eller på en weekendtur et sted i Europa, hos Tripsta.dk kan man booke sine flybilletter til turen. Billige flybilletter til London finder søgemaskinen lige så hurtigt, som den spytter forskellige kombinationer af flybilletter til Thailand eller USA ud på få sekunder. Rejsende kan blandt andet vælge mellem følgende destinationer:

 • Berlin
 • New York
 • Bangkok
 • Oslo
 • Milano
 • Paris
 • Melbourne
 • Buenos Aires
 • Mexico City
 • Havana

Ved hjælp af søgefunktionen kan alle finde deres rejsemål. Derudover skal man angive rejseperioden med afrejsedato og hjemrejsedato. Hvis man er fleksibel med nogle dage, øger det chancen for at gøre et kup. Desuden er der mulighed for at begrænse søgningen på et bestemt flyselskab eller en alliance som Star Alliance eller Oneworld. Det kan være en fordel, hvis man er tilmeldt et flyselskabs bonusprogram og ønsker at optjene point på sin flyrejse. Et lille bitte udvalg af flyselskaber som Tripsta samarbejder med findes her:

 • Air Berlin
 • Air France
 • British Airways
 • Delta Airlines
 • EasyJet
 • Ethiopian Airlines
 • Lufthansa
 • Brussels Airlines
 • SAS
 • Turkish Airlines

Det er ikke altid lavprisselskaberne, der har de billigste flybilletter. Tripsta.dk vil vise den bedste kombination af de billigste tilbud. Der bliver altid vist forskellige kombinationer, så kunden har mulighed for at vælge de afgange, der passer bedst sammen med resten af rejseplanen.

Book flyrejser hos Tripsta.dk

De forskellige betalingsmuligheder hos Tripsta.dk

Også den billigste flybillet skal betales. Det er der forskellige muligheder for hos Tripsta.dk. De accepterer blandt andet følgende betalingskort:

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa Electron
 • American Express
 • Diners Club International
 • Maestro

Alle kortoplysninger sendes krypteret, så de er sikret mod identitetstyveri. Rejseportalen samarbejder med MasterCard SecureCode, Verified by VISA og thawte.

Annulleringer eller ændringer af flybilletten

Alle ændringer og annulleringer følger det enkelte flyselskabs vilkår og betingelser. Tripsta bestræber sig altid på at hjælpe kunden med en ønsket ændring, men afgørelsen ligger hos flyselskabet. Hvis reglerne tillader det, kan man få sine penge tilbage, når man har annulleret en reservation. Tripsta gør opmærksom på, at der kan opstå gebyrer der opstår i sammenhæng med ændringer i flyruten.

Sådan kan du kontakte Tripsta.dk

Først og fremmest kan man finde svar på de fleste spørgsmål i sektionen ”Ofte stillede spørgsmål”, som findes på hjemmesiden. Her findes information om bagage, betaling eller bookingproceduren. Hvis man ikke kan finde et tilfredsstillende svar her, kan man tage direkte kontakt til Tripstas kundeservice. Telefonhenvendelser besvarer mandag til lørdag mellem kl. 9:00 og kl. 17:00 på 89 88 09 74. Medarbejderne taler engelsk. Desuden kan man skrive en e-mail til service@ tripsta.dk.

Indløs rabatkoden og spar på din flybillet

 1. Først finder du en passende rabatkode her på siden. Læs venligst betingelserne for dens anvendelse.
 2. Nu klikker du ”vis rabatkode”. Den vises i et pop-up på skærmen. Kopier den med musen. Vi har allerede videresendt dig til tripsta.dk.
 3. På rejseportalens hjemmeside søger du nu efter den rigtige flybillet til din ønskede destination.
 4. Klik på ”køb billet”, når du har fundet den helt perfekte forbindelse.
 5. Under bookingprocessen skal du angive alle rejsendes navne samt telefonnumre og e-mailadresser.
 6. Rabatkoden skal indtastes i tredje skridt, hvor du ser et felt med overskriften Rabatkupon og Voucherkode. Indsæt rabatkoden og klik på bekræft.
 7. Til sidst vælger du en betalingsform og bekræfter dit køb.

Rabathelten ønsker en dejlig flyrejse! 

Indløs en rabatkode og spar penge

Anmeldelser af Tripsta

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere