Scandinavian Design Center rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
50 kr
50 kr rabat ved køb over 500 kr hos Scandinavian Design Center
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 89 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 399 kr hos Scandinavian Design Center
Vis tilbud
Allerede anvendt 118 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Scandinavian Design Center
Vis tilbud
Allerede anvendt 360 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Scandinavian Design Center Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Scandinavian Design Center. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Scandinavian Design Center rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Boligindretning i skandinavisk stil hos Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center sælger designprodukter til hjemmet og haven, samt smykker og mode fra kendte skandinaviske designere og varemærker. Varesortimentet i den internationale onlinebutik afspejler flere års design fra alle skandinaviske lande. Med boligindretning fra Scandinavian Design Center kan man indrette sit køkken med et Normann Copenhagen bord fra Danmark, Arabia kopper fra Finland, en String Pocket reol fra Sverige og Hardanger bestik fra Norge. Hvis man lige er blevet bidt af tanken, så skal man helt klart kigge forbi Scandinavian Design Center. Der findes indretning til alle husets værelser, herunder køkken, stue, badeværelse, børneværelse, gang og soveværelse. Onlinebutikken sælger bestik, tallerkener og glas samt møbler, belysning og tæpper og meget andet som kan give hjemmet et personligt udtryk. Selve onlinebutikken er lige så funktionel og let tilgængelig som skandinavisk design. Hjemmesiden har en hovedmenu, hvorfra man kan klikke sig videre til produkterne. Desuden findes direkte links til nyheder, kampagner, varemærker, inspiration og udsalg. Søgefeltet er placeret øverst til højre, lige under indkøbsvognen.

Skandinavisk design til gode priser hos Scandinavian Design Center

"We bring Scandinavian design to you"

Onlinebutikkens slogan holder, hvad det lover. Scandinavian Design Center har et bredt udvalg af designprodukter fra hele Skandinavien og bringer dem til kunder i forskellige europæiske lande. Det har de gjort siden 2003, hvor virksomheden blev grundlagt af Jörgen Bödmar med ønske om, at stifte en onlinebutik for alle med interesse for design og boligindretning. Scandinavian Design Center sælger til over 70 lande. Kvaliteten af de varer, der bliver solgt, vægtes højt hos virksomheden med hovedsæde i Kalmar i det sydlige Sverige. Den danske onlinebutik blev åbnet i 2013 og har sidenhen solgt godt. Planen er helt klart at udvide virksomheden til endnu flere lande og markeder. Scandinavian Design Center sælger designprodukter fra mere end 170 kendte mærker og designere til alle verdensdele. På hjemmesiden præsenterer den svenske virksomhed sine tiltag for at være en ansvarlig virksomhed. Scandinavian Design Center følger dansk lovgivning inden for arbejdsret, og arbejder hele tiden på at være en god arbejdsgiver. Desuden har virksomheden gode relationer til leverandører, producenter og kunder. Kritik modtages gerne og reageres på, så alle kan være tilfredse med virksomhedens arbejde. Ligeledes bestræber virksomheden sig på at minimere sin egen miljøpåvirkning via forskellige initiativer.

Hvad er skandinavisk design?

Skandinavisk design var oprindeligt betegnelsen for kunsthåndværk og design fremstillet i perioden 1950-1970. Funktionalitet kombineret med moderne elementer til en rimelig pris og helst lavet af naturens materialer er, hvad der kendetegner skandinavisk design. Allerede tilbage i 1930'erne begyndte finske Alvar Aalto og danske Arne Jacobsen deres arbejde inden for arkitektur og industriel design. Alvar Aaltos vase og Arne Jacobsens stole er stadig verdenskendte i dag og flere yngre mennesker er særligt optaget af disse designs (2018). I starten af det 21. århundrede fik skandinavisk design et comeback, måske som reaktion på en verden, der er blevet mere og mere kaotisk og uoverskuelig. Skandinavisk design er tilbage i alles lejligheder. Konceptet kan desuden anses for at være udvidet til flere domæner såsom mode, mad og uddannelse. Skandinavisk design er ikke længere udelukkende en stilbetegnelse for design, men snarere end betegnelse for en livsstil, der forener det 21. århundrede med skandinaviske traditioner og funktionalitet. Restauranten Noma er blevet kåret som verdens bedste restaurant 4 gange inden for 5 år (2010-2014). Varemærker som Daniel Wellington, 66 North og By Malene Birger udstråler nordisk robusthed og sans for æstetik. Kunst- og designhøgskolen i Bergen, Alvar Aalto Universitet i Helsinki, Konstfack i Stokholm og KADK i København hører til verdens bedste universiteter inden for kunst, design og arkitektur.

Scandinavian Design Center har et bredt varesortiment

Når man klikker sig ind på hjemmesiden, er man ikke i tvivl om, at der er fokus på skandinavisk design. Hjemmesiden har det samme skandinaviske udtryk som de klassiske træmøbler - enkelt og overskueligt. På forsiden finder man særlige kampagner, der kun er gyldige i en kort periode. Alle billeder er flotte og det er nemt at finde frem til varer, man er interesseret i. Man kan tilgå produkterne igennem hovedkategorien "Produkter". Klikker man her, finder man følgende underkategorier:

 • Køkken og bord
 • Boligindretning
 • Stof og tekstil
 • Tæpper
 • Belysning
 • Tapet og wallstickers
 • Møbler
 • Smykker og mode

Disse kategorier er yderligere inddelt i mindre kategorier. I "Køkken og bord" finder man alt til køkkenet – glas, bestik, opbevaring, knive, servietter, bordskånere og meget andet. Det kan også være, at man bliver inspireret af det store varesortiment, for eksempel tapet og wallstickers fra Ferm Living, Lisa Bengtsson og Sandberg. Vægdekoration i form af en ugekalender er et dekorativt alternativ til standard familiekalenderen – eller slet ingen kalender. Over 170 varemærker sælges hos Scandinavian Design Center, et lille udvalg findes her:

 • Alséns
 • Bloomingville
 • Georg Jensen
 • Eva Solo
 • Hoptimist
 • Ferm Living
 • Marimekko
 • Rosendahl Copenhagen
 • Normann Copenhagen
 • Fiskars

Hvis man gerne vil se alle mærker, som sælges i onlinebutikken, skal man blot klikke på hovedkategorien "Varemærker" øverst på forsiden. Udover klassisk boligindretning sælger Scandinavian Design Center også smykker såsom halskæder, ringe og øreringe, tasker, morgenkåber og paraplyer fra skandinaviske designere. Det ligger fint i tråd med at skandinavisk design ikke bare er en stilretning men nærmere en livsstil, som afspejles i folks boligindretning såvel som tøj, accessoires og madvaner.

Udsalg – spar penge på design hos Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center er en god hjemmeside, fordi kunden kan finde alt til hjemmet. Det kan dog være en dyr fornøjelse med alle disse design produkter. Selv om ideen med skandinavisk design var og er, at alle skal have råd til det, er det ikke altid lige billigt at købe sig et designprodukt til boligen. Derudover er det selvfølgelig dejligt, hvis man kan spare lidt penge. Det kan man gøre, når man shopper i onlinebutikkens udsalgs kategori. Udvalgte produkter er nedsat med op til 70%. Så der er virkelig noget at hente! Der er altid flere hundrede varer på udsalg, så der er plads til de nye varer. Udsalgsvarer sælges så længe lager haves, og man kan således ikke være sikker på, at alle varer findes i alle størrelser, former eller farver. Det er derfor en god ide at slå, hvis man finder det helt rigtige produkt til hjemmet.

Inspiration til indretning og gaver

Scandinavian Design Center har gjort det nemt for kunderne at finde ideer og inspiration til indretning og gaveideer. De har nemlig samlet en hel kategori "Inspiration", som man finder nederst på siden. Denne kategori er fyldt med skandinaviske designklassikere, retro varer og meget mere. Varerne er sorteret efter temaer, om man kan for eksempel i skrivende stund vælge "Dæk bord til hverdag & fest", "Trender 2018", "Køkkenets favoritter" og mange andre (2018). Man skal dog være opmærksom på, at disse temaer skifter jævnligt. Billederne under de forskellige temaer er flotte og man ser produkterne i en helhed - eksempelvis vinglas på et bord, hvor der er dækket op til fest.

Gode anmeldelser på Trustpilot

Hvis man er interesseret i at høre, andre kunders erfaringer med enten produkterne, leveringen eller servicen, kan man altid tjekke Trustpilot. Finder man Scandinavian Design Center på netop Trustpilot, kan man se, at kunderne er yderst tilfredse med servicen. Det er vigtigt for onlinebutikken, at kunden er i centrum og det ses ud fra de mange 5-stjernede anmeldelser. Mere end 1600 brugere har anmeldt onlinebutikken og 80% har stemt, at de er mere end bare tilfredse med deres oplevelse hos Scandinavian Design Center (2018).

Sikker betaling af designprodukter

Scandinavian Design Center krypterer alle personlige oplysninger ved hjælp af VeriSigns. Desuden anvendes sikkerhedscertifikatet SSL EV, som sikrer de indtastede data mod identitetstyveri. Man kan således handle hos Scandinavian Design Center med ro i maven. Når man handler i onlinebutikken kan man benytte de fleste kreditkort såsom:

 • Visa Dankort
 • Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • American Express
 • Diners Club

Desuden kan du betale med PayPal, som er et sikkert alternativ til kreditkort. Denne betalingsmetode kræver imidlertid, man har oprettet en konto hos PayPal. Dette kan gøres online.

Hvordan bliver varerne leveret?

Scandinavian Design Center tilbyder et udvalg af leveringsmuligheder til forskellige priser. Alle forsendelser leveres med Bring eller UPS. Det er lidt billigere for erhvervskunder, end det er for privatpersoner at få leveret bestillinger fra onlinebutikken. Standardleveringen til afhentning i butik eller automat koster mindre end hjemlevering. Priserne på de forskellige leveringer er forskellige og varierer mellem 49 kr og 89 kr. Ved bestillinger over 399 kr betaler Scandinavian Design Center for leveringen. Ifølge hjemmesiden tager det mellem 1-3 hverdage fra man har bestilt varer, til de når frem til det valgte sted. Når varerne afsendes fra onlinebutikkens lager, modtager man en e-mail omkring, at pakken er sendt afsted. I e-mailen finder man også et track & trace nummer, som man skal bruge, hvis man vil spore pakken. Scandinavian Design Center leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Kan man sende varer retur hos Scandinavian Design Center?

Det er selvfølgelig muligt at sende varer retur. Dette forudsætter, at varerne ikke er brugt eller på anden vis slidt. Man må gerne åbne pakken og kontrollere indholdet, ligesom man også ville gøre med varer i en fysisk butik. Man må dog ikke have brugt varen eller have ødelagt den, når man vil sende den retur til onlinebutikken. Scandinavian Design Center giver 14 dages returret på alle bestillinger. De 14 dage gælder fra den dag, man har modtaget pakken. Man betaler selv for returneringen. I pakken man sender retur, skal man vedlægge en seddel med navn, adresse, dato for bestilling, levering og returnering samt, hvilke produkter, man sender retur. Det er under alle omstændigheder en god ide, at sende en e-mail til kundeservice, hvor man informere Scandinavian Design Center om, at man ønsker at fortryde købet og har sendt pakken retur. Pengene bliver automatisk refunderet til den konto, hvorfra købet blev foretaget.

Hvis man har yderligere spørgsmål - kontakt kundeservice

Hvis man har spørgsmål vedrørende et produkt eller bestilling, kan man altid henvende sig til kundeservice hos Scandinavian Design Center. Man kan ringe til kundeserve i hverdagene mellem kl. 8.00-16.00 på telefon 69 91 82 30. Kundeservice er lukket i weekenden og på helligdage. Man kan også skrive en e-mail til kundeservice@scandinaviandesigncenter.dkHenvendelser besvares inden for samme tidsramme som telefonen og oftest indenfor 24 timer. Breve kan sendes til onlinebutikkens danske adresse på Agnetevej 2, st. th., i 2800 Kgs Lyngby. Da Scandinavian Design Center er et internationalt firma, kan man skrive e-mails på de fleste sprog, da der sidder kundeservicemedarbejdere med sprogkundskaberne engelsk, svensk, norsk og flere.

Sådan indløser du din rabatkode og opnå rabat

 1. Du skal først finde en passende rabatkode her på siden. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger på nogle af vores rabatkoder. Tjek derfor altid, om du kan anvende koden for at opnå rabat på netop dine varer.
 2. Klik på koden, som du ønsker at anvende. Den vises, og du bliver samtidig viderestillet til onlinebutikken. Husk også at skrive rabatkoden på et stykke papir eller at kopiere den med musen.
 3. Nu kan du handle dine varer i onlinebutikken. Læg alle varer i indkøbskurven.
 4. Klik på din indkøbsvogn, når du er færdig. Du kan se en oversigt over de varer, som du har tilføjet. Ændre eventuelt antal eller tilføj flere varer, hvis du ønsker.
 5. Det er også her i indkøbskurven, du skal indtaste din rabatkode. Indsæt koden i feltet markeret med "Jeg har en rabatkode". Klik herefter på "Aktivitere" og beløbet vil blive justeret.
 6. Gå videre til valg af leverings- og betalingsmetode. Gennemgå din ordre og bekræft din bestilling til sidst.
 7. Dine varer fra Scandinavian Design Center er snart på vej til dig! 
 8. Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dem, og at de passer godt til dit hjem. Husk også at fortælle dine venner om, at du har sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten.

Indsæt rabatkoden i det røde felt og spar penge hos Scandinavian Design Center

Anmeldelser af Scandinavian Design Center

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere