SimpleSite rabatkode

90% rabat på PRO-abonnementet for første måned hos SimpleSite
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra SimpleSite Hvorfor?

Gå aldrig glip af en SimpleSite rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Brugervenlighed og effektivitet hos SimpleSite

I 2003 stiftede to brødre Jacob og Morten Elk firmaet SimpleSite i København. Deres klare mål og vision var at skabe det mest brugervenlige og produktive værktøj på markedet, som forbrugere kunne bruge til at skabe deres egne hjemmesider. Forretningsideen- og modellen var også lige så klar og skarpt skåret: SimpleSite skulle opbygges efter lean-forretningsprincipper, der handler om at skabe brugervenlighed og mulighedsskabelse for kunderne. Målgruppen var også klar. Dem der skulle drage nytte af SimpleSite, var de danskere, der har basale kundskaber inden for IT, og som kunne have stor nytte af at lægge deres professionelle og private projekter på nettet.

SimpleSite gik hurtigt fra at være et værktøj til danskerne til at være et værktøj for hele verden. Firmaets videnskabelige tilgang og behandling af data, og deres solide og grundige erfaring med at udvikle fleksible systemer, gjorde hurtigt målgruppen og markedet international. Kun knap et år efter at virksomheden startede som virksomhed, lancerede de simplesite.com, som er virksomhedens engelsksprogede platform, der er rettet mod det store amerikanske marked.

I dag eksisterer SimpleSite i et hav af lokale sprogversioner, med lokal kundesupport til dem alle. Det gælder blandt andre: Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Luxembourg, England, USA, Polen, Tjekkiet, Grækenland, Tyrkiet, Portugal, Canada, Rusland, Brasilien, Malaysia og Indonesien. Deres unikke kombination af et stort fokus på hjemmesideværktøjets brugervenlighed, kombineret med de smarte "lean"-principper, har gjort SimpleSite til et af de bedste eksempler på international vækst. Firmaet har en kundebase på over 17 millioner abonnenter verden over. Dagligt tilmeldes der ca. 15.000 nye hjemmesider via simplesite.com.

Byg din egen hjemmeside og del den med venner

Tankegangen hos SimpleSite

Idealet om den gode brugervenlighed strømmer igennem alle led af forretningen. Men idealet er ifølge dem selv ikke perfektion, det er derimod leg. Idealet er, at skabelsen af hjemmesider skal være som en leg - nemt, spændende og frigørende. Denne legende tilgang går også igen i firmaets egne kontorer. Her drives en kultur, hvor kreativiteten stortrives, og den lidt snævre faglighed er blevet moderniseret. Ledelsen udgøres af to uddannede fysikere, og udviklingen sker på testbaserede principper. Med andre ord er kundskab og data deres daglige brød. Det er også derfor de proklamerer, at SimpleSite har "data i hjertet og brugervenlighed på hjernen".

Seneste projekt fra SimpleSite er "Nordic Growth Hackers", der er et program, som arbejder for datadrevet vækstinnovation, hvilket er grundlaget for virksomhedens forretningsfilosofi. Her bliver der udvekslet erfaringer og ideer med andre, som også er interesserede i, hvordan man skaber vækst i sin onlinevirksomhed. Nordic Growth Hackers afholdes fire gange årligt, hvor der inviteres til diskussion og debat med udgangspunkt i konkrete cases og virksomheder. Her kan man møde de kreative og innovative medarbejdere hos SimpleSite, samt talere fra Danmarks førende digitale vækstvirksomheder.

Skab egen hjemmeside i tre simple trin

SimpleSites portal er skabt specifikt med brugervenligheden for øje. Værktøjerne er simpelt opsatte og intuitive i tre simple og hurtige trin, så alle kan bruge platformen til at skabe hjemmesider, uanset hvilket kendskab de har inden for IT og design af hjemmesider. Hos netbutikken kan man finde masser af eksempler på de forskellige designs, som man har mulighed for at skabe med deres værktøjer. Der kan man finde forskellige skabeloner til netop den hjemmeside man ønsker at lave. Man har desuden mulighed for enten at lave en privat side, blog eller hjemmeside for en virksomhed. Der er altid mulighed for at vælge en skabelon, der kan hjælpe og inspirere en med at vælge, hvordan hjemmesiden helst skal se ud. Sidst men ikke mindst bugner simplesite.com med masser af forskellige funktioner og fordele, man nemt kan bruge på sin hjemmeside, blandt andet:

 • Unikke hjemmeside designs, baggrunde og farver
 • Forskellige tekstformer
 • Personlige domænenavne
 • Fotogallerier
 • Blogs
 • Gæstebog
 • Kontaktformularer
 • E-mailadresser
 • Drag N' Drop administration
 • Stamtavle
 • Adgang fra alle enheder

Der findes tre forskellige abonnementer man kan vælge imellem:

 • Basic
 • Pro
 • E-commerce

Basic-versionen er gratis og giver adgang til en hjemmeside med 15 sider, 300 billeder og videoindhold på op til 600 sekunder. Hvis man gerne vil mere med sit website, kan man købe eller opgradere til Pro eller E-commerce. Med et PRO medlemskab kan man lægge flere funktioner og billeder og mere tekst på sit website. E-commerce er den valgmulighed, der tilbyder de fleste muligheder for hjemmesidens indhold og design. Billeder, videoer, alle designmuligheder, skrifttyper er ubegrænsede og dermed er denne mulighed oplagt til forretningsfolk eller iværksættere, der ønsker flest muligheder med deres hjemmeside. Dog skal man være forberedt på, at den også koster mere end de øvrige abonnementer. Bid venligst mærke til, at det altid er vigtigt at forny sit abonnement. Hvis man ikke forny sit abonnement vil hjemmesiden blive fjernet fra internettet og dermed vil ingen brugere have adgang til siden længere.

Hjemmesider til alle behov

SimpleSite kan bruges til at lave alle slags hjemmesider. Deres værktøjer er brugbare for dem, der er selvstændige og har brug for al den hjælp, der er tilgængelig. Den henvender sig til firmaer og selvstændige i alle afskygninger, uanset om man er håndværker, dagplejemor eller gartner, eller om det er en butik eller et firma. Hos SimpleSite kan man lave et hjem til sit firma og give kunderne mulighed for at finde en. Man kan udstille sine varer i fotoalbums, formidle nyheder, erfaringer eller oplysninger om særarrangementer. I de første 30 dage er designet gratis, og derefter betaler man kvartalsvis. Formen og skelettet til hjemmesiden er klart og parat, og man skal blot vælge farve og ønskede funktioner.

Ligeledes er SimpleSite perfekt til klubber og foreninger. Man kan nemt skabe hjemmesider, der fortæller om ens danseklub, motorcykelklub, velgørenhedsprojekt eller sportsforening. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænserne. Med portalens brugervenlige værktøjer kan man skabe et praktisk samlingspunkt, hvor medlemmerne kan finde al den information de behøver, for eksempel vedtægter, kontaktbøger, gæstebog, nyheder og events. Man kan også oprette smarte video- og billedalbums, og alle medlemmerne kan være med til at vedligeholde og uploade billeder, hvis de ønsker det.

Hvis man drømmer om at lave en blog, eller ønsker at kickstarte sine forfatterdrømme, er SimpleSite også et oplagt valg. Ligeledes kan man med fordel bruge SimpleSite hvis man tager mange billeder, som man ønsker at dele, eller har et bestemt projekt man gerne vil dokumentere. Det samme gælder hvis man har en spændende hobby eller særinteresse man ønsker at dele med verden. Det kunne være ens store viden om fugle, eller en blog fra kvarterets havespecialist med særlig viden og gode råd om roser. Ligegyldigt om man er dyreelsker, samler eller kunstinteresseret, kan man samle alle indtryk, billeder og informationer om sin hobby på en personlig hjemmeside. Det er den oplagte måde at dele sine interesser med verden, og ligeledes en god måde at komme i kontakt med ligesindede.

Begynd eller forlæng egen hjemmeside med et gavekort

Med et gavekort kan man begynde sin hjemmeside med det samme, eller bruge den til at forlænge et allerede igangværende abonnement hos SimpleSite. Man skal blot indtaste registreringsnummeret på sit gavekort, og gå i gang med at bygge sin hjemmeside.

Personlig kundeprofil

Hvis man har lyst til at se sin hjemmeside eller foretage sig ændringer kan man altid logge ind på sin personlige kundeprofil med sit brugernavn og sin adgangskode. Når man logger ind kan man foretage enhver ændring man ønsker. Desuden kan man skifte abonnement, hvis man vil opgradere sin hjemmeside og lignende.

SimpleSites øvrige internetsider

Er man typen, der er glad for at læse blogs eller være aktiv på diverse sociale medier har man rig mulighed for at følge virksomhedens nyheder og rabatter samt at få gode råd om design m.m. Virksomheden er aktiv på både Facebook, Twitter, Instagram, Google+ og blog. På SimpleSites Facebook kan man holde sig opdateret vedrørende alt, hvad der drejer sig om hjemmesider, design, tekniske færdigheder samt gode råd og nyheder. Her kan man også få informationer omkring eventuelle driftsforstyrrelser, og følge med i arbejdet for at udbedre dem. Her dukker de seneste nyheder også op, og man kan læse om andres erfaringer eller deltage i konkurrencer. Man kan også følge både SimpleSite og Nordic Growth Hackers på Twitter, og se reportager og nyheder fra de mange kongresser, seminarer og workshops de både deltager i og selv organiserer.

Følg med ved at læse nyhedsbrevet

Hos SimpleSite har man mulighed for at tilmelde sig platformens nyhedsbrev. Det er gratis og uforpligtende, og man kan altid afmelde sig, hvis man ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet havner direkte i ens mailindbakke og der kan modtager man nyheder, aktuelle tilbud og kampagner.

Betal sikkert med betalingskort

SimpleSite accepterer betaling med de fleste almindelige betalingskort. Man kan for eksempel betale med Dankort, VISA eller MasterCard. Alle data og oplysninger sendes via en sikker og godkendt forbindelse, der beskytter kundens data mod misbrug.

Fortrydelsesret hos simplesite.com

Hos SimpleSite kan man til hver en tid vælge at afslutte sit abonnement. Oftest kører abonnementet over betalingsservice, og hvis man fortryder sit køb efter, at beløbet er blevet trukket, har man stadig 14 dages fortrydelsesret. Disse 14 dage gælder fra den dag, hvor man har oprettet sin hjemmeside. Man må ikke have brugt hjemmesiden inden man fortryder sit køb. Man giver blot simplesite.com besked og de hjælper med annulleringen.

Mulighed for opsigelse af abonnement

Hvis man ikke ønsker at beholde eller forny sit abonnement og betaler for det automatisk via betalingsservice har man to valgmuligheder. Man kan enten logge ind på sin profil og klikke på ”Stop og nedlæg hjemmeside”. Ellers kan man lade være med at forny abonnementet, når det udløber og slette sin betalingsaftale på sin netbank.

24/7 kundeservice til jer og jeres hjemmeside

Hvis man vil kontakte kundeservice hos SimpleSite, skal henvendelsen ske gennem e-mail. Inden da er der mulighed for at finde svar på spørgsmål gennem den omfattende side for spørgsmål og svar. Her kan man også finde direkte links til salgs- og leveringsbetingelser, samt finde yderligere informationer om SimpleSite-teamet. Hvis man ikke finder svar på sit spørgsmål her, kan man rette henvendelse til kundeservice per e-mail til kundeservice@simplesite.com. Kundeservicemedarbejderne vil bestræbe sig på at besvare henvendelsen indenfor ca. to arbejdsdage.

Benyt tilbud hos SimpleSite

Hvis man har et gavekort eller rabatkode kan man sætte den ind der, hvor der står "Indløs gavekort". Derefter laver man sin bestilling som man ønsker det. 

Gavekort SimpleSite

Anmeldelser af SimpleSite

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8