Smashbox rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
20%
20% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Smashbox
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 22 gange
Vilkår og betingelser
20%
20% rabat på hele sortimentet ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Smashbox
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 350 kr hos Smashbox
Vis tilbud
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
2 gratis Deluxe prøver ved køb over 350 kr hos Smashbox
Vis tilbud
Allerede anvendt 4586 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 395 kr hos Smashbox
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udsalgsvarer hos Smashbox
Vis tilbud
Allerede anvendt 24 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Smashbox Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Smashbox. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Smashbox rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Smashbox – Makeup fra Hollywood

Smashbox er en onlinebutik, som sælger makeup udviklet i Smashbox Studios i USA. Produkter blev oprindeligt anvendt til fotoshootings af modeller og skuespiller og blev senere hen tilgængelige for et bredt publikum. Man kan blandt andet købe læbestift, primer, foundation, paletter og en masse tilbehør som børster og pensler. Webshoppens varesortiment er inddelt i forskellige kategorier. De overordnede emner kan tilgås via hovedmenuen. Her finder kunder også et direkte link til videovejledninger med makeuptips. Smashbox har også fysiske butikker i Danmark, blandt andet I Kolding, Århus og København. Smashbox produkter sælges i butikker ved navnet Stylebox.

Smashbox læbestift

Om Smashbox

Smashboxs historie tager udgangspunkt i et fotostudie i Los Angeles, hvor brødrene Davis og Dean Factor åbner Smashbox Studios. Dette var i 1990. Kun 6 år senere har Smashbox Studios udviklet sig til et sted, hvor kendte fotografer sætter deres modeller i scene. Ideen med Smashbox Cosmetics er at kunne tilbyde makeup, som er tilpasset til fotografers behov. Siden 1996 udvikler Smashbox Cosmetics nye skønhedsprodukter, som er optimal til brug foran kameraet. Virksomhedens gennembrud kom i 2000, da produktet Photo Finish Foundation Primer lanceredes på markedet. Smashbox er efterhånden etableret i Los Angeles og var i 2011 vært til Hollywood Style Awards. Virksomheden hører under Estee Lauder Cosmetics.

Få filmstjernernes look med Smashbox Cosmetics

Hos Smashbox kan man købe makeup og tilbehør. Webshoppen sælger kun produkter fra eget mærke. Disse er udviklet i samarbejde med fotografer, hvorfor Smashboxs makeup giver det perfekte look til et fotoshoot. Varesortimentet favner bredt og rummer over flere hundrede forskellige produkter. Populære produkter er blandt andet Photo Finish linjen med dens concealer og foundation og Full Exposure linjens øjenmakeup. Derudover findes der disse og mange andre varer hos Smashbox:

 • Børster og pensler
 • Foundation
 • Mascara
 • Lip Lacquer
 • Rejsestørrelser
 • Primer
 • Pudder
 • Øjenskygge
 • Læbestift
 • Bronzer

Makeup fra Smashbox

Følg Smashbox på de sociale medier

Hvis man har lyst til det, kan man følge Smashbox Danmark på de forskellige sociale medier, herunder Facebook og Instagram. På YouTube findes desuden en masse videoer, dog på engelsk. Her kan man få stylingtips og videoguides til hvordan man lægger makeup på. På de andre kanaler deler Smashbox nye produkter, udsalgsaktioner og andet nyt som kunne være interessant for sine følgere. Kunder kan også oprette en kundeprofil på hjemmesiden og abonnere på nyhedsbrevet. Fordelen er, at man får tilsendt eksklusive tilbud.

Stylingtips på Instagram

Betaling og levering hos Smashbox

Som sidste trin i bestillingsprocessen skal kunder hos Smashbox vælge en betalingsmetode. Webshoppen accepterer betaling med MasterCard eller Visa. Smashbox leverer med Post Danmark til adresser i Danmark foruden Færøerne og Grønland. Det er desværre ikke muligt at bestille en pakke til udlandet. Den normale leveringstid ligger på mellem 3 og 5 hverdage. Smashbox leverer eller afsender ikke i weekenden eller på helligdage. Der kan derfor går lidt længere tid, hvis man bestiller før en helligdag. Kunden betaler normalt for leveringsomkostningerne, medmindre man bestiller for mere end 350 kr. Så står Smashbox for fragtafgiften. Kunden modtager et sporingsnummer med bekræftelsesmailen.

Ikke tilfreds? Sådan fortryder du dit køb

Smashbox gør det nemt for sine kunder at returnere uønskede varer. I alle pakker fra Smashbox ligger der nemlig en returseddel, som man blot skal udfylde og vedlægge returpakker. Kunden betaler selv for fragten. Hvis det derimod drejer sig om en reklamation (dvs. at kunden har modtaget en fejlagtig vare), betaler Smashbox alle leveringsomkostninger. Det er kun muligt at returnere varer i original og uåbnet emballage. Alle spørgsmål vedrørende returneringer kan stilles til kundeservice.

Kontakt til Smashboxs kundeservice

Kundeservicemedarbejderne hos Smashbox hjælper gerne ved alle spørgsmål. De kender varesortimentet bedst. Kunder kan ringe til 80 70 55 00 i hverdagene eller sende en e-mail til kundeservice@cs.smashbox.dk. Inden man tager direkte kontakt til Smashbox, kan man dog også prøve selv at finde svaret på hjemmesiden. I handelsbetingelserne kan man blandt andet læse om fortrydelsesret og leveringstider. I kategorien Kundeservice finder man desuden information om håndtering af kundekontoen eller hvordan man skal indstille sin browser for at have den bedst mulige oplevelse i onlinebutikken.

Sådan indløser du din rabatkode

 1. Du vælger først en rabatkode her på siden. Husk også at læse betingelserne før du går du videre.
 2. For at kunne se koden, skal du klikke på den blå knap. Onlinebutikkens hjemmeside åbner sig automatisk i et nyt faneblad.
 3. Kopier nu kuponkoden eller skriv den ned på et stykke papir.
 4. Derefter går din ind på Smashboxs hjemmeside, hvor du begynder at handle.
 5. Alle produktkategorier findes i hovedmenuen. Læg alle varer som du gerne vil købe i din indkøbskurv.
 6. Når du er færdig, klik da på shoppingtasken øverst til højere. Du kan nu se en oversigt over din varekurv.
 7. Til venstre for vareoversigten ser du din ordrestatus. Herunder skal du indtaste din kode fra vores side.
 8. For at aktivere tilbudskoden klikke du bare på den røde knap. Din rabat trækkes med det samme.
 9. Næste trin i bestillingsprocessen er, at du logger ind, enten som ny kunde eller med dine kontoplysninger, hvis du har handlet hos Smashbox før.
 10. Nu mangler du sådan set kun at udfylde dine leveringsoplysninger og betale dine varer.
 11. Bekræft din ordre.

Glæd dig allerede nu til at modtage dine skønhedsprodukter fra Smashbox!

Sådan får du rabat

Anmeldelser af Smashbox

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere