simplesite

SimpleSite rabatkode

1 SimpleSite rabatkode og 0 tilbud for august 2017

Kun hos Rabathelten 90% rabat på PRO-abonnementet for første måned hos SimpleSite
Efter den første måned er prisen 94 kr/måned.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 1 0
Testet
Allerede anvendt 2 gange
Udløbne rabatkoder fra SimpleSite – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en SimpleSite rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Brugervenlighed og effektivitet hos SimpleSite

I 2003 stiftede to brødre Jacob og Morten Elk firmaet SimpleSite i København. Deres klare mål og vision var at skabe det mest brugervenlige og produktive værktøj på markedet, som forbrugere kunne bruge til at skabe deres egen hjemmeside. Forretningsideen- og modellen var også lige så klar og skarpt skåret: SimpleSite skulle opbygges efter "lean"-forretningsprincipper, der handler om at skabe brugervenlighed og mulighedsskabelse for kunderne. Målgruppen var klar. Dem der skulle drage nytte af SimpleSite, var de danskere, der havde basale kundskaber inden for IT, og som kunne have stor nytte af at lægge deres professionelle og private projekter på nettet.

SimpleSite gik hurtigt fra at være et værktøj til danskerne til at være et værktøj for hele verden. Firmaets videnskabelige tilgang og behandling af data, og deres solide og grundige erfaring med at udvikle fleksible systemer, gjorde hurtigt målgruppen og markedet international. Kun knap et år efter at SimpleSite startede som virksomhed, lancerede de SimpleSite.com, som er virksomhedens engelsksprogede platform, der er rettet mod det store amerikanske marked.

I dag eksisterer SimpleSite i et hav af lokale sprogversioner, med lokal support til dem alle. Det gælder blandt andet: Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Luxembourg, England, USA, Polen, Tjekkiet, Grækenland, Tyrkiet, Portugal, Canada, Rusland, Brasilien, Malaysia og Indonesien.

Deres unikke kombination af et stort fokus på hjemmesideværktøjets brugervenlighed, kombineret med de smarte "lean"-principper, har gjort SimpleSite til et af de fremmeste eksempler på international vækst. Firmaet har en kundebase på over 17 millioner abonnenter verden over. Dagligt tilmeldes der 15.000 nye hjemmesider via SimpleSite.

Mindset hos SimpleSite

Idealet om den gode brugervenlighed strømmer igennem alle led af forretningen. Men idealet er ifølge dem selv ikke perfektion, det er derimod leg. Idealet er, at skabelsen af hjemmesider skal være som en leg hos SimpleSite - nemt, spændende og frigørende. Denne samme legende tilgang går også igen i firmaets egne kontorer. Her drives en kultur, hvor kreativiteten stortrives, og den lidt snævre faglighed hilses velkommen. Ledelsen udgøres af to uddannede fysikere, og udviklingen sker på testbaserede principper. Med andre ord er kundskab og data deres daglige brød. Det er også derfor de proklamerer, at SimpleSite har "data i hjertet og brugervenlighed på hjernen".

Seneste projekt fra SimpleSite er "Nordic Growth Hackers", der er et program, som arbejder for datadrevet vækstinnovation, hvilket er grundlaget for hele SimpleSites forretningsfilosofi. Her bliver der udvekslet erfaringer og ideer med andre, som også er interesserede i, hvordan man skaber vækst i sin onlinevirksomhed. Nordic Growth Hackers afholdes 4 gange årligt, hvor der inviteres til diskussion og debat med udgangspunkt i konkrete cases og virksomheder. Her kan man møde de kreative og innovative medarbejdere hos SimpleSite, samt talere fra Danmarks førende digitale vækstvirksomheder.

Få din egen hjemmeside i tre nemme trin

SimpleSites onlineshop er skabt specifikt med brugervenligheden for øje. Værktøjerne er simpelt opsatte og intuitive i 3 simple trin, så alle kan bruge platformen til at skabe hjemmesider, uanset hvilket kendskab man har til IT og design af hjemmesider.

På onlineshoppen kan man finde masser af eksempler på de forskellige designs, det er muligt at skabe med deres værktøj til hjemmesider. Her kan man finde den rette skabelon, man ønsker at bruge eller blot lade sig inspirere af de mange forskellige muligheder.

SimpleSite bugner med masser af forskellige funktioner og fordele, man nemt kan bruge på sin hjemmeside, blandt andet:

  • Unikke designs, baggrunde og farver
  • Personligt domænenavn
  • Fotogallerier
  • Blogs
  • Gæstebog
  • Kontaktformularer
  • E-mailadresser
  • Drag N' Drop administration
  • Stamtavle
  • Adgang fra alle enheder

Der findes tre forskellige abonnementer: Basic, Pro og E-commerce. Basic-versionen er gratis og giver adgang til en hjemmeside med 15 sider, 300 billeder og videoindhold på op til 600 sekunder. Hvis man vil mere, kan man købe eller opgradere til Pro eller E-commerce.

Byg din egen hjemmeside og del den med venner

Hjemmesider til alle behov

SimpleSite kan bruges til at lave alle slags hjemmesider. Deres værktøj er perfekt til dem, der er selvstændige og har brug for al den hjælp der er tilgængelig. Den henvender sig til firmaer og selvstændige i alle afskygninger, om man er håndværker, dagplejemor eller gartner, eller om det er en enkelt butik eller et firma. Hos SimpleSite kan man lave et hjem til sit firma og lade kunderne finde en. Man kan udstille sine varer i fotoalbums, formidle nyheder, erfaringer eller oplysninger om særarrangementer. De første 30 dage er designet gratis, og derefter betaler man kun kvartalsvis. Formen og skelettet til hjemmesiden er klart og parat, og man skal blot vælge farve og ønskede funktioner.

Ligeledes er SimpleSite perfekt til klubber og foreninger. Man kan nemt skabe hjemmesider, der fortæller om ens danseklub, motorcykelklub, velgørenhedsprojekt eller sportsforening. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænserne. Med 123hjemmesides værktøj kan man skabe et praktisk samlingspunkt, hvor medlemmerne kan finde al den information de behøver, for eksempel vedtægter, kontaktbøger, gæstebog, nyheder og events. Man kan også oprette smarte video- og billedalbums, og alle medlemmerne kan være med til at vedligeholde og uploade billeder, hvis man ønsker det.

Hvis man går rundt med en god idé til en blog, eller ønsker at kickstarte sine forfatterdrømme, er SimpleSite også et oplagt valg. Ligeledes kan man med fordel bruge SimpleSite hvis man tager mange billeder, som man ønsker at dele, eller har et bestemt projekt man gerne vil dokumentere.

Det samme gælder hvis man har en spændende hobby eller særinteresse man ønsker at dele med verden. Det kunne være ens store viden om fugle, eller en blog fra kvarterets havespecialist med særlig viden og gode råd om roser. Ligegyldigt om man er dyreelsker, samler eller kunstinteresseret, kan man samle alle indtryk, billeder og informationer om sin hobby på en fuldt ud personlig hjemmeside. Det er den oplagte måde at dele sine interesser med verden, og ligeledes en god måde at komme i kontakt med ligesindede.

Begynd eller forlæng din hjemmeside med et gavekort

Med et gavekort kan man begynde sin hjemmeside med det samme, eller bruge den til at forlænge et allerede igangværende abonnement hos SimpleSite. Man skal blot indtaste registreringsnummeret på sit gavekort, og gå i gang med at bygge sin hjemmeside.

SimpleSite på andre hjemmesider

På SimpleSites Facebook kan man holde sig opdateret på alt, hvad der vedrører sig ens egen hjemmeside. Her kan man få informationer at vide om eventuelle driftsforstyrrelser, og følge med i arbejdet for at udbedre dem. Her dukker de seneste nyheder også op, og man kan læse om andres erfaringer eller deltage i konkurrencer.

Man kan også følge både SimpleSite og Nordic Growth Hackers på Twitter, og se reportager og nyheder fra de mange kongresser, seminarer og workshops de både deltager i, og organiserer selv.

Betal med betalingskort

SimpleSite accepterer betaling med de fleste almindelige betalingskort for eksempel med Dankort, VISA eller MasterCard. Alle data og oplysninger sendes via en sikker forbindelse, der beskytter kunden.

Fortrydelsesret

Hos SimpleSite kan man til hver en tid vælge at afslutte sit abonnement. Oftest kører abonnementet over betalingsservice, og hvis man fortryder sit køb efter, at beløbet er blevet trukket, har man stadig 14 dages fortrydelsesret.

24/7 kundeservice til dig og din hjemmeside

Hvis man vil kontakte kundeservice hos SimpleSite, skal henvendelsen ske gennem e-mail. Inden da er der mulighed for at finde svar på sit spørgsmål gennem den omfattende side for spørgsmål og svar. Her kan man også finde direkte links til salgs- og leveringsbetingelser, samt finde mere information om SimpleSite-teamet. Hvis man ikke finder svar på sit spørgsmål her, kan man rette henvendelse til kundeservice pr. e-mail, og SimpleSite vil bestræbe sig på at besvare henvendelsen indenfor to arbejdsdage.

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8