Swiss.com rabatkode

Find billige flybilletter fra København til hele verden hos Swiss.com
Vis tilbud
Allerede anvendt 62 gange
Vilkår og betingelser
Flybilletter til New York fra kun 2496 kr hos Swiss.com
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Flybilletter til Palma de Mallorca fra kun 994 kr hos Swiss.com
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Swiss.com Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Swiss.com. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Swiss.com rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Schweizisk topkvalitet

Navnet SWISS står for Swiss International Air Lines og er Schweiz' nationale flyselskab. Det er skabt med en vision om at tilbyde den højeste kvalitet og service inde for luftfart og tilbyder passager-flyvninger til 84 lande og virksomheds-fragt til 120 destinationer.

SWISS blev grundlagt i 2002 som en fusion imellem det falliterklærede Swissair og Crossair, som på daværende tidspunkt kæmpede om de samme kunder. De første mange år havde SWISS røde tal, og ledelsen forsøgte at overbevise andre store, europæiske luftfartsselskaber om at opkøbe firmaet, så flere ruter kunne lægges sammen. 

Det var dog først helt oppe i år 2005, at SWISS begyndte at få gode tal på bundlinjen. På trods af de gode tal siden da, har firmaet ikke udvidet sig voldsomt, da ledelsen gerne vil have, at SWISS fortsat er forholdsvist småt, så de er tættere på deres kunder og ansatte. 

For at kunne tilbyde service i verdensklasse og beholde sin håndterbare størrelse, har SWISS i stedet valgt at alliere sig med to af verdens største luftfartsgrupper: Lufthansa og Star Alliance. Dette gør, at kunder kan kombinere ruter fra forskellige flyselskaber og bruge SWISS som en del af større rejser. 

SWISS bliver ledet med traditionelle schweiziske værdier og gør alt, hvad de kan, for at kunderne skal opleve den høje kvalitet, som er Schweitz' varemærke. Det er blandt andet derfor, at alle kunder - inklusive dem, der rejser på økonomiklasse - får drikkelse, schweizisk chokolade og ofte også sandwiches på hver eneste flyvning. 

Venligt og dygtigt personale hos Swiss

Miljøet og velgørenhed

Som en af de største CO2-syndere, er SWISS fuldt ud sit ansvar bevidst. De følger den officielle målsætning for internationale flyselskaber, som IATA har udarbejdet, om at halvere deres CO2-udledning I 2050 og at al vækst skal være CO2-neutral. 

Udover miljøet tænker SWISS også på sit sociale ansvar og støtter SOS Børnebyerne ved salg af særlige varer i webshoppen, hvor en del af indtægterne går til organisationen. De opfordrer også deres ansatte til at støtte velgørende organisationer igennem særlige lønningsprogrammer, hvor en del af lønnen bliver doneret direkte til en organisation, hvis den ansatte ønsker det. 

Book fly, bil og hotel

SWISS har været rigtig smarte og samlet alt under ét tag: Fly, bil og hotel. Uanset hvad man har brug for, bliver hele købet foretaget på selve www.swiss.com, uden at man behøver blive videresendt til andre hjemmesider.

Valgmulighederne og købsprocessen er meget ligetil, og designet er forfriskende simpelt uden reklamer og ting og sager, der kan distrahere en. Søgefeltet er stort og tydeligt, og hjemmesiden virker upåklageligt. 

Desværre kan sproget ikke laves til dansk, men kan man et andet fremmedsprog, er der rigeligt at vælge imellem i menuen øverst i højre hjørne. 

Oppe i højre hjørne på hjemmesiden kan man også vælge, hvilket land man hører til og vil rejse fra. Når man vælger Danmark, kommer der gode tilbud på rejser fra København på forsiden. Hvis man klikker på "SWISS i Danmark" længere nede på forsiden, kommer man til en side, hvor man kan se de bedste, nye tilbud fra København til hele verdenen.

God udsigt når du flyver med SwissBemærk venligst at alle ruter til andre lande end Schweiz vil inkludere en mellemlanding i Zürich, Basel eller Geneva. 

Man få et godt overblik over SWISS' ruter på det store kort på hjemmesiden. Man kommer til kortet over ruter ved at trykke på billedet med "Route network" på forsiden. 

Resultaterne indenfor hoteller og hostels bliver hentet via Expedia, så hoteludvalget er nøjagtigt det samme som på www.expedia.com. På SWISS får man den fordel, at de har en lavpris-garanti, hvor de forpligtiger sig til at matche prisen, hvis man finder en lavere pris andre steder med samme hotel, samme standard og samme datoer. Derfor er SWISS altid den billigste løsning indenfor deres udvalg af hoteller. 

Hvad kan du få hos SWISS?

Man kan booke fly, bil og hotel til og på alle 84 destinationer samt Zürich, Geneva og Basel: 

 • Flybilletter i tre prisklasser: Economy, Business og First.
 • Biludlejning via Europcar og AVIS
 • Hoteller og hostels

Medlemskab - "Miles and More"

"Miles and More" er et bonus-program, hvor man optjener "miles", hver gang man flyver med flyselskabet eller overnatter på et af de hoteller, som hører under programmet. 

Alle éns miles bliver samlet på et medlemskort, som man så kan bruge til at betale for flybilletter, opgraderinger og produkter i SWISS' webshop. Det er gratis at registrere sig, og der er mange måder at optjene ekstra bonuspoint som f.eks. at købe bilforsikring eller andre produkter, der er tilknyttet Miles and More-programmet.

Bonus-ordningen indbefatter alle luftfartsselskaber under Lufthansa og Star Alliance, og man kan derfor optjene og bruge sine miles til rejser overalt i verden.


Der er fire former for medlemskab. Jo flere miles man optjener på et år, jo flere faste fordele opnår man:

 • 0 - 34999 miles: Almindeligt Medlemskab
 • 35000 - 99999 miles: Frequent Traveler
 • 100000 - 599999 miles: Senator
 • 600000 eller flere: Hon Circle medlem

Fordelene er blandt andet, at man kommer hurtigere frem i køen ved gaten jo højere medlemsstatus man har, kan medbringe mere baggage gratis og har adgang til hver lufthavns business lounge. 

Gode oplevelser og momenter med Swiss

SWISS på Android og iPad/iPhone

SWISS har en udmærket letvægts-app, som kan være ret handy at have i baghånden før og under rejsen. Man kan få tilsendt et mobilt boarding pass og bruge det ved check-in, i sikkerhedskontrollen og i toldfri-butikkerne. 

Det er dog ikke alle lufthavne, som understøtter boarding pass fra mobilen, så man må lige tjekke først, før man beslutter sig, om man bruger maskinerne i lufthavnen eller blot sin mobiltelefon. 

Det er heldigvis ikke det eneste app'en kan bruges til. App'en er delt ind i fire hovedpunkter: 

 • Check-in/My bookings - Man kan her tjekke og redigere sine bestillinger samt tjekke ind i lufthavnen højst 23 timer inden flyafgang.
 • Boarding pass - Hvis man uploader sit boarding pass til app'en, får man en QR-kode, som virker præcis som et papirs-boarding pass.
 • Arrival & Departure - Man kan her søge efter flyafgange og se de præcise afgangs- og landingstider. Det er også under det her punkt, at man finder linket til kundeservice. 
 • Book a Flight - Bookings-delen af app'en er meget basal og gør, at man kan søge efter afgange og bestille billetter, hotel-overnatninger og biludlejning. 

Download app her:

Der er ingen former for tilbud eller reklamer i app'en, og udover disse 4 ovenstående punkter, kan app'en ikke så meget mere. SWISS har valgt at holde det simpelt og funktionelt. 

Informativt nyhedsbrev og en endnu mere spændende rejseblog

SWISS' nyhedsbrev består primært af nyheder fra selve firmaet og tilbud på hoteller, biludlejning og flyvninger. Så hvis man rejser meget, kan der være mange penge at spare ved at modtage nyhedsbrevet. 

Det er nemt at tilmelde sig nyhedsbrevet. Alt man skal gøre, er at indtaste sin e-mailadresse i feltet nederst til højre på hjemmesiden og trykke på billedet med pilen.

Noget meget mere interessant er bloggen, SWISS Explorer. Bloggen kan tilgås fra forsiden og er én lang rejsebeskrivelse af Nicholas Martin, som rejser Europa tyndt. Nicholas rejste af sted i midten af september 2014 og deler rigeligt ud af sine billeder og oplevelser fra blandet andet Athens, Nice og København!

Udover SWISS Explorer har SWISS også en almindelig blog, som byder på et miks af rejsebeskrivelser, nyheder, jobopslag og information og indblik i både passagernes og de ansattes hverdag. 

Kom hjem til tiden og mød dem du holder af med Swiss

SWISS - ekstra kundeservice på de sociale medier

SWISS optræder både på Google Plus, Twitter og Facebook. 

På Facebook benytter SWISS sin fulde beskrivelse: Swiss International Air Lines, og der er en god symbiose imellem blogs, de sociale medier, www.swiss.com og selve driften af firmaet. 

De forskellige medier supplerer hinanden fint, og dem, der følger SWISS, får nogle gange lov at have indvirkning på firmaet. Hvis man følger Swiss på enten Twitter eller Facebook, kan man f.eks. være med til at bestemme, hvor Nicholas skal rejse hen næste gang. 

Ydermere fungerer Facebook og Twitter også som et ekstra led i kundesupporten, da SWISS-medarbejderne er gode til at svare hurtigt tilbage på opslag og kommentarer fra kunderne.

Måder at betale på

SWISS har gjort det muligt at betale på følgende måder: Kreditkort, debitkort og PostFinance (en meget populær netbanks-service i Schweitz.) 

Man kan betale med følgende kort: Visa, American Express, Mastercard, Airplus, JCB, Maestro og UATP.

Den elektroniske billet

Lige så snart betalingen er gået igennem, bliver der sendt en e-mail med elektronisk bevis på ens bestilling. 

Hvis man har bestilt flybillet, er det vigtigt, at man enten printer billetten ud eller bruger app'en til at checke ind i lufthavnen, så man får sit boarding pass sendt til mobilen. Den elektroniske billet er essentiel at have med på rejsen, og man får ikke tilsendt en fysisk udgave. 

Er man uheldig og mister den printede udgave af billetten på vej til lufthavnen eller får slettet e-mailen, er flyselskabet imødekommende og udsteder gerne en ny billet, såfremt man kan bevise den originale transaktion. 

Sjov med Swiss

Ændringer og afbestillinger

Der er forskellige regler, alt efter hvad man bestiller. Hvis man køber flybilletter er det SWISS' regler som gælder, men booker man fly eller hotel, er det hotellets eller udlejningsfirmaets regler, som er gældende.

SWISS har den politik, at de refunderer flybilletten fuldt ud, hvis flyselskabet er skyld i, at man ikke kom afsted - f.eks. ved annullerede flyafgange eller forsinkelser, så man ikke nåede det næste fly, man skulle have haft.

 • Ændringer fra købers side: 

Det er muligt at ændre flyafgange og datoer for ens bestilling ved at logge ind på hjemmesiden og vælge "Change my booking". Når man skifter flyafgang (på engelsk kaldet "rebooking") bliver alle ens tilvalg bibeholdt - undtagen valg af sæde. Navn, afrejsested og destination kan desværre ikke laves om.

 • Reserveringer:

Hvis man ikke er 100% sikker på, om man ønsker en billet men gerne vil holde pladsen, kan man vælge "Hold the booking". Så reserverer man billetten uden at binde sig for meget. Man kan nemlig vælge på et senere tidspunkt at købe den fulde billet eller annullere bestillingen. Den eneste omkostning er et reserverings-gebyr, som man betaler, når man reserverer pladsen i første omgang. 

Swiss kundeservice

Selvom hjemmesiden ikke er dansk, har Swiss sørget for at have en dansk telefonlinje med hovedsæde i København. Kundeservice er åbent 24 timer i døgnet.

Står man I lufthavnen og har brug for akut hjælp, kan man få hjælp i selve lufthavnen hos Novia, som har en aftale med SWISS, i Terminal 2.

Udover disse metoder kan man kontakte SWISS via Facebook og Twitter eller benytte kontaktformularen på hjemmesiden.

Sådan booker du med en af vores rabatkoder

 1. Allerførst finder du en rabatkode hos Rabathelten, der passer til dit behov.
 2. Klik på koden, kopier den og du bliver automatisk ført videre til Swiss’ hjemmeside.
 3. Først skal du selvfølgelig finde den billet, hotel eller bil, som du gerne vil booke. Hjemmesiden vil tage dig igennem flere bestillingstrin, alt efter hvad du booker. 
 4. Når du har valgt alle de ting, du vil have inkluderet i din oplevelse, kommer du til en side, hvor du kan vælge enten at logge ind, hvis du allerede har et login eller bestille som gæst. 
 5. På næste side skal du indtaste alle oplysninger om dem, som skal med på turen. Når alt er indtastet, skal du trykke på "Proceed to payment". 
 6. På Payment-siden trykker du på "Redeem Voucher". Så dukker der et langt felt frem. Indtast koden og tryk på "Redeem". Så er koden tilføjet, og rabatten bliver straks trukket fra. 
 7. Tilføj dine betalingsoplysninger og bekræft til sidst dit køb.

VI håber du får en fantastisk oplevelse med SWISS.

Sådan indløser du en rabatkode hos Swiss

Anmeldelser af Swiss.com

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8