TilbudiByen rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
50 kr
50 kr rabat på hele sortimentet hos TilbudiByen.dk
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 212 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på ferieophold hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 79 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på produkter hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 109 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat på spisesteder hos TilbudiByen.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 17970 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra TilbudiByen Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til TilbudiByen. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en TilbudiByen rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Rabat på oplevelser i Danmarks største byer

På tilbudibyen.dk kan man købe forskellige værdibeviser til oplevelser, spisesteder, koncerter, teaterforestillinger, hotelophold eller produkter i de største byer i Danmark. Nærmere sagt er det tilbud og deals i København, Aalborg, Aarhus og Odense. Værdibeviser indløses direkte i en fysisk butik, en restaurant eller en café etc. Værdibeviser fra TilbudiByen har forskellige gyldighedsperioder. Nogle kan indløses inden for to eller tre måneder, mens man ved andre skal være lidt hurtigere med at indløse beviset. Alle betingelser og det som tilbuddet inkluderer, er altid oplyst sammen med tilbuddet. Man kan desuden finde informationer om oplevelsen herunder adresse, åbningstider og kontaktoplysninger under hvert tilbud. Onlineportalen TilbudiByen formidler oplevelser i form af værdibeviser, men de leverer ikke selv varen eller oplevelsen. Med andre ord er det værdikort de har fra leverandører som de formidler videre til interesserede kunder. Tilbudibyen.dk er dermed et mellemled mellem forhandler og bruger. Virksomheden har hovedsæde i hjertet af København, hvorfra medarbejderne finder og offentliggør nye deals hver dag. Besparelsen ligger ofte på omkring 50% af originalprisen.

Tilbud og deals

TilbudiByen: Nye deals og tilbud hver dag

Tilbud i Byen er en dansk onlineportal, der blev grundlagt af Jan Mejlkjær i marts 2010. I dag er Jan direktør for virksomheden, som har hovedsæde i Frederiksberg i København. Ideen bag platformen var at tilbyde danskere gode tilbud til oplevelser, wellness og restaurantbesøg m.m. Lige så stille blev platformen større og større, og fik mere succes for hver dag, der gik. Hjemmesiden giver mulighed for at spare op til 70% på diverse oplevelser. Det er dermed en fordel at tage et kig på de aktuelle tilbud på siden for at kunne spare penge. Tilbud i Byen er hjemmesiden for alle, der gerne vil spare penge på restaurant- og cafebesøg, wellness (såsom massage, ansigtsbehandling, tandblegning, frisør etc.) og ferieophold m.m. i deres by. Det kan være dyrt at spise på en fin restaurant, men ved brug af et værdibevis fra tilbudibyen.dk kan man ofte halvere prisen på for eksempel sushi, massage, ansigtsbehandling eller koncertbesøg. TilbudiByen.dk findes i disse danske byer:

 • København
 • Aalborg
 • Aarhus
 • Odense

For at give shoppingsoplevelsen lidt mere behagelig og praktisk er sortimentet inddelt i flere hovedkategorier, der er med til at inddele værdibeviserne i forhold til tema og relevans. Man kan vælge mellem følgende kategorier:

 • Ferie & Ophold, der som regel indeholder rejser og hotelophold
 • Produkter indeholder forskellige produkter inden for teknologi, pleje og skønhed m.m.
 • Spisesteder er der, hvor man kan finde værdikort til restauranter, cafeer etc.
 • Diverse er kategorien fyldt med forskellige produkter og tjenester såsom flyttebiler, surfing, bileftersyn m.m.
 • Wellness er hovedkategorien, der indeholder skønhedsbehandlinger såsom massage, frisør, ansigtsbehandling osv.

Man kan altid filtrere sin søgning i forhold til geografisk placering ved enten at vælge København, Odense, Aarhus eller Aalborg for at finde en oplevelse tættest på, hvor man bor. Udover oplevelser og restaurantbesøg kan man købe værdibeviser til produkter, som man køber i den fysiske filial i byen. Man kan finde mange forskellige værdikort på tilbudibyen.dk, da et bredt udvalg af butikker og virksomheder offentliggør deres tilbud på platformen. Neden for kan man finde en liste med eksempler på oplevelser, som man kan få lidt billigere ved at benytte et værdibevis:

 • Gourmetbuffet
 • Brunch
 • Sushi
 • Hotelophold i både Danmark og udland
 • Wellnessophold
 • Tapas
 • Picnickurv
 • Vinsmagning
 • Klatreundervisning
 • Bowling
 • Surfing

Særlige oplevelser i din by

Lav en kundekonto hos Tilbud i Byen

Hos Tilbud i Byen kan man oprette en kundekonto enten via sin Facebookprofil eller ved at benytte egen e-mailadresse og en adgangskode. Denne konto gør det lettere og hurtigere at handle hos butikken, da systemet vil huske data såsom mail og adresse fra tidligere bestillinger. Derfor kan man spare tid på sine onlinebestillinger. Dog er det vigtigt at nævne, at man skal oprette en kundekonto hver gang man laver en bestilling på hjemmesiden.

Giv gode oplevelser som gave

Et værdibevis fra TilbudiByen kan være en god gave til en man holder af. Uanset om man leder efter en gave til en kæreste, ven eller et kært familiemedlem kan man finde en oplevelse, der passer til vedkommendes smag, ønsker og præferencer. Hvis man for eksempel ved, at vedkommende er til enten sushi, pizza eller foretrækker en omgang massage, kan man finde en passende oplevelse på tilbudibyen.dk.

Når brugeren foretager en bestilling på hjemmesiden kan vedkommende selv bestemme, om en oplevelse skal købes som gave eller som almindeligt værdibevis. Hvis man vælger at give tilbuddet til en anden, skal man udfylde modtagerens navn og e-mailadresse i indkøbskurven. Værdibeviset bliver så sendt direkte til modtageren. Man har også mulighed for at printe værdibeviset selv. Derefter kan man pakke det ind i en fin kuvert og give den sammen med en buket blomster eller lignende.

Få de bedste tilbud hurtigere end alle andre

Man har mulighed for at følge virksomheden på Facebook eller ved at tilmelde sig platformens nyhedsbrev. Begge dele er gratis og giver mulighed for løbende opdatering omkring de nyeste produkter og tilbud. Man kan altid afmelde sig nyhedsbrevet, hvis det ikke længere har interesse. Det kan man enten selv gøre eller kontakte tilbudibyen.dk og bede dem om at gøre det for en. På Facebook deler platformen billeder, nyheder, tilbud, konkurrencer og de nyeste produkter m.m.

Relevante informationer om betaling og levering

Bestillinger hos TilbudiByen afsluttes lige som i andre onlinebutikker ved at betale for produkterne. Onlineportalen accepterer betaling med de mest almindelige kreditkort. Det koster et gebyr på 1,25% og 1,12 kr at betale med et dansk kreditkort. Når købet er gennemført, får kunden tilsendt sit værdibevis per e-mail. Produkter købt via Tilbud i Byen leveres af den pågældende samarbejdspartner. Spørgsmål angående levering skal derfor rettes mod forhandleren og ikke TilbudiByen. Portalen tager ikke imod Dankort, men man kan betale med:

 • Visa
 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Mastercard
 • Maestro
 • American Express

Beløbet bliver først trukket fra kundens konto efter varens afsendelse. Dermed kommer man ikke til at betale for en vare, der er blevet udsolgt i mellemtiden.

Levering af værdibeviser

Modtagelsen af værdibeviser er enkelt og hurtigt, da man modtager værdikortet direkte på den e-mailadresse man registrerer sig med. Man kan vælge levering til egen mailadresse, hvis værdikortet er ment til en selv. Hvis man gerne vil forære gavekortet til en ven er det en god ide at få det tilsendt til vedkommendes mail. Ellers kan man få beviset tilsendt til egen mailadresse og printe det ud og give det til vedkommende. Således er leveringen enkel og hurtig, og ikke forbundet med store fragtomkostninger.

14 dages fortrydelsesret

Hvis man har købt et værdibevis fra TilbudiByen, som man alligevel ikke ønsker at gøre brug af, har man ret til at fortryde eller annullere sit køb inden for 14 dage efter modtagelse. Dette kan ske uden at man skal angive en særlig grund. Dog omfatter fortrydelsesretten ikke værdibeviser til entrébilletter, arrangementer eller events, da disse ikke er underlagt denne betingelse. Kunden kan ikke fortryde sit køb efter at have indløst værdibeviset, da varen vil anskues som brugt. Hvis kunden vælger at annullere sit køb få vedkommende pengene refunderet som et tilgodehavende på sin kundekonto hos TilbudiByen, hvilket kan benyttes til at købe et nyt værdibevis på et senere tidspunkt. Ved fortrydelse bedes man venligst kontakte tilbudibyen.dk’s kundeservice. Beløbet vil blive sat på bankkontoen otte dage efter modtagelsen.

Kontakt TilbudiByen ved spørgsmål

Hvis man er i tvivl omkring noget anbefales det først og fremmest at læse butikkens vilkår og betingelser, da de fleste vigtige informationer står i denne sektion. Hvis man alligevel ikke finder de oplysninger man var på udkig efter kan man altid kontakte shoppen via e-mail ved at skrive til: info@tilbudibyen.dk. Kundeservicemedarbejderne er servicemindede og venlige og besvarer alle henvendelser, uanset om det handler om værdibeviser, betaling, annullering, levering eller brug af værdikort. De forsøger altid at besvare henvendelser så hurtigt som muligt. Dog er det vigtigt at have in mente, at tilbudibyen.dk kun kan besvare specifikke spørgsmål omkring værdibeviser i begrænset omfang. Derfor er det bedst at spørge udbyderen direkte, da de ved lidt mere omkring de specifikke regler, vilkår og betingelser. Man kan altid finde informationer om leverandøren eller udbyderen på tilbuddets side, da informationer såsom adresse, e-mail og åbningstider etc. står neden under selve tilbuddet.

Endnu mere rabat på i forvejen billige priser

 1. Først og fremmest skal du vælge en aktuel og gyldig rabatkode fra vores hjemmeside. Klik på den og læs venligst alle brugervilkår for brug for netop denne kuponkode. Dette er vigtigt, da visse koder kun kan bruges til særlige produkter.
 2. Klik venligst på kuponen og kopier den med din mus, da den skal bruges senere i forbindelse med dit køb. Du bliver samtidig sendt videre til onlineshoppens egen hjemmeside.
 3. Her skal du vælge de varer du gerne vil købe og lægger dem i din indkøbskurv.
 4. Klik på varekurven og du vil se en oversigt over din bestilling. Nederst står der et tomt felt, hvor der står Rabatkode. Sæt din kode ind der og tryk på enter. Kontroller venligst om rabatten trækkes fra.
 5. Du afslutter din bestilling ved at oprette en kundekonto, ved at angive dine kontaktoplysninger, vælge betalingsmetode, læse og godkende handelsbetingelserne og klik på ”Betal & Fortsæt”.
 6. Gennemfør din betaling og glæd dig ellers til den oplevelse du lige har købt. Vi håber du bliver tilfreds med dit køb og besøger TilbudiByen igen eller anbefaler den til venner eller familie.

Sådan indløser man en rabatkode

Anmeldelser af TilbudiByen

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere