Skousen rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Op til 30% rabat på udvalgte varer hos Skousen
Vis tilbud
Allerede anvendt 554 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering hos Skousen
Vis tilbud
Allerede anvendt 121 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Skousen Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Skousen rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

De billigste hårde hvidevarer af den højeste kvalitet

Skousen er stolt over både at kunne sælge produkter online, men også i fysiske butikker. Webshoppen Skousen sælger et stort udvalg af hårde hvidevarer og mange øvrige produkter inden for personlig pleje- og husholdningselektronik. Hovedmenuen på hjemmesiden indeholder adskillige kategorier, der indeholder indholdet i webshoppen i relevante underkategorier, som gør det nemmere at orientere sig og finde de varer man gerne vil købe. Stort set alle kendte og anerkendte mærker kan købes hos Skousen. Desuden findes der varer i forskellige prisklasser, der gør det lettere for alle at finde det de leder efter. Man kan sortere efter mærker ved at klikke på kategorien, der hedder ”Mærker”.

På forsiden findes der direkte links til de mest populære og bedst anmeldte produkter. Disse produkter skal hjælpe kunder, der ved, hvad de går efter, men som er i tvivl om, hvad de skal vælge. Ved at se disse varer kan de måske have lettere ved at vælge det passende produkt, som har en god kvalitet. Øverst kan man også søge efter fysiske filialer, hvis man foretrækker at besøge en butik og få vejledning der. Desuden findes der et link til den aktuelle tilbudsavis, hvor man finder gode tilbud. Sidst men ikke mindst findes der en søgefunktion øverst på siden, hvor man kan indtaste et søgeord og dermed finde det man er på udkig efter. Det er en nem og praktisk funktion, der gør betjeningen hurtigere.

tilbud

Skousen.dk – En dansk onlinebutik

Skousen er en dansk netbutik, som blev grundlagt i 2011. Dog har Skousen eksisteret i mange år. Det var efter flere år i branchen, at Skousen valgte at åbne en online filial for at nå flere kunder uanset geografisk placering. Derfor har folkene bag skousen.dk over 60 års erfaring inden for branchen. Egentlig var Skousen den første og største forhandler af hårde hvidevarer i Danmark. Det hele startede i 1957, hvor Preben Skousen grundlagde familievirksomheden Skousen Husholdningsmaskiner. Senere valgte de at blive en kæde og åbnede derfor flere butikker i hele Danmark. Butikkens hovedkontor og administration er i Risskov ved Aarhus, hvorfra Skousen også foretager alle deres online aktiviteter.

Skousen går op i varernes kvalitet og god kundeservice og netop derfor har de fået så stor succes i Danmark. Deres mission er at hjælpe kunder med at finde de bedste og billigste hårde hvidevarer og husholdningsapparater. De forhandler altid de velkendte mærkevarer og forsøger at levere dem inden for to arbejdsdage. Med deres online portal når Skousen nu mange kunder uanset geografisk placering og med deres tilbudssektion giver de alle mulighed for at købe varemærker til en lavere pris. Derfor behøver en mindre budget ikke have betydning for at kunne handle hos Skousen. Skousen har formået at bevare deres fysiske filialer samtidig med at forene den klassiske og traditionelle hvidevarebutik med en moderne hjemmeside. Således har Skousen mulighed for både at yde en god service, fagkyndig vejledning og gode priser.

vaskemaskine

Stort set alt til hjemmet

Hos Skousen findes der et stort sortiment i hårde hvidevarer og andet elektronisk udstyr til husholdning i alle størrelser og farver, med forskellige funktioner og til forskellige behov. Det er nemt at finde rundt i onlinebutikken sortiment, da designet er brugervenligt og overskueligt. Alle varer er inddelt i relevante kategorier og ser således ud:

 • Opvask, vask og tør-kategorien indeholder vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner.
 • Køl og frys indeholder som nævnt både køleskabe og frysere.
 • Komfur og ovne er der, hvor man finder emhætter, ovne, komfurer, kogeplader og mikrobølgeovne.
 • Køkkenudstyr indeholder bl.a. produkter til køkkenet som fx juice- og kaffemaskiner, gryder, blendere, elkedler, æggekogere m.m.
 • Personlig pleje er kategorien, som indeholder eksempelvis hårfjerningsmaskiner, massageapparater, babyudstyr, barberingsmaskiner, hårtørrer etc.
 • Under Hus og have finder man grill, strygejern, støvsugere og ventilatorer med mere.
 • Mærker viser en oversigt over alle de mærker man kan finde hos Skousen. Det er en god ide at kigge der, hvis man er på udkig efter et bestemt mærke som man kender og stoler på.
 • Under Tilbud findes der en oversigt over alle de allerede nedsatte varer. Denne side er en god ide for dem, der leder efter noget bestemt og gerne vil spare penge, men uden at gå på kompromis med kvaliteten eller brandet.
 • Hjælp og vejledning er der, hvor man kan kigge for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

I hver hovedkategori kan man finde relevante produkter og dermed kan man spare tid på sine indkøb. Under hver underkategori står der en detaljeret beskrivelse af produkter og diverse anvendelsesmuligheder. Hver gang man klikker på et bestemt produkt finder man en detaljeret beskrivelse af dette. I beskrivelsen står der fx noget om design, farve, vægt, størrelse, model, kort brugervejledning, hvad maskinen er egnet til m.m. Der findes desuden billeder af alle produkter. Desuden findes et datablad som man kan klikke på for at finde yderligere informationer om produktet.

Skousen.dk giver alle uanset budget mulighed for at købe varer af høj kvalitet, da de forhandler produkter i forskellige prisklasser. Produkter fra velkendte forhandlere er lidt dyrere end andre fra ukendte brands, men med onlineshoppens tilbudssektion er det muligt at få den samme, gode kvalitet til en lavere pris. Varemærker som forhandles hos Skousen er blandt andet:

 • Miele
 • Bosch
 • Kenwood
 • Nespresso
 • Nilfisk
 • Tefal
 • Voss
 • Blomberg
 • Candy
 • Whirlpool
 • Siemens
 • Electrolux
 • Braun

Kunder har hos skousen.dk har altid mulighed for at skrive anmeldelser af alle produkter. Dette gøres helt simpelt ved at klikke på det pågældende produkt og nederst klikke på ”Skive en anmeldelse”. Herefter viderestilles man til en side, hvor man skal angive stjerner og anmelde varen. Disse anmeldelser er brugbare, fordi de kommer til at hjælpe andre kunder, der er interesserede i samme produkt. Det ville hjælpe vedkommende at læse om andres erfaringer for at træffe en beslutning omkring en vaskemaskine eller lignende.

Tilbudssektion

Man har mulighed for at spare mange penge, hvis man besøger outletsektionen hos onlinebutikken. Her finder man varer af høj kvalitet, men til en lav pris.

kaffemaskine

Glæd en ven eller et familiemedlem

Man har mulighed for at købe et gavekort til en man holder af. Det kan både gøres i de fysiske filialer og online. Man kan vælge beløb mellem 100 og 2000 kroner. Herefter kan man registrere en forsendelsesadresse og efter godkendelse og betaling bliver gavekortet sendt direkte til den rette vedkommende. Det er især en god ide til en god ven eller en studerende, der mangler elektroniske varer, men som er begrænset af et budget.

Nyheder på de sociale medier og via nyhedsbrev

Hvis man er interesseret i at modtage nyheder og rabatter direkte i mailindbakken kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, som både er gratis og uforpligtende. Man kan afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Man kan tilmelde sig med navn og mail. Skousen.dk har også aktive profiler på både Facebook og Google+. Disse kanaler bruges forskelligt. Google+ er der, hvor butikken lægger forskellige videoer og reklamer op, og hvor man kan læse om virksomheden og læse og skrive anmeldelser. Facebook opdateres jævnligt og her kan man finde konkurrencer, nyheder og rabatter. Man kan vælge at følge Skousen på Facebook og dermed opdateres jævnligt omkring nyheder og lignende.

Betalingsmuligheder hos Skousen

Det er både nemt og sikkert at betale for købte varer hos Skousen. Der findes nemlig forskellige sikre betalingsmuligheder. Som kunde har man mulighed for at betale med følgende betalingsmetoder:

 • Dankort
 • VISA Dankort
 • MasterCard
 • VISA
 • Visa Electron
 • American Express
 • JCB
 • ViaBill
 • MobilePay

Beløbet bliver først trukket fra kundens konto efter varens afsendelse. Betaling foregår altid gennem sikre kanaler, der krypterer følsomme data og sikrer, at de ikke kommer i uvedkommendes hænder. Hvis man gerne vil betale via ViaBill and MobilePay skal man sætte sig ind i deres brugerbetingelser, da de har en anderledes politik i forhold til betalingsproceduren.  

Alt om levering

Den typiske leveringstid er to arbejdsdage. Dog kommer det an på, hvilken vare er bestilt. Nogle varer skal bestilles på ny, da de ikke er på lager og derfor kan der gå længere tid, inden de leveres. Derfor er der ofte tale om en forventet leveringstid og ikke en garanteret leveringstid. Hvis man handler for over 100 kroner er leveringen gratis. Større varer leveres personligt, mens mindre pakker sendes med Post Danmark eller GLS Erhverv. Hvis man ikke er hjemme på leveringsdagen, kan man give Skousen samtykke om at pakken kan stilles foran døren. Dette er dog på eget ansvar.

Ekstra service med indbæring af hvidevarer

Det er ikke nemt for alle at bære store og tunge hvidevarer. Derfor har Skousen valgt at tilbyde kunder levering med indbæring. Da indbæring foregår ved hjælp af en automatisk sækkevogn er det vigtigt, at der er plads til denne, så fragtmanden kan komme ind med varen. Bid venligst mærke til, at Skousen ikke refunderer prisen for indbæring, hvis der fx ikke findes plads i entreen.

14 dages returret

Skousen giver 14 dages returret på alle produkter. Dog er det vigtigt, at produktet ikke er blevet brugt og returneres i samme stand som ved modtagelsen. Det anbefales at returnere varen i den originale emballage for at undgå eventuelle skader under transporten. Sørg venligst også at pakke varen forsvarligt. Kontakt venligst også kundeservice via mail for at give besked omkring returneringen. Desuden skal returformularen udfyldes. Den findes her:

http://image.skousen.dk/f/pdf-files/Standardfortrydelsesformular-WA.pdf

Større varer afhentes af Skousen efter aftale, mens mindre pakker kan sendes med enten PostNord (Post Danmark) eller GLS Erhverv. Send dem venligst til:

Skousen.dk, c/o Skanlog
Logistikparken 1
DK-8220 Brabrand

Efter returneringsforløbet får kunden besked om det videre forløb og pengene refunderes til den samme bankkonto, hvor betalingen blev udført fra. Nogle gange kan dette tage tid, derfor bedes kunden at væbne sig med tålmodighed.

Kontaktmuligheder ved spørgsmål

De hjælpsomme kundeservicemedarbejdere sidder altid parat til at besvare kundernes henvendelser så hurtigt som muligt. Man kan kontakte onlinebutikken via live-chat, ringe eller skrive en mail. Den hurtigste måde at få svar på spørgsmål på, er via live-chat, da en medarbejder vil straks læse henvendelsen og besvare den hurtigt. Dog anbefales det, at man kun benytter denne kontaktfunktion til korte g konkrete spørgsmål, der ikke kræver en længere forklaring eller behandling.

Kundeservice har åbent alle hverdage fra klokken 08:00 til 22:00. I den normale hverdage bliver alle henvendelser besvaret inden for 24 timer. I weekenden kan det tage lidt længere tid at behandle henvendelser, da der er færre medarbejdere til at besvare dem. Normalt kan man ringe til Skousen mellem 8 og 17, men som regel sidder de klar ved telefonen helt til klokken 22:00. Telefonnummeret til onlinebutikken er +45 70 111 000. Derudover anbefales det at finde svar på de fleste spørgsmål ved at læse webshoppens handelsvilkår, som findes nederst på siden. Sidst men ikke mindst kan man altid skrive en mail til kontakt@skousen.dk.

Indløs en rabatkode hos Skousen og spar penge

 1. Find en rabatkode her på siden som du gerne vil bruge. Læs venligst hele beskrivelsen af rabatkoden, så du er sikker på, at den kan anvendes på indholdet af din indkøbskurv.
 2. Herefter skal du klikke på denne rabatkode og den vil vises på skærmen. Du bliver også viderestillet til Skousens hjemmeside. Husk at kopiere rabatkoden, så du kan indsætte den i rabatfeltet senere.
 3. Hos Skousen finder du de varer du gerne vil købe, og lægger dem i indkøbskurven.
 4. Indkøbskurven ses som lille symbol i øverste højere hjørne på hjemmesiden. Klik venligst på ikonet, når du har fundet alt det du skulle købe.
 5. Der vises en oversigt over din bestilling. Nederst findes der et felt, hvor der står ”Har du en rabatkode?”, hvor du klikker, sætter din rabatkode ind og klikker på det grå felt ”Indløs”. Undersøg venligst om din rabat er blevet trukket fra. Herefter skal du klikke på den grønne knap, der hedder ”Gå til bestilling”.
 6. Du skal nu registrere dit postnummer og vælge eventuelle ekstraydelser og garantier. Klik på fortsæt når du er klar.
 7. Her skal du vælge leveringsform og dag, og klikke på fortsæt.
 8. I dette trin skal du registrere alle dine personlige oplysninger som navn, telefonnummer og adresse. Klik på næste når du er klar.
 9. Nu skal du vælge din betalingsmetode og klikke på fortsæt.
 10. Nu tjekker du blot alt igennem og læser og godkender handelsbetingelserne og klikker på ”Gå til betaling”.
 11. Afslut dit køb og glæd dig til dine varer.
 12. Dine varer fra Skousen afsendes så snart din betaling er modtaget. Imens kan du glæde dig over, at du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten. Vi håber, at varerne lever op til dine forventninger og at du besøger Skousen igen.

rabatkode

Anmeldelser af Skousen

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere