TravelBird rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Gode og billige rejseoplevelser hos TravelBird
Vis tilbud
Allerede anvendt 20 gange
Vilkår og betingelser
Miniferie i Budapest fra kun 1689 kr hos TravelBird
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Romantisk ophold i Paris fra kun 3199 kr hos TravelBird
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Rejser til Venedig fra kun 1059 kr hos TravelBird
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra TravelBird Hvorfor?

Gå aldrig glip af en TravelBird rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

TravelBird gør det nemmere, billigere og sjovere at rejse

TravelBird er en online formidler af rejser i hele verden. Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Symen Jansma og Dennis Klompalberts. Portalen specialiserer sig i at finde de bedste rejsetilbud til de billigste priser. Dermed hjælper de deres kunder med at få gode oplevelser, uden at de skal bruge hele deres opsparing. Hjemmesiden forhandler forskellige rejseformer og er en global rejseportal. Medarbejderne samarbejder med forskellige rejsebureauer og samler dagligt et hav af rejse-, ferie- og hotelophold et sted for at gøre kunderne en god og fleksibel rejseoplevelse. Man kan for eksempel finde rejser inden for EU fra kun 400 kroner. Man kan desuden finde massage, spaophold, vinsmagning, strandferier, wellnessophold og rejsegavekort m.fl. Uanset om man er til wellnessrejse, storby- eller badeferie kan man finde det på travelbird.dk. Man kan finde sommerrejser, charterferie, rejser i påsken og til vinterferien. Derfor kan en ferie fra TravelBird være et hit i familien og stort set alle kan finde en rejse eller oplevelse, der vil passe til deres behov og ønsker. Lige nu findes TravelBird i 13 forskellige lande, herunder Belgien, Østrig, Tyskland, Finland, Holland, Danmark, Sverige m.fl. 

Rejsemuligheder inddelt i praktiske kategorier 

Travelbird.dk forsøger at give kunderne den bedst mulige rejseoplevelse; både i forhold til bestillingsprocessen, selve rejsen og ikke mindst prisen. For at gøre platformen lidt mere overskuelig og dermed handelsoplevelsen en smule enklere er hjemmesidens udbud inddelt i relevante hovedkategorier og det ser således ud: 

  • Rejsetyper
  • Lande
  • Andre rejsetyper
  • Kundeservice
  • Rejsegavekort
  • Søg

Under ”Rejsetyper” kan man eksempelvis finde storbyferie, solferie, miniferie, wellness, skiferie, feriepark, forlystelsespark, krydstogt m.fl.

Kategorien ”Lande” viser en detaljeret oversigt over alle destinationer, hvor man kan rejse hen, herunder Frankrig, Marokko, Sverige, Portugal, Italien, Spanien, Vietnam, Holland, Tyskland m.fl. 

Andre rejsetyper giver overblik over alternative ferier, ophold i Danmark, last minute rejser, badeferie, all inclusive ferier m.m.

Hver gang man klikker på en bestemt rejse kommer der et par muligheder frem for at indsnævre resultatet. Nogle gange kan man eksempelvis enten vælge en storbyferie, strandferie, rundrejse etc. Denne mulighed gør det en del enklere at finde netop den rejse, der passer en bedst. 

Rejser TravelBird

Rejsegavekort til de rejseglade folk

Kender man en som er meget glad for at rejse er det en god ide at forære vedkommende et rejsegavekort, der kan bruges til alle rejser på hjemmesiden. Man kan finde gavekort fra 300 til 2000 kroner

Endnu billigere rejser 

Til dem, der elsker store rabatter og har ikke noget imod at rejse med kort varsel er det en god ide at kigge under ”Last Minute rejser”, hvor man kan finde de samme, spændende rejser, men til en lav pris. Dette skyldes, at man skal rejse med meget kort varsel. For eksempel kan man komme til Riga og Rom fra under 2000 kroner. Dette tilbud er især en god for folk, der er fleksible med hensyn til rejsedatoer eller til studerende, der gerne vil rejse, men som gerne vil spare penge. 

Brugervenlig og gratis kundeprofil 

Hos TravelBird har man mulighed for at oprette en personlig profil med mailadresse og kodeord. Man kan gemme visse rejser som favoritter, se oversigt over sine bestillinger eller redigere sine personlige oplysninger. Brugerprofilen er gratis og kan benyttes af alle. 

Nyheder og rejsetilbud og tips direkte i mailindbakken 

Har man lyst til at modtage nyheder, tilbud og rejsetips direkte i sin mailindbakke kan man tilmelde sig portalens gratis nyhedsbrev, der sender ugentlige rejsemails ud. man kan altid afmelde sig, hvis det ikke længere har interesse. 

Oplevelser til gode priser

Brugervenlig app til nye oplevelser

Foretrækker man at bruge sin mobiltelefon på farten, booke rejse og holde styr på diverse informationer gennem apps er det anbefalelsesværdigt at hente appen til TravelBird som er gratis og brugervenlig. Appen gør bestillingsprocessen enkel, da man kan finde en oversigt over alle de tilgængelige rejser. Hver gang man klikker på en rejse kan man læse om selve rejsen og destinationen, og med blot få fingerklik bestille den ønskede rejse. 

Farverig rejse blog 

Hvis man er glad for at læse blogindlæg er det en god ide at finde platformens blog, hvor man kan læse rejseindlæg, se flotte billeder, få inspiration til forskellige rejser og oplevelser. Der findes et hav af inspirerende blogindlæg, der kan bruges som vejledning eller inspiration til forskellige ferier og destinationer. 

Spændende rejser

TravelBird på de sociale medier

Som en del af virksomhedens markedsføring er de aktive på både Facebook og Instagram. Der bliver lagt nyheder, billeder, rabatter og inspiration til rejser op på siderne og der kan man blandt andet være heldig og kunne spare endnu flere penge på en rejse eller finde inspiration til en kommende ferie. 

Sikre og fleksible betalingsmetoder

Man kan gennemføre sin betaling ved hjælp af enten VISA, Visa/Dankort, Mastercard eller PayPal. Portalen trækker kun det aftalte beløb fra kreditkortet og man kan være tryg, når man betaler for sine rejser, da travelbird.dk kun benytter sikre og godkendte SSL systemer, der krypterer alle følsomme data og dermed er der ingen, der kan misbruge disse til egen fordel. 

Sådan kan bestillingen fra travelbird.dk bruges

Når en bestilling gennemføres på hjemmesiden får man straks en bekræftelsesmail i sin indbakke, hvor alle nødvendige oplysninger fremgår. I e-mailen finder man også et bookingnummer, der skal bruges ved checkin i lufthavnen eller på hotellet. Derfor er det vigtigt at have denne mail, skrive sit bookingnummer ned eller printe e-mailen ud. 

Annullering af rejser 

Hvis man ikke kan rejse alligevel er det intet problem. Man kan altid afbestille sin rejse, men man får ikke fuld refundering. Hvis man annullerer sit køb 28 dage inden afrejse får man udbetalt 65% af den fulde pris, fra 28 dage til og med 15 dage får man kun 50% af prisen refunderet og hvis man gør det på selve udrejsedagen får man ingenting refunderet. Man skal blot tage kontakt til kundeservice og de vil hjælpe en videre. 

Serviceminded og erfaren kundeservice

På TravelBirds hjemmeside findes der ”Kundeservice” under menuen, hvor man kan komme i kontakt med portalens kundeservicemedarbejdere. Man kan både skrive, ringe eller bruge messenger. Foretrækker man at ringe kan man ringe til 78 75 07 80. Vil man hellere skrive kan man enten gøre det på Facebook, via messenger eller ved at skrive en mail ved at bruge hjemmesidens online kontaktformular. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt. Det er altid en god ide at have sit bookingnummer ved hånden, da det kan gøre vejledningen lidt enklere. 

Indløs din rabatkode hos TravelBird

  1. Det første du skal gøre, er at finde en aktuel og passende rabatkupon hos Rabathelten. Læs venligst alle betingelser for brug af netop denne kode for at være sikker på, at den passer til dine behov. 
  2. Klik på rabatkoden og kopier den med din mus eller skriv den ned på et stykke papir. Samtidig bliver du sendt videre til TravelBirds egen hjemmeside. 
  3. Her skal du vælge den rejse, hotel eller pakkerejse du gerne vil booke. Gå videre til næste trin. Registrer dine personlige oplysninger. Undre trin 3 kan du sætte din rabatkode ind i det felt, der hedder ”Har du en værdikode?”. Klik herefter på ”Brug din værdikode”.
  4. Vælg den ønskede betalingsmetode og gennemfør bestillingen. Klik herefter på ”Godkend og betal”. Nu kan du glæde dig til din rejse. Vi håber I får en god og tryg rejse og besøger TravelBird og Rabathelten igen.

værdikode travelbird.dk

Anmeldelser af TravelBird

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere