Roomox rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på alle bestillinger hos Roomox
Vis tilbud
Allerede anvendt 162 gange
Vilkår og betingelser
50 kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Roomox
Vis tilbud
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Roomox Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Roomox. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Roomox rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Udvidet varesortiment siden 2015

Roomox startede ud med at sælge sækkestole, men har i 2015 udvidet sit varesortiment betydeligt. Onlinebutikken sælger nu over 10 produkter i tråd med det kendte design. Den klassiske sækkestol for voksne, findes også i en mindre udgave for børn eller babyer. Hunden, også kendt som menneskets bedste ven, får også mulighed for at falde helt til ro i den nye Roomox hundepude. Dejligt efter en lang gåtur i regnvejr. Derudover findes puder for dem, der læser bøger på den traditionelle måde og dem, der læser e-bøger på deres iPad eller anden tablet. Alle produkter er lavet af forskellige fyld, der tilpasser sig kroppens form på den bedst mulige måde. Betrækket er ligeledes robust. Ved de fleste produkter er betrækket lavet af vand- og snavsafvisende materiale, som er nemt gøre rent. Ved nogle puder kan betrækket tages af og vaskes, så produktet altid skinner i de flotteste farver. Onlinebutikken er overskuelig og nemt at finde rundt i. Hjemmesiden kan tilgås på hele 8 sprog, som dækker de største markeder i Europa. Der findes billeder af alle produkter i alle farver. Det er desuden muligt at oprette en kundekonto hos Roomox. På den måde kan man forfølge sine bestillinger og gemme personlige oplysninger, der gør det nemmere at bestille hos Roomox.

Slap af i Roomox sækkestole

Britisk virksomhed sælger behagelige sækkestole til Europa

Roomox har længe været en veletableret virksomhed på det europæiske marked, som har solgt sækkestole med stor succes. Det populære møbel opstod i 1960’erne og er sidenhen blevet udviklet af forskellige firmaer. Det kan efterhånden fås i alle mulige farver og former, til voksne, børn og endda til hunde. Alle skal have mulighed for at slappe af. Roomox har hovedsæde i London, Storbritannien, og her sidder et kreativt team, der designer alle Roomox produkter. I foråret 2015 blev varesortimentet udvidet med en hel del nye produkter i nye og friske farver. Produkterne udtænkes i England, men de bliver produceret i Tyskland og har fået certifikatet ”Made in Germany”. De opfylder dermed tyske normer for produktsikkerhed. Virksomheden satser på tidsløst og enkelt design i kombination med høj kvalitet. Roomox ønsker at kunne tilbyde sine kunder et tilfredsstillende produkt, som de kan få glæde af i mange år. Kundeservice vægtes ligeledes højt hos Roomox, hvilket har haft betydning for virksomhedens mangeårige succes.

Produkter med afslapningsgaranti fra Roomox

Onlinebutikken byder på et varesortiment, der hurtigt kan overskues. Alle produkter er designet til at kunne slappe af. Der er sækkestole til børn, siddepuder til voksne og hundekurve til det elskede husdyr. Sækkestolene er fyldt med specielt udviklede kugler af EPS polystyren, der er kendt for at være ekstra blød og kunne tilpasse sig alle kropsformer. Derudover afspejler materialet kropsvarmen, så sækkestolene er rare at slappe af i både om sommeren på altanen og om vinteren ved kakkelovnen. Materialet er robust og kan nemt tørres af med en fugtig klud, hvis man skulle komme til at spilde på stolen. Udover sækkestole findes blandt andet følgende produkter hos Roomox:

 • Design klapstol
 • Roomox hundepude
 • Stolehynder
 • Lounge terning
 • Lounge sækkestol
 • Stolehynder XL
 • IPad pude
 • Lounge premium sækkestol
 • Læsepude
 • Puderulle
 • Roomox fyldematerial

Nogle af produkterne er lavet af et andet materiale end sækkestolene. Læsepuden har for eksempel en anden fyld, der er lavet af mellemstærk skum. Den er velegnet til en hel dag inden for med en spændende bog. Både læsepuden og puderullen har et blødt betræk, der kan tages af og kommes i vaskemaskinen ved 30 grader. Materialet er af høj kvalitet. Den fine vævestruktur giver produkterne et rigtig flot udseende og en behagelig følelse at ligge i dem. Produkterne kan fås i alverdens farver, herunder:

 • Gul
 • Lysegrøn
 • Turkis
 • Mørkegrå
 • Pink
 • Rød
 • Brun
 • Orange
 • Sandfarvet
 • Lyseblå

Roomox produkter er et godt valg, for alle der vil slappe af fra hverdagens travlhed. Med det tidsløse design passer de perfekt i hvert et hjem. Farven kan tilpasses kundens egen stil, så sækkestolen smelter sammen med resten af møblerne.

Roomox i forskellige farver

Sækkestole til de små

Roomox sækkestolen findes også i børnestørrelsen 130 cm x 100 cm. Den er optimal for børnenes kroppe og kan også bruges af de helt små. Junior Sækkestolen findes selvfølgelig i forskellige farver, præcis som originalversionen. Fyldet er lavet af samme EPS polystyren kugler, som tilpasser sig kropsformen. Sækkestolen til børn er sikret med en safelock, der sikrer at de små kugler slipper sækken. Sækken kan altså roligt bruges til at hoppe på. Sikkerhedslynlåsen forhindrer sækken til at gå op. Derudover er Roomox Sækkestol Junior velegnet til brug i børneværelset samt ude i haven.

Kontakt Roomox ved spørgsmål omkring produkterne

Roomox har en udmærket kundeservice, der tager sig af alle henvendelser fra sine kunder. På hjemmesiden findes et kontaktformular, som skal udfyldes ved alle spørgsmål. For hurtigere behandling er det en god ide at opgive et bestillingsnummer, hvis nu man allerede har bestilt noget og har et spørgsmål vedrørende ordren. Faglig kompetente medarbejdere fortæller gerne om produkterne. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

Roomox opdaterer løbende om nye produkter samt trends inden for design og boligindretning. Hvis man synes godt om virksomheden på Facebook, får man jævnligt nyheder fra Roomox. Desuden kan man vælge at abonnere på nyhedsbrevet, der kommer direkte i mailindbakken. Nye kampagner og rabatter sendes også ud på mail.

Fleksible produkter fra Roomox

Hurtig levering fra Tyskland

Alle bestillinger fra Roomox leveres inden for 1-2 dage, andet er angivet ved betalingen. Forsendelse sker med Hermes, DHL eller GLS gerne i store biler. Hvis man ikke er hjemme, når pakken ankommer, kan den afhentes et sted, som leverandøren vælger. Sørg for at have en ladcykel eller bil til afhentningen, da pakkerne kan være store. Varerne leveres altid gratis.

Betalingsmuligheder hos Roomox

Ordre fra Roomox kan betales på forskellige måder. Kunden kan vælge mellem forskellige betalingskort som Visa eller MasterCard, PayPal og EAN bestilling hvis man er en offentlig institution. I dette tilfælde skal man blot opgive institutionens navn, EAN-nummer og det ønskede antal sækkestole (eller andre produkter) man gerne vil have. Farven skal også skrives i kommentarfeltet.

Indløs din rabatkode og spar på din sækkestol

 1. Har du set alle de gode tilbud, vi har samlet på siden? Så skal du nu vælge en rabatkode, der passer til de varer, du ønsker at købe hos Roomox. Læs beskrivelsen grundigt igennem og vær opmærksom på eventuelle restriktioner.
 2. Når du har fundet den rette kode, skal du klikke på ”vis rabatkode”. Rabatkoden samt beskrivelsen og gyldighed vises midt på skærmen. Kopier den og gå videre til onlinebutikken.
 3. Hos Roomox vælger du dit yndlingsprodukt blandt de mange forskellige varer. Er det en sækkestol til dig eller dit barn? Eller bliver det en læsepude? Uanset hvad du ender med, skal alle varer klikkes i indkøbskurven, hvor de ligger indtil du går til kassen. Lige som i en fysisk butik.
 4. Åbn din varekurv, når du er færdig med at handle. Symbolet findes øverst til højre på siden. Du kan se en oversigt over din bestilling, som du bedes om at kontrollere inden du afsender ordren. Her har du også mulighed for at bestille flere produkter ved at justere mængden.
 5. Er det første gang du køber ind hos Roomox, skal du oprette en konto. Ellers kan du gå videre som registreret kunde og logge ind med din mailadresse og dit kodeord.
 6. I det følgende skridt skal du taste dine oplysninger eller kontrollere dem, hvis du allerede har en kundekonto. Det kan være, at du ønsker varerne leveret til en anden adresse end de forrige gange.
 7. Afslut dit køb og betal dine varer. Dine Roomox produkter bliver snart pakket ind og sendt af sted. I mellemtiden kan du overveje, hvor det nye møbel skal få sin plads i lejligheden. Vi håber, at du slapper helt af, når du ligger i sækkestolen og tænker på, at du har købt stolen med en rabatkode fra os!

Hos Roomox kan du spare penge med en rabatkode

Anmeldelser af Roomox

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere