tilbudibyen

TilbudiByen rabatkode

0 TilbudiByen rabatkoder og 5 tilbud for august 2017

Op til 30% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Virker det? 0 1
Testet
Allerede anvendt 29175 gange
Op til 50% rabat på spisesteder hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 17371 gange
Op til 55% rabat på romantisk ophold for 2 ved Limfjorden hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1 gang
50% rabat på ansigtsbehandling hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 0 gange
50% rabat på romantisk gourmetophold for 2 personer på Hotel Smedegaarden hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 0 gange
Udløber om 5 dage!
Udløbne rabatkoder fra TilbudiByen – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en TilbudiByen rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Rabat på oplevelser i Danmarks største byer

Hos TilbudiByen.dk kan man købe værdibeviser til oplevelser, spisesteder eller produkter i danske storbyer. Nærmere sagt er det tilbud og deals i København, Aalborg, Aarhus og Odense. Værdibeviser indløses direkte i en fysisk butik, en restaurant, en café etc. Værdibeviser fra TilbudiByen har forskellige gyldighedsperioder. Nogle kan indløses inden for 3 måneder, ved andre skal man være lidt hurtigere med at indløse beviset. Alle betingelser er altid oplyst sammen med tilbuddet. Tilbud i Byen formidler oplevelser i form af værdibeviser, de leverer ikke varen eller oplevelsen som kunden får adgang til via det købte værdibevis. Virksomheden har hovedsæde i hjertet af København, hvorfra medarbejderne offentliggøre nye deals hver dag. Besparelsen ligger ofte på 50% af originalprisen.

Tilbud og deals

TilbudiByen: Nye deals og tilbud hver dag

Tilbud i Byen er hjemmesiden for alle der vil spare penge på restaurantbesøg, wellness, ferieophold og andet i deres by. Det kan være dyrt at spise på en fin restaurant. Ved at købe et værdibevis fra TilbudiByen.dk kan man halvere prisen på for eksempel sushi, en massage eller et koncertbesøg. TilbudiByen.dk findes i disse danske byer:

 • København
 • Aalborg
 • Aarhus
 • Odense

Udover oplevelser og restaurantbesøg kan man også købe værdibeviser til produkter, som man så køber i den fysisk butik i byen. Der findes et bredt udvalg af butikker, som offentliggør deres tilbud på denne hjemmeside. Vi har lavet en liste med eksempler på ting, som man kan købe et billigt værdibevis til:

 • Maling
 • Stor sushi menu
 • Selfiestang
 • 3 overnatninger i London
 • Wellnessophold i Prag
 • Tapas for 2 personer
 • Picnickurv for 2 personer
 • Vinsmagning
 • Klatreundervisning
 • 1 times bowling

Særlige oplevelser i din by

Oplevelser som gave

Et værdibevis fra TilbudiByen.dk er den perfekte gave til én man holder af. Forudsæt man ved om personen er mere til sushi eller pizza. Kunden bestemmer selv, om en oplevelse skal købes som gave eller som almindeligt værdibevis. Hvis man vælger at give tilbuddet til en anden, skal man udfylde modtagerens navn og e-mailadresse i indkøbskurven. Værdibeviset bliver så sendt direkte til modtageren. Man har også mulighed for at printe værdibeviset selv. Derefter kan man pakke det ind i et fint kuvert og give den sammen med en buket blomster for eksempel.

Betaling og levering

Bestillinger hos TilbudiByen afsluttes lige som i andre onlinebutikker ved at betale varerne. TilbudiByen.dk accepterer betaling med kreditkort og Dankort. Det koster et gebyr på 1,25% og 1,12 kr at betale med et dansk kreditkort. Når købet er gennemført, får kunden tilsendt sit værdibevis per e-mail. Produkter købt via TilbudiByen.dk leveres af den pågældende samarbejdspartner. Spørgsmål angående levering skal rettes mod forhandleren og ikke TilbudiByen.dk.

14 dages fortrydelsesret

Hvis man har købt et værdibevis fra TilbudiByen, har man ret til at fortryde sit køb inden for 14 dage. Dette kan ske uden at man skal angive en grund. Fortydelsesretten omfatter ikke værdibeviser til entrébilletter. Disse kan ikke returneres eller byttes. Kunden kan ikke fortryde sit køb efter at have indløst værdibeviset. Varen ses som brugt. Pengene refunderes til det betalingskort, som kunden har brugt ved betalingen. Det er også muligt at annullere et køb efter de 14 dage. I disse tilfælde vil kunden få pengene refunderet som et tilgodehavende på sin kundekonto hos TilbudiByen, hvilket så kan benyttes til at købe et nyt værdibevis. Man kan annullere et køb op til 90 dage efter værdibevisets udløbsdato. Hvis man skal reklamere et produkt fra en samarbejdspartner, skal man kontakte partnerbutikken.

Kontakt TilbudiByen

Man kan komme i kontakt med TilbudiByen ved at sende en e-mail til info@tilbudibyen.dk. Medarbejderne besvarer spørgsmål vedrørende værdibeviser, betaling eller hvordan man indløser beviset hos den pågældende partner. TilbudiByen kan kun i begrænset omfang besvare spørgsmål vedrørende specifikke varer eller oplevelser. Det er bedst at tage direkte kontakt til udbyderen af tilbuddet. De hyppigste spørgsmål fra kundehenvendelser er i øvrigt samlet på hjemmeside. Her kan man læse om, hvordan man logger ind på sin konto, hvordan man kan fortryde sit køb eller hvad kan skal gøre, hvis man ikke har modtaget et produkt som man har købt.

Endnu mere rabat på i forvejen billige priser

 1. Du vælger en rabatkode fra vores side. Det er vigtigt, at du læser betingelserne igennem for at undgå eventuelle overraskelser.
 2. Dernæst klikker du på koden, sådan at hele koden bliver synlig for dig.
 3. Klik dig videre til TilbudiByens hjemmeside.
 4. Nu vælger du, hvilke tilbud du vil købe og lægger dem i varekurven.
 5. Gå til varekurven, når du er klar.
 6. Her kontrollerer du din ordre og kopierer rabatkoden ind i feltet under vareoversigten. Rabatten trækkes til sidst.
 7. Du afslutter din bestilling ved at angive dine kontaktoplysninger.
 8. Acceptér handelsbetingelserne og gå derefter videre til betalingssiden.

Vi ønsker dig en god oplevelse, hvad end du har købt.

Sådan indløser man en rabatkode

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8