Rosti Mepal rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Rosti Mepal
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 74 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 399 kr hos Rosti Mepal
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrev hos Rosti Mepal
Vis tilbud
Allerede anvendt 16 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Rosti Mepal Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Rosti Mepal rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Rosti Mepal – Mere end Margretheskålen

Det danske brand Rosti Mepal har en lang historie, som er tæt forbundet med den verdensberømte Margrethe-skål. Produkterne kan købes i fysiske butikker verden over. I onlinebutikken har man alle produkter samlet ét sted. Her finder kunder et udvalg af flere hundrede produkter inden for 9 kategorier. En søgefunktion gør det nemt at finde præcis, hvad man vil have. Rosti Mepal sælger primært køkkenredskaber. Alle produkter er lavet af melamin, et særligt plastmateriale. Webshoppen henvender sig til alle, der gerne vil have en del af Danmarks historie stående derhjemme. Og samtidig til alle, som elsker madlavning, bagning og ikke mindst at have de rigtige redskaber til det.

Rosti siden 1944

Hvordan finder man på et godt firmanavn? Netop. Man tager initialerne af alle grundlægger og lægger dem sammen. Eller fornavnenes begyndelsesbogstaver i Rosti Mepals tilfælde. Firmaet blev nemlig grundlagt af Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen tilbage i 1944 som RoSti. De to grundlæggere fandt hurtigt ud af, at melamin var et godt materiale, som holdt formen og som kunne anvendes til fødevarer. Firmaet har fra start af haft fokus på designet af deres varer. I 1954 var det Sigvard Bernadotte fra Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue, som designede en rørskål, som han ville opkalde efter sin niece, den daværende danske tronfølger Margrethe II. Det fik han lov til og siden da er Margrethe-skålen en fast del i de fleste danske hjem og et stykke dansk design historie. Efter firmaets eget udsagn er der indtil videre blevet solgt over 50 millioner Margrethe-skåle på hele kloden. I 1993 blev Rosti til Rosti Mepal på grund af en sammenlæggelse med det hollandske firma Mepal BV. I dag er Rosti Mepal en del af Scandinavian Brandhouse A/S.

Margrethe-skålen gennem årene

Smarte køkkenredskaber af holdbar melamin

Det er Rosti Mepals kendetegn at sælge og udvikle produkter af melamin, et holdtbart materiale. Nærmere sagt er melamin en bestemt type plastik, som finder anvendelse i forskellige husholdningsprodukter. Materialet er velegnet til at være i kontakt med fødevarer, hvorfor det bliver brugt i Rosti Mepals og andre producenters varer. Det frarådes dog at komme melamin i mikroovnen eller fryse fødevarer ned i madbeholdere lavet af melamin. Desuden kan melamin tage skade, hvis temperaturen overstiger 100 grader, for eksempel ved kogende vand.

Rosti Mepals webshop er inddelt i 9 overordnede kategorier, som findes i hovedmenuen på hjemmesiden. Her finder kunden produktkategorier som bland andet: Diverse, nyheder, opbevaring, servering eller tilberedning. I sidstnævnte kategori er der et bredt udvalg af de berømte Margrethe-skåle. Margrethe skålen fås i over 10 forskellige farver og 10 forskellige størrelser fra 150 ml til dejfaden på hele 6 liter. Mesterværket og også Rosti Mepals andre produkter findes blandt andet i følgende farver:

 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Indigo blue
 • Latin pink
 • Pine green
 • Retro blå
 • Retro gul
 • Retro pink
 • Rød

De fleste danskere kender nok Margrethe-skålen, Rosti Mepals bidrag til det kaldes dansk design – både herhjemme og i udlandet. En stil som er international kendt og anerkendt. Siden 50erne har Rosti Mepal udviklet sit varesortiment og fører i dage flere hundrede forskellige produkter i sin onlinebutik. Rosti Mepals produkter kan blandt andet anvendes til bagning, madopbevaring eller på farten. Et udvalg af varesortimentet findes her:

 • Opbevaringsbokse
 • Serveringsbakke
 • Æggebægre
 • Termokrus
 • Målekander
 • Bagepensler
 • Dejskrabere
 • Osteskærere
 • Skærebrætter
 • Drikkedunke

Hvis man vil se alle produkter, så findes dem på Rosti Mepals hjemmeside. Webshoppen har i øvrigt også en søgefunktion øverst på siden, som kan være en hjælp, hvis man leder efter et bestemt produkt.

Rosti Mepals Margrethe-skål i grøn

Sociale medier og nyhedsbrev

Rosti Mepal har profiler på de sociale medier Instagram og Facebook. Mens der er fokus på flotte billeder på Instagram, er der på Facebook mere plads til tekst. Kombinationen af de to, som i øvrigt hører til samme virksomhed, er nok den måde de fleste unge mennesker i dag holder sig opdateret på nyheder og trends fra deres yndlingsbrands. Det har Rosti Mepal forstået og er derfor aktiv på begge medier. På Instagram ser man især Margrethe-skålen i forskellige farver og situationer: Med slik eller jorbær i, som salatskål eller som serveringsskål til dips og snacks. På Facebook handler det udover billederne også om blandt andet konkurrencer eller særlige tilbud i webshoppen. Via Facebook kan man desuden tilmelde sig webshoppens nyhedsbrev og kundeklub.

Sikker betaling hos Rosti Mepal

Varer købt i Rosti Mepals onlinebutik kan betales på forskellige måder. Webshoppen tilbyder betaling med betalingskort og MobilePay. Betaling accepteres blandt andet med følgende kort: Dankort, MasterCard, Visa og Visa Electron. Kundens oplysninger bliver sendt via en krypteret forbindelse, som sikrer kundens data mod tyveri. Rosti Mepal kræver ikke et gebyr på nogen af de nævnte betalingsmuligheder. Desuden er det vigtigt at nævne, at købsbeløbet først bliver trukket fra ens konto, når bestillingen er afsendt. Dette gælder ikke ved betaling med MobilePay, da beløbet overføres med det samme.

Mulighed for gratis levering

Rosti Mepal leverer sine produkter til danske postadresser herunder også adresser i Grønland og på Færøerne. Hvis man vil have sin pakke leveret til Færøerne eller Grønland, koster det 299 kr i leveringsgebyr. Det er betydeligt billigere at få sine produkter leveret til en adresse i Danmark. Det er endda muligt at opnå fri fragt, hvis man køber for over 399 kr. Rosti Mepal forsender ordrer med Post Danmark. Kunden vælger selv, om pakken skal leveres til en privatadresse, en pakkeboks eller postbutik eller en erhvervsadresse. Ordrer aflagt før kl. 17:00 på en hverdag og fra mandag til torsdag sendes af sted samme dag. Om fredagen er denne frist kl. 13:00.

14 dages fortrydelsesret

Varer købt fra Rosti Mepals onlinebutik kan returneres inden for 14 dage fra den dag kunden har informeret onlinebutikken om returneringen. Dette betyder rent praktisk, at man har 14 dage til at fortryde sit køb, hvorefter man har yderligere 14 dage til at sende varen retur. Kunden fortryder sit køb ved at sende en e-mail til kundecenter@scandinavianbrandhouse.dk. På Rosti Mepals hjemmeside findes en standardfortrydelsesformular, som man kan anvende. Den kan hentes under Salgs- og leveringsbetingelser. Formularen skal vedlægges returpakken. Kunden betaler selv for fragten af returvarer. Beløbet bliver trukket fra det beløb, som Rosti Mepal tilbagebetaler til kundens konto. Hvis kunden modtager en fejlagtig eller forkert vare, kan man altid gøre brug af reklamationsretten. I disse tilfælde skal man kontakte onlinebutikken via telefon eller e-mail for at få oplysninger om, hvad der skal gøres. Alle reklamationssager håndteres individuelt.

Kontakt kundeservice ved spørgsmål

Vi hos Rabathelten.dk gør opmærksom på, at vi ikke kan besvare spørgsmål om Rosti Mepals produkter, ordrer eller returneringer. Det er alene webshoppens kundeservice som kan hjælpe med det. Rosti Mepals kundeservice kan fanges på telefon (88 16 76 30) alle ugens hverdage mellem kl. 8:00 og 16:00. Desuden kan man altid sende en e-mail til kundecenter@scandinavianbrandhouse.dk. Skriftlige henvendelser bliver besvaret hurtigst muligt. I mellemtiden kan man også få svar på ofte stillede spørgsmål under sektionen Spørgsmål & Svar.

Få din rabat hos Rosti Mepal

 1. Vælg en af vores rabatkoder, som vi har fundet for dig. Du kan læse alle betingelser under kodens overskrift.
 2. Klik da på den blå knap for at kunne se koden. Onlinebutikkens hjemmeside åbner sig i et ny vindue.
 3. Kopier koden nu eller kom tilbage til Rabathelten senere igen.
 4. Gå nu til Rosti Mepals webshop, hvor du begynder at handle. Gå igennem de forskellige kategorier eller brug søgefunktion for at finde frem til dine produkter.
 5. Læg alt som du vil købe i varekurven. Når du er færdig med at handle, klikker du på ikonet med indkøbskurven øverst til højere.
 6. Du bliver viderestillet til din digitale indkøbsvogn, hvor du kan se en oversigt over dine varer.
 7. Indtast din rabatkode i feltet under oversigten. Husk at aktivere koden ved at klikke på den grå knap.
 8. Gå videre til kassen. Udfyld leveringsadressen, vælg en leveringsmetode og afslut dit køb med din foretrukne betalingsmetode.

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine varer fra Rosti Mepal.

Sådan indløser du en rabatkode hos Rosti Mepal

Anmeldelser af Rosti Mepal

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere