Scandinavian Design Center rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
50 kr
50 kr rabat ved køb over 500 kr hos Scandinavian Design Center
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 54 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 399 kr hos Scandinavian Design Center
Vis tilbud
Allerede anvendt 111 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Scandinavian Design Center
Vis tilbud
Allerede anvendt 333 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Scandinavian Design Center Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Scandinavian Design Center. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Scandinavian Design Center rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Boligindretning i skandinavisk design online

Scandinavian Design Center sælger designprodukter til hjemmet og haven, samt smykker og mode fra kendte skandinaviske designere og varemærker. Varesortimentet i den internationale onlinebutik afspejler flere års design fra alle skandinaviske lande. Med boligindretning fra Scandinavian Design Center kan du indrette dit køkken med et Normann Copenhagen bord fra Danmark, Arabia kopper fra Finland, en String Pocket reol fra Sverige og Hardanger bestik fra Norge. Hvis det lyder godt, så skal du helt klart kigge forbi Scandinavian Design Center. Der findes indretning til alle husets værelser, herunder køkken, stue, badeværelse, børneværelse, gang og soveværelse. Onlinebutikken sælger bestik, tallerkner og glas samt møbler, belysning og tæpper og meget andet som gør dit hjem til dit eget. Under kategorien ”boligindretning” i hovedmenuen findes for eksempel underkategorier som dekoration, lysestager, avisholder, glaskunst og vaser. Selve webshoppen er lige så funktionel og let tilgængeligt som skandinavisk design. Hjemmesiden har et hovedmenu med forskellige kategorier. Desuden findes direkte links til Nyheder, kampagner, varemærker, inspiration og udsalg. Søgefeltet er placeret øverst til højre, lige under indkøbsvognen. Onlinebutikken er sikret med Norton Security. Scandinavian Design Center er desuden medlem af FDIH. Anmeldelserne på Trustpilot viser, at kunderne er tilfreds med onlinebutikken.

Skandinavisk design til gode priser

”We bring Scandinavian design to you”

Onlinebutikkens slogan holder, hvad det lover. Scandinavian Design Center har et bredt udvalg af designprodukter fra hele Skandinavien og bringer dem til kunder i forskellige europæiske lande. Det har de gjort siden 2002, hvor virksomheden blev grundlagt af Jörgen Bödmar med ønske om at stifte en onlinebutik for alle med interesse i design og boligindretning. Scandinavian Design Center sælger til over 70 lande. Kvalitet vægtes højt hos virksomheden med hovedsæde i Kalmar i det sydlige Sverige. Den danske onlinebutik blev åbnet i 2013 og har sidenhen solgt godt. Planen er helt klart at udvide virksomheden til endnu flere lande og markeder. Scandinavian Design Center sælger designprodukter af mere end 170 kendte mærker og designere til alle verdensdele. På hjemmesiden præsenterer den svenske virksomhed sine tiltag for at være en ansvarlig virksomhed. Scandinavian Design Center følger dansk lovgivning inden for arbejdsret og arbejder hele tiden på at være en god arbejdsgiver. Desuden har virksomheden gode relationer til leverandører, producenter og kunder. Kritik modtages gerne og reageres på, så alle kan være tilfredse med virksomhedens arbejde. Ligeledes bestræber virksomheden sig på at minimere sin egen miljøpåvirkning via forskellige initiativer.

Hvad er skandinavisk design?

Skandinavisk design var oprindeligt betegnelsen for kunsthåndværk og design fremstillet i perioden 1950-1970. Funktionalitet forbundet med moderne elementer til en rimelig pris og helst lavet af naturens materialer er kendetegnende for skandinavisk design. Allerede tilbage i 1930erne begyndte finske Alvar Aalto og danske Arne Jacobsen deres arbejde inden for arkitektur og industriel design. Alvar Aaltos vase og Arne Jacobsens stole er stadig verdenskendte i dag (2015). I starten af det 21. århundrede fik skandinavisk design et comeback, måske som reaktion på en verden, der er blevet mere og mere kaotisk og uoverskuelig. Skandinavisk design er tilbage i alles lejligheder. Konceptet kan desuden anses for at være udvidet til flere domæner såsom mode, mad og uddannelse. Skandinavisk design er ikke længere udelukkende en stilbetegnelse for design, men snarere end betegnelse for en livsstil, der forener det 21. århundrede med skandinaviske traditioner og funktionalitet. Restauranten Noma er blevet kåret for verdens bedste restaurant 4 gange inden for 5 år (2015). Varemærker som Daniel Wellington, 66 North og By Malene Birger udstråler nordisk robusthed og sans for æstetik. Kunst- og designhøgskolen i Bergen, Alvar Aalto Universitet i Helsinki, Konstfack i Stokholm og KADK i København hører til verdens bedste universiteter inden for kunst, design og arkitektur.

Scandinavian Design Center har et bredt varesortiment

I denne onlinebutik kan du indrette hele din bolig på én gang. Ved første øjenkast kan sortimentet virke uoverskueligt, da udvalget er stort. Det er dog kun til kundens fordel, idet de fleste finder, hvad de leder efter. Alle produkter er selvfølgelig inddelt i kategorier, så det bliver nemmere at finde rundt. Hovedkategorierne er:

 • Køkken og borddækning
 • Boligindretning
 • Stof og tekstil
 • Tæpper
 • Belysning
 • Tapet og wallstickers
 • Møbler
 • Smykker og mode

Disse kategorier er yderligere inddelt i mindre kategorier. I ”Køkken og borddækning” finder man alt til sit nye køkken – glas, bestik, opbevaring, knive, servietter, bordskånere og meget andet. Det kan også være, at man bliver inspireret af det store varesortiment, for eksempel tapet og wallstickers fra Ferm Living, Lisa Bengtsson og Sandberg. Vægdekoration i form af en ugekalender er et dekorativt alternativ til standard familiekalenderen – eller slet ingen kalender. Over 170 varemærker sælges hos Scandinavian Design Center, et lille udvalg findes her:

 • Alséns
 • Bloomingville
 • Georg Jensen
 • Eva Solo
 • Hoptimist
 • Ferm Living
 • Marimekko
 • Rosendahl Copenhagen
 • Normann Copenhagen
 • Fiskars

Hvis du gerne vil se alle mærker, som sælges i onlinebutikken, skal du blot klikke på fanebladet på forsiden. Udover klassisk boligindretning sælger Scandinavian Design Center også smykker som halskæder, ringe og øreringe, tasker, morgenkåber og paraplyer af skandinaviske designere. Det ligger fint i tråd med at Scandinavian design ikke bare er en stilretning men nærmere en livsstil, som afspejles i folks boligindretning såvel som tøj, accessoires og madvaner.

Udsalg – spar penge på design

Selv om ideen med skandinavisk design var (og er) at alle skal have råd til det, er det ikke altid lige billigt at købe sig et designprodukt til boligen. Derudover er det dejligt at spare penge. Det kan du gøre, når du shopper i onlinebutikken udsalg. Udvalgte produkter er nedsat med op til 70% af originalprisen. Der er altid flere hundrede varer på udsalg, så der er plads for de nye varer. Udsalgsvarer sælges så længe lager haves. Der er altså ingen garanti for at de samme varer findes i morgen.

Inspiration til indretning og gaver

Scandinavian Design Center har samlet forskellige produkter under et udvalg af temaer, så du som kunde nemt kan få inspiration til indretningen af din bolig. I kategorien ”Typisk svensk” findes der for eksempel Dalahesten fra Nusnäs, Englespillet fra 40’erne og indretning med elge på. Andre temaer til inspiration er:

 • Designklassikere
 • Retro
 • Trends 2015
 • Eksamensgaver
 • Dåbsgaver
 • Bryllupsgaver
 • Sommer og udeliv
 • Miljøvenligt design
 • Julegaveidéer

Fanebladet ”Inspiration” er således et rigtig godt sted at starte, hvis man ikke præcis ved, hvad man leder efter. Det er også en rigtig fin samling af ideer og tips, hvis du er i gang med at renovere din lejlighed og er på udgik efter nye farver og former.

Sikker betaling af dine designprodukter

Scandinavian Design Center krypterer alle dine oplysninger ved hjælp af VeriSigns. Desuden anvendes sikkerhedscertifikatet SSL EV, som sikrer dine indtastede data mod identitetstyveri. Du kan betale dine bestillinger med de fleste kreditkort såsom Visa Dankort, VISA, EuroCard og MasterCard. Desuden kan du betale med PayPal, som er et sikkert alternativ til kreditkort.

Hvordan får jeg varerne hjem til mig?

Scandinavian Design Center tilbyder et udvalg af leveringsmuligheder til forskellige priser. Alle forsendelser leveres med Bring eller Post Danmark. Det er lidt billigere for erhvervskunder end det er for privatpersoner at få leveret bestillinger fra onlinebutikken. Standardleveringen til afhentning i butik eller automat koster mindre end hjemlevering. At få varerne direkte til døren er i øvrigt kun muligt, hvis du vælger Bring som leverandør. Priserne på de forskellige leveringer er forskellige og rangerer mellem 59 kr og 149 kr. Ved bestillinger over 899 kr betaler Scandinavian Design Center for leveringen. Ifølge hjemmesiden tager det mellem 1 og 4 hverdage fra du har bestilt dine varer til de når frem til det valgte sted. Når dine varer afsendes fra onlinebutikkens lager, får du en e-mail om at din ordre er afsendt. I mailen finder du også et kolli-nummer, som du skal bruge, hvis du vil spore din pakke. Scandinavian Design Center leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Kan jeg sende varer retur til Scandinavian Design Center?

Det er selvfølgelig ærgerligt, men det kan du sagtens. Dette forudsætter, at varerne ikke er brugt. Du må gerne åbne pakken og kontrollere indholdet, lige som du også ville gøre med varer i en fysisk butik. Du må dog ikke have brugt varen eller have ødelagt den, når du vil sende den retur til onlinebutikken. Scandinavian Design Center giver 14 dages returret på alle bestillinger. De 14 dage gælder fra den dag, du har modtaget din pakke. Du betaler selv for fragten. Returpakken skal vedlægges en seddel med information om dit navn, adresse, dato for bestilling, levering og returnering samt hvilke produkter, du sender retur. Det er under alle omstændigheder en god ide at sende en e-mail til kundeservice, hvor du informere Scandinavian Design Center om, at du ønsker at fortryde dit køb og har sendt pakken retur.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende et produkt eller din bestilling, kan du altid henvende dig til kundeservice hos Scandinavian Design Center. De har åbent for spørgsmål via telefon mellem kl. 8.00 og kl. 16:00 mandag til torsdag og indtil kl. 15:30 om fredagen. Kundeservice er lukket i weekenden og på helligdage. Du kan også skrive en e-mail til kundeservice@scandinaviandesigncenter.dk. Henvendelser besvares inden for samme tidsrammer som telefonerne og oftest inden for 24 timer. Breve kan sendes til onlinebutikkens dansk adresse på Buddingevej 73 C i 2800 Kgs Lyngby. Scandinavian Design Center opererer internationalt, hvorfor der altid kan findes en medarbejder, der taler dit sprog – om end det er engelsk, tysk, dansk, svensk, finsk, norsk eller litauisk.

Sådan indløser du din rabatkode og opnå rabat

 1. Du skal først finde en passende rabatkode her på siden. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger på nogle af vores rabatkoder. Tjek derfor altid, om du kan anvende koden for at opnå rabat på netop dine varer.
 2. Klik på koden, som du ønsker at anvende. Den vises og du bliver samtidig viderestillet til onlinebutikken. Husk også at skrive rabatkoden på et stykke papir eller at kopiere den med musen.
 3. Nu kan du handle dine varer i onlinebutikken. Læg alle varer i indkøbskurven.
 4. Klik på din indkøbsvogn, når du er færdig. Du kan se en oversigt over de varer, som du har handlet. Ændr eventuelt antal eller tilføj flere varer.
 5. I næste skridt skal du udfylde dine kontaktoplysninger. Rabatkoden skal indtastes i feltet under din ordreoversigt på højere side.
 6. Gå videre til valg af leverings- og betalingsmetode. Gennemgå din ordre og bekræft din bestilling til sidst.
 7. Dine varer fra Scandinavian Design Center er snart på vej til dig! Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dem, og at de passer godt til dit hjem. Husk også at fortælle dine venner om, at du har sparet penge med en rabatkode her fra siden.

Indløs din rabatkode hos Scandinavian Design Center

Anmeldelser af Scandinavian Design Center

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere