Quubii Vin rabatkode

10%
10% rabat på alle vine for nye kunder hos Quubii Vin
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3583 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Quubii Vin Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Quubii Vin rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Quubii Vin – Vin til vinelskere

Det er blevet populært at købe vin i onlinebutikker. De har tit større udvalg og sælger gode vine, som ikke findes andre steder. Quubii Vin er et oplagt sted at handle billig vin som ikke findes i danske supermarkeder. Der findes blandt andet rødvin, hvidvin og champagne fra forskellige lande. Kunder kan for eksempel køb vine fra kendte vinregioner som Alsace eller Bordeaux i Frankrig, Piemonte eller Puglia i Italien og Mendoza i Argentina. Alle vine kan købes fra 6 flasker og opefter. Quubii Vin tilbyder over 200 forskellige vine fra flere end 30 producenter. For at kunne bestille hos Quubii Vin skal man være mindst 18 år gammel.

En god flaske vin til middagen

Om Quubii Vin

Quubii Vin er lanceret af Quubii Solutions ApS med hovedsæde i Frederiksværk. Quubii Solutions har siden 2014 støttet forskellige startup virksomheder i Danmark. Onlinebutikken Quubii Vin er den nyeste investering og er løbet godt af stablen. Ideen med webshoppen er at give rabat til både prisjægere og faste kunder. Trofaste kunder kan hos Quubii Vin opnå en status som VIP kunde og dermed få yderligere rabat. Formålet med Quubii Vin er at sælge exceptionelle vine til en overkommelig pris. God kvalitet behøver ikke altid koste et formue.

Vin i over 200 smagsvarianter

Hos Quubii Vin kan alle vinelskere finder deres yndlingsvin. Der findes et stort udvalg af rødvine, hvidvine og mousserende vine. Der findes også rosévine og champagne. Vinene fra Quubii Vin er af høj kvalitet og kan ikke købes i almindelige butikker. Vinelskere vil finde nye vine som kan nydes sammen med god mad. Webshoppen sælger vin fra verdens kendte og mindre kendte vinregioner, blandt andet fra disse lande:

 • Chile (Valle de Colchagua)
 • Argentina (Mendoza)
 • Sydafrika
 • Italien (Veneto, Umbrien, Toscana)
 • Frankrig (Bergerac, Bourgogne, Rhone)
 • Spanien (Penedes, Ribera del Duero)
 • Portugal (Duero, Ribajeto)
 • Tyskland (Nahe)
 • Australien
 • New Zealand (Waipara)

Det er nemt at finde en passende vin hos Quubii Vin. Varesortimentet er stort og samtidig er det sorteret på en overskuelig måde. Filterfunktionen hjælper kunden med at finde frem til den perfekte vin – vin i den ønskede prisklasse, vin fra en bestemt region eller vin der passer til fisk eller en anden ret. Når man handler hos Quubii Vin kan man filtrere sortimentet efter:

 • Vintype
 • Land
 • Region
 • Passer til
 • Flaskestørrelse
 • Pris

Vinudvalg hos Quubii Vin

God vin til en særlig billig pris

Vin til en billig pris findes hos Quubii Vin. Endnu billigere priser er der på de skiftende tilbud på udvalgte vine. I kategorien TILBUD findes der hver uge nye vine på tilbud. Her kan man være heldig og opnår op til 30% rabat på nogle af de bedste vine. Særlige deals findes derudover i underkategorien DEALS. Quubii Vin har tit kun et begrænset antal flasker af disse vine, hvorfor de kun findes til nedsat pris i en kort periode.

VIP kunde – Vinklubber kan få rabat

Mange danskere interesserer sig faktisk for vin og dens produktion og dyrker denne interesse sammen med andre i en vinklub. Medlemmerne mødes jævnligt og smager på forskellige vine. Hos Quubii Vin kan man få VIP status for sin vinklub og dermed give klubbens medlemmer mulighed for at købe vinen til en billigere pris. Som VIP kunde nyder man op til 10% ekstra rabat på alle vine fra Quubii Vin. Der er forskellige niveauer (bronze, sølv og guld), som hver især giver VIP-kunden adgang til forskellige fordele.

Vinquiz på bloggen

Quubii Vin har en egen blog. Her kan vinelskere for eksempel teste deres viden om vin. Quubii Vin offentliggør nemlig nye vinquizzer med jævnlig mellemrum og i forskellige niveauer. Desuden holder Quubii Vin sine kunder opdateret omkring virksomhedens aktiviteter via Facebook og Twitter. Vinkenderen Svend deler sin viden om vin i webshoppens nyhedsbrev. Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet direkte på Quubii Vins hjemmeside. Det koster ikke noget.

Hos Quubii Vin kan man købe vin der passer til maden

Betaling af vine fra Quubii Vin

Hos Quubii Vin kan betale sin ordre på forskellige måder. Onlinebutikken accepterer betaling med de fleste betalingskort, herunder Visa, MasterCard og Dankort. Der opkræves et gebyr på betalinger med kreditkort. Pengene bliver trukket fra kundens konto, når varen er sendt af sted. Alle betalinger foregår via en sikker forbindelse. Quubii Vin samarbejder med epay og Stripe for at sikre kundens betalingsoplysninger mod tyveri.

Vin leveret direkte til døren

En kasse italiensk rødvin direkte foran døren. Kan man forestille sig noget bedre? Quubii Vin leverer alle bestillinger direkte hjem til kunden. De fleste ordrer leveres inden for 3 til 4 hverdage. Man skal være hjemme for at tage imod pakken. Hvis man ikke har mulighed for at tage imod pakken selv, kan man lave en særlig aftale med Quubii Vin. Quubii Vin leverer til alle danske adresser undtagen ikke-brofaste øer.

Særlige regler for retur af levnedsmidler

Det er faktisk sådan, at kunden ikke har ret til at fortryde sit køb af levnedsmidler som vin hører under. Alle andre produkter købt hos Quubii Vin kan man selvfølgelig sende retur ifølge til forbrugeraftaleloven. Det vil sige, at man har 14 dages fortrydelsesret. Er en vare beskadiget, når kunder modtager den, erstatter Quubii vin selvfølgelig prisen eller varen. Det gælder også vinflasker, som er gået i stykker under transporten. Kunden skal kontakte kundeservice med det samme og helst beholde emballagen og den ituslåede flaske for at gøre det nemmere for kundeservicen at vurdere sagen.

Spørgsmål eller brug for tips til den perfekte vin?

Quubii Vins medarbejder sidder altid klar til at assistere kunderne. Der er ikke nogen spørgsmål, som ikke må stilles. Handler det om en bestemt ordre? Eller om valget mellem to vine? Send en mail til godvin@quubiivin.dk og få svar på alle spørgsmål vedrørende Quubii Vin. Man kan også ringe til 61 26 09 26. Alle henvendelser besvarer hurtigst muligt.

Sådan sparer du penge med en rabatkode

 1. Vælg en rabatkode fra vores side. Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme begrænsninger på rabatkoder fra Quubii Vin. Læs derfor altid betingelserne før du går videre.
 2. Klik på den blå knap for at få vist rabatkoden. Den består oftest af en kombination af tal og bogstaver.
 3. Kopier nu koden med CTRL+c eller med musen.
 4. Gå videre til Quubii Vins hjemmeside.
 5. Vælg blandt de mange vine hos Quubii Vin. Skal det være en fransk rosé eller en sydafrikansk hvidvin?
 6. Læg alle varer i varekurven.
 7. Gå til kassen, når du er færdig med at handle. Juster eventuelt antallet af dine varer.
 8. Indtast rabatkoden i det tomme felt til højre, som er markeret med KUPON. Husk at aktivere koden ved at klikke på ANVEND KUPON.
 9. Gå videre til næste trin i bestillingsprocessen. Du skal nu udfylde dine oplysninger om leveringsadresse og betalingsmetode.
 10. Accepter handelsbetingelserne og afslut dit køb.

Vi ønsker god fornøjelse med vinen fra Quubii Vin!

Ekstra rabat på kvalitetsvine

Anmeldelser af Quubii Vin

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8