SnowTrex rabatkode

Billige skiferier hos SnowTrex
Vis tilbud
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
Skirejser til Italien fra kun 1775 kr hos SnowTrex
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra SnowTrex Hvorfor?

Gå aldrig glip af en SnowTrex rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Rejseeksperter siden 1999

Snowtrex.dk blev etableret i Køln, i Tyskland i 1999. Firmaet er oprindeligt tysk og hedder TravelTrex GmbH. Platformen arrangerer skiferier i adskillige lande og til utallige destinationer. Hjemmesiden tilbyder skræddersyede skiferier, der kan tilpasses forskellige behov og ønsker. Der tilbydes et stort udvalg af rejser og man kan vælge i blandt familievenlig skiferie, luksus skifere, miniferie i sne, ski og wellness rejser, skievents, skiferier med hund eller skiområder med gletsjer. Man kan bestille skirejser i over 500 byer, mens der tilbydes ophold i over 1500 hoteller og lejligheder. Dermed forsøger platformen at tilpasse sig folks forskellige præferencer. I forhold til destinationer kan man vælge i blandt over 14 forskellige skiområder i mange attraktive steder.

Ledelsen består af Stefan Willems, Thomas Bartel, Andreas Rühl og Marc Behrmann, der i samarbejde med hinanden administrerer virksomheden. I forhold til virksomhedens segment er det lykkedes dem at blive en af de største rejsearrangører i Tyskland. I 2005 blev virksomheden internationaliseret og opererer nu i 20 lande blandt andre:

 • Frankrig
 • Polen
 • Danmark
 • Tyskland
 • Storbritannien
 • Italien
 • Holland m.fl. 

I dag har TravelTrex GmbH over 100 medarbejdere fra disse 20 lande, der sikrer gode vintersportsoplevelser i hvert af disse lande. I 2007 valgte firmaet også at lancere HolidayTrex, som udbyder helårsrejser. I 2012 blev virksomheden yderligere udvidet med SpaTrex, der udbyder et stort udbud af wellnessrejser og ophold, mens SportsTrex er siden, der er specialiseret i sportsrejser.

sne

SnowTrex har fået stor succes, fordi de sikrer gode og unikke ferieoplevelser. Deres koncept er kort sagt baseret på individualitet og service. De arrangerer alt i forbindelse med rejse, ophold og liftkort, hvilket de gør skræddersyet til kundernes individuelle behov og ønsker. Derudover har gæsterne mulighed for at kurser og udstyr, som Snowtrex.dk også hjælper med. Gæsterne vælger hele programmet selv. Derfor er der ingen tvangsprogram som gæsterne skal deltage i, hvis de ikke selv ønsker det. Med SnowTrex er der lagt fokus på oplevelser, kundeservice, snegaranti, prisgaranti og liftkortinkludering i alle ophold. Netop på baggrund af dette er SnowTrex en af de største skiferieportaler i Tyskland.

Skiferier til både familier og dem, der foretrækker wellness

Eftersom udbuddet hos SnowTrex er stort, har de valgt at lave relevante inddelinger på hjemmesiden. Dette har de blandt andet valgt for at gøre kundeoplevelsen bedre og gøre hjemmesiden mere brugervenlig og praktisk. Hovedkategorierne på snowtrex.dk er som følgende:

 • Rejsemål er der, hvor man finder alle de destinationer, som snowtrex.dk udbyder. Her finder man over 15 forskellige destinationer i både USA, Østrig, Frankrig, Schweiz og Polen m.fl.. Hver destination indeholder forskellige steder inden for den valgte destination. På denne måde kan man afgrænse sin søgning og finde den ideelle rejsedestination. Ved at klikke på mere finder man de øvrige destinationer, som ikke kunne være på listen. Når man klikker på en rejsedestination kan man også læse en kort og informerende tekst om selve skiområdet og hvilke muligheder og faciliteter man der finder.
 • Rejsekategorier er, hvor man finder et stort udvalg af sidste øjebliks rejser og forskellige rejsekategorier såsom familie skiferie, luksus skiferie, miniferie i sneen, ski og wellness, ski-openings og events, skiferie med hund og skiområder med gletsjer. Derudover har man mulighed for at filtrere i forhold til rejseperiode, det vil sige den måned, hvor man ønsker at rejse.
 • Infos, hvor man finder relevante oplysninger om forskellige rejsedestinationer, forsikringer, transport, ydelser, betaling, rejsebetingelser, indkvarteringer, rabatter, FAQ med mere.
 • Firma er der, hvor man finder informationer om virksomheden, databeskyttelse, presse, tilmelding til rejsebureauer, partnerområde, PEP-tilbud, kontaktdetaljer, agenturrådgivning med mere.

Dermed er hver af disse hovedkategorier inddelt i relevante underoverskrifter, der relaterer sig til den pågældende overskrift. Disse kategorier gør det lettere og mere overskueligt at finde det ophold eller den destination man er interesseret i.

Øverst på siden har man også mulighed for både at søge og bestille en rejse, benytte en skikonsulent og gemme favoritrejser, så det bliver nemmere at finde disse næste gang man besøger siden. Skiområdekonsulent er en funktion, der hjælper kunderne med at finde den rejser, der passer til vedkommendes specifikke behov og ønsker. Her kan man vælge særlige parametre i forhold til områdets størrelse, rejsedato, afterskiing muligheder, lifte m.m. Denne funktion er især brugbar til dem, der ikke kender mange skiområder eller vil prøve noget nyt.

skiferie

En af de mest populære rejsedestinationer er alperne, men udbuddet af rejser er stort og man kan eksempelvis komme til en de følgende destinationer:

 • Andorra (Grandvalira)
 • Bulgarien (Rhodopen)
 • Canada (Vancouver)
 • Slovenien (Štajerska)
 • Frankrig (Savoie, Isère, Hautes Alpes og Haute Provence m.fl.)
 • Slovakiet (Høje Tatra)
 • Tyskland (Baden-Württemberg, Harz, De Bayerske Alper m.fl.)
 • USA (Utah og Colorado)
 • Østrig (Tyrol, Kärnten, Østtyrol, Vorarlberg m.fl.)
 • Sverige (Midtsverige)
 • Italien (Lombardiet, Sydtyrol og Piemonte m.fl.)
 • Schweiz (Berner Oberland, Centralschweiz og Graubünden m.fl.)
 • Tjekkiet (Bøhmen og Krkonošebjergene)

ferie

Ved at klikke på hver destination finder man relevante informationer om netop denne destination, mens der på højre side findes en oversigt over de muligheder, der findes på den pågældende rejse. Valgmulighederne på hjemmesiden er:

 • Oversigt
 • Skiområder
 • Langrend
 • Afterskiing
 • Udflugtsmål og andre relevante informationer om skiområdet og de muligheder stedet har.
 • Lastminute, er sektionen, hvor man finder rejser til lavere priser.

Spar penge på unikke skirejser

Hvis man har glædet sig til at komme på skiferie, men ikke har særlig mange penge kan man besøge hjemmesidens Low Cost skirejser eller SnowTrex’s last-Minute skiferie, hvor man finder et stort udvalg af rejser til nedsatte priser. Her kan man spare op til 3000 kroner. Derfor er det et godt alternativ, hvis man ønsker en god rejse, men til en lavere pris. Med disse tilbud kan man spare mange penge samtidig med at få en hyggelig og god skiferie. Udover dette har man mulighed for at få grupperabatter og aldersrabatter. Man kan kontakte bureauet, hvis man vil høre nærmere.

snelandskab

Bestil rejser via mobilapp

SnowTrex har som noget særligt udviklet en særlig mobilapp, som kan installeres og benyttes til at bestille rejser, læse om destinationer, tjekke tilgængelighed, se status på bestillinger m.m. Det er muligt at installere appen til både Apple og Android telefoner. Man kan finde denne app på Itunes, App store eller Google Play. Denne funktion gør det lettere og mere praktisk at booke jeres næste rejse.

Spændende nyheder direkte via e-mail, på Facebook eller Twitter

Som international virksomhed er det vigtigt for SnowTrex at holde deres nye og tidligere kunder opdateret omkring nyheder, rejsetilbud, nye destinationer etc. Derfor er SnowTrex aktiv på både Facebook, Google plus og Twitter. Her kan man følge med i de seneste rejsetilbud, de nyeste trends, spændende og nye rejsedestinationer, inspirerende billeder og lignende. Endvidere kan man læse spændende artikler om skisport, forslag til fremtidige rejser, nye skidestinationer og skiferier under hjemmesidens pressesektion. Denne side fungerer som en blogsside, hvor man kan få inspiration, spændende nyheder og gode råd om ferien

Sidst men ikke mindst har man mulighed for at tilmelde sig nyhedsbrevet gratis. det er uforpligtende og man kan altid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Man finder et direkte link til nyhedsbrevet allernederst på siden under service, hvor man finder "newsletter". Ved at klikke på den kan man tilmelde sig gratis med sin mailadresse. Herefter vil man modtage SnowTrex’s nyhedsbrev direkte i sin indbakke. Man kan afmelde sig ved at kontakte kundeservice eller ved at klikke på ”afmeld” nederst i en af de mails man modtager fra rejseplatformen.

SSL-sikret og fleksibel betaling

I henhold til den danske lovgivning må SnowTrex ikke misbruge private data fra deres kunder, hvilket også gør sig gældende i forhold til betalingsdata. Derfor bruger rejseportalen krypteringsteknologien Secure Socket Layers (SSL), der sikrer, at alle data er krypterede og dermed beskyttede mod misbrug. Således er der ingen, som har adgang til personlige betalingsinformationer såsom kreditkortnummer og sikkerhedskode. Hos snowtrex.dk kan man benytte de mest almindelige betalingsformer:

 • MasterCard
 • VISA
 • Faktura
 • B + S cardservice (læs venligst alle vilkår og betingelser for brug af denne betalingsmetode, da denne service ydes eksternt).

Beløbet bliver trukket fra den rejsendes bankkonto lige så snart rejsedokumenterne er klar til afsendelse.

Relevant information om rejsedokumenter

Efter en bestilling modtager man en e-mail med et booking referencenummer. Denne mail fungerer som en ordrebekræftelse, hvorefter man efter ca. 14 dage modtager de endelige rejsedokumenter i PDF-format. Man skal blot klikke på filen og downloade den. Det er en god ide at printe dokumentet ud og have den med, når man tager afsted. Hvis man ikke angiver en mailadresse under bestillingen får man automatisk sine rejsedokumenter tilsendt via post til den adresse man har angivet i forhold til sin booking.

Mulighed for afbestilling

Hvis man ikke kan komme afsted alligevel eller fortryder sin bestilling kan man altid kontakte snowtrex.dk for at høre om muligheder for annullering, ændring eller afbestilling. Inden afrejse kan man altid afbestille en booking. Afbestillingen skal dog ske skriftligt til: afbestilling-dk@snowtrex.com. Henvendelser vedrørende afbestilling behandles mandag til fredag inden for SnowTrex’s åbningstider. Man har desuden mulighed for at give rejsen til en man kender. Det vil sige ved at ændre navnet på rejsedokumentet. Dette koster 150 kroner per person. Hvis man har et ønske om ombooking bedes man kontakte SnowTrex via denne e-mail: afbestilling-dk@snowtrex.com. Herefter vil medarbejderne forsøge at hjælpe med en eventuel løsning.

Kundeservice, der yder support

Har man forespørgsler kan man altid skrive en mail til denne e-mailadresse: info-dk@snowtrex.com. Hvis man derimod har kommentarer til en bestilling eller gerne vil ændre noget i forhold til bookingen bedes man venligst kontakte SnowTrex via følgende mail: bookingtilfoejelse-dk@snowtrex.com. Er der tale om en afbestilling skal man skrive en mail til: afbestilling-dk@snowtrex.com. Det er meget vigtigt at skrive relevante begreber i emnefeltet, så medarbejderne kan hjælpe lettere og hurtigere. Nævn venligst også et bookingnummer, så kundeservice kan finde frem til, hvilken booking henvendelsen drejer sig om. Desuden er det en god ide at læse rejseportalens vilkår og betingelser sektion, hvor man kan få svar på de fleste almindelige henvendelser. Man kan også læse sidens faqsektion, hvor man også finder svar på mange almindelige spørgsmål vedrørende udbud og bestillinger.

Hvis man foretrækker kontakt via telefon er man velkommen til at ringe til 89 88 11 67, hvor medarbejderne kan træffes alle hverdage mandag til fredag mellem klokken 9.00-18.00. Hav venligst bookingnummer klar, så betjeningen bliver enklere og hurtigere.

Brug en rabatkode til din næste skiferie

 1. Vælg først en rabatkode, der passer til dine behov i forhold til den ønskede rejse. Læs venligst alle vilkår og betingelser for brug af koden. Det er nemlig vigtigt at læse om vilkår for brug af koden, da den skal passe til de rejser man ønsker at bestille.
 2. Når du har valgt den kode du gerne vil benytte, skal du klikke på den, så den vises på skærmen. Du bedes venligst skrive koden ned på et stykke papir eller kopiere den med din mus.
 3. Du bliver nu viderestilet til SnowTrex’s egen hjemmeside.
 4. På hjemmesiden skal du vælge den ønskede rejse eller det ophold du gerne vil bestille. Den nemmeste måde er at skrive destination på rejsen, antal personer og rejsedatoer, og overnatninger, hvorefter du klikker på den orange knap, hor der står søg. Herefter får man vist en række valgmuligheder, hvor man udvælger den ønskede rejse. Dette gøres ved at klikke på den gule knap, hvor der står booking.
 5. Herefter bliver man viderestillet til en informationsside. Ved at klikke fortsæt kommer man videre til næste trin i bestillingen.
 6. I dette trin skal du vælge dine forsikringer og tilvalg til rejsen.
 7. I næste trin skal du registrere alle personlige oplysninger på de rejsende. Under alle dine personlige informationer findes der et tomt felt, hvor der står gavekortnummer, hvor du skal indtaste eller sætte din rabatkode in og derefter klikke på indløs gavekort. Tjek venligst om din pris bliver reduceret.
 8. Derudover bedes du venligst læse og godkende de generelle forretningsbetingelser og bestemmelser. Når du har tjekket alle detaljer og alt er korrekt skal du klikke på den gule knap allernederst på siden, hvor der står bindende booking.
 9. Nu skulle du gerne modtage en mail med ordrebekræftelsen med et bookingnummer og alle de nødvendige oplysninger om rejsen og de rejsende. Lige så snart rejsekontakten er godkendt vil bookingen gælde og man får en regning og et rejsedokument tilsendt til den mailadresse man har angivet. Vi håber I bliver glade for jeres rejse og ophold, og besøger snowtrex.dk og Rabathelten igen.

Rabatkode snowtrex

Anmeldelser af SnowTrex

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8